NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
gabimalu
175
hat ezzel egyet tudok erteni. Mar nagyon reg ota vartam, hogy egy normalis cb, secondary sorunk legyen. Ettol is feltem, hogy el is ment egy draftolt emberunk meg hat a Gay, aki persze nekem a jateka alapjan nagyon nem volt szimpi, de nem lattam a fejlodest, elorelepest.Mert korabban mindig polanak kellett pl a cb sorrol a terhet levenni. Azaltal, hogy felallt a line of scrimmagere, es hihetetlen sebesseget hasznalva meg is hatraert, vagy alapbol egyik oldalarol a palyanak siman atert a masikra par masodperc alatt. Ja meg persze, hogy nem szivesen passzoltak pola oldalara, az intjei, meg a jo passz vedekezesei miatt sem.
Szoval akkor volt pass rush. Ami ha osszejott, akkor addig tudtak a cbk fogni az ellen wr jeit. De ha egyszer nem ertunk oda jott a 3. 10 bol 1st down. Vagy 3. 15 utan 1st down.
Heyward jateka is tetszetos volt amikor ziggy oldalan jatszott. Nem is ultek azok a futasok amik ziggyvel meg gondot okoztak.
Mas, elmondana valaki, hogy mi a kulonbseg pl Ziggy es Aaron Smith jateka kozott. Marmint hogy miert van ekkora kulonbseg. Azert Ziggy elso koros... Tudom hogy Aaron Smitht nem tudtak ketten sem megblokkolni futasoknal. Valamint passz eseten sem tudtak levedekezni. Klasszis jatekos, stb orom volt ot nezni. Szoval blokkolhatatlan volt. De Ziggy ezt miert nem tudja?
Marmint ev elejen ment a sok kozepes futas ellenunk. Pedig Casey, Kiesel, Ziggy nem gyenge nevek. Megis Heywardot jobbnak ereztem abbol a szempontbol, hogy kevesbe tudtak blokkolni. Valamint sokszor lattam, hogy az elso sorunkat egy az egyben siman meg tudtak blokkolni. De foleg Ziggyt. Amit azert korabban nem lehetett latni. (persze ez az ev elejet nezve volt foleg igy, most egyre kevesbe, de meg neha eszreveheto egy egy jateknal) Velemeny?
több mint 12 éve
Amugy meg egy valamire emlekeztek ev kezdetenel, hogy le volt sajnalva a defense, meg hogy majd az o hozza a meccseket. Meg mar tul oregek stb. Hat ahhoz kepes nagyot fordult a kocka. Nezzetek vissza. Az volt, hogy mar nem lesz csak kb egy kozepes def. Aztan most egy kozepes offense is jo volna. 😕gabimaluJa.
De ami még durvább, hogy azért nagyon durva a D, mert a korábban sokat szidott secondary überbrutál királyul játszik. Korábban azért volt jó a passzvédekezésünk mert überjó volt a passrush és ez eltüntette a sec gyengeségeit, most viszont Keenen Lewis, Ike és Clark, sőt, még a Troy-pótlék Will Allen is ihletett formában játszik hetek óta. Ez az, amire sztem élő ember nem számított.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
gabimalu
175
Amugy meg egy valamire emlekeztek ev kezdetenel, hogy le volt sajnalva a defense, meg hogy majd az o hozza a meccseket. Meg mar tul oregek stb. Hat ahhoz kepes nagyot fordult a kocka. Nezzetek vissza. Az volt, hogy mar nem lesz csak kb egy kozepes def. Aztan most egy kozepes offense is jo volna. 😕
több mint 12 éve
Merthogy a Te figyelmedet meg nyilván az kerülte el, hogy hat hete kb senki nem csinál rajtunk pontot TO nélkül - se otthon, se idegenben. 😊 Meg nyilván az se tűnt fel, hogy nem találkoztatok elit D-vel otthon. 😛SoldadosAkarnának, de nem engeditek. Ez az átok Steelers Off. csak eladja a labdát. Direkt kibaszásból, hogy elit lehessen a védelmük. Már olyan mesterien álcázzák a szándékukat, hogy mindig mással adatják el. Szerintem elit teljesítmény.
