NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem, akkor nem mondtam, hogy nyerünk, csak hogy van esélyünk nyerni. 😛 (Volt is) Ráadásul uccsó 5 meccsünkből 3-at nyertünk. 😛Én most győzelmet érzek a körülmények ellenére. 😊Asszem ucsó 5 meccsünkből 4-nél ezt mondtad, szívtuk is mindet😛kishaszi
A Defense statement győzelmet fog aratni. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Én most győzelmet érzek a körülmények ellenére. 😊Asszem ucsó 5 meccsünkből 4-nél ezt mondtad, szívtuk is mindet😛
A Defense statement győzelmet fog aratni. 😊Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ebben van valami, de csak azért mert 3forintot nem ad senki arra hogy nyerünk kb 😊Nem kell. A D megnyeri, bízd csak ide! 😉
Valahogy én a hitetlenek táborát szaporítom, nem tudom elképzelni hogy ilyen ipari mennyiségű rozsdát hogy lehet eltávolítani Csárliról 1hét alatt... Csak futással nem fogunk nyerni, a D-nk nem egy ballhawk, valamit QB posztról is be kéne dobni a közösbe nem csak a megbízható handoffokat.
The terrible towel
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Ebben van valami, de csak azért mert 3forintot nem ad senki arra hogy nyerünk kb 😊Valahogy én a hitetlenek táborát szaporítom, nem tudom elképzelni hogy ilyen ipari mennyiségű rozsdát hogy lehet eltávolítani Csárliról 1hét alatt... Csak futással nem fogunk nyerni, a D-nk nem egy ballhawk, valamit QB posztról is be kéne dobni a közösbe nem csak a megbízható handoffokat.
több mint 12 éve
Én most győzelmet érzek a körülmények ellenére. 😊A Defense statement győzelmet fog aratni. 😊
több mint 12 éve
Hagyjátok már ezt a Flakon piszkálgatást, ok h vicc az mvpízés, de lassan kezdetek átesni a ló másik oldalára. Olyan lesz ez a fajta szúrkapiszka, mint az Armstrong elleni viselkedés a bringánál. Nem kell nekünk is a divatot nyomni😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
vassadi
15 617
ja és a fal hogy lesz?Ha Colon nem játszik, akkor ez lesz a kezdő, ha játszhat, akkor csak annyi lesz a változás az eredetihez képest, hogy Beachum az RT.
Starks - Pouncey - Legursky - Foster - Beachum?BigBen7
több mint 12 éve
BigBen7
1 223
ja és a fal hogy lesz?Starks - Pouncey - Legursky - Foster - Beachum?
mer az úgy acélos a tongai herceg, meg a terrel Sucks, ellen de még McPhee vagy Upshaw is simán meg tudja gyalázni Batch-et
DeCastro sema legjobb megoldás, augusztus óta nem játszott, 1 hete edz, nem hiszem hogy pont egy Ravens elleni meccsen kéne visszatérnie kezdőként
több mint 12 éve
BigBen7
1 223
Out: Ben, Leftwich, Woodley, Adamsérdemes nagy pénzekkel megrakni a Ravenst
Questionable: Colon, Cotchery
Probable: Troy, A. Brown, Hampton, Starksvassadi
bárcsak lenne egy olyan jó 3. számú irányítónk mint Joe elit irányító, az olasz csödör, a bajusz és az interception titkának őrzője Flacco
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Out: Ben, Leftwich, Woodley, AdamsQuestionable: Colon, Cotchery
Probable: Troy, A. Brown, Hampton, Starks
több mint 12 éve
Ben Roethlisberger will not play Sunday, Albert Breer is reporting via a team source.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Jó, hogy nem fulladt bele a Csele patakba...Kölöncnek má megin mi a boja?kishasziWounded Knee pataknál Casterrel elesettsutianap
több mint 12 éve
Kölöncnek má megin mi a boja?kishasziWounded Knee pataknál Casterrel elesett
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Kölöncnek má megin mi a boja?
több mint 12 éve
Ez Ez új, de érdekelne hogy Pouncey guard-ként mit tudna. Még akár jól is elsülhet.Akkor DeCastro az utazós.sutianapPouncey maga nyilatkozta, hogy ha Colon nem tudja vállalni a játékot, akkor ő lesz az LG. A center pedig ilyen esetben nyilván Legursky. Érdekes döntés, mindenesetre látszik, hogy DeCastrót egyelőre csak végszükség esetén akarják bevetni.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Akkor DeCastro az utazós.sutianapPouncey maga nyilatkozta, hogy ha Colon nem tudja vállalni a játékot, akkor ő lesz az LG. A center pedig ilyen esetben nyilván Legursky. Érdekes döntés, mindenesetre látszik, hogy DeCastrót egyelőre csak végszükség esetén akarják bevetni.
