Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Szójjá majd maternak, dobjon le szotyira pééénzt!
The good ole days! Can't believe we both won't be playing in this. Thanks for the great battles Ray Ray!kishaszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve

The good ole days! Can't believe we both won't be playing in this. Thanks for the great battles Ray Ray!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Out: Ben, Troy, A. Brown, GilbertQuestionable: Sylvester
Probable: Clark, Ike, Mendenhall, Starks, Keisel, C. Brown
több mint 13 éve
Nem, félreértettél. Nagyon fontos meccs, a legnagyobb rivalizálás a ligában és a csoportelsőség múlik/múlhat rajta, de BB (plusz Troy) nélkül totális underdogok vagyunk, ilyen körülmények között ha kikapunk, csak a papírforma érvényesül. Tehát semmi veszítenivalónk a meccsen. Viszont ha nyerünk, az "huge win" vagy amolyan "statement victory".Ezzel kb azt mondtad, hogy nektek nem fontos ez a meccs. Ha esetleg mégis nyernétek akkor majd az értékelésedbe is említsd majd meg, hogy nem a legnagyobb presztízscsaták egyikét nyertétek meg hanem egy olyan meccset ahol nem volt veszteni valótok 😉 De lehet csak előre felmented a csapatod a vereség miatt? Mindegy is.Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.Soldados2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados... 1-2 intre 😀 😛
Am. viccen kívül fosok ettől a meccstől idegenben....
Collapo
Inkább az érdekelne miért nincs veszteni valótok és nekünk miért van?Blaise

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Korábban elemezték itt a srácok, ha ezeket még el is bukják Bébi nélkül, akkor is ott van, h max egálban vannak az üldözőikkel, a PO-runt illetően... Okés, persze a presztizs nem engedi a 4 zsinróban bukott meccset, de PO szempontból nem olyan vészes... max nem csoportelsők...Ezzel kb azt mondtad, hogy nektek nem fontos ez a meccs. Ha esetleg mégis nyernétek akkor majd az értékelésedbe is említsd majd meg, hogy nem a legnagyobb presztízscsaták egyikét nyertétek meg hanem egy olyan meccset ahol nem volt veszteni valótok 😉 De lehet csak előre felmented a csapatod a vereség miatt? Mindegy is.Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.Soldados2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
Ha mi bukjuk, nekünk se akkora gáz, azt leszámítva, hogy odadörgölik, hogy Bébé nélkül is megy ez (Flacco4MVP) és társai...
Ergo tényleg nekünk van presztizst buknivalónk, bár azt meg én sz#rom le 😀
Toronymagas esélyesek nem hiszem, hogy lennénk, mert lyukas a védelmünk a sérültek miatt (több alapember, mint itt szvsz), de Balos nem Bébé, ezzel mindenki tisztában van...
Én a védelmünk összevisszasága miatt vagyok majréban... de ettől még nyerünk, csak nem olyan nagyon 😀 😀 😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
chvs
86
röviden, mert ti vagytok a toronymagas esélyesekEzzel kb azt mondtad, hogy nektek nem fontos ez a meccs. Ha esetleg mégis nyernétek akkor majd az értékelésedbe is említsd majd meg, hogy nem a legnagyobb presztízscsaták egyikét nyertétek meg hanem egy olyan meccset ahol nem volt veszteni valótok 😉 De lehet csak előre felmented a csapatod a vereség miatt? Mindegy is.Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.Soldados2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
több mint 13 éve
Ezzel kb azt mondtad, hogy nektek nem fontos ez a meccs. Ha esetleg mégis nyernétek akkor majd az értékelésedbe is említsd majd meg, hogy nem a legnagyobb presztízscsaták egyikét nyertétek meg hanem egy olyan meccset ahol nem volt veszteni valótok 😉 De lehet csak előre felmented a csapatod a vereség miatt? Mindegy is.Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.Soldados2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
Inkább az érdekelne miért nincs veszteni valótok és nekünk miért van?
több mint 13 éve
Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados... 1-2 intre 😀 😛
Collapo

