NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
BB dobó oldalán az egyes borda levált a szegycsontról. Minden egyes dobásnál az a bordavég még mocorogni fog. Nemcsak korlátozza a mozgásában, hanem az egészségére kifejezetten kockázatos. Legalább ez a meccs lenne a Heinz-en, a Ravens otthon egy klasszissal jobb, mint idegenben.Sztem meg nem. 😊Tavaly egyértelmű volt a helyzet, ha nincs pihenőhét, nem tudunk SB-t nyerni. Ezért megpróbáltuk, nem jött be.
Nagyjából a kiemelés elúszott, de a PO meglesz, illetve a Bengals elleni meccsen fog múlni. Akkorra kell egy tip-top BB.
Tavaly is rosszul mértétek fel a kockázat-haszon mérleget (sokat akar a szarka, de nem bírta a farka), ha BB kezd a hétvégén, szerintem ugyanezt tennétek.tomi-tomi
Most az idény eleji balfaszkodás miatt a PO határán vagyunk, ilyenkor aki spórol, az pórul jár. December van, nincs mit spórolni, menni kell.
BB mozgásában nem korlátozott, legfeljebb némi fájdalommal jár. Egy bokaficammal nem lehet járni, törött, elmozdult bordával igen.
A spórolás ideje lejárt, december van, kezdődik a szezon érdemi része, BB-nek, Troynak és Brownnak is csapatban a helye, ha még dobog a szivük. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Mindazonáltal a fájdalommal járó dobás nem pontos... én azt mondom, (bár jó lenne egy BB-s, Troy-os, stb Vasalós gárdát verni 😛) hogy BB és Troy még pihenjen, úgysem valószínű, hogy idén pihiztek, viszont a végén egészségesebb csapat sokat nyerhet... Csárli, Hoyer, majdnem mindegy, mert alig-alig rájuk készült a csapat... az előző hét sem ezen ment el, hanem a 8TO-n... szal én (mekkora edzőguru is vagyok ám! 😀) BB-t ültetném, és a héten jobb formát mutató Qb-t dobnám be ellenünk... hogy aztán a "teljesen" egészséges gárda vigye végig a decembert... ahol a Cicákat kell mindenképpen verni, de minél több a W, annál jobb nektek... biztosabb a PO.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
BB dobó oldalán az egyes borda levált a szegycsontról. Minden egyes dobásnál az a bordavég még mocorogni fog. Nemcsak korlátozza a mozgásában, hanem az egészségére kifejezetten kockázatos. Legalább ez a meccs lenne a Heinz-en, a Ravens otthon egy klasszissal jobb, mint idegenben.Nagyjából a kiemelés elúszott, de a PO meglesz, illetve a Bengals elleni meccsen fog múlni. Akkorra kell egy tip-top BB.
Tavaly is rosszul mértétek fel a kockázat-haszon mérleget (sokat akar a szarka, de nem bírta a farka), ha BB kezd a hétvégén, szerintem ugyanezt tennétek.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Azért mert egy hete ismeri a playbookot, semmi összhangja nem lehet a WR-ekkel a fallal és senkivel. Semmi értelme egy ilyen embert betenni.Egy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.SoldadosMiért, Charlie úgy dobált, mintha ismerné a playbook-ot? Tök mindegy, hogy miért dob ekkora homályokat egy irányító. Ezt általánosságban mondom, konkrétan Hoyer magabiztosan ad handoff-ot, tökös, bevállalós, ellát 30 yard-nál messzebbre is, közelre meg jónak kell lennie, ha elvolt 2-3 évig TB mögött.
Szvsz Batch vasárnapi produkciója után semmit nem kockáztatnátok, ha kezdene. Ha BB-t küldenétek fel a darálóba, akkor a tavalyi hibát követné el az edzői stáb.tomi-tomi
Én igenis BB-vel vágnék neki a meccsnek. És nem beszélhetünk tavalyi hibáról. Egyrészt ott is jó döntésnek tartottam. Az elsőkörös bye-ért mentenünk, ami sokat érhetett volna a mi öreg és sérült csapatunknak. Másrészt a mostani sérülés jellege is más. Ott lépni alig tudott BB, mégis meg kellett próbálni, hogy nagyobb esélyt adjunk magunknak az SB-re. Most nem ilyenről van szó. Nincsa mozgásában korlátozva BB, legfeljebb némi fájdalommal kell játszania.
