Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Magunk között, valóban jó színészi teljesítmény volt, de azért ezt egy NY-i irodában eldönteni khmmmm.....
több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Sanders 15 ezer, a csapat 35 ezer dolláros büntetést kapott az állítólag színlelt sérülés miatt.vassadi
Ez mi volt pontosan?Jan
Bengals elleni meccsen volt mikor Sanders eléggé színlelés gyanúsan kapott láb görcsöt.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Sanders 15 ezer, a csapat 35 ezer dolláros büntetést kapott az állítólag színlelt sérülés miatt.vassadi
Ez mi volt pontosan?Jan
Goodellék szerint Sanders szimulálta a sérülést, hogy időkérés nélkül meg tudjuk állítani az órát.

Második videó:
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/PIT
Pittsburgh Steelers at Cincinnati Bengals 2012 REG 7 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Ez mi volt pontosan?
több mint 13 éve
Sanders 15 ezer, a csapat 35 ezer dolláros büntetést kapott az állítólag színlelt sérülés miatt.
több mint 13 éve
Nem edzett: Troy, Gilbert, A. Brown, Sylvester
Limitált: Mendenhall
Teljes értékű edzés: Dwyer, Rainey, Suisham
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Nekem valahogy az volt meg,hogy nyár végén derült ki,hogy BB apa lesz,erre most olvasom,hogy 2 héten belül jön a gyerek,lehet pont a hollók elleni hétvégén...
A család az első,ez nem kérdés,de mindenesetre érdekes helyzet,ha Byron lesz a kezdő.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Ofkorz de a tizenötkörüli ofenzbe azisvan, hogy öt meccsen nem volt futásunk. Ami megkülönbözteti a Lőcsöt, hogy nincs törnermeggéhiridli, de még mendehóse. Szóval meg kellet oldani csak vele, persze Héli bácsi vastagon benne van. Szóval dingdong ideoda, mikor kezdenek rámászni, akkor gyön XY, mondjuk ezt most Rénivel tudnánk bizonyítani, ééés futás. Ha meg nagyon fogják a futást akko dúdolászik nekünk a csonkapici. No ezé eMvéPé.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ryant bevallom idén még nem láttam játszani, de valószínűsítem, hogy csak a 8-0ás mérleg miatt vannak úgy oda érte jelenleg. Szerintem ha 14-2vel vagy annál jobb mutatóval zár a Falcons, akkor biztosan megkapja Ryan.dani2594
Ryan idén jó. Sőt, nagyon jó, kezd kilépni a game manager QB szerepkörből. Ha így játszik ahogy eddig idén, bekerülhet az elit QB kasztba. AZ MVP címet viszont szerintem is csak akkor fogja megkapni, ha továbbra is tolják a veretlen közeli szezont. Ha 13-3, 12-4 körül fejezik be, akkor Rodgers, PM, BB és Brady is esélyesebb - és szerintem megérdemeltebb - MVP lenne.

Big Ben egyébként lassan tényleg megérdemelne egy MVP címet, mert évről évre javul, és ma már egyértelműen a csapat vezére. De egyelőre szerintem nem igazán esélyes, mert nem elég jó az offense. Az egy dolog, hogy egy ligaelső #D-vel megtámogatva egy gyűrűhöz bőven elég lehet a mostani #O is, de komoly MVP esélyhez még egy kicsit javulni kéne, mert minden rivális QB liga top 5-7 offense-ben nyomja, ahol lehet villogni. A Steelers 15. körüli offensében viszont nem olyan feltűnő egy ugyanolyan jó teljesítmény.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
triangle: lehet, én csak bemásoltam egy kapcsolódó cikket, az abban foglaltakért felelősséget nem vállalok. 😊

Ryan MVP-ségéhez még annyi adalékot tennék, hogy azt nem szabad elfelejteni, hogy elég könnyű schedule-jük volt (erről persze nem tehetnek), asszem eddig egyetlen pozitív mérlegű csapattal találkoztak. (Igaz, mi is csak kettővel, de mi - csapatként legalábbis - szarok is voltunk 5 meccsen át. Most viszont már bárkit elkaphatónak tartok a jelenlegi formánk alapján)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 966
Ryan MVP kérdést én is úgy gondolom mint dani, ha az Atlantának 1-2 vereségnél nem lesz több, akkor simán megkapja.
Ha az Atlanta valahogy bebukná a végét, de a Broncos vagy a GB nálunk jobb mutatót hozna össze, akkor nyilván Manning vagy Rodgers.
Szvsz Ben csak akkor jöhetne reálisan szóba, ha ez a három QB valamiért kikerülne a jelöltek közül.

