NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Állítólag vittük a practice squadotokból Toney Clemonst. Anno Hennevel játszott együtt a Michiganben. Mit csinált itt a draft óta nálatok? iktriadA TC-ben hírek alapján inkább a dropjaival hívta fel magára a figyelmet, a preseason-meccseken alig lehetett látni, azóta végig a practice squadban volt.
több mint 12 éve
Tisztában vagyok a DPI szabályaival, csak továbbra sem értem hogy miért van nagyobb esély a DPI-re az end zone-ba, mint a pálya közepén?Természetesen. Ha long pass esetén az end zone-ban esedékes az elkapás akkor a következő lehetőségek állnak fent:Egy ilyen passznak esetleg akkor lett volna értelme, ha az elkapás az end zone-ban lett volna esedékes, mert akkor nagy az esélye a DPI-nekdani2594Ezt kifejtenéd? Nem teljesen világos ennek a logikája.laby
1. Az elkapó elkapja, TD. 7 pont. Egyértelműen a számunkra legkedvezőbb eset.
2. Ilyen játékoknál gyakori a DPI (megjegyzem az OPI se ritkaság, de ettől most tekintsünk el), ami ugyan nem épp az O teljesítményét emelné, de mégis csak odakerülünk az ellen 1 yardos vonalára, ahonnan már könnyűszerrel be lehet vinni a TD-t. Történt ez így a meccsen is egy alkalommal.
3. Sima incomplete, ami nem nagy ügy, amúgy is volt elég, bármilyen passzt is hívtunk. Egy ilyen játéknál meg nem is nagy meglepetés.
4. INT, ami sosem jó, de ebben az esetben touchback-et jelent (kivétel persze van), vagyis a saját 20asukról jönnek, ami kb egyenlő egy punttal, amennyiben 3. downra hívjuk a playt. Továbbá a D-nek jó lehetőség a következő támadás kivédekezésére, és ha azonnal megfogják őket akkor nagy valószínűséggel jó mezőnypozícióból kezdhetjük a következő drive-ot. A mi D-nk pedig jól tudjuk, hogy képes azonnal megfogni az ellenfél támadását.
2-3 ilyen passz belefért volna, leginkább 1st$10-re, vagy 3rd&longra. Személy szerint én bevállaltam volna, bízva egy kis szerencsében. Ha pedig nem jön be se bukunk óriásit rajt (általában).dani2594
Egyébként Batch dobhat bárhonnan hosszút, az nem lesz jó. Amikor Wallace elszabadult akkor túldobta, amikor nem szabadult akkor bedobja 2 védőre, ahogy ezt az INT-nél is tette.
több mint 12 éve
Állítólag vittük a practice squadotokból Toney Clemonst. Anno Hennevel játszott együtt a Michiganben. Mit csinált itt a draft óta nálatok?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Féligmeddig elvonatkoztatva a tegnapi meccstől. Nem tudom ki, hogyan látja, de Worilds kezd egyre jobban játszani...nem azt mondom, hogy egy JH, de kezd egyre biztatóbb dolgokat művelni és egyre szimpatikusabb lenni.HaggansInkonzisztens. Elvétve mindig van egy-egy jobb meccse, mint a tegnapi, ráadásul most elit OL ellen játszott jól, de nem tudja folyamatosan megbízhatóan tenni a dolgát. Nem csak erre a szezonra gondolok, mert az első néhány fordulóra rá lehet fogni, hogy a sérülése után még nem volt száz százalékos. Mindig is ez volt rá a jellemző. Nem csak Harrison kora/sérülései (visszavonulása?) miatt lesz a top needjeink között a drafton az OLB.
több mint 12 éve
Féligmeddig elvonatkoztatva a tegnapi meccstől. Nem tudom ki, hogyan látja, de Worilds kezd egyre jobban játszani...nem azt mondom, hogy egy JH, de kezd egyre biztatóbb dolgokat művelni és egyre szimpatikusabb lenni.
