Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Ike-ot választották a hét legjobb védőjének az AFC-ben.
több mint 13 éve
JanMarhára nem a zebrákkal foglalkozom, hanem a szerecsen mosdatást nem szeretem, ennyi.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Nah, ilyen, amikor Clark sérülést akar okozni:Lépjünk túl ezen, szerintem. Földhöz kéne vernünk a seggünket örömünkben, hogy mekkora W volt, helyette mindenki a zebrákkal foglalkozik még mindig.
sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/36593_380536688693214_2079867210_n.jpg
- azért bájos, hogy még a végén kiderül, hogy nekünk fújtak, és örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk - Na mindegy,kishaszi
Pedig most volt jóféle futójáték, brutál D, hellyel-közzel smashmouth football, Bentől homály passz, majd GW drive, minden amit szeretünk. 😊
több mint 13 éve
Nah, ilyen, amikor Clark sérülést akar okozni:sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/36593_380536688693214_2079867210_n.jpg
- azért bájos, hogy még a végén kiderül, hogy nekünk fújtak, és örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk - Na mindegy,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 13 éve
A futójáték pedig ismét a régi színben tündököl. Ricsi vagy Gyula olyan 30-40 yardot tippelt Redman yardjaiból kontakt utáninak a meccs vége fele, de szerintem legalább a felét, ha nem többet kontakt után hozott 😀 Nem tudja valaki hol lehet ennek utánanézni?dani2594A 147 yardból 121-et hozott kontakt után.
több mint 13 éve
Tomlin:- Troy és Gilbert a Chiefs ellen sem játszik, de limitáltan már edzésbe állhatnak a héten.
- Brown (ankle sprain) szinte biztosan kihagyja ezt a meccset.
- Dwyer nagy valószínűséggel visszatérhet.
- Mendy játéka kérdéses, de ha Dwyer pályára léphet, akkor nyilván nem fogják erőltetni, és megint inaktív lesz.
- Csak hogy ne legyen meg a 4 aktív RB: lehet, hogy Rainey sem játszhat, aki a bordájával bajlódik.
- Sanders lesz a kickoff és punt returner.
Ha Brown és Rainey sem játszik, akkor hétvége tájékán gondolom jön fel a practice squadból Clemons vagy Gilreath.
több mint 13 éve
Valahogy így kap el Pola egy INT-et, a rózsaszín szalagot is figyeljétek 😊Hedensólderszt a gyereknek! 😊
polamalu
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Valahogy így kap el Pola egy INT-et, a rózsaszín szalagot is figyeljétek 😊
több mint 13 éve
Ime az érzés a második negyedből

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Le a kalappal a csapat előtt 😊Kolonc esetében azt se felejtsük ki, hogy idén eddig volt olyan jó arc, hogy nem dőlt ki egész szezonra, sőt emlékeim szerint még nem is volt sérült 😀 Igaz ez nem rajta múlik, de attól még fontos 😀
Az O-line előtt legionkább, ők javultak rohadt nagyot, hogy vannak most már rések amin el tud slisszolni a RB. Kolonc lehet beleszokott a posztjába vagy a franc tudja, de ilyen szériája még nem volt szerintem, 3meccs zsinórban bünti nélkül, és úgy gyalul mint a gép 😊 Redman zsír volt ahogy a múlt meccsen a Vájár, tetszik hogy kontakt után nem esnek egyből hasra hanem zúznak tovább, persze ha egy kicsi sansz is van rá.
Azért arra a fake FG-ra rá is faraghattunk volna durván, Tomlin ha azt akarta volna megmutatna mennyire keménytökű akkor az O-t hagyja fent a pályán szerintem. Így ez nagyon visszaüthetett volna, óriás köszönet a D-nek hogy 3&out-tal elküldték a zuhanyzóba a New Yorkot.
Kíváncsi vagyok mi lesz a KC ellen, merem remélni hogy nem az a betli mint az eddigi két papíron gyengébb gárdánál...The terrible towel
A futójáték pedig ismét a régi színben tündököl. Ricsi vagy Gyula olyan 30-40 yardot tippelt Redman yardjaiból kontakt utáninak a meccs vége fele, de szerintem legalább a felét, ha nem többet kontakt után hozott 😀 Nem tudja valaki hol lehet ennek utánanézni?
Ha a KC ellen kikapunk akkor eláshatjuk magunkat szégyenünkben. Ezúttal sima győzelmet várok, de nem jelentek még ki semmit.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Le a kalappal a csapat előtt 😊Az O-line előtt legionkább, ők javultak rohadt nagyot, hogy vannak most már rések amin el tud slisszolni a RB. Kolonc lehet beleszokott a posztjába vagy a franc tudja, de ilyen szériája még nem volt szerintem, 3meccs zsinórban bünti nélkül, és úgy gyalul mint a gép 😊 Redman zsír volt ahogy a múlt meccsen a Vájár, tetszik hogy kontakt után nem esnek egyből hasra hanem zúznak tovább, persze ha egy kicsi sansz is van rá.