Tehát én BB-t preferálom, mert a PO-ért megyünk, itt a december, itt aki él és mozog, most már játszania kell. Ha mégsem lesz még játékra alkalmas állapotban, akkor jöjjön Batch, sok-sok futás fumble nélkül (#), a többit pedig rendezze a D.
# Pl egy olyan QB bevetésével, aki egy hete van nálunk, még a handoff se biztos, hogy mindig megfelelően sikerülne. Ebben a játékban az összhang rohadt fontos. Ugyanilyen kalamajkát okozhat a C-QB kapcsolatban, ha valamelyik kiesik, elég ha csak a 2010-es szezonunkra gondolok. Mindenképpen olyan QB kell, akivel az idő tényezője miatt megvan az összhang a csapat többi részével (WR, RB, C, OL, stb.)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Ki, milyen QB-hoz szokott. Egy Ravens-fannak nem meglepő az össze-vissza teljesítmény. 😀Viszont Csárli biztos, hogy mindig ennyire szar?! Lehet, hogy a padon sokat esett az eső és az öreg vas berozsdált, de múlthéten lerázta az oxidált réteget és lehozná a meccset?! Hm... érdekes kérdés... (meg persze a futók megint kézigránátnak nézik a bogyót és hajigálják??)CollapoEgy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.SoldadosMiért, Charlie úgy dobált, mintha ismerné a playbook-ot? Tök mindegy, hogy miért dob ekkora homályokat egy irányító. Ezt általánosságban mondom, konkrétan Hoyer magabiztosan ad handoff-ot, tökös, bevállalós, ellát 30 yard-nál messzebbre is, közelre meg jónak kell lennie, ha elvolt 2-3 évig TB mögött.
Szvsz Batch vasárnapi produkciója után semmit nem kockáztatnátok, ha kezdene. Ha BB-t küldenétek fel a darálóba, akkor a tavalyi hibát követné el az edzői stáb.tomi-tomi
A Pats ilyen RB teljesítmény után empty backfield-del játszaná végig az egész meccset, BB mindegyiket bezárná a kutyaóljába. Nem is lenne RB fumble! 😀
Persze, jó kérdés, de mi innen csak a látottak alapján spekulálhatunk. Én még az ismétlések után sem akartam elhinni, hogy tényleg azt látom, ami valójában történt. Ilyen tévedéseket egymás után ritkán látni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Viszont Csárli biztos, hogy mindig ennyire szar?! Lehet, hogy a padon sokat esett az eső és az öreg vas berozsdált, de múlthéten lerázta az oxidált réteget és lehozná a meccset?! Hm... érdekes kérdés... (meg persze a futók megint kézigránátnak nézik a bogyót és hajigálják??)Egy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.SoldadosMiért, Charlie úgy dobált, mintha ismerné a playbook-ot? Tök mindegy, hogy miért dob ekkora homályokat egy irányító. Ezt általánosságban mondom, konkrétan Hoyer magabiztosan ad handoff-ot, tökös, bevállalós, ellát 30 yard-nál messzebbre is, közelre meg jónak kell lennie, ha elvolt 2-3 évig TB mögött.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Egy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.SoldadosMiért, Charlie úgy dobált, mintha ismerné a playbook-ot? Tök mindegy, hogy miért dob ekkora homályokat egy irányító. Ezt általánosságban mondom, konkrétan Hoyer magabiztosan ad handoff-ot, tökös, bevállalós, ellát 30 yard-nál messzebbre is, közelre meg jónak kell lennie, ha elvolt 2-3 évig TB mögött.
Szvsz Batch vasárnapi produkciója után semmit nem kockáztatnátok, ha kezdene. Ha BB-t küldenétek fel a darálóba, akkor a tavalyi hibát követné el az edzői stáb.
több mint 12 éve
Szerintem,ezek a 30+ backupok,akik nem is jók,luxus.Charlie-t mi motiválja?Leftyt?Tudják,hogy csak BB sérülésénél lesznek pályán,azt meg megoldják szarul ha máshogy nem,mert a helyük biztos.
