Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rendesen belesz*rtak a ventilátorba. Szerintem ha a két Baltimore meccs közül egyet sikerül elcsípni akkor van keresni valónk, ha nem akkor mehet a levesbe a szezon (ezt nem matematikailag értem).laby
Eszembe jut, hogy a Colts FO mennyire hülyének nézett ki tavaly, amikor világos lett, hogy mindent egy lapra tett fel Manninggal. Pedig lám, a liga talán legjobban menedzselt franchise-a, liga első védelemmel és egy nagyon jó offensive rosterrel is ugyanúgy esélyét vesztheti, ha kidől a kulcsembere. Még akkor is, ha "csak" félidő körül dől ki, hát még ha egész szezonra dőlt volna ki. Akkor meg mi a különbség?...

Nincs mese, manapság a BB szintű irányítók egyet jelentenek a franchise-al. Ilyenkor valahol Goodellt is jobban megérti az ember a puhány szabályaival...

(Zárójelben megjegyzem azért, hogy ha van csapat amelyik képes lehet időszakosan átvészelni az elit irányítója elvesztését, az szerintem egyedül a Steelers. Szóval a Ravens meccs eredményét én megvárnám mielőtt A-t vagy B-t mondanék.)peterk2005
A Colts és a Steelers között óriási különbség van. Ez a Steelers BB nélkül sem ligautolsó, sőt bőven tud meccseket nyerni. Ez bebizonyosodott 2010-ben is, amikor a BB-mentes első 4 meccset lehoztuk 3-1-gyel.

BB nélkül nincs esélyünk SB-t nyerni, lehet, hogy PO-ba se jutnánk nélküle, ahogy a Pats sem jutott be Brady nélkül 2008-ban. De a Pats sem omlott össze TB nélkül. És a Steelers sem omlana úgy össze BB nélkül, mint a Colts tette Manning nélkül. A Colts FO-nak azért kellett távoznia, mert a franchise egyet jelentett PM-mel. De ez nem igaz a Patsre és a Steelers-re.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért ilyenkor látszik, hogy bármennyire luxus de érdemes egy normális 2.QB-t tartani. Soha nem értettem, hogy a Steelersnél miért nem toporog már egy fiatal Big Ben sarkában. Ilyen esetekben talán jobb is volna (mobilisabb mindenképp) mint Lefty.Bazzani
Leftwich teljesen elfogadható 2. QB. Sőt kevés másik 2. QB-ra cserélném el.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ott volt fiatalnak és mobilisnak Dixon, semmivel sem volt jobb, mint Lefty (sőt...). Egyébként Leftwich szerintem jó 2. számú irányítónak számít.laby
A Balos jó irányító, Köteg 1-1 meccsen tud jó lenni, de Bébi itt az ász...
szóval Balos jó irányító, amig len egészséges vala... na az a kérdés, h meddig az addig.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ott volt fiatalnak és mobilisnak Dixon, semmivel sem volt jobb, mint Lefty (sőt...). Egyébként Leftwich szerintem jó 2. számú irányítónak számít.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Azért ilyenkor látszik, hogy bármennyire luxus de érdemes egy normális 2.QB-t tartani. Soha nem értettem, hogy a Steelersnél miért nem toporog már egy fiatal Big Ben sarkában. Ilyen esetekben talán jobb is volna (mobilisabb mindenképp) mint Lefty.

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Aztat-e hallotátok-e ki a harmadik számú vész irányítónk? A meccs alatt Kócserirő szótak ama hírek, de most Kócseri nyilatkozta, hogy Heath Miller az opcionalista, mehogy valamikor az idők homályéban a középsuliban irányító is vot ám, csak a freshman évében redshirtös lett oszt átmozgaták TE-be. Persze a világ legjobb döntése volt, de most esetleg kiderülhet, Mondjuk a 4. ngyedban 77-7-re vezetünk és felkügyük 😀
Depóban láttam a kólák és a csipszek közt.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rendesen belesz*rtak a ventilátorba. Szerintem ha a két Baltimore meccs közül egyet sikerül elcsípni akkor van keresni valónk, ha nem akkor mehet a levesbe a szezon (ezt nem matematikailag értem).laby
Eszembe jut, hogy a Colts FO mennyire hülyének nézett ki tavaly, amikor világos lett, hogy mindent egy lapra tett fel Manninggal. Pedig lám, a liga talán legjobban menedzselt franchise-a, liga első védelemmel és egy nagyon jó offensive rosterrel is ugyanúgy esélyét vesztheti, ha kidől a kulcsembere. Még akkor is, ha "csak" félidő körül dől ki, hát még ha egész szezonra dőlt volna ki. Akkor meg mi a különbség?...

