Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Beachum doubtful státuszt kapott, míg a pénteken limitáltan edző McLendon questionable, szinte 100%, hogy egyikük sem játszik.
Adams, Bell, DeCastro és Woodley teljes értékű edzésmunkát végzett pénteken, így ők valószínűleg játszani is fognak.
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Nem nyugtat meg Gordon és AB hiánya. Én már szavaztam. Sőt ha minden igaz nemsokára egy új AB kapucnis pulcsival gazdagodom. Az is lehet, hogy AB aláírásával 😉
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 627 — Believelander
Mai LOL: Antonio Brown nincs TOP 10-ben a szurkolók Pro Bowl-szavazásán. 😀 😀

Sebaj, a nagyobb elismerésnek tekinthető All-Pro csapatra jó esélye van. 😊Soldados
Gordon sincs, ha ez megnyugtat 😛

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
valószinüleg aaron rodgers idén már nem játszik !!!patriksteelers
Borzalmas lehet a szurkolóknak, hogy egy szezon így menjen el. Emlékszem arra a meccsre, nem is tűnt súlyosnak a sérülés. Persze mi tudjuk hogyan is megy ez a QB sérülés mizéria.
több mint 12 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
valószinüleg aaron rodgers idén már nem játszik !!!

több mint 12 éve

Sebaj, a nagyobb elismerésnek tekinthető All-Pro csapatra jó esélye van. 😊Soldados
Még nem is szavaztam....na majd mindjárt 😀
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Sebaj, a nagyobb elismerésnek tekinthető All-Pro csapatra jó esélye van. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Foglakoztasson 😀
 hu.wikipedia.org/wiki/Pampab%C3%ADbic

több mint 12 éve
Az a legkeményebb, hogy a cikknek nem is ez a legnevetségesebb része, hanem ez:

"Ez sem tesz jót Tomlin állásának, akit sok szurkoló szerint már rég ki kellett volna rúgni. Akkor is tömegesen tiltakoztak Tomlin ellen, amikor Meskó Zoltánt elküldték a Steelerstől, a drukkerek szerint nem a punterrel volt a probléma, hanem a csapat vezetőjével"

Ki a faszom tiltakozott (főleg tömegesen 😀 😀), amikor Meskót elküldtük? 😀 😀 Legfeljebb a másik 31 csapat szuirkolói. 😊 Az persze nincs a cikkben, hogy az évek óta kirúgásra váró edző, akarom mondani sátáni gonosztevő SB-t nyert 2008-ban és döntős volt 2010-ben. 😀 😀Soldados
egyébként ezért jöttem ide tegnap este én is, de aztán megláttam, hoyg ti még nagyobb osztást érdemeltek, mint a cikk, úgyhogy.Thrasher
Kész szerencsére hogy csak 4 évente járok a Bucs topikban, de látom, nem vesztettem semmit.Soldados
Áh biztos hogy nem ezen múlik. Vannak nagyon jó arcok a Bucs szurkolók között, én is ismerek. Ilyen emberek,, akik más topikokba járnak kibeszélni magukból a nyomorúságukat mindenhol előfordulhatnak. A magam részéről még örülök is az esetnek, mert ahogyan írtad is jól fel tudnak rázni minket a hülye cikkekkel. Az meg, hogy Trasher mit gondol rólunk annyira foglalkoztat, mint a chilei pampabíbic-ek élete.
több mint 12 éve
Úgy néz ki nem lesz oldalcsere, azaz Woodley visszaveszi a LOLB posztot és Worilds megy vissza az eredeti helyére, a jobb oldalra.Soldados
Aminek személy szerint nem biztos, hogy annyira örülök...na de ugyebár nem én állok a pálya mellett...sem azon belül 😛
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 998 — Steelers fan
Legalábbis Dudli ezt mondta, de mondjuk nem biztos, hogy jó lenne, ha LW visszamenne balra, ahol pont baromira nem teljesít, Worlids meg visszamegy eredeti helyére szintén, ahol ő se tud teljesíteni😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Úgy néz ki nem lesz oldalcsere, azaz Woodley visszaveszi a LOLB posztot és Worilds megy vissza az eredeti helyére, a jobb oldalra.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve

"Ez sem tesz jót Tomlin állásának, akit sok szurkoló szerint már rég ki kellett volna rúgni. Akkor is tömegesen tiltakoztak Tomlin ellen, amikor Meskó Zoltánt elküldték a Steelerstől, a drukkerek szerint nem a punterrel volt a probléma, hanem a csapat vezetőjével"

Ki a faszom tiltakozott (főleg tömegesen 😀 😀), amikor Meskót elküldtük? 😀 😀 Legfeljebb a másik 31 csapat szuirkolói. 😊 Az persze nincs a cikkben, hogy az évek óta kirúgásra váró edző, akarom mondani sátáni gonosztevő SB-t nyert 2008-ban és döntős volt 2010-ben. 😀 😀Soldados
egyébként ezért jöttem ide tegnap este én is, de aztán megláttam, hoyg ti még nagyobb osztást érdemeltek, mint a cikk, úgyhogy.Thrasher
Kész szerencsére hogy csak 4 évente járok a Bucs topikban, de látom, nem vesztettem semmit.

több mint 12 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100

egyébként ezért jöttem ide tegnap este én is, de aztán megláttam, hoyg ti még nagyobb osztást érdemeltek, mint a cikk, úgyhogy.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
fél üveg Jägermeister utáni rant, nem vesztetek semmit, ha nem olvassátok el:
| bazmeg besétált az edzőtök a pályára, a returner elé, aztán elégedetten vigyorgott, és még azon okoskodtok, hogy "úgy sem lett volna TD, mert utolérik"?
gratulálok, a szememben sikerült egy forduló alatt beelőznötök a Falcons-szurkolótábort a leggyökerebb bowl.hu-s közösség címéért folytatott versenyben.
Tomlin persze ritka nagy gettótöltelék volt mindig (és nem, nem a bőrszíne miatt mondom ezt), rajta nem lepődök meg
.
| Thrasher
Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀kittli
Igen-igen én is gratulálok magunknak, mert biztos nem volt könnyű thrasher-nál megszerezni ezt az első helyet! 😛
Hiába na, nem véletlenül mondják, hogy a piától csak bátor lesz az ember, de okos nem!Klaci79
Azért remélem a dobogóra odaférünk mi is😀 Ha még nem akkor ráhajtunk😀😀
na húzok mielőtt szét off-olom a fórumotokat, látom megteszi helyettem más..
több mint 12 éve
Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀kittli
Van, akinek mindegy, hogy guggolóst, vagy Rémy Martint iszik. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
| bazmeg besétált az edzőtök a pályára, a returner elé, aztán elégedetten vigyorgott, és még azon okoskodtok, hogy "úgy sem lett volna TD, mert utolérik"?
gratulálok, a szememben sikerült egy forduló alatt beelőznötök a Falcons-szurkolótábort a leggyökerebb bowl.hu-s közösség címéért folytatott versenyben.
Tomlin persze ritka nagy gettótöltelék volt mindig (és nem, nem a bőrszíne miatt mondom ezt), rajta nem lepődök meg
.
| Thrasher
Igen-igen én is gratulálok magunknak, mert biztos nem volt könnyű thrasher-nál megszerezni ezt az első helyet! 😛
Hiába na, nem véletlenül mondják, hogy a piától csak bátor lesz az ember, de okos nem!
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 820 — Steelers fan
.
| Thrasher
Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Mondjuk eleve nem értem miként lehet egy NFL-ben egy csapatot gyűlölni, pláne újságíróként. Persze vannak a rivalry-k, meg néha kuncogunk egymáson, meg húzzuk egymást. Az újságírás alja a cikk, nem vitás, pláne a nevet nem vállalva fel...
több mint 12 éve
Happy birthday, Charlie Batch!