több mint 12 éve
Akkor DeCastro az utazós. Bensenior jáccon. Egyre jobban érdekel, Igorúr is gyűlhet a Csilibe.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Nem edzett: Adams, Colon, Leftwich, Woodley, HamptonLimitált: Ben, Cotchery
Teljes értékű edzésmunka: A. Brown, Troy, Starks
több mint 12 éve
hat ezzel egyet tudok erteni. Mar nagyon reg ota vartam, hogy egy normalis cb, secondary sorunk legyen. Ettol is feltem, hogy el is ment egy draftolt emberunk meg hat a Gay, aki persze nekem a jateka alapjan nagyon nem volt szimpi, de nem lattam a fejlodest, elorelepest.Ziggy első körös,de abban az évben utoljára húztunk, azaz 1/32, aki akart DE-t húzni, mind húzott előttünk.
Mert korabban mindig polanak kellett pl a cb sorrol a terhet levenni. Azaltal, hogy felallt a line of scrimmagere, es hihetetlen sebesseget hasznalva meg is hatraert, vagy alapbol egyik oldalarol a palyanak siman atert a masikra par masodperc alatt. Ja meg persze, hogy nem szivesen passzoltak pola oldalara, az intjei, meg a jo passz vedekezesei miatt sem.
Szoval akkor volt pass rush. Ami ha osszejott, akkor addig tudtak a cbk fogni az ellen wr jeit. De ha egyszer nem ertunk oda jott a 3. 10 bol 1st down. Vagy 3. 15 utan 1st down.
Heyward jateka is tetszetos volt amikor ziggy oldalan jatszott. Nem is ultek azok a futasok amik ziggyvel meg gondot okoztak.
Mas, elmondana valaki, hogy mi a kulonbseg pl Ziggy es Aaron Smith jateka kozott. Marmint hogy miert van ekkora kulonbseg. Azert Ziggy elso koros... Tudom hogy Aaron Smitht nem tudtak ketten sem megblokkolni futasoknal. Valamint passz eseten sem tudtak levedekezni. Klasszis jatekos, stb orom volt ot nezni. Szoval blokkolhatatlan volt. De Ziggy ezt miert nem tudja?
Marmint ev elejen ment a sok kozepes futas ellenunk. Pedig Casey, Kiesel, Ziggy nem gyenge nevek. Megis Heywardot jobbnak ereztem abbol a szempontbol, hogy kevesbe tudtak blokkolni. Valamint sokszor lattam, hogy az elso sorunkat egy az egyben siman meg tudtak blokkolni. De foleg Ziggyt. Amit azert korabban nem lehetett latni. (persze ez az ev elejet nezve volt foleg igy, most egyre kevesbe, de meg neha eszreveheto egy egy jateknal) Velemeny?gabimalu
Smith 4. Kiesel meg 7. körös volt, szóval nem feltétlenül ezen múlik, hogy kiből mi lesz.
Szerintem az ellenfelek eléggé feltérképezték hogy hol a gyenge pont, és célzottan azt támadták, ezért is ment több futás Ziggy oldalára. Mondjuk ha én OC lennék, és az lenne a kérdés hogy Kiesel, Hampton vagy Ziggy helyén fussunk, és se a két rutinos harcosnál próbálkoznék...
több mint 12 éve
Kaboly információi szerint, ha Ben játszik vasárnap (ez már azért jól kezdődik, mert gondolkoznak rajta) akkor egy extra testpáncéllal védhetik a borda és a szív körüli sérült részt. Ben pedig elmondta a saját oldalán, hogy ugyanolyan erősnek érzi mindkét karját, sőt az apaság érzése erősíti és imádja a karjaiban tartani Jr.-t de a jobb kezében csak rövid ideig fogja még 😀
több mint 12 éve
A Varázsdadát láttam, hogy visszagyün, de Beachum-Kruger páros igen léces, ott tutti lesz nyalás, bliccvicc lesz az egész meccs. Ha tényleg nem lösz Kolon, - ahun futni tudnánk Móricka oldalán, márpedig nem félek, hogy Őszentsége résen lesz és ott pont. Tehát csak a Starks felőli oldalt kell tőteni, mi is tőtünk, tik is tőtötök, azt majd elborul a pálya. Ha Maxibébi-Dwyer-Johannzon meg Millerék szupermenbe tolják aszondom menjen a sodrófa, de gyilok lesz.Alakul a molekula, a Séf ma megmodja, hogy utazik-e bús Baltimoreba Kolon. De Castro már az elsősorral edzett. Tehát a reménybeli sor MaxiCsillag-Kolonc-Móricka-Foster-Beachum, ám ha nincs buszjegye Vilinek akkor DeC. mélyvízbe való dobása jön. Csak ismételni tudom magam - Krüger. Halotti átjönnek, ha pedig átértek Csárlibácsi lekapcsolódik.sutianapRáadásul Felsó, MekPheetyisztó, Pollard is fel tud lépni, de ha valamit Molnár féle rövidpasszos cuccli megy, lehet még gondunk... bár azt meg teli doboz ellen nehéz tolni (talán).