Nyílván nem fogok Bradyvel példálózni,de mondjuk Rodgers 3 évig padozott,míg kezdő lett.
El tudnám képzelni,hogy hozunk 4-5 körben valakit,aki tudja,hogyha bármi van Bennel,ő jön,és megvan az esély,hogyha jó,marad.
Ben sérüléseit nem lehet megkerülni,ezek összeadódnak az évek során.
Sokkal üdvösebbnek tartom,hogy húzunk-kineveljük,minthogy hozunk egy máshol leszerepelt-nem használt valakit.
több mint 12 éve
Abszolút egyetértek Soldi ezekben, de nem is a vereség okáról beszélek, mert azon nincs mit magyarázni, megtörtént, változtatni nem tudunk rajta. Az viszont szembetűnő, hogy Csárlibácsi teljesen inkompetens. Legyen szó bármilyen körülményről. Én azt gondolom, hogy ha nem ilyen szituban, akkor mikor máskor próbálkozzunk alternatív lehetőségekkel.Egy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.
Szerintem az nem feltétlenül jó elv, hogy BB-n van a teher egészen addig, amíg meg nem sérül, és majd a régi backup elkarcol majd valamit, mert a D úgyis hasít. Közben azért mindig van mindig vmi gebasz Bennel és a cserék szarok. Fiatalok meg nincsenek kipróbálva, Dixon is minek lett húzva, ha nem lvolt használva. Futós QB-t meg nincs értelme húzni nekünk szvsz. Szóval szerintem az nem állapot, hogy Csárli 10 megmozdulásából 9 szar, 1 mondjuk elfogadható, talán. Lefty megfelelő lenne, de ő meg porcelán - és mondjuk szerintem le is lassult még önmagához képest is! kishaszi
több mint 12 éve
Abszolút egyetértek Soldi ezekben, de nem is a vereség okáról beszélek, mert azon nincs mit magyarázni, megtörtént, változtatni nem tudunk rajta. Az viszont szembetűnő, hogy Csárlibácsi teljesen inkompetens. Legyen szó bármilyen körülményről. Én azt gondolom, hogy ha nem ilyen szituban, akkor mikor máskor próbálkozzunk alternatív lehetőségekkel. Szerintem az nem feltétlenül jó elv, hogy BB-n van a teher egészen addig, amíg meg nem sérül, és majd a régi backup elkarcol majd valamit, mert a D úgyis hasít. Közben azért mindig van mindig vmi gebasz Bennel és a cserék szarok. Fiatalok meg nincsenek kipróbálva, Dixon is minek lett húzva, ha nem lvolt használva. Futós QB-t meg nincs értelme húzni nekünk szvsz. Szóval szerintem az nem állapot, hogy Csárli 10 megmozdulásából 9 szar, 1 mondjuk elfogadható, talán. Lefty megfelelő lenne, de ő meg porcelán - és mondjuk szerintem le is lassult még önmagához képest is!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
BB-vel igen, néküle közepes O#, erős, de sebezhető (kül. minden meccsen nyernétek 😊) D#BB nélkül még közepesnek se mondanám. Épp ezért tartottam BB-t MVP-esélyesnek.
Collapo
több mint 12 éve
Clark: +1: igen, Soldi. Nagyon tolja idén, nehéz nem észrevenni, konzisztensen.Igazából a Browns meccset is megnyerhettük volna, ha nincs 4 RB-fumbli, illetve a 3. INT tök faszság volt, fasz playt hívtak. Nem volt jó Csárli, de nemcsak rajta ment el. Vele is tudtunk volna nyerni, ha a többiek (RB-k) nem halmozzák a hibákat.