Nincs mese, manapság a BB szintű irányítók egyet jelentenek a franchise-al. Ilyenkor valahol Goodellt is jobban megérti az ember a puhány szabályaival...

(Zárójelben megjegyzem azért, hogy ha van csapat amelyik képes lehet időszakosan átvészelni az elit irányítója elvesztését, az szerintem egyedül a Steelers. Szóval a Ravens meccs eredményét én megvárnám mielőtt A-t vagy B-t mondanék.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Rendesen belesz*rtak a ventilátorba. Szerintem ha a két Baltimore meccs közül egyet sikerül elcsípni akkor van keresni valónk, ha nem akkor mehet a levesbe a szezon (ezt nem matematikailag értem).

Valamint kimondhatjuk hogy BB kiszállt az MVP csatából.

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Valahogy az égiek nem akarják idén a 7.-ik gyűrűt...
-Szar fal,szar futás,szar rush D
-Jobb fal,jobb futás,jobb rush D
-Sérülés itt-ott,Pola kintről nézi a szezont,Mendy pótolva,D összeállt újra,erre BB.
Mindezek ellenére meglehet így is,de a lehető legnehezebben...😊
több mint 13 éve
Hát amit most biztosnak gondolok, hogy 3 meccsre tuti out, de valószínűleg több lesz ennél. Ami iszonyat fontos, hogy a 2 Ravens meccs közötti Browns meccset hozni kell, bármi áron. Akkor legrosszabb esetben is 7-5 lesz a mérlegünk, amivel a gyenge AFC-ben még mindig nyeregben lehetünk.

A cél pedig egyértelmű, mindenki torkán lenyomni a futást és a védelemnek most fel kell lépnie még egy szintet és megmutatni, hogy elit egység, most nagyon kellenek majd a labdaszerzések! Nem fog mindig sikerülni, de a Houston-féle elitcsapatokat leszámítva (ilyennel nem is játszunk) bárki ellen nyerhetünk. Persze lesznek bukták, és hosszútávon Ben nélkül nem hiszem, hogy meglesz a divgyőzelem, de a PO-nak így meg kell lennie.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Nem edzett: Ben, Troy, A. Brown, Gilbert, Starks, Keisel, Carter
Limitált: Clark, Ike, C. Brown
Teljes értékű edzés: Mendy, Sylvester

Közben Ta'amut nem vitte el senki waiverről, visszaigazoltuk a practice squadba.
több mint 13 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Tök jó szorzó van a győzelmünkre, pár tízezer forintot megér, mert be tudjuk húzni...csak a futásnak kell működni.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Az fasza...
Már csak az kell hogy Lefty-t összetörjék és kukázni kelljen valami levitézlett irányítót, Csárli sem éppen a patyolat tiszta kórlapjairól híres... Gyönyörű kilátások!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ijnye! Nagyon szörnyű állapotban lehet a szegycsont-kulcscsont-1. borda környéke. Most egy köhintés is fogcsikorgató fájdalom. Dobó oldalán - szerintem hat hét minimum.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
A főütőeret!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Ben Roethlisberger identified the rare and dangerous rib injury: a dislocated first rib that could have pressed against his aorta.

Steelers QB Ben Roethlisberger said he does not believe his rib injury is season ending but he is unsure when he'll play again.

Fantasztikus. Magyarul a bordája nyomja az eret, ami elég veszélyes a leírások alapján. Jobbulást Bennek!
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Bébé nem játszik hétvégén kár

