Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Mit kő fosni a Denvertől, háromszó zsinórban kiszopni nagy mutatvány lenne tőlünk is. Örökké nem eshet, a PM PO is más gyár.sutianapVan benne igazság, lehet, hogy viszonylag könnyedén vernénk őket. Pár hete a Texanstól fostam, most meg a Broncostól. Ennyi rossz előérzet, azt hiszem, még nem bűn 😀
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Mit kő fosni a Denvertől, háromszó zsinórban kiszopni nagy mutatvány lenne tőlünk is. Örökké nem eshet, a PM PO is más gyár.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nehogymá a PO-ért való hajtás küszöbén 3-4 meccsel a regular vége előtt már a jobb draftpozin gondolkodjunk... meg ilyet, hogy hagyjuk a PO-t mert ott úgyis kikapunk..na ne...Najó, tudjuk be ezt romantikus stresszhormonoknak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Hála ennek a jófej Texans-nak, jelen állás szerint mehetünk Mile High-ra WC körön (ha bejutunk). És nem igazán látom hogy kerülhetne eggyel feljebb, vagy lejjebb a Broncos a kiemelésben. Szurkolhatunk ezerrel a '9ers-nek a hétvégén, hogy üssék a Pats-et. A Broncos szerintem lehozza 3-0al a szezon hátralévő részét (csak az a baj, hogy szerintem a Pats is). Ebben az esetben meg a Ravens-nek kell szurkolnunk, hogy verjék meg PM-éket, és hozzák 3-0al a szezon végét. Másképp nem kerülhetjük el őket. Nem tudom, hogy otthon PO-ban sikerülne-e megverni őket. Talán. Bár mondjuk már a Pats-et is erősebbnek tartom mint eddig, látva a mai meccsüket. De inkább velük találkoznék, mint a Denverrel idegenben.U.i.: Persze alakulhat még másképp is a forgatókönyv, például úgy, hogy a Texans 0-3al zár, és a Pats - Broncos páros lesz az első két kiemelt, de a legegyszerűbbek és sanszosabb esetek a fent felvázoltak.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Maximálisan vassadival értek egyet.És azért lábtörlőnek senki nem használt minket, még ez a Chargers-zakó a leggázabb. És 6-10. meccsünk között kifejezetten contender csapatként játszottunk, tehát a potenciál egyértelműen megvan a gárdában.
Ha jókor lendülünk még egyszer formába, akkor bármi lehet.
És hogy egy plusz okot mondjak ami a PO mellett szól a draft helyett (bár ezt a hozzáállást sosem értettem és tudtam elfogadni), hogy az NFL történetében jelenleg a DAL-lal közösen állunk az élen a PO-győzelmeket illetően, azaz egyetlen PO-sikerrel egyedüli elsők lehetünk. 😊 (Ezt csak a statisztika kedvelőknek tettem be 😊)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
De mivan ha becsúszunk a PO-ba, mi a garancia arra hogy nem csinál papírkutyát belőlünk az első csapat?És erre mi a garancia?
...
Ilyen hullámvasút teljesítménnyel inkább én a jobb draftpozit választanám, mint majd az első csapat lábtörlőnek használjon minket.The terrible towel
Be kell jutni, meg kell próbálni.
Egyelőre nem azon kell gondolkodni, hogy mi lesz velünk a PO-ban, hanem azon, hogyan érünk oda.
több mint 13 éve
A meccs közben végig azon gondolkodtam hogy biztos hogy szükségünk van nekünk arra a PO-ra? Mialófasznak, ha egy idei Chargers bohócot csinál belőlünk hazai pályán, úgy hogy az O#-nek fingja sincs semmiről. Értem én hogy ez belefér, meg hogy BB még halvány volt, OK. De mivan ha becsúszunk a PO-ba, mi a garancia arra hogy nem csinál papírkutyát belőlünk az első csapat?Mert én valahogy kétlem hogy 4 meccset konzisztensen végig tudna tolni ez a csapat, úgy hogy a végén legalább 1pontocskával nekünk van több. Akkor meg mi értelme van? Ilyen hullámvasút teljesítménnyel inkább én a jobb draftpozit választanám, mint majd az első csapat lábtörlőnek használjon minket.
Cuki dolgok ezek a matchup-os okfejtések de akkor mi a trágyáért vágott így szájon minket a Chargers? Nekik kedveztek volna ezek a dolgok?