Mennyi figyelmetlen ember! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ha TO-kat és ezáltal a short fieldeket elkerüljük, nem csináltok még 20 pontot se. 😉 Természetesen ha TO-k lesznek, akkor ezt nem tudjuk tartani.Meglátjuk maestro.. sztem ha 25 alatt maradunk, az nektek már siker. Szerintem nem láttad a csapat home/away splitjét.IgorNem lesz vége, mert a Defense-ünk dominálni fog, csak így (sokkal) rosszabb esélyünk lesz nyerni.SoldadosBB visszatérésére a PG szerint kevés az esély a Ravens ellen. 😕SoldadosDamn.. hát így országos egyes.
Pedig mentem volna/mennék a Chilibe.. de így gyakorlatilag a második negyed közepére vége lesz a meccsnek, és így még a tress sem az igazi. 😕Igor
Merthogy a Te figyelmedet meg nyilván az kerülte el, hogy hat hete kb senki nem csinál rajtunk pontot TO nélkül - se otthon, se idegenben. 😊 Meg nyilván az se tűnt fel, hogy nem találkoztatok elit D-vel otthon. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Meglátjuk maestro.. sztem ha 25 alatt maradunk, az nektek már siker. Szerintem nem láttad a csapat home/away splitjét.Nem lesz vége, mert a Defense-ünk dominálni fog, csak így (sokkal) rosszabb esélyünk lesz nyerni.SoldadosBB visszatérésére a PG szerint kevés az esély a Ravens ellen. 😕SoldadosDamn.. hát így országos egyes.
Pedig mentem volna/mennék a Chilibe.. de így gyakorlatilag a második negyed közepére vége lesz a meccsnek, és így még a tress sem az igazi. 😕Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem lesz vége, mert a Defense-ünk dominálni fog, csak így (sokkal) rosszabb esélyünk lesz nyerni.BB visszatérésére a PG szerint kevés az esély a Ravens ellen. 😕SoldadosDamn.. hát így országos egyes.
több mint 12 éve
Hármat mondok : Halotti, Krüger, Szagsz.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Vagy ha megy a futás.JanKezdésnek elég lenne az is, ha nem menne a futás annyira, de nem ejtenék a labdát a kedves futóink. Én nem érzem azt, hogy így is esélytelenek lennénk. Ez a Ravens idén gyengus, viszont nyerni azt tud. Most lehet vitatkozni, hogy mázlival vagy mentális erővel hozták a meccseket, de 3-4 mérkőzésen is egy hajszálon múlt a győzelmük. Megcsinálták mindig, de nem lesz ez mindig így, akár már szombaton sem.
több mint 12 éve
Nem fogják a mi Csárlinkat csatakra törni a meccsen ez ziher. Handoffok fognak egész meccsen menni, 10passzkíérlete ha lesz már sokat mondtam, az is pár lépéses screen. Az a gáz hogy kedvenc Madárkáink is látták a Kutyák elleni meccsünket és dugig fogják tömni a boxot.Vagy ha megy a futás.
Csak akkor van egy halvány sanszunk a meccsen ha a D vért iszik és lehúzza a függönyt tökig + kitermel jópár pontot.The terrible towel
több mint 12 éve
BB visszatérésére a PG szerint kevés az esély a Ravens ellen. 😕SoldadosDamn.. hát így országos egyes.
Pedig mentem volna/mennék a Chilibe.. de így gyakorlatilag a második negyed közepére vége lesz a meccsnek, és így még a tress sem az igazi. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem fogják a mi Csárlinkat csatakra törni a meccsen ez ziher. Handoffok fognak egész meccsen menni, 10passzkíérlete ha lesz már sokat mondtam, az is pár lépéses screen. Az a gáz hogy kedvenc Madárkáink is látták a Kutyák elleni meccsünket és dugig fogják tömni a boxot.Csak akkor van egy halvány sanszunk a meccsen ha a D vért iszik és lehúzza a függönyt tökig + kitermel jópár pontot.
több mint 12 éve
Mostmondom, kétdrájv azt bevégzik Csárlibácsival a játékot a NGatyáék, tehát Hoyerkével számoljunk.sutianapAki viszont nem gyakorol az első csapattal.