Illetve ne felejtsük el, még nagyon sok van vissza. 2-3 meccs alatt is nagyot fordulhatnak a dolgok. Mi is volt a téma a 4. forduló körül, Flacco MVP, vagy mi? 😀Jan
Veletek örülök, hogy nem Flacco lesz 😀
De szögezzük le gyorsan, hogy sokan egyszerűen nem látják, hogy tényleg Matty az idén a sikerünk kulcsa. Ami nekem eszembe jutott: ez azért van, mert szerencsére rengeteg a célpont, amit váltogat is rendesen, többek között ezért is állunk úgy, ahogy.
A defense-ünk például nem mindig van a helyzet magaslatán, a secondarynk egész egyszerűen botrány volt például most a Cowboys ellen. Turner lassú, ami főleg a középső futásoknál látszik. Roddynak még nem volt TD-elkapása idegenben.
Matty is ingadozik persze, de ha ő nem lenne, most a Tampával vívnánk élethalálharcot...

Mindig jövőre
több mint 13 éve
Nem edzett: Troy, A. Brown, Sylvester
Limitált: Gilbert, Mendenhall
Teljes értékű edzés: Dwyer, Rainey
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Ryan MVP kérdést én is úgy gondolom mint dani, ha az Atlantának 1-2 vereségnél nem lesz több, akkor simán megkapja.
Ha az Atlanta valahogy bebukná a végét, de a Broncos vagy a GB nálunk jobb mutatót hozna össze, akkor nyilván Manning vagy Rodgers.
Szvsz Ben csak akkor jöhetne reálisan szóba, ha ez a három QB valamiért kikerülne a jelöltek közül.

Illetve ne felejtsük el, még nagyon sok van vissza. 2-3 meccs alatt is nagyot fordulhatnak a dolgok. Mi is volt a téma a 4. forduló körül, Flacco MVP, vagy mi? 😀
több mint 13 éve
Így féltávnál átnéztem néhány statot,és az evidenciákon túl,amit mindenhol lehet olvasni,találtam pár érdekeset.
Csak amiben elsők vagyunk:
Csapatként:
-10 yardon belüli elkapások/16/
-másodikok a YAC listán /1194yard/
-DPI-t vezetjük /9/
-Defensive holdingot is /10/
Egyéniben Miller/ki más?/
-vezeti a 20yardon belüli elkapások listáját/11/
-a 10 yardon belülit /8/
-és első félidei TD is neki van a legtöbb/6/
több mint 13 éve
triangle 1 283
Az MVP címnél nagyon fontos szempont (ezért kapta meg PM 4-szer), hogy mennyire fontos láncszem ő a csapatában és csapata sikerességében. És én ezt az elsőrendűséget nem érzem Ryanben, mindattól függetlenül, hogy nagyon jól játszik.

BB a félidőben szerintem elsősorban azért nincs az elsőszámú favoritok között, mert maga a Steelers gyengén kezdte a szezont. Ha a végén 11-5, netán 12-4 lesz a mérlegünk, akkor nagyon nagy favorit lehet a meglátásom szerint.

A vetélytársaknál pedig bizonyos tekintetben jobb BB - jelenleg:
His competition will come from the usual sources, quarterbacks Peyton Manning, Aaron Rodgers, Matt Ryan and Tom Brady.

But with three comeback victories in the fourth quarter, a 101.1 passer rating, a new offense and fewer interceptions than all the others named, he should be right there in the discussion.

Roethlisberger also is the most efficient quarterback on third down with a passer rating of 121.2. Brady is next with 110.2. Seven of Roethlisberger’s 16 touchdown passes have come on third down. Soldados
BB 4, TB 3; csak a pontosság kedvéért
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az MVP címnél nagyon fontos szempont (ezért kapta meg PM 4-szer), hogy mennyire fontos láncszem ő a csapatában és csapata sikerességében. És én ezt az elsőrendűséget nem érzem Ryanben, mindattól függetlenül, hogy nagyon jól játszik.

BB a félidőben szerintem elsősorban azért nincs az elsőszámú favoritok között, mert maga a Steelers gyengén kezdte a szezont. Ha a végén 11-5, netán 12-4 lesz a mérlegünk, akkor nagyon nagy favorit lehet a meglátásom szerint.

A vetélytársaknál pedig bizonyos tekintetben jobb BB - jelenleg:
His competition will come from the usual sources, quarterbacks Peyton Manning, Aaron Rodgers, Matt Ryan and Tom Brady.

But with three comeback victories in the fourth quarter, a 101.1 passer rating, a new offense and fewer interceptions than all the others named, he should be right there in the discussion.

