Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem volt nagy Steelers érdem. Csúnya meccs volt, hazai pályát kaptunk, de a Chiefs nem volt elég jó, hogy nyerjen, pedig számos lehetősége lett volna rá.Mi is ÉLTÜNK a lehetőségeinkkel, csak elvették a bírók jogtalanul. (Legalább egy ilyen meccs után ne hoznád ki, hogy mekkora nagy Steelers érdem volt.)ulpianusMindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005
De aki durcázni akar, az durcázzon. Jó lenne, ha olvasni is tudnátok, senki nem mondta, hogy mekkora király volt a Steelers.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem is tudom, valamiért nem voltam kibékülve vele 😮 😀Miért, mi bajod volt vele, sztem tök jó kis meccs lett 😛 😀Collapobrr ez a meccs... de megnyertétek, így igenis fontos lesz, hogy kétszer idén is földbe döngöljünk Titeket 😀Én is remélem, hogy játszik BB, de nektek nem tökmindegy kinek a vezetésével verünk meg? 😛 Már nagyon vártam ezt a 3 hetet, reméljük a fiúk a korábbi évek színvonalas játékát hozzák egymás ellen ezúttal is! 😊 (A színvonalas alól a tavalyi első meccs természetesen kivételt képez 😀)dani2594
Remélem Bébi játszik ellenünk, mert én utálom a Balos játékát ellenünk, valahogy sokat szívunk... meg akkor nem mondhatná senki, h azért nyertünk, mert Bébi nem volt pályán 😀 😀
Collapo
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
... a KC a hibás bírói ítéletek ellenére sem tudott olyan játékot produkálni, ami ellensúlyozhatta volna.kishasziHa megtalálod a mondat belső ellentmondását (freud zsiga rulez!), akkor rá fogsz jönni, hogy egy olyan Steelers győzelemre, amelyre után Neked kell elnézést kérned, miért bántó a Soldi-tételt alkalmazni. (Na, kinek a nevét írtam be elsőre? 😀 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nem ezt mondtam, de ha sértődöttet akarsz játszani, akkor maradj magadnak. Én nem bántottam a Chiefs-t, sőt, részemről téma offos.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Sztem Soldi nem arra gondolt h a Stlíz húdefasza, hanem arra, hogy a KC a hibás bírói ítéletek ellenére sem tudott olyan játékot produkálni, ami ellensúlyozhatta volna.kishasziJa értem, aki ellen a rossz ítéletek születnek és hosszabbításba jut az szarabb csapat, mint aki úgy jut a hosszabbításba, hogy a számára ítélnek többször igen kedvezően. Ez aztán valóban logikus.
Nem is zavar, ebben a szezonban teljesen mindegy. Csak ne magyarázza már meg Soldi ilyenkor is a Steelerst, hogy mivel éltek jobban meg mivel nem. Nem vagyunk azért ennyire hülyék meg vakok sem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Sztem Soldi nem arra gondolt h a Stlíz húdefasza, hanem arra, hogy a KC a hibás bírói ítéletek ellenére sem tudott olyan játékot produkálni, ami ellensúlyozhatta volna.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Itt lehetoseggel eles alatt a biroi hibakon kivuli lehetosegekre kell gondolni. Teszem azt nem 4 darab 3&out-ot produkalni zsinorban hanem osszehozni egy rendes driveot.Tudom hogy értette Soldi, csak nem értek egyet a következtetésben. Jobb lenne, ha legalább ilyen gyenge játék+kedvező bírói ítéletek kombója után nem jönne azzal, mekkora jó teljesítmény volt ez.
Amugy meg mar ugyis kuka a szezonotok es jobb draft pozicio miatt lehet jobban is jartatok ezzel a szerencsetlen kimenetellel. Cassel mar remenytelen egy eset. Indulhat a Suck for Geno Smith/Matt Barkley kampany.Roth
Másik bekezdésben igazad van teljesen. Bár ez itt off. Nekünk valóban ki kellene próbálni 30 év után az első körös QB draftot másodszor a csapat 50 éves történelmében. Talán nekünk is beválna. Volt 3 jó irányítónk, de egyik sem draftról (igaz meg sem próbáltunk korán draftolni). Fejből mondom egyik Steelersből jött (+Rams, +49ers).