-1: Én viszont kipróbálnám Hoyert. Nem lehet rosszabb Csárlinál, lásd be! 3 INT-et ő is tud dobni 30 perc alatt, akkor meg ugyanott vagyunk. Csárli lassú fejben, lassú kézzel, lassú testtel és gyenge is a karja. Ráadásul képes úgy megmozdulni a még éppen tartó zsebben is, hogy abból sackveszély legyen, de minimum incompletra hajítja bogyót. Nem az a baj, hogy nem tud nyerni, hanem az, hogy katasztrófa minden megmozdulása, sajnos.kishaszi
több mint 12 éve
A denveres kitétel jogos, valóban ott vannak a 2. kategóriában. PM az PM, idén is bebizonyította. Sőt, ha már itt tartunk, oda mennék legkevésbé. Mondjuk ennek oka, hogy ott Clark nem játszhatna, márpedig ő a sec mindenese (megkockáztatom, mostanra fontosabb tagja, mint Troy, sőt az egész D legfontosabb láncszeme az én meglátásom szerint.)Igaz, Denver okozhat még mindenkinek jó sok fejfájást...
Soldados
Igazából ha van egy jó O-nk (BB-val van), amely 20-25 pontot képes feltenni a táblára, akkor mi bárkit megverhetünk a D jelenlegi formájában. (Same old story 😊)BB-vel igen, néküle közepes O#, erős, de sebezhető (kül. minden meccsen nyernétek 😊) D#
Soldados
A Ravens-re meg annyit, hogy egy meccsen valóban bármi lehet (akár minket is legyőzhettek BB-stül is), de a PO-ban minimum hármat kellene nyerni jó, vagy elitcsapatok ellen. Ez az, ami nem fog összejönni, ha nem kapja össze magát MINDKÉT egység.Ezt sose fogja ugyanúgy látni a Vasalós meg a Madárka szurkoló. Egy tény: az otthoni mérleg elég jó, tehát ha az megvan, akkor azért nem annyira sansztalan a dolog.
Soldados
A KC ellen egy félidőig volt pályán Ben, így az nem mérvadó, hisz egy meccs nem 30 percig tart. Az már csak feltételezés és szubjektív vélemény, hogy BB-vel sztem simább lett volna a 2. félidőben. (Mellesleg a KC védelmével PM is megszenvedett. 😉)Soldados[/quote]KC ellen sokan, sokat szenvedtek... elég sok aligpontos meccsük volt, kemény D# mellé, elég jó O# társul, csak QB nincs, illetve annak megszerzésére tett kísérleteik hááát, a staffot minősítik, 2-3 éve.
Amúgy, ha engem kérdeztek, az egész megjósolhatatlan. Pont ez a szép benne. Akárki megverhet minket, akárkit megverhetünk. Lehet PO-ban a Ti csapatotok, s ami nektek szar match-up, nekünk kijöhet jól.
Az AFC gyenge... hm... az NFC erős... relatív... a jelenlegi párosítások mellett ez látszik, de azért ugye tudjuk, hogy nem minden évben ennyire egyértelmű a felállás?!
NFL... jah! 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Clark: +1: igen, Soldi. Nagyon tolja idén, nehéz nem észrevenni, konzisztensen.-1: Én viszont kipróbálnám Hoyert. Nem lehet rosszabb Csárlinál, lásd be! 3 INT-et ő is tud dobni 30 perc alatt, akkor meg ugyanott vagyunk. Csárli lassú fejben, lassú kézzel, lassú testtel és gyenge is a karja. Ráadásul képes úgy megmozdulni a még éppen tartó zsebben is, hogy abból sackveszély legyen, de minimum incompletra hajítja bogyót. Nem az a baj, hogy nem tud nyerni, hanem az, hogy katasztrófa minden megmozdulása, sajnos.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Soldi, Bocs, hogy kihagytam két szeánszot 😀 Az éjszakai egyértelmű gondolom, a másik, most hétvégén meg......, sok oka volt.Én nem próbálnám ki Hoyert, és a Ravens ellen BB nélkül sem vagyunk sansztalanok, mint az látszott múlt héten is.
Látod sok mindent hasonlóan látunk, de azért vannak nézetkülönbségek is, és ez így jó. Tudja fene én annyira ettől a hét végétől nem fosok, ha Ben azt mondja, hogy tudok játszani. Biztos vagyok benne, hogy akkor van olyan állapotban, hogy képes lehozni a meccset. Amennyiben nem játszik akkor nincs kérdés tuti zakó, de akkor én kövezzetek meg, kipróbálnám az új szerzeményt. Nyilatkozták, hogy hihetetlen gyorsan megtanulta a playek nagy részét. Én bedobnám Az öregnél szarabb nem lehet akkor meg derüljön ki, hogy jövőre számolhatunk-e vele mint backup.