Izgi lesz... am. nem hiszem, h rongyászekkelnénk titeket... max 3 lesz... szvszCollapo
több mint 12 éve
Alakul a molekula, a Séf ma megmodja, hogy utazik-e bús Baltimoreba Kolon. De Castro már az elsősorral edzett. Tehát a reménybeli sor MaxiCsillag-Kolonc-Móricka-Foster-Beachum, ám ha nincs buszjegye Vilinek akkor DeC. mélyvízbe való dobása jön. Csak ismételni tudom magam - Krüger. Halotti átjönnek, ha pedig átértek Csárlibácsi lekapcsolódik.sutianapRáadásul Felsó, MekPheetyisztó, Pollard is fel tud lépni, de ha valamit Molnár féle rövidpasszos cuccli megy, lehet még gondunk... bár azt meg teli doboz ellen nehéz tolni (talán).
Izgi lesz... am. nem hiszem, h rongyászekkelnénk titeket... max 3 lesz... szvsz
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Alakul a molekula, a Séf ma megmodja, hogy utazik-e bús Baltimoreba Kolon. De Castro már az elsősorral edzett. Tehát a reménybeli sor MaxiCsillag-Kolonc-Móricka-Foster-Beachum, ám ha nincs buszjegye Vilinek akkor DeC. mélyvízbe való dobása jön. Csak ismételni tudom magam - Krüger. Halotti átjönnek, ha pedig átértek Csárlibácsi lekapcsolódik.
több mint 12 éve
hat ezzel egyet tudok erteni. Mar nagyon reg ota vartam, hogy egy normalis cb, secondary sorunk legyen. Ettol is feltem, hogy el is ment egy draftolt emberunk meg hat a Gay, aki persze nekem a jateka alapjan nagyon nem volt szimpi, de nem lattam a fejlodest, elorelepest.Azért az várható volt, h bárki is kerül majd a csapatba nem fog Aaron Smith szintjén teljesíteni 😊 ezen nem nagyon van mit elemezni, ő kb akkora sztár volt a maga posztján mint Polamalu safetyként. Készülj fel, h őt sem fogjátok tudni hasonló játékossal pótolni 😊
Mert korabban mindig polanak kellett pl a cb sorrol a terhet levenni. Azaltal, hogy felallt a line of scrimmagere, es hihetetlen sebesseget hasznalva meg is hatraert, vagy alapbol egyik oldalarol a palyanak siman atert a masikra par masodperc alatt. Ja meg persze, hogy nem szivesen passzoltak pola oldalara, az intjei, meg a jo passz vedekezesei miatt sem.
Szoval akkor volt pass rush. Ami ha osszejott, akkor addig tudtak a cbk fogni az ellen wr jeit. De ha egyszer nem ertunk oda jott a 3. 10 bol 1st down. Vagy 3. 15 utan 1st down.
Heyward jateka is tetszetos volt amikor ziggy oldalan jatszott. Nem is ultek azok a futasok amik ziggyvel meg gondot okoztak.
Mas, elmondana valaki, hogy mi a kulonbseg pl Ziggy es Aaron Smith jateka kozott. Marmint hogy miert van ekkora kulonbseg. Azert Ziggy elso koros... Tudom hogy Aaron Smitht nem tudtak ketten sem megblokkolni futasoknal. Valamint passz eseten sem tudtak levedekezni. Klasszis jatekos, stb orom volt ot nezni. Szoval blokkolhatatlan volt. De Ziggy ezt miert nem tudja?
Marmint ev elejen ment a sok kozepes futas ellenunk. Pedig Casey, Kiesel, Ziggy nem gyenge nevek. Megis Heywardot jobbnak ereztem abbol a szempontbol, hogy kevesbe tudtak blokkolni. Valamint sokszor lattam, hogy az elso sorunkat egy az egyben siman meg tudtak blokkolni. De foleg Ziggyt. Amit azert korabban nem lehetett latni. (persze ez az ev elejet nezve volt foleg igy, most egyre kevesbe, de meg neha eszreveheto egy egy jateknal) Velemeny?gabimalu
több mint 12 éve
A választ Te magad megírtad. Aaron megblokkolhatatlan volt, Ziggy nem az. Heyward valóban jobbnak tűnt Ziggynél, amit eddig láttunk belőle, de tegyük hozzá, hogy Ziggy is sokat lépett előre az év elejéhez képest.Gay pedig tavaly nem volt rossz. 😛 Ike még úgy ahogy nem meglepő, elvégre a Denver-meccset leszámítva überfasza volt, de Lewis-tól sztem senki nem várta, hogy ilyen jó lesz 1. kezdő szezonjának felétől. Őszintén szólva most nagyon remélem, hogy személyében megvan az Ike utáni éra 1. számú CB-je.