Azért arra a fake FG-ra rá is faraghattunk volna durván, Tomlin ha azt akarta volna megmutatna mennyire keménytökű akkor az O-t hagyja fent a pályán szerintem. Így ez nagyon visszaüthetett volna, óriás köszönet a D-nek hogy 3&out-tal elküldték a zuhanyzóba a New Yorkot.
Kíváncsi vagyok mi lesz a KC ellen, merem remélni hogy nem az a betli mint az eddigi két papíron gyengébb gárdánál...
több mint 13 éve
Egyszerűen nem értem még most sem, hogyan tudtuk megnyerni ezt a meccset. Elbuktuk, amikor:- jött a "véleményes tizennégyes" és lelkileg padlóra küldhette volna a brigáod
- Jött a szokásos Ben IT, ami tök homály volt és megléphetett volna két td-nyi különbségre a Giants
- Jöttek az újabb sérülések (első WR, újabb két remeklő RB)
- Besült a trükkös játék egy big moment után
- A végén támadhatott a Giants, de 3 and out!
Fantasztikus volt egyszerűen, lélekben én már többször feladtam. De "Mike Williams" pontszerzésénél már tudtam, hogy miénk a meccs. Nagyon jól játszott mindenki, Lewisnak újra csak egy hibája volt. Taylor az elején csak pislogott, de aztán ő is feljavult. Redmand és Rainey fantasztikusak voltak, Adams is összeszedte magát a második félidőre, csupa-csupa kiemelkedő teljesítményt láthattunk. Uh, az a Timmons sack 😀
Szóval jó volt újra ilyen Steelerst látni. Remélem Brown és a futók hamar felépülnek!
több mint 13 éve
Steelers > Zebrasvigyázz, mert bekerülsz a shame reportba 😀
Összeállt a csapat.vassadi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Na innentől kezdve sokat várok. Reális cél a 7. gyűrű, de még nagyon messze vagyunk attól, hogy erről beszéljünk. Előbb be kell jutni a PO-ba, lehetőleg egy csoportgyőzelemmel. A javulásunkat és a Ravens gyengélkedését látva kijelenthető, hogy teljesen a mi kezünkben van a sorsunk. jövő héten Chiefs, amit gúnyosan nevezhetünk akár pihenőhétnek is, de nem szabad előre inni a medve bőrére most sem. Tavaly is majdnem megszívtuk velük, és idén két kötelező W-t is elcsesztünk. Go Steelers!
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Emondom mitörtént leültél velem meccsetnézni! S akkor mán te is láttad mirül ment a szószaporítás a szezon elejin. Le van szarva, az első fontos meccsünk Csincsibe vót. Héli belógatta a lompost szerintem a futóknak, hogy nincs fixálva senki, lácc hogy Mendy meg a Vájár ment oda spankodni de forogtak a szemeik rendesen. Na mindegy gerincsérülése nem lesz ennek a klassznak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Amennyire szar volt szezon elején a futás annyira beindult most végre a szekér. Ez több mint biztató főleg úgy hogy milyen formát mutatnak a csoport riválisok. Remélem Brown es Rainey sérülése se túl komoly.
több mint 13 éve
Öt hétig nem volt csapatunk. Nem tudom, mi történt utána, de azóta minden megváltozott. Ami nem működött és elengedhetetlen a PO-hoz, az megjavult: van futójátékunk, van védelmünk. Nem is akármilyen!Az utolsó 3 meccs alapján Powerhouse csapat vagyunk az AFC-ben! A csoportban pedig - játék alapján - egyértelműen a legjobbak. Ennek 2 hét múlva érvényt is kell szerezni, ezért lesz rendkívül fontos az a meccs. Addig jön a Chiefs, remélem, nem basszuk el ezt a 3. kötelező W-t úgy, mint az előző 2-t...
Egy szó, mint száz, összeálltunk. A Giants ellen jó volt az O (+370 yard, 24 pont), kiváló volt a D (-200 yard, 14 pont), csak a zebrák tartották meccsben a bajnokot. Játékban sima W volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
buzi fórum a mysql hibájával...Sztem a NYGsima SB esélyes, ha minden klappol. JPP-Tuck-Osi lenyűgöző, Éliás-Nix-Crux tálentum, és ellenünk a mély routeok is fogva voltak. De erre jó a d&d offense😊
Sanders a legjobb blokkoló WR-ünk, iszonyat melót nyom, sokrétű játékos, spec teamer stb. Helye van nálunk, de félek nem lesz rá zsé:/
A dagadt meg új posztján már 3-4 meccse nagyot nyom run blockingban!
több mint 13 éve
Jövő héten egy könnyed Chiefs,és utána jöhetnek a hollók.De már van csapat,aki várja őket...
Ez nagyon nagy győzelem volt,kösz srácok!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
grat, megérdemelten nyertetek pedig a bírók is velünk voltak.
több mint 13 éve
Jó volt látni ma is a csapatot.Mintha éledeznénk.
Futás, védelem, kurva jó specteam, mi a faszom van velünk?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."