több mint 12 éve
Tomlin persze ritka nagy gettótöltelék volt mindig (és nem, nem a bőrszíne miatt mondom ezt), rajta nem lepődök meg.
| Thrasher
Ez aaaaaaz.! Aranyérem, végre!😊

több mint 12 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
bocsi az offert. de ezt most nagyon viccesnek talaltam.  sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2013/11/28/kidd_idokeres/

foleg a video alatt lathato kep beszedes. Az idokeres utani megbeszeles nagyon tanulsagos es egyben vicces esete. 😀
több mint 12 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Szerintem egész jó cikk Tomlinról:  www.post-gazette.com/sports/2013/12/04/Finest-moment-for-coach/stories/201312040049

Tomlin didn't just keep the team together. The Steelers won the division title that season. He wasn't a great coach then. He practiced his players too hard too often during the long season and wore them down. But he listened to them when they complained, learned and eased up the next season. The Steelers won Super Bowl XLIII. By then, it was Tomlin's team, not Cowher's."Soldados
Valóban jó cikk, a teljeset végigolvasva még jobban üt.. 😊
Tomlin megosztó személyiség, lehet szeretni vagy utálni, de semleges senki nem lesz vele. Ezt állítja a szerző, nem is alaptalanul. Ezt nevezzük szakmai és értékelhető újságírásnak.
Nem az index.hu-t, ahol a következő főcím az lehetne, hogy Tom Brady látta a WC-be menni Michelle Wild-ot. 😀
több mint 12 éve
Szerintem egész jó cikk Tomlinról:  www.post-gazette.com/sports/2013/12/04/Finest-moment-for-coach/stories/201312040049

Pár részt ki is emelnék belőle:
"Usually, I'm the most cynical person in the world when it comes to sports and the people who coach and play them. But I found Tomlin to be sincere. I believed him when he said he didn't step in front of Jones intentionally. If I felt otherwise, I would suggest the Steelers fire him immediately. There is no place for cheaters in any game.

I know, maybe I am a fool. I'm the first to admit that. But you know what? I would much rather be naive than mistakenly question a good, decent man's integrity. I'll criticize Tomlin's coaching decisions all day long, if I think it is warranted. Those are fair game for him or any coach. But I'll be damned if I question his probity based on what I saw Thursday night. He doesn't deserve that"

És az itt is gyakran felmerülő téma, hogy csak Cowher játékosaival jutott Super Bowlba:
"TOMLIN WENT TO THOSE TWO SUPER BOWLS WITH COWHER'S PLAYERS

People forget Tomlin inherited a team that went 8-8 in Cowher's final season. He also stepped into a difficult situation. The veterans wanted one of Cowher's assistants -- Russ Grimm or Ken Whisenhunt -- not an outsider from the Minnesota Vikings. Star guard Alan Faneca also stepped down as captain because of a contract dispute with the front office and easily could have become a major distraction.

Welcome Coach T!

Tomlin didn't just keep the team together. The Steelers won the division title that season. He wasn't a great coach then. He practiced his players too hard too often during the long season and wore them down. But he listened to them when they complained, learned and eased up the next season. The Steelers won Super Bowl XLIII. By then, it was Tomlin's team, not Cowher's."

több mint 12 éve
Sziasztok!

Az alábbi index.hu (Sport Gézás) cikkre írtam az alábbi mailt: 😊

sportgeza.hu/sport/nfl/2013/12/05/mindenki_bunhodik_a_taplo_nfl-edzo_miatt/

NFL-fandesider

Ki a faszom tiltakozott, amikor Meskót elküldtük? 😀 😀 Legfeljebb a másik 31 csapat szuirkolói. 😊Soldados
Hát így, Soldi , ennyit értenek hozzá az "újságírók", ezért ezt nem is említettem, csak általában a szakmai nullaságát... 😊
A legaljasabb a főcím. Ilyet ember nem ír le vagy nem engedélyez leírni...desider
Óóóó, hidd el, láttam én már sok furcsaságot. 1999 óta, főállásban pedig 2002 óta dolgozom sportújságíróként (MTI), szerencsére nekünk sose kellett elmenni ebbe az irányba, ez azért mégiscsak elvileg a mértékadó nemzeti hírügynökség, de amiket olvasok, látok, hallok.... Kb alig maradt értékelhető sportrovat, -honlap. 😕