több mint 13 éve
Ez szvsz arról szólt Soldinál, de majd kiigazít, ha nem, hogy ha a Chiefs elég erős, nem számít a bíró... 😀CollapoÉrtsük mi ezt kérem. 😉 Ulpi és én is csak arra próbáltunk utalni, hogy ez is egy olyan axióma ami a Soldi-Steelers koordináta rendszerben igazság, de amúgy ..... (pontpontpont) 😊 Mert ha tényleg igaz lenne, akkor akkor is így lenne, ha mondjuk a Giants meccsen még egyet hibáznak a bírók. Mondjuk befújnak valahol egy holdingot (amit mindig be lehet) a győztes vasas drájvba. 😊 Bigbenék ettől még pont annyival lettek volna jobbak a Giantsnél, mint enélkül, de győzelem bezony odalett volna. 😊
De majd úgyis jön Soldi és helyretesz bennünket, hogy mellik a helyes koordináta rendszer. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Itt lehetoseggel eles alatt a biroi hibakon kivuli lehetosegekre kell gondolni. Teszem azt nem 4 darab 3&out-ot produkalni zsinorban hanem osszehozni egy rendes driveot.Mi is ÉLTÜNK a lehetőségeinkkel, csak elvették a bírók jogtalanul. (Legalább egy ilyen meccs után ne hoznád ki, hogy mekkora nagy Steelers érdem volt.)ulpianusMindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005
Amugy meg mar ugyis kuka a szezonotok es jobb draft pozicio miatt lehet jobban is jartatok ezzel a szerencsetlen kimenetellel. Cassel mar remenytelen egy eset. Indulhat a Suck for Geno Smith/Matt Barkley kampany.
több mint 13 éve
Ez szvsz arról szólt Soldinál, de majd kiigazít, ha nem, hogy ha a Chiefs elég erős, nem számít a bíró... de a baj az, hogy jelenleg Cassel-el nem elég erős a Kansas... tehát ha a bíró nem egál, bukni fogják... mint bukták ellenünk is... szvsz ott is volt némi melléfújás, persze mint Raven szurkoló akkor nem zavart... most meg semlegesként szintén nem zavar... csak mondom... uff 😀Mi is ÉLTÜNK a lehetőségeinkkel, csak elvették a bírók jogtalanul. (Legalább egy ilyen meccs után ne hoznád ki, hogy mekkora nagy Steelers érdem volt.)ulpianusMindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Mi is ÉLTÜNK a lehetőségeinkkel, csak elvették a bírók jogtalanul. (Legalább egy ilyen meccs után ne hoznád ki, hogy mekkora nagy Steelers érdem volt.)Mindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005

több mint 13 éve
Köszönöm a csapatnak az időutazást/gyenge O,erős D,smashmouth/,a Steelers Anyaszentegyház nevében.
több mint 13 éve
Miért, mi bajod volt vele, sztem tök jó kis meccs lett 😛 😀brr ez a meccs... de megnyertétek, így igenis fontos lesz, hogy kétszer idén is földbe döngöljünk Titeket 😀Én is remélem, hogy játszik BB, de nektek nem tökmindegy kinek a vezetésével verünk meg? 😛 Már nagyon vártam ezt a 3 hetet, reméljük a fiúk a korábbi évek színvonalas játékát hozzák egymás ellen ezúttal is! 😊 (A színvonalas alól a tavalyi első meccs természetesen kivételt képez 😀)dani2594
Remélem Bébi játszik ellenünk, mert én utálom a Balos játékát ellenünk, valahogy sokat szívunk... meg akkor nem mondhatná senki, h azért nyertünk, mert Bébi nem volt pályán 😀 😀
Collapo

