NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A PS-ben helyet szoríthattunk volna neki, de még oda sem fért be, ez mindent elmond arról, mekkora tehetségnek tartotta őt az edzői stáb.Biztos volt valami, elvégre én innen mint kocadrukker beszélek, ott meg azért komoly szakmai munka folyik. 😀kittliPre után igazából én azt vártam, hogy Csárli rovására bent tartják rosteren a Johnson gyereket, szerintem nem volt rossz és gondoltam Lefty után harmadikként kitanulja a szakmát. No hát nem így lett. kittliValami komolyabb bajuk biztos lehet vele az edzoi stabnak ha meg most se jott szoba a neve.Roth
több mint 12 éve
Biztos volt valami, elvégre én innen mint kocadrukker beszélek, ott meg azért komoly szakmai munka folyik. 😀Pre után igazából én azt vártam, hogy Csárli rovására bent tartják rosteren a Johnson gyereket, szerintem nem volt rossz és gondoltam Lefty után harmadikként kitanulja a szakmát. No hát nem így lett. kittliValami komolyabb bajuk biztos lehet vele az edzoi stabnak ha meg most se jott szoba a neve.Roth
több mint 12 éve
Pre után igazából én azt vártam, hogy Csárli rovására bent tartják rosteren a Johnson gyereket, szerintem nem volt rossz és gondoltam Lefty után harmadikként kitanulja a szakmát. No hát nem így lett. kittliValami komolyabb bajuk biztos lehet vele az edzoi stabnak ha meg most se jott szoba a neve.
több mint 12 éve
Pre után igazából én azt vártam, hogy Csárli rovására bent tartják rosteren a Johnson gyereket, szerintem nem volt rossz és gondoltam Lefty után harmadikként kitanulja a szakmát. No hát nem így lett.
több mint 12 éve
Az politics Sűti. Elvileg már bizonyított riplészment veterán iz biggör faktor den bármi egyéb fiatal avagy piaci árus portékája, báj SztílzSzity álmoskönyv. Ezé van Csárlibácsi is még mindég ihol - ok, egyéb faktor, mint jó mentor meg csapattárs is, femiligáj, ilyesmik is belejátszanak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Tavaly nyomatták a depon meg mindehol, hogy mekkori király, s hogy a Vájárnak nem lösz hely, csak sajna megsérült. Aztán az emberem nyomott néhány belépőt az elméleti reménysugár helyett. Másik ez a hűdejó játékos, de feszt sérült, mivel vagyunk előrébb. Még Aaron respect, megértettem, de Lefty minek, Mendy meg erős gondolkozó.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
dugo93
4 234
az a durva, ahogy olvastam nekem sem tűnt fel 😀Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi
Colts fanok a toppon 😀
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Mivel az idén 10 alkalommal is aktív volt (vagyis mindig) a PS nem elérhető számára (LaCanfora Tweet)Engem a pályán sem győzött meg különösebben, de a lényeg, hogy semmi extra a többiekhez képest, nincs semmi olyan plusz a játékában, amit a többi RB-nk ne tudna. Rainey-nek ott a sebessége, és hogy alkalmi elkapóként és returnerként is használható (bár receiver pozícióba ritkán mozgatta ki Haley).
Fene tudja én sajnálom, mert Mendi a szezon végén menni fog és szerintem a srác simán elkaristolna, voltak jó megmozdulásai. Rotálásban simán jó volt.polamalu
Ebben a PS szabályban nem vagyok biztos, de lehet. Miután Ben és Leftwich felépül, Hoyer pedig repül, akár még az aktív rosterre is visszakerülhet Baron, de jelen helyzetben nem igazán van rá szükségünk.
több mint 12 éve
A PS-ből nemrég felhozott Marshall McFadden, valamint Baron Batch a két új igazolás áldozata.Mivel az idén 10 alkalommal is aktív volt (vagyis mindig) a PS nem elérhető számára (LaCanfora Tweet)
Engem nem lep meg, hogy Batch lett cutolva: RB-ből így is van még 4, most úgy tűnik, végre az alap Mendy-Redman-Dwyer hármas tagjai is egészségesek (igaz Redman vasárnap kidőlt agyrázkódással, de elvileg nem kell meccset kihagynia), Batch pedig bár szimpatikus gyerek, nem mutatott / nem tud semmi különlegeset, amiért megérte volna rosteren tartani, amikor van három ilyen futónk (+ Rainey). PS-be azért visszajöhet.vassadi
Fene tudja én sajnálom, mert Mendi a szezon végén menni fog és szerintem a srác simán elkaristolna, voltak jó megmozdulásai. Rotálásban simán jó volt.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A PS-ből nemrég felhozott Marshall McFadden, valamint Baron Batch a két új igazolás áldozata.Engem nem lep meg, hogy Batch lett cutolva: RB-ből így is van még 4, most úgy tűnik, végre az alap Mendy-Redman-Dwyer hármas tagjai is egészségesek (igaz Redman vasárnap kidőlt agyrázkódással, de elvileg nem kell meccset kihagynia), Batch pedig bár szimpatikus gyerek, nem mutatott / nem tud semmi különlegeset, amiért megérte volna rosteren tartani, amikor van három ilyen futónk (+ Rainey). PS-be azért visszajöhet.
