Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak szükség lenne rág a támadófalban!Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek!Mit kéne csinálnom? Amennyiben a mai napból indulok ki akkor öregszem megint vagy 5-6 évet.polamalu
Zoli!!! Mit csinálsz holnap? 😛Klaci79
több mint 12 éve
Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek!Mit kéne csinálnom? Amennyiben a mai napból indulok ki akkor öregszem megint vagy 5-6 évet.
Zoli!!! Mit csinálsz holnap? 😛Klaci79
több mint 12 éve
Beachum állítólag továbbra is csak sántikál... 😕De részleteket, további infókat Tomlin keddi sajtótájékoztatójáig tuti nem fogunk megtudni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Me fojton összekeverték Tomlinnal.
Énzolitezoli?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek! Zoli!!! Mit csinálsz holnap? 😛
több mint 12 éve
Az ementáliak érdekes kérdést jelentenek... mondhatnánk, hogy ott a baj, hogy nincs RogerNyúl, s így pácban vannak... de Ő jön rövidesen vissza, viszont az elkapói hát hektikusak, mondjuk ellenünk akkor is ment, amikor csak 2 WR és 2 TE maradt a csapatban, viszont előtte RogerNyúllal is hoztak botrányos meccseket, igaz, amit korábban leírtak... a kétarcúság az összes csapatra igaz, lehet bármi, sőt akármi is.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Szerintem ha csak a Packerstől kaptok ki akkor is PO-ba mentek.Kb mi is így számolunk. Mondjuk az is elég elképesztő ami a NFC North-ban történik. Az elején azt gondoltam drukkolok a GB-nek, hogy a végére már könnyebb dolgunk legyen egy korai továbbjutással. Aztán a sérülés után hajrá Lions és Bears, hogy már esélye se legyen a GB-nek. Erre azok is botladoznak. Most már azt mondom, hogy teljesen mindegy.Ha jó napunk van a GB-t is el tudjuk verni, főleg ha esetleg sok múlik rajta nekünk. Ha meg nem kérdés mit kezdenénk a PO-ban. Tudom csak el kell jutni oda, de a jelenlegi problémákkal...
8-8 elég lesz a wildcardra, ha veritek a Bengalst a Ravensnek 9-7 kell, nem fogják 3-1-gyel lehozni az utsó négy meccsüket. Egyszerűen mindegyik csapat annyira kétarcú idén az AFC-ben a Broncos, Chiefs, Pats hármast leszámítva, hogy elég lesz a 8-8. Csak kérdés kinek....gabokocka
több mint 12 éve
Szerintem ha csak a Packerstől kaptok ki akkor is PO-ba mentek.8-8 elég lesz a wildcardra, ha veritek a Bengalst a Ravensnek 9-7 kell, nem fogják 3-1-gyel lehozni az utsó négy meccsüket. Egyszerűen mindegyik csapat annyira kétarcú idén az AFC-ben a Broncos, Chiefs, Pats hármast leszámítva, hogy elég lesz a 8-8. Csak kérdés kinek....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Szerintem meg nyerhetünk 4-et, és hiszek is benne. Ok, OL megint 800. formáció - ez van 2008 óta, tököm ki van vele -, de ha a D-nél nem lesznek összeomlások, akkor szerintem reális esély van rá, hogy behúzzunk 4 meccset. Amúgy, ha így játszunk, akkor nem is fog annyira érdekelni, csak toljuk neki, ami kifér a csövön, becsülettel!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Rapoport is a hírhozók között volt Tomlin ügyben, csak jelzem...az az érzésem, hogy lufifújás megy és/vagy lobby a szigorú büntetés ügyében....Nyerjük meg a következő kettőt, aztán felnézhetünk, az eredményjelzőre. Addig nem. Nagy kérdés lesz az OL, kiváncsi leszek/vagyok a hírekre, miképpen halad Wallace, Olsen beépítése.