És most jöhet a szidás áradat igen béby 😀polamalu
több mint 12 éve
Soldi, Bocs, hogy kihagytam két szeánszot 😀 Az éjszakai egyértelmű gondolom, a másik, most hétvégén meg......, sok oka volt.Látod sok mindent hasonlóan látunk, de azért vannak nézetkülönbségek is, és ez így jó. Tudja fene én annyira ettől a hét végétől nem fosok, ha Ben azt mondja, hogy tudok játszani. Biztos vagyok benne, hogy akkor van olyan állapotban, hogy képes lehozni a meccset. Amennyiben nem játszik akkor nincs kérdés tuti zakó, de akkor én kövezzetek meg, kipróbálnám az új szerzeményt. Nyilatkozták, hogy hihetetlen gyorsan megtanulta a playek nagy részét. Én bedobnám Az öregnél szarabb nem lehet akkor meg derüljön ki, hogy jövőre számolhatunk-e vele mint backup.
És most jöhet a szidás áradat igen béby 😀
több mint 12 éve
CB nem kell sztem (ahogy vassadi is írta). Backup QB-t pedig inkább FA-ről hoznék vmi rutinosabb rókát (pl Garrardot Lefty után szabadon 😊)Nem csak Harrison kora/sérülései (visszavonulása?) miatt lesz a top needjeink között a drafton az OLB.Ha már itt tartunk,asszem backup QB is húzásra kerül,OLB,Safety és CB mellett...Blitzburgh
De még sok van a szezonból, hogy "draftoljunk". Mindenesetre perpill inkább NT, OLB, ILB (Foote és Harrison utódját megtalálni). Ami meglepő, hogy most a safetyt sem érzem égetőnek, mert Allen meglepően jó volt Troy helyén. Persze kell S, de nem feltétlen nagyon korán.
több mint 12 éve
Pff ezt a fosadék penetráns meccset te atyaég...A pozitívum az O-nál hogy a futóink mégegyszer nem fognak ennyi zsugát elejteni, itt valami rohadt nagy rövidzárlat volt.
Csárli Firpó helyett meg nyugodtan kezdhetne akár egy random 53-as rostertag is. Annyit nem tett hozzá a meccshez mint egy levitézlett madárijesztő, ilyen teljesítményt bárki felpakol az asztalra. Mehet amerre lát nyugodtan, és kell 2backup qb bánomis én honnan (Üvegtigris is mehet a lecsóba bátran). A követelmény hogy 20yardig ellásson, 5yardon meg mondjuk 85%-os valószínűséggel eltalálja a vele azonos színű mezben játszó mókust. Külön extra ha ezt nem pattanásból vagy stoplihoz való passzal akarja megtenni, vagy az elkapó súlypont emelkedéses egyéni rekordját akarja megdöntetni vele, mert a feje főlé 2,5méterrel száll a disznóbőr. Csárli jelenleg alkalmatlan a qb posztra.
A D# előtt le a kalappal, így meccsben tartani egy csapatot, amikor folyamatosan a mi 25yardunkról indulhatott a Browns, na az nem semmi. Hab lenne a tortán ha Dudli meg Pola összekaparnák magukat.
több mint 12 éve
Én nem attól tartok, hogy nem lesz 100 százalékos (nem lesz), hanem hogy nincs meg az a lendület, amiben benne volt. Vissza kell majd rázódnia. Mindenesetre én BB-vel és Brownnal egyáltalán nem fosnék a Ravens-től, még az idegenbeli PO meccsen sem.Őszintén szólva BB-vel a Steelers elitcsapat (a 6. héttől kezdve). A Ravens pedig egy rohadt nagy lufi. Amit tud, hogy gyenge csapatokat biztosan legyőzi. Ez jelenleg elég az AFC-ben, ez persze nem a Ravens hibája természetesen. De ha nem lesz rohadt nagy javulás a csapatodnál (olyan, mint ami nálunk volt az 5. meccs után), akkor ez a Ravens ugyanúgy gyengének találtatik majd, mint mindig az utóbbi években. Köszönhetően többek között a game managernek megfelelő QB-toknak. Amivel szintén nem lenne baj, ha domináns védelemmel párosulna, de nem párosul.Mintha elfelejtetted volna megemlíteni a Broncost. Nekem eléggé contendernek tűnnek.