Mégis, ha Hoyer beszállna valami miatt, és vele megnyernénk a meccset, mekkora poén lenne.😀
több mint 12 éve
Mostmondom, kétdrájv azt bevégzik Csárlibácsival a játékot a NGatyáék, tehát Hoyerkével számoljunk.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hát igen ezt tegnap is lehetett sejteni amikor Tomlin azt nyilatkozta, hogy Batch a QB-nk és Ő gyakorol a héten az első csapattal. Vagyis a vasárnap tuti bukó, hacsak a D nem csinál 20-25 pontot.polamaluNem feltétlen, amennyiben hajlandóak leszünk nem eladni azt a labdát, és a D szerez 1-et 2-őt short fielden. Ha hasonló lesz a meccs képe mint az előző Ravens meccsen, akkor azzal nyerni kell. Aztán persze lehet, hogy óriási bukta lesz...
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Hát igen ezt tegnap is lehetett sejteni amikor Tomlin azt nyilatkozta, hogy Batch a QB-nk és Ő gyakorol a héten az első csapattal. Vagyis a vasárnap tuti bukó, hacsak a D nem csinál 20-25 pontot.
több mint 12 éve
BB visszatérésére a PG szerint kevés az esély a Ravens ellen. 😕
több mint 12 éve
Akkor a számolgatást segítendő ide is: ESPN Playoff Machine
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Én úgy számoltam h az egyik wild card hely a Coltsé, azért nem is említettem őket...Adams sérüléséről mi hír? Mennyit kell várhatóan kihagynia?SoldadosErről nem volt szó, Tomlin csak annyit mondott, hogy Baltimore-ban biztosan nem játszik.
Bengals a mi ellenfelünk, nem más.JanHa csak a Bengals lenne az ellenfél, nem lenne gond, mert két wild card hely van.
😛 A Colts egymeccses előnyben van, és a hátralévő menetrendjük sem annyira vészes. 1 papírforma vereséggel lehet számolni az ő esetükben, Houstonban. Viszont könnyen megeshet, hogy az utolsó fordulóban, hazai pályán legyőzik a Texans-t, akik már lehet, hogy biztos bye weekkel a PO-ra fognak pihenni.
Megint összejöhet akár a három AFC North-os playoff-csapat, de az tényleg valószínűbb, hogy idén a Steelers és a Bengals közül csak az egyik ér oda.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Adams sérüléséről mi hír? Mennyit kell várhatóan kihagynia?SoldadosErről nem volt szó, Tomlin csak annyit mondott, hogy Baltimore-ban biztosan nem játszik.
Bengals a mi ellenfelünk, nem más.JanHa csak a Bengals lenne az ellenfél, nem lenne gond, mert két wild card hely van. 😛
A Colts egymeccses előnyben van, és a hátralévő menetrendjük sem annyira vészes. 1 papírforma vereséggel lehet számolni az ő esetükben, Houstonban. Viszont könnyen megeshet, hogy az utolsó fordulóban, hazai pályán legyőzik a Texans-t, akik már lehet, hogy biztos bye weekkel a PO-ra fognak pihenni.
Megint összejöhet akár a három AFC North-os playoff-csapat, de az tényleg valószínűbb, hogy idén a Steelers és a Bengals közül csak az egyik ér oda.
több mint 12 éve
A Bengals is lehet 10-6, de ha verjük őket mienk a tie-breaker az egymás elleni eredmény miatt.Ők is ugyanazokkal játszanak mint mi, egy eltérés van: nekünk Browns, nekik Eagles. És utolsó fordulóban a Ravens, de a hollóknak az már tét nélküli meccs lesz, szóval 10-6 bejátszhat a Bengalsnak is.10-6tal biztos a PO, ha verjük a Bengalst.JanNem kérdés, 10-6 a szükséges minimum. A 9-7-tel lehet, hogy elég, de simán lehet, hogy nem.Soldados
szerk: Mégse 100%, mert a Dolphins is lehet még 10-6 (bár nem túl valószínű, h behúzzák mind az 5 meccsüket)Shilkor
Dolphinsnak azért két Pats és egy 49ers elleni meccs is visszavan. Ha ezeket mind behúzzák, meg is érdemlik a PO-t.(nem fogják)
Bengals a mi ellenfelünk, nem más.
Jan
több mint 12 éve
Jól van persze, mert az easy english nem megy mi?? Elnézést, hogy ki akartam elégíteni a kíváncsiságotokat. Ádi egyébként is mindig villámVeled ellentétben Ádi gondolt rám is. 😛kittliA sajtótájékoztatóról:Lejjebb Ádi leírva 😛 Igaz englisülpolamalu
- Ben talán játszhat, tegnap már dobált. Egyelőre Batch-re építik a game plant.