" class="embed">
több mint 12 éve
Őszintén szólva BB-vel a Steelers elitcsapat (a 6. héttől kezdve). A Ravens pedig egy rohadt nagy lufi. Amit tud, hogy gyenge csapatokat biztosan legyőzi. Ez jelenleg elég az AFC-ben, ez persze nem a Ravens hibája természetesen. De ha nem lesz rohadt nagy javulás a csapatodnál (olyan, mint ami nálunk volt az 5. meccs után), akkor ez a Ravens ugyanúgy gyengének találtatik majd, mint mindig az utóbbi években. Köszönhetően többek között a game managernek megfelelő QB-toknak. Amivel szintén nem lenne baj, ha domináns védelemmel párosulna, de nem párosul.Mintha elfelejtetted volna megemlíteni a Broncost. Nekem eléggé contendernek tűnnek.
Az AFC-ben van egy elitcsapat (HOU) és van 2 oda igyekvő, vagy annak megfelelő potenciált hordozó csapat: a fantasztikus Offense által vezérelt NE és a hasonló D által vezérelt Steelers. A Pats O-ja olyan kiemelkedő, hogy tudja ellensúlyozni a D gyengésegeit, ott a D a hibapont, de még van 5 hetük, hogy felhozzák a megfelelő szintre. A Steelers hibapontja az egészség (BB, Brown, Troy - mindhárom TOP5 fontosságú játékos a csapatnak). Ha szerencséje lesz a csapatnak és mindenki felépül, akkor válhat elitté. A többi csapat, még ha esetleg a Patsnél és a Steelersnél jobb mérleggel is áll, semmi jelét nem adta annak, hogy annál több potenciál lenne benne, minthogy "jó" csapat. A jó csapat pedig általában arra elég, amire a Ravens évek óta. 😊Soldados
Ami minket illet. Mi már csak hatalmas lefagyással menekülhetünk meg a PO-tól és ott minden egy meccsen dől el, ha nem szedjük össze magunkat akkor sok jóra nem számíthatunk, de legalább már rutinunk van a nyögve nyelős/nyerős meccseken. Ha nem lesz pályaelőnyünk nem fogunk nagyot homorítani szerintem, ha meg lesz bárkit megverhetünk egy meccsen még ha nem is vagyunk elit csapat
Ami titeket illet, lehet elit csapat vagytok BB-vel, de Ő ha játszik is ellenünk ilyen sérüléssel tuti nem 100%-os és abban biztos lehetsz minden hitnél 2x-s erővel fognak odasózni a srácok akár elintézve az elit kérdést egy időre. És ugye megy még hozzátok az utóbbi időben lendületbe jövő cicákbrigád.
Egyébként javíts ki de a KC ellen is már 6. héten túl voltatok és játszott BB és az nagyon nem tűnt elitnek.
több mint 12 éve
A QB kérdés mellett egy ordas nagy hiányossága van a Browns-nak, ami miatt rossz csapatnak számítanak: egyszerűen képtelenek nyerni. Masszív D-vel rendelkeznek, és a futójátékuk is tud nagyszerű lenni. Rendre szoros, izgalmas meccseket játszanak, mindenkinek meg kell velük szenvedni. Abszolút nehéz őket legyőzni, de a legtöbbeknek sikerül. Nagy hiba lebecsülni őket, ha velük játszol.Ettől a Barna meccstől jobban fostam, mert éreztem, hogy itt gázok lehetnek.Nem voltál ott az utolsó 2 meccsnézésen, de én már a Ravens előtti meccsen mondtam a többieknek, hogy a Ben nélküli Steelers-nek sokkal rosszabb match-up a Browns, mint a Ravens. 100 százalékig igazolta várakozásaimat a 2 csapat. A Browns védelme sokkal jobb. Sőt, megjegyzem, ez a Browns jobb, mint amit az ember gondolna egy 3-8-as csapatról. Igazából egy jó QB hiányzik onnan, de az már év(tized)ek óta. 😊 Azzal valszeg PO körül lennének ők is ebben a gyengébb AFC-ben.Soldados
A Clowns pedig bevett név a tengeren túl a szurkolók közt.polamalu
U.i.: Egy jó QB ezt orvosolná.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Ettől a Barna meccstől jobban fostam, mert éreztem, hogy itt gázok lehetnek.Nem voltál ott az utolsó 2 meccsnézésen, de én már a Ravens előtti meccsen mondtam a többieknek, hogy a Ben nélküli Steelers-nek sokkal rosszabb match-up a Browns, mint a Ravens. 100 százalékig igazolta várakozásaimat a 2 csapat. A Browns védelme sokkal jobb. Sőt, megjegyzem, ez a Browns jobb, mint amit az ember gondolna egy 3-8-as csapatról. Igazából egy jó QB hiányzik onnan, de az már év(tized)ek óta. 😊 Azzal valszeg PO körül lennének ők is ebben a gyengébb AFC-ben.