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados... 1-2 intre 😀 😛

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
ÁmenNem edzett: Ben, Troy, A. Brown, GilbertSzinte tuti. BB nélkül futni kell sokat, ahhoz kell a depth, tehát BB hiányában nem tehetjük meg, hogy pihentetjük még Mendy-t, mondván belefér. Van 3 jó futónk, úgyhogy ledugjuk a torkukon a futást. Smashmouth football! 😊 Lefty pedig elereszt 2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunk. 😊Soldados
Teljes értékű edzés: Mendy, Clark, Ike, Keisel, Starks, C. Brown, Sylvester
Redman szerint Mendenhall lesz a kezdő RB.vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Nem edzett: Ben, Troy, A. Brown, GilbertSzinte tuti. BB nélkül futni kell sokat, ahhoz kell a depth, tehát BB hiányában nem tehetjük meg, hogy pihentetjük még Mendy-t, mondván belefér. Van 3 jó futónk, úgyhogy ledugjuk a torkukon a futást. Smashmouth football! 😊 Lefty pedig elereszt 2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunk. 😊

több mint 13 éve
Nem edzett: Ben, Troy, A. Brown, Gilbertremélem igaza lesz!! 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Nem edzett: Ben, Troy, A. Brown, GilbertTeljes értékű edzés: Mendy, Clark, Ike, Keisel, Starks, C. Brown, Sylvester
Redman szerint Mendenhall lesz a kezdő RB.
több mint 13 éve
Egy jó kis cikk BB sérüléséről:aeryssports.com/aerys-offsides/house-calls-demystifying-ben-roethlisbergers-injury/
több mint 13 éve
K...va hosszú a sérült lista, nem szeretem. "Szerencsére" az ellennél sem sokkal jobb a helyzet.
több mint 13 éve
Carter IR-re került, Marshall McFadden jött fel a helyére PS-ből.
több mint 13 éve
Teljesen rendben volt az az idény. Két dolog volt bosszantó. Belegondolni, hogy mit műveltek volna Brady-vel és hogy 11-5-tel vagy negyven év óta először nem lehetett PO-ba jutni.Nem hinném, hogy a Pats a 2008-as szezont kudarcként élte volna meg. Sztem sem szurkolóként, sem franchise-ként nem volt az.SoldadosA Colts és a Steelers között óriási különbség van. Ez a Steelers BB nélkül sem ligautolsó, sőt bőven tud meccseket nyerni. Ez bebizonyosodott 2010-ben is, amikor a BB-mentes első 4 meccset lehoztuk 3-1-gyel.SoldadosTudom, hogy óriási a különbség, de abból a szempontból, hogy Polianék már az egészséges Manning mögé is botrány minőségű rostert tudtak csak összerakni. Ez volt a nagy fail.
De ettől még amit írtam, azt tartom. Egy olyan csapat, amelyiknek Manning, BigBen, Brady az irányítója, az SB-re tör minden évben. Egy SB-re törő csapat számára pedig tök mindegy, hogy 2-14-es vagy 8-8-as szezont fut, ha kiesik az irányítója, mert mindkettő kudarc az eredeti célokhoz képest.peterk2005
Btw szerintem Leftwich hibátlan, mint tartalék QB. Főleg, hogy már élesben is bizonyította, hogy felkészüléssel tökéletesen vállalható teljesítményt tud hozni. Ennél többet mit várhatnánk egy backup-tól? Rajta kívül Yates az egyetlen ilyen ma az egész ligában.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nem hinném, hogy a Pats a 2008-as szezont kudarcként élte volna meg. Sztem sem szurkolóként, sem franchise-ként nem volt az.A Colts és a Steelers között óriási különbség van. Ez a Steelers BB nélkül sem ligautolsó, sőt bőven tud meccseket nyerni. Ez bebizonyosodott 2010-ben is, amikor a BB-mentes első 4 meccset lehoztuk 3-1-gyel.SoldadosTudom, hogy óriási a különbség, de abból a szempontból, hogy Polianék már az egészséges Manning mögé is botrány minőségű rostert tudtak csak összerakni. Ez volt a nagy fail.
De ettől még amit írtam, azt tartom. Egy olyan csapat, amelyiknek Manning, BigBen, Brady az irányítója, az SB-re tör minden évben. Egy SB-re törő csapat számára pedig tök mindegy, hogy 2-14-es vagy 8-8-as szezont fut, ha kiesik az irányítója, mert mindkettő kudarc az eredeti célokhoz képest.peterk2005