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Valahogy nem láttam azt a marha gyenge KC védelmet, amiről írtak egyesek. Se futni, se passzolni nem tudtunk.kishasziA KC védelem nem gyenge, nem is volt az egész idényben sem. Sőt, kimondottan a liga első felébe tartoznak minden lényegesebb mutatóban - yardban 11, 3 down védekezésük olyan mint a Steelersé, passz ellen 8., a passrushuk nem az igazi, de gyengének azt sem mondanám. Egyetlen mutatóban kullognak a liga végén, a bekapott pontokban, de ennek okát elsősorban az offense csúcsokat döntögető turnover mutatójában kell keresni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
The Chiefs do not want to be embarrassed on national TV in front of their football peers and I expect a ‘nothing-to-lose’ approach that the Steelers must be prepared for and must react to accordingly. Could be some wind and rain tonight in the Steel City so ball security will be important. Did I mention the Steelers have won 14-straight home MNF games? I hate numbers…kishasziNem véletlenül tettem be.... brrr
Ez most tényleg hazai pálya volt, én kérek elnézést a Főnököktől. (meg kivételesen Ricsitől😛, korrekt volt.)
Valahogy nem láttam azt a marha gyenge KC védelmet, amiről írtak egyesek. Se futni, se passzolni nem tudtunk.
több mint 13 éve
brr ez a meccs... de megnyertétek, így igenis fontos lesz, hogy kétszer idén is földbe döngöljünk Titeket 😀Én is remélem, hogy játszik BB, de nektek nem tökmindegy kinek a vezetésével verünk meg? 😛 Már nagyon vártam ezt a 3 hetet, reméljük a fiúk a korábbi évek színvonalas játékát hozzák egymás ellen ezúttal is! 😊 (A színvonalas alól a tavalyi első meccs természetesen kivételt képez 😀)
Collapo
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
brr ez a meccs... de megnyertétek, így igenis fontos lesz, hogy kétszer idén is földbe döngöljünk Titeket 😀Remélem Bébi játszik ellenünk, mert én utálom a Balos játékát ellenünk, valahogy sokat szívunk... meg akkor nem mondhatná senki, h azért nyertünk, mert Bébi nem volt pályán 😀 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Azt is szoktad mondani, h éppen ezért nem bírózol 😉Mindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005
több mint 13 éve
Nem lesz baj Ben karját, most levágják, de holnapra új nő helyette. Egyszer láttam, hogy gyíkká változott, de már elmúlt 😀polamaluVégül is ez az ember még akkor is összeszedné magát és pályára lépne, ha mondjuk felrobbantanák 😀 Sosem volt még season ending sérülése, remélem nem kívánja kipróbálni. Oké, hogy néha kellenek az új dolgok is, de ezt hanyagoljuk. Gyík meg lehet felőlem, ha győzelemre vezeti a csapatot 😀
több mint 13 éve
Hogyne lett volna ilyen. És akkor is mindig mondtam, hogy most nem voltunk elég jók.Had ne keressek vissza pár meccset amikor hasonló zebraműködés mellett nem sikerült nyerni. Az örök igazság pont attól jó, hogy az adott pillanatban igaznak tűnik. 😀 😀peterk2005Mindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Had ne keressek vissza pár meccset amikor hasonló zebraműködés mellett nem sikerült nyerni. Az örök igazság pont attól jó, hogy az adott pillanatban igaznak tűnik. 😀 😀Mindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.SoldadosErős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005

több mint 13 éve
Nem lesz baj Ben karját, most levágják, de holnapra új nő helyette. Egyszer láttam, hogy gyíkká változott, de már elmúlt 😀
több mint 13 éve
Mindig ezt mondom. Ebben a sportban épp ez a jó. Sok esélye volt a Chiefs-nek, nem élt vele. Mi fordítva tudtunk New Yorkban.Erős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök igazságai. 😀 😀 😀
peterk2005

több mint 13 éve
Erős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz,...SoldadosSoldi és az örök, igazságai. 😀 😀 😀

több mint 13 éve
A legjobb ha beengeded, lehet csak szellő, vagy nehány tigriscsík, de ne kényelmesedj el, egy percre se vedd le a szemed a csapatról, légy eltökélt még ha liberót is adnak rád. Te sztíler vagy tokától bokáig!Klasszikus Steelers-meccs volt. Szenvedés a köbön, de a D rendezte a dolgokat, amikor kellett.Klasszikus, de a patikák megint jól bekerestek a nyugtatón, meg a szívgyógyszeren 😀polamalu
Erős hazai pályát kaptunk, de ha elég jó vagy, akkor nyersz, mi ezért nyertünk New Yorkban, a Chiefs-nek is bőven volt erre lehetősége, de nem élt vele, lásd misseg FG és a 4. negyedes balfaszkodásuk O-ban.
BB sérülése reméljük nem komoly, de én akkor sem dőlök a kardomba, ha csak 2-3 hetes kihagyásról van szó, ha ennél hosszabb, az gáz lehet.Soldados

Aki nem hiszi, annak utánajárnak