A Clowns pedig bevett név a tengeren túl a szurkolók közt.polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Természetesen. Ha long pass esetén az end zone-ban esedékes az elkapás akkor a következő lehetőségek állnak fent:Egy ilyen passznak esetleg akkor lett volna értelme, ha az elkapás az end zone-ban lett volna esedékes, mert akkor nagy az esélye a DPI-nekdani2594Ezt kifejtenéd? Nem teljesen világos ennek a logikája.laby
1. Az elkapó elkapja, TD. 7 pont. Egyértelműen a számunkra legkedvezőbb eset.
2. Ilyen játékoknál gyakori a DPI (megjegyzem az OPI se ritkaság, de ettől most tekintsünk el), ami ugyan nem épp az O teljesítményét emelné, de mégis csak odakerülünk az ellen 1 yardos vonalára, ahonnan már könnyűszerrel be lehet vinni a TD-t. Történt ez így a meccsen is egy alkalommal.
3. Sima incomplete, ami nem nagy ügy, amúgy is volt elég, bármilyen passzt is hívtunk. Egy ilyen játéknál meg nem is nagy meglepetés.
4. INT, ami sosem jó, de ebben az esetben touchback-et jelent (kivétel persze van), vagyis a saját 20asukról jönnek, ami kb egyenlő egy punttal, amennyiben 3. downra hívjuk a playt. Továbbá a D-nek jó lehetőség a következő támadás kivédekezésére, és ha azonnal megfogják őket akkor nagy valószínűséggel jó mezőnypozícióból kezdhetjük a következő drive-ot. A mi D-nk pedig jól tudjuk, hogy képes azonnal megfogni az ellenfél támadását.
2-3 ilyen passz belefért volna, leginkább 1st$10-re, vagy 3rd&longra. Személy szerint én bevállaltam volna, bízva egy kis szerencsében. Ha pedig nem jön be se bukunk óriásit rajt (általában).
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Őszintén szólva BB-vel a Steelers elitcsapat (a 6. héttől kezdve). A Ravens pedig egy rohadt nagy lufi. Amit tud, hogy gyenge csapatokat biztosan legyőzi. Ez jelenleg elég az AFC-ben, ez persze nem a Ravens hibája természetesen. De ha nem lesz rohadt nagy javulás a csapatodnál (olyan, mint ami nálunk volt az 5. meccs után), akkor ez a Ravens ugyanúgy gyengének találtatik majd, mint mindig az utóbbi években. Köszönhetően többek között a game managernek megfelelő QB-toknak. Amivel szintén nem lenne baj, ha domináns védelemmel párosulna, de nem párosul.Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀polamaluRemélem, mint a Cleveland Clownsos beszólásod ez is annyira fog beigazolódni 😀 Tegnap inkább ti tettétek fel a piros nózit. (Ti alatt a futóitokat értem)
BB lehet ihletett formában volt, de, hogy fényévekkel nem volt jobb az offenzetek akkor sem az ziher. Se az o line se az elkapósor nem jobb és BB annyival nem jobb, hogy ezt ellensúlyozza. A futókat már nem is említem.Lehet a D.tek karcol és ezért irigyellek is titeket, de hozzánk nem eltaposni járnak a delikvensek. Szóval MVP Flacco vezetésével remélem belerúgunk még egyet a PO álmaitokba. Peace Blaise
Az AFC-ben van egy elitcsapat (HOU) és van 2 oda igyekvő, vagy annak megfelelő potenciált hordozó csapat: a fantasztikus Offense által vezérelt NE és a hasonló D által vezérelt Steelers. A Pats O-ja olyan kiemelkedő, hogy tudja ellensúlyozni a D gyengésegeit, ott a D a hibapont, de még van 5 hetük, hogy felhozzák a megfelelő szintre. A Steelers hibapontja az egészség (BB, Brown, Troy - mindhárom TOP5 fontosságú játékos a csapatnak). Ha szerencséje lesz a csapatnak és mindenki felépül, akkor válhat elitté. A többi csapat, még ha esetleg a Patsnél és a Steelersnél jobb mérleggel is áll, semmi jelét nem adta annak, hogy annál több potenciál lenne benne, minthogy "jó" csapat. A jó csapat pedig általában arra elég, amire a Ravens évek óta. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nyugi, én sem támadásnak szántam, tudom, hogy régen volt, de azóta is azon röhögök. Röhögök én a tavalyi kamionos bajszán is amikor eszembe jut 😀. Ilyen vagyok nehezen felejtek 😀
több mint 12 éve
polamaluAz, hogy az a legnagyobb problémád, hogy a 3. héten bedobták a nevét mint addig, jól játszó játékos és azóta is azon lovagolsz arról én nem tehetek, de szerintem Flacco sem.