több mint 13 éve
A Colts és a Steelers között óriási különbség van. Ez a Steelers BB nélkül sem ligautolsó, sőt bőven tud meccseket nyerni. Ez bebizonyosodott 2010-ben is, amikor a BB-mentes első 4 meccset lehoztuk 3-1-gyel.SoldadosTudom, hogy óriási a különbség, de abból a szempontból, hogy Polianék már az egészséges Manning mögé is botrány minőségű rostert tudtak csak összerakni. Ez volt a nagy fail.
De ettől még amit írtam, azt tartom. Egy olyan csapat, amelyiknek Manning, BigBen, Brady az irányítója, az SB-re tör minden évben. Egy SB-re törő csapat számára pedig tök mindegy, hogy 2-14-es vagy 8-8-as szezont fut, ha kiesik az irányítója, mert mindkettő kudarc az eredeti célokhoz képest.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Egy ilyen sérülés az, ami mentálisan teljesen össze tud rántani egy csapatot.Egyébként ez így van. Egy ilyen sérülés nagyon össze tudja rántani a csapatokat. Arra persze nincs garancia, hogy ez most így lesz és ez bekövetkezik, de megtörténhet. Szerencsés esetben nagy motivációs és mentális pluszt/lökést adhat.
Hiába van sok jobb játékos adott posztokon az ellenfélnél, ha egy csapat 120%-on nyomja amit tud, és erősen motivált, megszakad a győzelemért.
Mivel alaphangon nincs óriási különbség a Ravens és a Steelers között, egy ilyen sérülés után én őket érzem esélyesebbnek, ráadásul otthon, ráadásul úgy, hogy a Ravensnek ott a tudat, hogy jó az egymás elleni meccseken az 1-1.
Vagyis minden 1:2 oddssal rendelkező vagy annál jobb fogadás vállalható. 😊
Sobri Jóska
Továbbá BB nélkül őszintén szólva nincs veszítenivalónk - legalábbis a Ravens ellen. (A Brownst mindenképpen verni kell) Ha kikapunk, benne van, jelenleg BB nélkül ez lenne a papírforma, de ha nyerünk, óriásit nyerünk. És elsősorban mentálisan.

több mint 13 éve
Egy ilyen sérülés az, ami mentálisan teljesen össze tud rántani egy csapatot.Hiába van sok jobb játékos adott posztokon az ellenfélnél, ha egy csapat 120%-on nyomja amit tud, és erősen motivált, megszakad a győzelemért.
Mivel alaphangon nincs óriási különbség a Ravens és a Steelers között, egy ilyen sérülés után én őket érzem esélyesebbnek, ráadásul otthon, ráadásul úgy, hogy a Ravensnek ott a tudat, hogy jó az egymás elleni meccseken az 1-1.
Vagyis minden 1:2 oddssal rendelkező vagy annál jobb fogadás vállalható. 😊
több mint 13 éve
A Colts és a Steelers között óriási különbség van. Ez a Steelers BB nélkül sem ligautolsó, sőt bőven tud meccseket nyerni. Ez bebizonyosodott 2010-ben is, amikor a BB-mentes első 4 meccset lehoztuk 3-1-gyel.Rendesen belesz*rtak a ventilátorba. Szerintem ha a két Baltimore meccs közül egyet sikerül elcsípni akkor van keresni valónk, ha nem akkor mehet a levesbe a szezon (ezt nem matematikailag értem).labyEszembe jut, hogy a Colts FO mennyire hülyének nézett ki tavaly, amikor világos lett, hogy mindent egy lapra tett fel Manninggal. Pedig lám, a liga talán legjobban menedzselt franchise-a, liga első védelemmel és egy nagyon jó offensive rosterrel is ugyanúgy esélyét vesztheti, ha kidől a kulcsembere. Még akkor is, ha "csak" félidő körül dől ki, hát még ha egész szezonra dőlt volna ki. Akkor meg mi a különbség?...
Nincs mese, manapság a BB szintű irányítók egyet jelentenek a franchise-al. Ilyenkor valahol Goodellt is jobban megérti az ember a puhány szabályaival...
(Zárójelben megjegyzem azért, hogy ha van csapat amelyik képes lehet időszakosan átvészelni az elit irányítója elvesztését, az szerintem egyedül a Steelers. Szóval a Ravens meccs eredményét én megvárnám mielőtt A-t vagy B-t mondanék.)peterk2005
BB nélkül nincs esélyünk SB-t nyerni, lehet, hogy PO-ba se jutnánk nélküle, ahogy a Pats sem jutott be Brady nélkül 2008-ban. De a Pats sem omlott össze TB nélkül. És a Steelers sem omlana úgy össze BB nélkül, mint a Colts tette Manning nélkül. A Colts FO-nak azért kellett távoznia, mert a franchise egyet jelentett PM-mel. De ez nem igaz a Patsre és a Steelers-re.