Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Steelers-nek sem ártana QB húzni, Roethlisberger eléggé sérülékeny, Batch meg Leftwich pedig annyira nem megbízható, meccseket nem tudnak eldönteni!Béczkó
Nem kell QB draft. Egy-két jó O-lineman kell még 8pl draftról) ide és meg van oldva a probléma.
több mint 13 éve
Béczkó 1 264
A Steelers-nek sem ártana QB húzni, Roethlisberger eléggé sérülékeny, Batch meg Leftwich pedig annyira nem megbízható, meccseket nem tudnak eldönteni!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 784 — #NoStress
Most beszéltem Bertolddal. Ő és Géza megy tuti, Pass van. már csak a hardver nem tisztázott. Doki ,aki a vésztervünk szokott lenni, még nem jelzett. Szerintem megy, csak most alszik. polamalu
Laptopot viszek, ha megfelel MacBook Air.Sobri Jóska
NFL.com fusson rajta, meg egy HDMI kábel is kell. De Doki szerintem is lesz csak még alszik 😀
polamalu
Na az nincs, marmint HDMI kábel.

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Most beszéltem Bertolddal. Ő és Géza megy tuti, Pass van. már csak a hardver nem tisztázott. Doki ,aki a vésztervünk szokott lenni, még nem jelzett. Szerintem megy, csak most alszik. polamalu
Tuti megy doktor, én majd a bakonyból küldöm a sugarakat.sutianap
Pozitív gondolkodás 😀
több mint 13 éve
Laptopot viszek, ha megfelel MacBook Air.Sobri Jóska
NFL.com fusson rajta, meg egy HDMI kábel is kell. De Doki szerintem is lesz csak még alszik 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Tuti megy doktor, én majd a bakonyból küldöm a sugarakat.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Laptopot viszek, ha megfelel MacBook Air.

több mint 13 éve
Most beszéltem Bertolddal. Ő és Géza megy tuti, Pass van. már csak a hardver nem tisztázott. Doki ,aki a vésztervünk szokott lenni, még nem jelzett. Szerintem megy, csak most alszik.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy várható volt, Mendy kezd ma.

BB-ről annyi új hír van, hogy legjobb esetben is legalább 3 meccset fog kihagyni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az aki a gépet és a saját passát viszi még nem szólt, de ne aggódj 4-5 ember tuti lesz és gép meg végső esetben az én pass kódom is ott lesz. Menj nyugodtan.polamalu
Okés. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Az aki a gépet és a saját passát viszi még nem szólt, de ne aggódj 4-5 ember tuti lesz és gép meg végső esetben az én pass kódom is ott lesz. Menj nyugodtan.
több mint 13 éve
Ketten már vannak, a technika a kérdéses, de az sem lesz gond szerintem. Ha valaki visz gépet akkor én megmondom a steelers.hu game pass kódját és már meg is van oldva😀polamalu
Na mi a helyzet?

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Ketten már vannak, a technika a kérdéses, de az sem lesz gond szerintem. Ha valaki visz gépet akkor én megmondom a steelers.hu game pass kódját és már meg is van oldva😀polamalu
Hát technika mindenképpen kéne, mert az nem vicces, hogy odamegyünk, de a meccset nem látjuk. 😉

Sobri: hát meccs közben tuti nincs más, de ha hamarabb érkezünk sakkozhatunk éppenséggel. 😊Soldados
Áháhá azért ha sakkozás közbe belecsúsztok a meccsbe valahogy mindenképp rögzítsétek, én csak révensz meccsen szoktam ordenáré lenni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egy laptopot tudok vinni, de nem windowsos, ez nem tudom mennyire szempont.
A Pats-Colts meccset azért megnézem, utána megyek, de elötte még úgyis beszélünk.

több mint 13 éve
Hát technika mindenképpen kéne, mert az nem vicces, hogy odamegyünk, de a meccset nem látjuk. 😉

Sobri: hát meccs közben tuti nincs más, de ha hamarabb érkezünk sakkozhatunk éppenséggel. 😊

több mint 13 éve
Ketten már vannak, a technika a kérdéses, de az sem lesz gond szerintem. Ha valaki visz gépet akkor én megmondom a steelers.hu game pass kódját és már meg is van oldva😀
több mint 13 éve
Ez rákoncentrálós, playelemzős, izomból figyelős meccsnézés, így hajnalban, vagy vigyek kártyát, sakkot, sakkórát és egyéb szórakozás is kialakulhat? 😊

több mint 13 éve
Holnap lesz Chiliben meccsnézés?Soldados
Nehéz dió, vannak akik biztosan mennek. Körbekérdezek neked. Én tuti nem megyek fel, mert reggelre melóra éppen hogy hazaesnék és egész nap használhatatlan lennénk.polamalu
Okés.

Ha lesz meccsnézés, én mennék.Soldados
Én is. 😊 Egyértelműen a Steelersnek drukkolva.Sobri Jóska
Király. 😊

ui.: Igor egyelőre nem válaszolt az sms-emre, hogy kedden jó-e neki.

több mint 13 éve
Még nem válaszoltak a többiek, de szerintem páran lesznek, van olyan fanatikus aki mindenképpen lemegy😀 Holnap meddig kell a pontos infó?polamalu
Mondjuk ha 18 óráig ha megmondanád, az király lenne.

több mint 13 éve
Nehéz dió, vannak akik biztosan mennek. Körbekérdezek neked. Én tuti nem megyek fel, mert reggelre melóra éppen hogy hazaesnék és egész nap használhatatlan lennénk.polamalu
Okés.

Ha lesz meccsnézés, én mennék.Soldados
Én is. 😊 Egyértelműen a Steelersnek drukkolva.

több mint 13 éve
Még nem válaszoltak a többiek, de szerintem páran lesznek, van olyan fanatikus aki mindenképpen lemegy😀 Holnap meddig kell a pontos infó?
több mint 13 éve
Okés.

Ha lesz meccsnézés, én mennék.

több mint 13 éve
Nehéz dió, vannak akik biztosan mennek. Körbekérdezek neked. Én tuti nem megyek fel, mert reggelre melóra éppen hogy hazaesnék és egész nap használhatatlan lennénk.
több mint 13 éve
Holnap lesz Chiliben meccsnézés?

több mint 13 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kyffj2dqmtevwjdcb1zi
Fast Forward: Byron Leftwich can win for Steelers
The absence of Ben Roethlisberger doesn't mean the Pittsburgh Steelers should crawl into a shell. Byron Leftwich can beat the Baltimore Ravens if he throws often, argues Gregg Rosenthal.

Igen érdekes cikk a hétvégi meccsről. Érdemes elolvasni.