Kicsit mintha komolyan vennél valami qwa komolytalan dolgot, mert az, hogy a 3-4. hétben MVP esélyesekről beszélni az hatalmas baromság. Ezen lovagolni meg még nagyobb szerintem de ez legyen az én problémám.
De ha már felhoztad. Két hete nem játszott jól, de úgy, hogy a Defensetek qwa jó volt. Torreyt levettétek a pályáról és a futás sem ment. Gyakorlatilag csak Q-t lehetett hébe hóba megtalálni. Az, hogy a D qwa jól védekezik, vagy a WR nem tud elszakadni nem Flacco hibája. Ő csak annyit tehet, hogy nem adja el a lasztit, mondjuk egy felesleges vállalással. Ezt pedig megtette. Nem volt jó, de egy most ennyi is elég volt, még ha nem is igazán a produktivitásán múlott.
több mint 12 éve
Egy ilyen passznak esetleg akkor lett volna értelme, ha az elkapás az end zone-ban lett volna esedékes, mert akkor nagy az esélye a DPI-nekdani2594Ezt kifejtenéd? Nem teljesen világos ennek a logikája.
több mint 12 éve
Sajnos ennyi TO-t csak hasonló mennyiségűvel tudtak volna egalizálni, de a Browns stábja tudta, hogy, ha csak vigyáz a labdára nyert ügye van.Mondjuk én az efféle közhelyektől mindig rekeszizomgörcsöt kapok, illetve jelen esetben sírhatnékom támad. Olyan, mintha a másik oldal, vagy egyáltalán bárki az NFL-ben, illetve profi szinten nem úgy menne fel a pályára, hogy ez evidencia....
polamalu
Az mindenesetre biztos, hogy idén azért a Steelers annyi arcát mutatja, amennyit csak elképzelni lehet. Beleértve azt is, hogy az ellenfél védelmei nem panaszkodhatnak ránk: ennyi lúzer hibát összekaristolni egy évtizedben is elég, mint amennyit mi év első harmadában összefumbliztunk meg most ezen a meccsen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Talán jól emlékszem, de ha nem segíts ki. A legutóbbi, meccsünkön két hete mekkora MVP teljesítmény volt Flacco-tól.Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀polamaluRemélem, mint a Cleveland Clownsos beszólásod ez is annyira fog beigazolódni 😀 Tegnap inkább ti tettétek fel a piros nózit. (Ti alatt a futóitokat értem)
BB lehet ihletett formában volt, de, hogy fényévekkel nem volt jobb az offenzetek akkor sem az ziher. Se az o line se az elkapósor nem jobb és BB annyival nem jobb, hogy ezt ellensúlyozza. A futókat már nem is említem.Lehet a D.tek karcol és ezért irigyellek is titeket, de hozzánk nem eltaposni járnak a delikvensek. Szóval MVP Flacco vezetésével remélem belerúgunk még egyet a PO álmaitokba. Peace Blaise
BB pont annyival teszi nyerővé ezt az O-t, hogy jó időben jó játékot hív, mert Ő belülről látja, ha át kell hívni. Batch ezt nem tehette meg, vagyis az ellen fel tudott készülni, meg azért azt még a sarki fűszeres is tudta, hogy futni fogunk, ha törik, ha szakad, 7-9 ember mindig a boxban volt szinte, úgy egy picit nehéz. Meglátjuk vasárnap, ha győzünk az bravúr győzelem, mert valóban nálatok az bravúrnak számít, de tudja fene ha Ben pályán lesz nem félek annyira. Ettől a Barna meccstől jobban fostam, mert éreztem, hogy itt gázok lehetnek.