több mint 12 éve
Kizárt,hogy mi négyet nyerünk innen,de a matek az uccsó szalmaszál..😊
több mint 12 éve
Álomszerűen alakultak a meccsek ma. Kikapott a Jets, a Chargers és a Titans. Ez azt jelenti, hogy ha jövő vasárnap megverjük a Finst, akkor már csak a Titans-nek kell még egyszer kikapnia, és a Ravensnek AFC-s riválissal, vagy a legjobb esetben csoportriválissal szemben kellene buknia és máris a 6. helyen lennénk. A Titans a Broncoshoz látogat, azaz ott jó esély van a buktájukra. A Ravens a Vikes-ot fogadja. Azaz ha nyernénk a Fins ellen, akkor - a papírforma szerint - 3 körrel a vége előtt a 7. helyen lennénk egyetlen meccsre lemaradva a Ravens mögött. A madárkák további programja pedig igen izgalmasnak tűnik: @Detroit, Pats, @Cincy.Ergó a PO a mai eredményekkel ismét realitás, igaz, ehhez nekünk nyerni kell. Akárhogyis nézzük kulcsmeccs lesz a Fins elleni. Ha nyerünk, 7. hely, ha kikapunk, akkor 2 meccsre kerülünk a Finstől, ami az egymás elleni miatt tulajdonképpen 3 lenne, azaz szinte garantált a kiesés bukta esetén, győzelemmel viszont elsőszámú üldözők leszünk.
Tomlin-ügy - egyrészt nagyon durvának gondolnám a draftcetli megvonását. Nem volt ez ilyen súlyos eset, főleg a Jets-es sztori és annak büntetései fényében. De szerintem amíg nem hivatalos, addig ez legfeljebb találgatás, amivel nem érdemes foglalkozni. Majd akkor hőbörögjünk, ha ez valósággá válna.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miattKlaci79December 1. van, nem április
több mint 12 éve
No azért ez túlzás lenne. Büntetni kell, de azért a new orleansi esettel egyenlővé tenni lassan, az azért mókás.
több mint 12 éve
A csapatot fogják megbüntetni 6 számjegyre. Sal Alosi esetében is a Jets 100000USD-t fizetett és Sal Alosi 25000USD-t még.Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miattKlaci79és Tomlin hatszámjegyűt fog fizetni.berger90
Ő biztos ismerős hiszen nálatok is volt edző. Gyanús, hogy mit tanult ott 😛
több mint 12 éve
Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miattKlaci79és Tomlin hatszámjegyűt fog fizetni.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miatt
több mint 12 éve
Igazatok lehet, igen, és Beachum jobb LT is, mint C, de ugyanakkor nyilvánvaló, hogy Olsen szükségmegoldás és nekem kérdés, hogy Wallace mennyire tudja átvenni ezt a szerepet. A center poziról beszélünk, ami legalább olyan fontos, mint az LT. Meglátjuk.
több mint 12 éve
Meglepne, ha Beachumot elmozgatnák. Végre megtaláltuk az LT-t, azt nem fogják onnan elvinni sehova szerintem.

több mint 12 éve
Védtem Ike-ot a Browns ellen, mivel akkor engedett játékot, amikor nem számított igazán, de tény, hogy a Ravens ellen nincs mentsége, ez kevés, látható volt, hogy majd mindegyik játékban várta a segítséget az ILB sortól, vagy a safetytől és ugye "shot down Ike"-tól ezt nem szoktuk meg.Beachum kezd beválni LT-ként, nem hiszem, h el kéne őt mozgatnunk onnan (szeintem nem is fogjuk) 2 okból is:
Igen, mindig a legrosszabbkor jön egy sérülés, Velasco kulcsember lett Pouncey sérülése után, de ez van, ez az NFL, vannak nálunk rosszabb sérülés helyzetben levő csapatok is. (pl. Packers)
A többiek remélem gyorsan gyógyulnak majd. Beachum megy középre szerintem és nem Wallace, de meglátjuk mit hoz ez a hét, az edzések.Klemó
1. Nincs más használható ember oda: Adams szar (ezért került Beachum LT posztra), ráadásul sérült is. Gilbert RT-nek jó, LTt-nek kevés. Whimpert inkább hagyjuk.