Nem is kell rá reagálni, tudom faszságokat beszélek, de engem baromira kiábrándított ez a meccs.
több mint 13 éve
Ő Bill, de ez a legutóbbi SB megnyerésekor készült róla a csapat évkönyvbe.
több mint 13 éve
Neeem Ő is Bill, de Ő nem a ruhákért volt felelős, pontosabban azokért a ruhákért amit az ellenre mértünk 😀Egy kicsit rendhagyó lett 😀 Remélem tetszik majdő Bill?
steelers.hu/valasz-a-tegnapi-sok-miertre/polamalu
sutianap
több mint 13 éve
Egy kicsit rendhagyó lett 😀 Remélem tetszik majdő Bill?
steelers.hu/valasz-a-tegnapi-sok-miertre/polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egy kicsit rendhagyó lett 😀 Remélem tetszik majdsteelers.hu/valasz-a-tegnapi-sok-miertre/
több mint 13 éve
Én egy Pats-Steelers meccsre (Bostonban) símán húznám a hazait.Youtube-on fennvan a tavalyi meccsünk teljes egészében. Nézd meg. 😉 Sztem megvalósítható idén is.
Van egy olyan megérzésem, hogy a Patset nem állitja meg idén sajnos senki.
De legyen igazad Soldi, picsázzátok el őket. 😊Bazzani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Brady és a Pats a nyomáson kívül azt nem szereti, ha hátrányban van, főleg ha 2 drive-os a különbség. Ugyanis szokatlan számára. Ez különösen szar számára, ha közben 6-8-10 percig jegelve van az O-ja, mert hosszú drive-okat vezet az ellen, s ezáltal nem tud ritmusba jönni Brady és a kompániája. Ehhez nem kell más, mint az elején 1-2 hosszú TD-drive és 1-2 defensive stop, ami sztem megvalósítható terv egy ismét jó formába lendülő BB-vel és a liga egyik legjobb cover LB-corpjával, no meg az idén kiválóan teljesítő secondaryvel.az offense-ünk megfogása annyiban menne szerintem most nehezebben, hogy ehhez általában komoly pressör kell Brady-re (lehetőleg max 4 emberrel), és idén ebben azért nem kiemelkedő a steelers D. a coverage meg lehet jó, de ha Brady-nek van ideje (nem kell neki sok), akkor nehezen látom, hogyan lehetne levédekezni egy egészséges Gronk-Hörni-Wes triót.Soldi kérdéseim lennének. 😊Sztem a Steelers számára az egyetlen rémisztő párharc a Denver idegenben (nem játszhat a D legjobbja, Ryan Clark FS), a többi közül a HOU, NE 50-50, a BAL, CIN/IND pedig nekünk kedvező matchupokat tartalmaz.
Egyiket feltettem a Lions topikban. A másik az, hogy szted tényleg reális esélye lenne a Steelersnek a Pats ellen a rájátszásban? Vagy jelenleg bárki megszoríthatja őket?Bazzani
A Pats sztem fogható. Iskolatanulmány lehetne a tavalyi alapszakaszban aratott diadalunk. Amin egyébként éppen a jelenlegi O-stratégiánkra hajazó taktikával leptük meg a Patset (akkor ez unikum volt tőlünk, most normálisnak számítana). Ahhoz, hogy a D viszonylag jól megfogja (ugyanúgy, ahogy tavaly) a Pats Offense-t kell Ike Taylor, ez most hétvégén bebizonyosodott. De ha van Ike és Clark, akkor ez a D képes megfelelő határértéken tartani a Patset. Az O-hoz természetesen egy ismét formába lendülő BB-re van szükség. Elvileg a PO-ra mindkét kitétel reálisan teljesülhet.
Mindjárt megyek a Lions topikba.Soldados
ettől függetlenül nálam is kb. 50-50 lenne a párharc.
triangle
Tavaly erről szólt a meccsünk, s az eredmény a Patsre volt hízelgő, a játék sokkal egyértelműbb volt, mint az eredmény. (Ez persze nem jelenti, hogy idén is sikerülne, 50-50-nek gondolnám ezt a párharcot)

több mint 13 éve
Én egy Pats-Steelers meccsre (Bostonban) símán húznám a hazait.Van egy olyan megérzésem, hogy a Patset nem állitja meg idén sajnos senki.
De legyen igazad Soldi, picsázzátok el őket. 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
az offense-ünk megfogása annyiban menne szerintem most nehezebben, hogy ehhez általában komoly pressör kell Brady-re (lehetőleg max 4 emberrel), és idén ebben azért nem kiemelkedő a steelers D. a coverage meg lehet jó, de ha Brady-nek van ideje (nem kell neki sok), akkor nehezen látom, hogyan lehetne levédekezni egy egészséges Gronk-Hörni-Wes triót.Soldi kérdéseim lennének. 😊Sztem a Steelers számára az egyetlen rémisztő párharc a Denver idegenben (nem játszhat a D legjobbja, Ryan Clark FS), a többi közül a HOU, NE 50-50, a BAL, CIN/IND pedig nekünk kedvező matchupokat tartalmaz.