- Adams out, Beachum lesz a kezdő RT. Colonnal továbbra is LG-ként számolnak. Ha Beachum besül, akkor is Foster veszi át a helyét.
- Valószínűleg Brown és Troy is visszatérhet, és lehet, hogy Cotchery is bevethető lesz.
- Változások a depth charton: Dwyer az elsőszámú RB, míg a WR-eknél az egyik kezdő Brown, míg a másik helyen Wallace és Sanders szerepel együtt. Sokatmondó.vassadi
több mint 12 éve
Veled ellentétben Ádi gondolt rám is. 😛A sajtótájékoztatóról:Lejjebb Ádi leírva 😛 Igaz englisülpolamalu
- Ben talán játszhat, tegnap már dobált. Egyelőre Batch-re építik a game plant.
- Adams out, Beachum lesz a kezdő RT. Colonnal továbbra is LG-ként számolnak. Ha Beachum besül, akkor is Foster veszi át a helyét.
- Valószínűleg Brown és Troy is visszatérhet, és lehet, hogy Cotchery is bevethető lesz.
- Változások a depth charton: Dwyer az elsőszámú RB, míg a WR-eknél az egyik kezdő Brown, míg a másik helyen Wallace és Sanders szerepel együtt. Sokatmondó.vassadi
több mint 12 éve
Ők is ugyanazokkal játszanak mint mi, egy eltérés van: nekünk Browns, nekik Eagles. És utolsó fordulóban a Ravens, de a hollóknak az már tét nélküli meccs lesz, szóval 10-6 bejátszhat a Bengalsnak is.10-6tal biztos a PO, ha verjük a Bengalst.JanNem kérdés, 10-6 a szükséges minimum. A 9-7-tel lehet, hogy elég, de simán lehet, hogy nem.Soldados
szerk: Mégse 100%, mert a Dolphins is lehet még 10-6 (bár nem túl valószínű, h behúzzák mind az 5 meccsüket)Shilkor
Dolphinsnak azért két Pats és egy 49ers elleni meccs is visszavan. Ha ezeket mind behúzzák, meg is érdemlik a PO-t.(nem fogják)
Bengals a mi ellenfelünk, nem más.
több mint 12 éve
10-6tal biztos a PO, ha verjük a Bengalst.Elméletileg ugye ha elég a 9-7 a PO-hoz, az azt jelenti, hogy elegendő a 3 hazai meccset hozni (Chargers, Cincy, Browns).Mondjuk ezek hozhatók is, tehát elsődleges prioritás lenne ezeket nyerni. Ha ezt tudjuk hozni, a Ravens és Dallas meccs eredménye érdektelen -ha tényleg elég a 9-7...Nem kérdés, 10-6 a szükséges minimum. A 9-7-tel lehet, hogy elég, de simán lehet, hogy nem.Soldados
Továbbá az is valószínű, hogy passrush szempontjából a Ravens és Cincy meccs lesz a leginkább rázós.
Kérdés: erre a PO szempontjából érdektelen meccsre beküldjük-e Bent, számolva azzal a lehetőséggel hogy rásérül, és a 3 kulcsfontosságú meccsen nem tud játszani?
Avagy hagyjuk ezt a meccset másra (Hoyer vagy Batch tökmindegy), ezzel garantálva azt, hogy a fontos hazai meccsen Ben kezdjen? Persze rásérülhet azon a meccsen is, vagy a következőn, vagy bármikor, de gondolom abban nagy az egyetértés, hogy ha a Ravens ellen játszik és megsérül, akkor PO-ra teljesen sansztalanná válunk.
Szerintem a hátralevő meccseink közül nem a Ravens elleni az amit mindenképp meg kell nyernünk, tehát szükségtelen olyan kockázatot vállalni, ami veszélyezteti a hosszabb távú céljainkat. Szóval ha Ben játszik a Ravens ellen és kiütik, arra azt fogom mondani, hogy az adott helyzetben lehetséges legnagyobb edzői hibát sikerült elkövetni.
Persze mindez csak akkor áll, ha alapnak vesszük hogy 9-7-el PO-ba lehet menni. De ha a stáb úgy számol, hogy 10-6 a szükséges minimum, akkor már nincs min gondolkodni.
Jan
szerk: Mégse 100%, mert a Dolphins is lehet még 10-6 (bár nem túl valószínű, h behúzzák mind az 5 meccsüket)