több mint 12 éve
Azt'a, ez nem semmi, ex-Pats QB Pittsburghben. Nem is tudom, hogy fogjátok ezt feldolgozni. Egyébként nem olyan fakezű, Casselnél pl. sokkal jobb volt, bár tudom, hogy ez nem túl magas mérce. 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
RT @Spartans4lyfe: wow MSU free agents! ... Yup. Only former Michigan State player Pittsburgh didn't sign today was Derrick Mason.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hoyer és Plaxico is aláírt.
több mint 12 éve
Biztosan
több mint 12 éve
vassadi
15 617
La Canfora: Steelers are signing QB Brian Hoyer and expect to sign WR Plaxico Burress.Várható volt, hogy a rutin mellett döntünk.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Egyébként azt néztem, hogy sokat volt pályán és mindenhol látni lehetett, jól játszott benne volt a "keze" a csínyekben.polamaluMert Ziggy néhány snap után lesérült, úgyhogy Heyward gyakorlatilag kezdőként játszotta végig a meccset. Ha tartani tudná ezt a szintet, örülnék neki, ha átvenné a kezdő LDE posztot, mert az egyébként remeklő D-ből Hood az egyik, aki negatívan kilóg.
több mint 12 éve
És egy érdekesség a meccsről: Cameron Heyward made five tackles, which is more than half of the total that Ziggy Hood has for the entire season and the story is the same when it comes to pass-rushing, with a hit and two hurries exactly half of the total pressure Hood has at this point in the year.vassadiEgyébként azt néztem, hogy sokat volt pályán és mindenhol látni lehetett, jól játszott benne volt a "keze" a csínyekben.
A sérültek pedig remélem tényleg jó ütemben gyógyulnak majd.
Egyébként JH is egészen jól játszott, szinte a régi fényében tündökölt 😀
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Tomlin megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.Out: Leftwich, Cotchery
Doubtful: Ben - ma újabb teszteken ment át, ezek pozitív eredményt hoztak, így nem teljesen kizárt, hogy pályára lép, de kevés rá az esély. (A Browns ellen szerintem semmiképpen sem fog játszani.)
Questionable: A. Brown
Troy és Gilbert limitáltan talán edzhet a héten.
Hoyer és Kafka, illetve Plaxico és Derrick Williams járt a csapatnál workouton. A QB-k és WR-ek közül is le fogjuk igazolni az egyiket, erre rövid időn belül sor kerülhet.
Szerk.: Schefter szerint a két receiver közül Plaxico lesz a kiválasztott. Én magam is jobban örülnék, ha őt szerződtetnénk.
És egy érdekesség a meccsről: Cameron Heyward made five tackles, which is more than half of the total that Ziggy Hood has for the entire season and the story is the same when it comes to pass-rushing, with a hit and two hurries exactly half of the total pressure Hood has at this point in the year.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Örülök, hogy egyetértünk 😊Igen, én vagyok az aki nem érti 😊tenorxAsszem nagyon nem érted ezt, de ahogy most rájátszol, az még gázabb 😊Wyattempty taxiUndorító ember vagy, majd én is megyek örömködni ha Matt Ryan lesérül, meg amúgy is fúj.tenorx
több mint 12 éve
Bugyli egy ökör 😀 😀 😀 😀 ez rohadtjó 😀Sztem ez nem gáz, ennyi szurka belefér.kishasziWoodley bátyó már kommentálta:
"Bad idea little guy just ask lendale white and tj whosyourmama"
Tídzsé húzjormama? 😀 😀 😀
Na kíváncsi vagyok működik-e a törölköző átka? vontod
Amúgy ez kb. az amikor HejncWord mondta, h nem érti mért utálják Baltimore-ban, neki pl az egyik kedvenc színe a lila 😀
Ennyi hergelés kell 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Asszem legutóbb nem ment. Kell hozzá egy közel egészséges csapat:
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Sztem ez nem gáz, ennyi szurka belefér.kishasziWoodley bátyó már kommentálta:
"Bad idea little guy just ask lendale white and tj whosyourmama"
Tídzsé húzjormama? 😀 😀 😀
Na kíváncsi vagyok működik-e a törölköző átka?
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
Sztem ez nem gáz, ennyi szurka belefér.
több mint 12 éve
Hm-hm...baltimoresportsreport.com/ray-rice-ravens-terrible-towel-34473.html
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.