A Clowns pedig bevett név a tengeren túl a szurkolók közt.
több mint 12 éve
Azért a Browns offense se volt piskóta, csak azért nem tűntek annyira balfasznak, mert mi voltunk fantörpikusabbak 😀Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀polamaluRemélem, mint a Cleveland Clownsos beszólásod ez is annyira fog beigazolódni 😀 Tegnap inkább ti tettétek fel a piros nózit. (Ti alatt a futóitokat értem)
Nincs top 5 O-nk Bennel se, ez tény. De a tegnapinál igenis fényévekkel jobb, még akkor is, ha épp szar formában vannak. BB-vel nincs 2-3 INT egy meccsen, nincs az, hogy a tökéletes célpontnak rendre el van cseszve a passz, viszont van olyan, hogy halott szituból kihozunk egy big playt, egy first down-t. Még ha nem is szerzünk sok pontot, de legalább csinálunk valamit, és termelünk némi yardot, ami legalább arra jó, hogy öljük az órát (többé kevésbé), és ne a félpálya környékéről induljon az ellenfél állandóan.
Az elkapósorunkkal semmi bajunk nincs (Wallace egyéni problémáit leszámítva), de Brown nélkül nehezebb, hát még ha Cotchery sincs... Az O-line pedig szintén nem vészes, sőt a mi szemünkkel kifejezetten jó is.
Az meg, hogy ki rugdalja szét kinek a PO álmait, nem most fog eldőlni 😊 Valóban nem szerencsés a vereség ellenetek most, de belekalkuláltuk, és ezzel is simán be tudunk jutni. Ja és egyelőre szó sincs vereségről, az majd csak vasárnap dől el 😉
több mint 12 éve
BB pont, hogy annyival jobb, hogy a hátán képes cipelni az egész offenset.Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀polamaluRemélem, mint a Cleveland Clownsos beszólásod ez is annyira fog beigazolódni 😀 Tegnap inkább ti tettétek fel a piros nózit. (Ti alatt a futóitokat értem)
több mint 12 éve
Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀polamaluRemélem, mint a Cleveland Clownsos beszólásod ez is annyira fog beigazolódni 😀 Tegnap inkább ti tettétek fel a piros nózit. (Ti alatt a futóitokat értem)
BB lehet ihletett formában volt, de, hogy fényévekkel nem volt jobb az offenzetek akkor sem az ziher. Se az o line se az elkapósor nem jobb és BB annyival nem jobb, hogy ezt ellensúlyozza. A futókat már nem is említem.Lehet a D.tek karcol és ezért irigyellek is titeket, de hozzánk nem eltaposni járnak a delikvensek. Szóval MVP Flacco vezetésével remélem belerúgunk még egyet a PO álmaitokba. Peace
több mint 12 éve
Én tegnap az O-t látva el voltam keseredve. Meg vagyok róla győződve, hogy ez a partvonal melletti stáb veresége is volt, nem kicsit. Az öreget nem bántom, tudtuk mit várhatunk tőle. Túlvállalták, azt senki nem gondolhatja, hogy Ő akart olyan hosszúakat passzolni egyedül, ezért is vesztettünk. A futók az gyalázat volt. MW pedig örülhet ha a minimum szerződés t megkapja ezzel a hozzáállással és a mutatott játékkal.A playhívás valóban nem volt túl okos, legjobb példája ennek a long pass amiből INT lett. Közepes és rövid passzokkal + egy két fumble mentes futással végig tudtunk volna menni a pályán, és ha eljutunk a gólvonal közelébe, akkor a TD-t is meg tudjuk csinálni. Egy ilyen passznak esetleg akkor lett volna értelme, ha az elkapás az end zone-ban lett volna esedékes, mert akkor nagy az esélye a DPI-nek (egyetlen offenzív TD-nket pont így szereztük). De ezt sem a legvégén kellett volna próbálgatni. Batch-től én sem vártam sokat, de azért az fájt, hogy zavartalanul passzolva túl, illetve alul dobja az üresen álló célpontot. Hiába, 38 éves lesz maholnap, elfogyott belőle minden, amiért megérte alkalmazni.