Az AFC-ben van egy elitcsapat (HOU) és van 2 oda igyekvő, vagy annak megfelelő potenciált hordozó csapat: a fantasztikus Offense által vezérelt NE és a hasonló D által vezérelt Steelers. A Pats O-ja olyan kiemelkedő, hogy tudja ellensúlyozni a D gyengésegeit, ott a D a hibapont, de még van 5 hetük, hogy felhozzák a megfelelő szintre. A Steelers hibapontja az egészség (BB, Brown, Troy - mindhárom TOP5 fontosságú játékos a csapatnak). Ha szerencséje lesz a csapatnak és mindenki felépül, akkor válhat elitté. A többi csapat, még ha esetleg a Patsnél és a Steelersnél jobb mérleggel is áll, semmi jelét nem adta annak, hogy annál több potenciál lenne benne, minthogy "jó" csapat. A jó csapat pedig általában arra elég, amire a Ravens évek óta. 😊Soldados
Ami minket illet. Mi már csak hatalmas lefagyással menekülhetünk meg a PO-tól és ott minden egy meccsen dől el, ha nem szedjük össze magunkat akkor sok jóra nem számíthatunk, de legalább már rutinunk van a nyögve nyelős/nyerős meccseken. Ha nem lesz pályaelőnyünk nem fogunk nagyot homorítani szerintem, ha meg lesz bárkit megverhetünk egy meccsen még ha nem is vagyunk elit csapat
Ami titeket illet, lehet elit csapat vagytok BB-vel, de Ő ha játszik is ellenünk ilyen sérüléssel tuti nem 100%-os és abban biztos lehetsz minden hitnél 2x-s erővel fognak odasózni a srácok akár elintézve az elit kérdést egy időre. És ugye megy még hozzátok az utóbbi időben lendületbe jövő cicákbrigád.
Egyébként javíts ki de a KC ellen is már 6. héten túl voltatok és játszott BB és az nagyon nem tűnt elitnek.Blaise
A denveres kitétel jogos, valóban ott vannak a 2. kategóriában. PM az PM, idén is bebizonyította. Sőt, ha már itt tartunk, oda mennék legkevésbé. Mondjuk ennek oka, hogy ott Clark nem játszhatna, márpedig ő a sec mindenese (megkockáztatom, mostanra fontosabb tagja, mint Troy, sőt az egész D legfontosabb láncszeme az én meglátásom szerint.)
Igazából ha van egy jó O-nk (BB-val van), amely 20-25 pontot képes feltenni a táblára, akkor mi bárkit megverhetünk a D jelenlegi formájában. (Same old story 😊)
A Ravens-re meg annyit, hogy egy meccsen valóban bármi lehet (akár minket is legyőzhettek BB-stül is), de a PO-ban minimum hármat kellene nyerni jó, vagy elitcsapatok ellen. Ez az, ami nem fog összejönni, ha nem kapja össze magát MINDKÉT egység.
A KC ellen egy félidőig volt pályán Ben, így az nem mérvadó, hisz egy meccs nem 30 percig tart. Az már csak feltételezés és szubjektív vélemény, hogy BB-vel sztem simább lett volna a 2. félidőben. (Mellesleg a KC védelmével PM is megszenvedett. 😉)
több mint 12 éve
BlaiseFölösleges pörögni rajta, Soldit nem könnyű meggyőzni 😊 ami nálunk lufi/mákos győzelem, a Steelers/Pats duónál clutch win a negyedik negyedben, egy kiegyensúlyozott, nagy csata után.
A Steelers felőlem lehet elitcsapat, másfél hónappal szezon vége előtt, ráadásul úgy ha PO-ba se jut, mert bebukja a ki-ki meccset a 16. héten, akkor meg aztán pláne. Akkor nem is kell nekem a címke.