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
A sérülésről olvasva úgy tűnik ez nékem ismerős. A jobb kezemet időnként nem tudom vízszintes magasságig emelni. Ezzel a sérüléssel én hetekig mozgatni sem tudtam a karom. Igaz nekem nem kellett visszarakni. Ott jobbak az orvosok, de ez nem lesz leányálom. Sajnos ez szerintem minimum 2-3 meccs, ha nem akkor folyamatosan ott lesz az, hogy a dobás közben jön a fájdalom ami olyan, hogy néha a levegővétel is fáj. Ismerem. Szerintem ez a szezon kuka, vagy Lefty összekapja magát és olyat csinál, hogy mindenki szája tátva marad. A karja erős, dobni is tud, most csak annyi, hogy a kezdőkkel kell edzeni.
Nem vagyok boldog és akkor még enyhén fogalmaztam.polamalu
2 meccs elonyunk van a tobbi wild card csapathoz kepest. A Chargers/Dolphins/Bengals/Titans mind 4 gyozelemmel all csak. Ha bukjuk is a Ravens rangadokat wild card poziciot elcsipni meg jok az eselyeink es ha addigra Ben is felepul akkor barmi lehet. Szoval ne legyel meg ennyire borulato. 😊Roth
Mondtam már Pola! Gondolj a hídra. Pozitív gondolkodás és ott lesz az a szép híd! 😀kittli
Gondoltam és ott lesz a kib...tt híd 😀
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 823 — Steelers fan
A sérülésről olvasva úgy tűnik ez nékem ismerős. A jobb kezemet időnként nem tudom vízszintes magasságig emelni. Ezzel a sérüléssel én hetekig mozgatni sem tudtam a karom. Igaz nekem nem kellett visszarakni. Ott jobbak az orvosok, de ez nem lesz leányálom. Sajnos ez szerintem minimum 2-3 meccs, ha nem akkor folyamatosan ott lesz az, hogy a dobás közben jön a fájdalom ami olyan, hogy néha a levegővétel is fáj. Ismerem. Szerintem ez a szezon kuka, vagy Lefty összekapja magát és olyat csinál, hogy mindenki szája tátva marad. A karja erős, dobni is tud, most csak annyi, hogy a kezdőkkel kell edzeni.
2 meccs elonyunk van a tobbi wild card csapathoz kepest. A Chargers/Dolphins/Bengals/Titans mind 4 gyozelemmel all csak. Ha bukjuk is a Ravens rangadokat wild card poziciot elcsipni meg jok az eselyeink es ha addigra Ben is felepul akkor barmi lehet. Szoval ne legyel meg ennyire borulato. 😊Roth
Mondtam már Pola! Gondolj a hídra. Pozitív gondolkodás és ott lesz az a szép híd! 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Igen, de szerintem vészesen lelassult, önmagához képest is mackósabbnak tűnik, sokkal kevésbé mobilisabb, és az amúgy is lassú dobása még tovább lassult szemre.
Az előjelek szerintem elég vészesek, de szerintem a következő meccs mindent el is dönt idénre kb...kishaszi
Ezek mind igazak, de "ha elég jó vagy akkor nyersz". 😊Sobri Jóska
És ez esetben is mennyire igaz. 😊 Lehet megfelelő game plannel készülni, ami Leftyre van szabva, lehet letuszkolni a torkukon a futást. A Defense megmutathatja, hogy Flacco csak egy pojáca, stb, stb, stb.

Nyilván jobb esélyünk lenne Bennel, de a lehetőség ott van és nem lehetetlen megcsinálni.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Igen, de szerintem vészesen lelassult, önmagához képest is mackósabbnak tűnik, sokkal kevésbé mobilisabb, és az amúgy is lassú dobása még tovább lassult szemre.
Az előjelek szerintem elég vészesek, de szerintem a következő meccs mindent el is dönt idénre kb...kishaszi
Ezek mind igazak, de "ha elég jó vagy akkor nyersz". 😊Sobri Jóska
Azé mondtam h eldönti a köv meccs, hogy igene vagy neme e?! Capisci, paesano? 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
2 meccs elonyunk van a tobbi wild card csapathoz kepest. A Chargers/Dolphins/Bengals/Titans mind 4 gyozelemmel all csak. Ha bukjuk is a Ravens rangadokat wild card poziciot elcsipni meg jok az eselyeink es ha addigra Ben is felepul akkor barmi lehet. Szoval ne legyel meg ennyire borulato. 😊

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Az egy-két meccsel ezelőtti jó forma helyett, most visszajött az idény elejének a játéka, amikor nem nagyon működik semmi. A Chiefs meg a végsőkig húzta a labdaeladást.
A Steeelersnek kell ez a győzelem a PO-hoz, a Chiefs-nek meg kell ez a vereség az 1/1-hez. Mindenki jól járt. Sőt, a Chiefs még jobban, mert BB sérülésével a Steelers nem igazán.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 784 — #NoStress
Ezek mind igazak, de "ha elég jó vagy akkor nyersz". 😊

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Leftwich az ideális "BB-pótló", szintén iszonyat nagy szívvel.
Hátha van, aki nem látta még, hogy törött lábbal hozott le meccset.

www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Oa1JhHcGD7g

Sobri Jóska
Az előjelek szerintem elég vészesek, de szerintem a következő meccs mindent el is dönt idénre kb...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."