Egyiket feltettem a Lions topikban. A másik az, hogy szted tényleg reális esélye lenne a Steelersnek a Pats ellen a rájátszásban? Vagy jelenleg bárki megszoríthatja őket?Bazzani
A Pats sztem fogható. Iskolatanulmány lehetne a tavalyi alapszakaszban aratott diadalunk. Amin egyébként éppen a jelenlegi O-stratégiánkra hajazó taktikával leptük meg a Patset (akkor ez unikum volt tőlünk, most normálisnak számítana). Ahhoz, hogy a D viszonylag jól megfogja (ugyanúgy, ahogy tavaly) a Pats Offense-t kell Ike Taylor, ez most hétvégén bebizonyosodott. De ha van Ike és Clark, akkor ez a D képes megfelelő határértéken tartani a Patset. Az O-hoz természetesen egy ismét formába lendülő BB-re van szükség. Elvileg a PO-ra mindkét kitétel reálisan teljesülhet.
Mindjárt megyek a Lions topikba.Soldados
ettől függetlenül nálam is kb. 50-50 lenne a párharc.
több mint 13 éve
Soldi kérdéseim lennének. 😊Sztem a Steelers számára az egyetlen rémisztő párharc a Denver idegenben (nem játszhat a D legjobbja, Ryan Clark FS), a többi közül a HOU, NE 50-50, a BAL, CIN/IND pedig nekünk kedvező matchupokat tartalmaz.
Mindjárt megyek a Lions topikba.

több mint 13 éve
Soldi kérdéseim lennének. 😊Egyiket feltettem a Lions topikban. A másik az, hogy szted tényleg reális esélye lenne a Steelersnek a Pats ellen a rájátszásban? Vagy jelenleg bárki megszoríthatja őket?
több mint 13 éve
Késő délután, este kint lesz a cikk a steelers.hu-n abból kiderül az ok. Sokat dolgoztam, de megfejtettem. Rengeteg információt gyűjtöttem a csapat háza tájáról, de már tudom. Ne vegyél komolyan, de olvasd el 😉
több mint 13 éve
Igazán kiváncsi lennék az okokra,hogy idén mi az inkonzisztens produkció gyökere.A szezon elején nincs futás,várjuk Mendyt.
Visszajön,nyom egy remek meccset,futott TD-vel 100 yard fölött,majd eltűnik a ködben..
Ez valamit beindít,még 3 meccsen van futás,Dwyer,Redman egész jó..majd semmi.
Persze,toldozott-foltozott az O line..de ez az egység megfogja a hollókat idegenben,hogy aztán megint egy kalap szar legyen.
Wallace,Brown,Emmanuel néha mutat egy-egy űrelkapást,hogy utána eldobjon 3 simát.
Nem a sérülésekről,vagy Ben kieséséről beszélek,mert ez benne van.
De ha wr vagyok és jön a laszti mellmagasságban,akkor tökmindegy ki dobta,megfogom..
Nyílván,ez csak az offense miatti kesergés,a D-re nincs egy rossz szavam se.Folyamatosan fejlődik,hétről-hétre előbbre tart egy picit.
A passrush még vakfolt,de a coverage nagyon magas szintű,ez vitathatatlan.
Persze Ike hiánya meghatározó,hiába volt Allen jó a hollók ellen,a folyamatos nyomást még nem bírja,és ezt a Chargers ki is használta.
De visszatérve az elején felvetett kérdésre,mi lehet az ok?
Talán itt látszik a visszavonulók hiánya?
több mint 13 éve
Colon rásérült a térdére, idén már valószínűleg nem játszik.
több mint 13 éve
Már bukott is. 😊Jogos, el is felejtettem h vertük őket, rég volt szeptember 😊ShilkorJetset verjük az egymás elleni miatt, és a Fins is fog még bukni.SoldadosElég a 2 W, ha abban benne van a CIN.Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.Shilkor
Továbbá beigazolódott, amitől féltünk:
- Ike nagyon hiányzik a sec-ből
- BB sérülése után jóval haloványabb formában tért vissza.
Ezúttal megint nem tetszett a play calling, szar volt a futás, továbbá vki magyarázza meg, hogy Tomlin miért nem ment rá a kétpontosra... (24 pont hátrány az 3 drive különbség 3 sikeres 2pontossal...) Újabb érthetetlen edzői döntés, még ha ennek végül nem is lett jelentősége.Soldados

több mint 13 éve
Jogos, el is felejtettem h vertük őket, rég volt szeptember 😊Jetset verjük az egymás elleni miatt, és a Fins is fog még bukni.SoldadosElég a 2 W, ha abban benne van a CIN.Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.Shilkor
Ezúttal megint nem tetszett a play calling, szar volt a futás, továbbá vki magyarázza meg, hogy Tomlin miért nem ment rá a kétpontosra... (24 pont hátrány az 3 drive különbség 3 sikeres 2pontossal...) Újabb érthetetlen edzői döntés, még ha ennek végül nem is lett jelentősége.Soldados
több mint 13 éve
Jetset verjük az egymás elleni miatt, és a Fins is fog még bukni.Elég a 2 W, ha abban benne van a CIN.Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.Shilkor

több mint 13 éve
Elég a 2 W, ha abban benne van a CIN.Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.