De még BigBennel sem fogunk reszketni tőlük, illúzió lenne 49%-nál többet adni nekik, még idegenben is.. hazai pályán meg, pff. Nincs kiemelkedő csapat az AFC-ben, mindenkinek félni kell mindenkitől - HOU/BAL annyival áll jobb helyzetben hogy lehet egy kört megspórol, és otthon játszhat majd. Annyiszor estünk már ki a WC/divizíós meccseken... bárkit bármit mond, nagy előny tud lenni az eggyel kevesebb meccs, pláne ha sok sérülés van a csapatban.
Soldi, amúgy mi is javultunk az 5. hét óta, főképp defense terén. 4 meccs óta nem kaptunk RZ TD-t (és összesen is csak négyet), csöppet jobb a run D is (mondjuk a meccsenkénti 170 yardnál nem nehéz, de a YPC is esett), úgyhogy nehogy aztán meglepődjetek..
Szóval fair warning előre, hozzátok az egészséges BigBent, vagy valaki erőskarú embert, mert másként nem fogtok pontot csinálni és ne legyen meglepő a végén a min. két TD-s zakó.. illetve hát lehet a defensive TD-kben reménykedni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem gondolom, hogy idén backup qb-t húznánk. Korai kört fölösleges ellőni rá ha 3-4 évig úgysem akarjuk játszatni (márpedig Bennek annyi még kinéz) egy hátsó körössel meg mit fogunk csinálni ha egyszer tényleg be kell állni, és semmi tapasztalata nincs? Szvsz inkább hozunk valami rutinosabb arcot, akinek van már valamennyi meccs tapasztalata, de nem kezdő kaliber.Nem csak Harrison kora/sérülései (visszavonulása?) miatt lesz a top needjeink között a drafton az OLB.Ha már itt tartunk,asszem backup QB is húzásra kerül,OLB,Safety és CB mellett...Blitzburgh
Tulajdonképpen nem is tudom O-ba milyen posztra kéne húznunk, a kötelező (de már nem égetően fontos) OL-t leszámítva?
A másik oldalra gondolom egy NT vagy DE mindenképp lesz, LB feltétlenül, meg még kitudja...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ha már itt tartunk,asszem backup QB is húzásra kerül,OLB,Safety és CB mellett...BlitzburghCB? Ike és Lewis egy ideje már Pro Bowl formában játszik, nickelben Allen korrekt, és ott van Curtis Brown is, akit továbbra is szinte csak special teamerként láttunk a pályán. Az év eleji CB-krízist már rég el lehet felejteni.
Változatlanul azt gondolom, az OLB és a safety lesz a prioritás, illetve ezt még komolyabban csak az befolyásolhatja, hogy az NT poszt hogyan alakul, Ta'amu ügyei, stb.
De odáig még nem fajultak a dolgok, hogy november végén a draft needjeinkről kelljen értekezni. 😊
több mint 12 éve
Nem csak Harrison kora/sérülései (visszavonulása?) miatt lesz a top needjeink között a drafton az OLB.Ha már itt tartunk,asszem backup QB is húzásra kerül,OLB,Safety és CB mellett...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
DeCastro rosterre került, Gilbert IR-re megy.Van még egy változás is, Malecki is jön fel a PS-ből, Gilreath waivelve.
Csak holnap derül ki, hogy Adams sérülése mennyire komoly, de érdekes lesz a helyzet, ha huzamosabb kihagyás vár rá. Vagy a rookie Beachum kezd akkor RT-ként, vagy kimegy Foster (volt erre példa a preseasonben), DeCastro pedig a visszatérése után egyből kezdő lesz. Vagy Legursky kerül RG-be.
A Gilreath cut pedig egyértelmű jele annak, hogy Brown a Ravens ellen már játszhat, bár ez amúgy is elég valószínű volt azok után, hogy múlt héten (limitáltan ugyan, de) végig edzett.
több mint 12 éve
Köszi.Állítólag vittük a practice squadotokból Toney Clemonst. Anno Hennevel játszott együtt a Michiganben. Mit csinált itt a draft óta nálatok? iktriadA TC-ben hírek alapján inkább a dropjaival hívta fel magára a figyelmet, a preseason-meccseken alig lehetett látni, azóta végig a practice squadban volt.vassadi