A D külön téme. Ismét azt a D-t láttuk akit imádunk nagyon karcoltak. JH is élt, és minden jól jött össze. Sajnos ennyi TO-t csak hasonló mennyiségűvel tudtak volna egalizálni, de a Browns stábja tudta, hogy, ha csak vigyáz a labdára nyert ügye van.
Így is lett.
Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀polamalu
Még egy ilyen fumblis nap pedig nem lesz több, ez annyira szar volt, hogy nehéz megismételni belátható időn belül.
Wallace viszont már már más téma. Ott első sorban neki kell változtatni, sokat nem tudnak vele kezdeni, ha ő nem akarja.
A D-t nem kell félteni, viszont kicsit aggódom, nehogy Ben rásérüljön még jobban ha játszik.
Flacco sajnos idén nem lesz MVP, azt Cassel már lefoglalta. Az MVP címnél fontos szempont, hogy ki mennyit jelent a csapatának, és Cassel tudja a legjobban hogyan kell mattot adni a saját csapatának 😀
több mint 12 éve
Én tegnap az O-t látva el voltam keseredve. Meg vagyok róla győződve, hogy ez a partvonal melletti stáb veresége is volt, nem kicsit. Az öreget nem bántom, tudtuk mit várhatunk tőle. Túlvállalták, azt senki nem gondolhatja, hogy Ő akart olyan hosszúakat passzolni egyedül, ezért is vesztettünk. A futók az gyalázat volt. MW pedig örülhet ha a minimum szerződés t megkapja ezzel a hozzáállással és a mutatott játékkal. A D külön téme. Ismét azt a D-t láttuk akit imádunk nagyon karcoltak. JH is élt, és minden jól jött össze. Sajnos ennyi TO-t csak hasonló mennyiségűvel tudtak volna egalizálni, de a Browns stábja tudta, hogy, ha csak vigyáz a labdára nyert ügye van.
Így is lett.
Remélem a Benről ma érkező hírek és az edzés utániak majd, jók lesznek (ma már dobóedzést tart) és a hét végén a Ravenst a saját fészkében tudjuk eltaposni. A D adott, remélem hozzák is, az O pedig Bennel fényévekkel jobb mint a Baltimore azonos egysége. Bár az idei MVP Flaccó lesz 😀
több mint 12 éve
Egyről beszéltek. 😊,és jöjjön a helyére mégegy Brown szerű,alázatos és megbízható arc.BlitzburghVagy egy Ward-szerű igazi Warrior... bár ezzel most magunk ellen beszélek...
Collapo
több mint 12 éve
az idei, visszafogottabb teljesítmény mellett egyre kevesebben, amúgy jó ő, csak fejben még rendbe kell tenni... azt meg itt tudják igazán... "ecsém, ennyi droppal örülj, h játszhatsz" alapon
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Egyedül Wallace-t nem engedném. Még talán jó is, hogy pötyögtet, mert le lehet ülni vele disputázni úgy, hogy feljecse Ficc bácsit izibe, mer' az vicc, hogy ekvivalens. Ha most járna idén 10 TD-nél meg 900 yardnál, akkor jogosan verné a blattot, hogy lökdideasörtideasörtideasört...Évi 6-8 misiért maradhatna, de szerintem nem fog, úgyis lesz vki aki megadja neki a nagy lóvét...
Bár az tény, hogy amígamunkabecsületdolga.kishaszi
több mint 12 éve
Egyedül Wallace-t nem engedném. Még talán jó is, hogy pötyögtet, mert le lehet ülni vele disputázni úgy, hogy feljecse Ficc bácsit izibe, mer' az vicc, hogy ekvivalens. Ha most járna idén 10 TD-nél meg 900 yardnál, akkor jogosan verné a blattot, hogy lökdideasörtideasörtideasört...Bár az tény, hogy amígamunkabecsületdolga.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
,és jöjjön a helyére mégegy Brown szerű,alázatos és megbízható arc.BlitzburghVagy egy Ward-szerű igazi Warrior... bár ezzel most magunk ellen beszélek...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!