2. Jó lenne, ha Beachum minél többet játszana LT-ként, h kiderüljön hosszútávon is alkalmas a posztra (egyelőre bíztató, de korai lenne kijelenteni h ő a franchise LT) vagy keresnünk kell mást.
több mint 12 éve
Védtem Ike-ot a Browns ellen, mivel akkor engedett játékot, amikor nem számított igazán, de tény, hogy a Ravens ellen nincs mentsége, ez kevés, látható volt, hogy majd mindegyik játékban várta a segítséget az ILB sortól, vagy a safetytől és ugye "shot down Ike"-tól ezt nem szoktuk meg.Igen, mindig a legrosszabbkor jön egy sérülés, Velasco kulcsember lett Pouncey sérülése után, de ez van, ez az NFL, vannak nálunk rosszabb sérülés helyzetben levő csapatok is. (pl. Packers)
A többiek remélem gyorsan gyógyulnak majd. Beachum megy középre szerintem és nem Wallace, de meglátjuk mit hoz ez a hét, az edzések.
több mint 12 éve
- Ike sajna nagyon rossz formába került. Év elején még hozta magát, AJ Greent is leradírozta a pályáról, de sajna 3-4 meccse lépést tévesztett. Ennek ellenére tegnap is voltak nagy mentései, de nagy benyelései is voltak. Márpedig a Ravens csak ezekből élt. Vagy feltettek egy hosszú passzal 30-40 yardot, vagy puntoltak. Egy lépést nem tudtak haladni máshogy. Kár érte, de itt látni kell, muszáj változtatni és safetyvel besegíteni Ike-nak, mert most nem megy neki.-Ike-on már tavaly is láttam azt amit idén rendszeresen, nagyon könnyen feladja a play-t. Ha megverik akkor elkezd kocogni és nem küzd, és ez nagyon idegesítő.
- Heti Haley. 😀 Most nem akarom földbe döngölni, pedig az első félidőben aztán voltak értelmezhetetlen hívások (3. és 12-re középső futás? WTF?).Soldados
Rengeteg yard-ot kapunk róla, de legalább már kezdenek rájönni hogy kell a segítség neki is.
-Ha egy play-ről beszélünk (?) akkor azt a 3. és 10+ kísérletet BigBen hívta át középső futásra mivel hatalmas lyuk volt középen.
Bár a draft még messze van, de első körben végre egy CB-t szeretnénk, mert Taylornak egyre több a megmagyarázhatatlan hibája, ráadásul nem is playmaker, ami egy no1 cb-től szerintem luxus.SzokolÉn is örülnék a CB draft-nak, hiába van messze a draft ez a pick nem a mutatott játék miatt kell, hiszen az változhat még a hetek során, sokkal inkább a kor miatt. Taylor-ba szerintem még lesz egy szezon és utána kell a helyettes, ezért is fájt annyira K.Lewis távozása hiszen benne volt hogy Ő lehet az új Ike Taylor.
több mint 12 éve
a Depot azt írja ugyebár, hogy Cody Wallace lehet a kezdő a köv meccsen. Hát igen. Végre összeáll a fal, hogy Ben tudjon dolgozni és máris becsap a ménkű.Legalább nincs hasonló hír Beachum-ról és Adamsről.
több mint 12 éve
Az offensive tackle Rashad Butler and center Eric Olsen a csapatban.Olsen a ND-re járt és eredetileg a Denver draftolta. Rövid előszezonra megfordult Washingtonban is, majd onnan a NO 2012-ben 16 meccs.
Butler (6-4, 310) has played in 50 games with four career starts. He was released by the Cleveland Browns on November 5, 2013. He spent time with the Houston Texans from 2007-11. He was originally drafted by the Carolina Panthers in the third round (89th overall) of the 2006 NFL Draft.
Olsen (6-3, 305) has played in 17 games with four starts. He was released by the New Orleans Saints on September 9, 2013. Olsen originally was drafted in the sixth round (183rd overall) of the 2010 NFL Draft.polamalu
Butler ismertebb már a 8. éve. Houstonban többet játszott, de a Browns-nál is idén 9 meccset.
több mint 12 éve
most jól jönne egy Legursky.....