Roethlisberger also is the most efficient quarterback on third down with a passer rating of 121.2. Brady is next with 110.2. Seven of Roethlisberger’s 16 touchdown passes have come on third down.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Manning Vote Principle - így nehéz lesz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Akinek még nincs meg:
 triblive.com/sports/joestarkey/2913977-74/steelers-dwyer-game-haley-running-cincinnati-bengals-drive-football-plays#axzz2BcXJtRkg

Borzongatóan jó olvasni..😊Blitzburgh
A másik amin mostanság elmélkedem, hogy BB-nek sztem teljesen reális esélye van az MVP címre. Akik szóba jöhetnek, az Ryan és Schaub, de náluk az a bibi, hogy nem csak elsősorban rajtuk múlik a csapat szereplése. Nálunk viszont abszolút BB a kulcs és idén a számokkal sincs gond, sőt. Épp ezért sztem Brady és Manning lehet ebben vetélytársa, de abban nem hiszek, hogy PM ötödször is megkapja az MVP címet. Én a magam részéről (nyilván némi elfogultsággal), de jelenleg BB-nek adnám.Soldados
NFL.comon a féléves értékelőben 16 szakértőből 6 mondja Ryant MVP-nek, 6 Manninget is, továbbá Ben, Rodgers, J.J. Watt és Arian Foster mind 1 szavazatot kaptak. Schaub és Brady említésre se kerültek. PM-et idén nem érzem ekkora esélyesnek a játéka alapján, de ezek szerint ezt sokan másképp gondolják. Ryant bevallom idén még nem láttam játszani, de valószínűsítem, hogy csak a 8-0ás mérleg miatt vannak úgy oda érte jelenleg. Szerintem ha 14-2vel vagy annál jobb mutatóval zár a Falcons, akkor biztosan megkapja Ryan. De ha nem, és BB tovább javít a számain, és esetleg vezet pár GW drive-ot is, akkor könnyen el tudom képzelni, hogy komolyan felmerül a neve a szavazáson. Mi persze tudjuk milyen fontos ő nekünk, és én tőlem is megkaphatná az MVP címet, de főként a számok és a mérleg alapján ítélkeznek. Viszont én azt sem tartom lehetetlennek, hogy Manning megkapja az 5. címet. A név nagy úr... és végül is nagyon jól játszik (nem érzem kifejezetten MVP színvonalúnak, de tény, hogy brutálisan jó, mint mindig), annak ellenére, hogy milyen komoly sérülésből tért vissza.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Kétség kívül ő a legjobb irányító a ligában.
Sőt, - sztem jobb lehet PM-nél (ha már nem az), még ha ez így sokaknak szentségtörés is.kishaszi
Nálam PM minden idők legjobb QB-ja. Ettől függetlenül nem szentségtörés, de ehhez még hosszú évek kiváló teljesítménye kell, hogy vele emlegessük egy lapon. De jó úton jár.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Kétség kívül ő a legjobb irányító a ligában.
Sőt, - sztem jobb lehet PM-nél (ha már nem az), még ha ez így sokaknak szentségtörés is.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
köhh, Rodgers, kköhh...kishaszi
Ja, valóban, őt kihagytam. Ráadásul sztem ő a legesélyesebb. 25/5 TD-INT ratio az elég brutál.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
köhh, Rodgers, kköhh...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Akinek még nincs meg:
 triblive.com/sports/joestarkey/2913977-74/steelers-dwyer-game-haley-running-cincinnati-bengals-drive-football-plays#axzz2BcXJtRkg

Borzongatóan jó olvasni..😊Blitzburgh
Sztem egyébként most már hiába épül fel Gilbert és DeCastro, nem hinném, hogy kezdőbe kerülnek. Összeálltunk, az OL-ben megvan a chemistry, kár lenne ezt megbontani. Erről van egy jó cikk az ESPN AFC North blogjában. (Bár utálom a palit, de ez tényleg jó írás az OL-ünkről, nagyon durva statokkal, hogy micsoda javulás történt a 5. meccsünk után.) Troy és Mendy esetében más a helyzet, ők éveken át bizonyítottak, így ők nyilván az érdemeikre való tekintettel viosszakapják majd a kezdő posztot, bár Mendy esetében nyilván nagyobb szórás lesz a carrykben Dwyer és Redman remeklése miatt.

A másik amin mostanság elmélkedem, hogy BB-nek sztem teljesen reális esélye van az MVP címre. Akik szóba jöhetnek, az Ryan és Schaub, de náluk az a bibi, hogy nem csak elsősorban rajtuk múlik a csapat szereplése. Nálunk viszont abszolút BB a kulcs és idén a számokkal sincs gond, sőt. Épp ezért sztem Brady és Manning lehet ebben vetélytársa, de abban nem hiszek, hogy PM ötödször is megkapja az MVP címet. Én a magam részéről (nyilván némi elfogultsággal), de jelenleg BB-nek adnám.

több mint 13 éve
Akinek még nincs meg:

Borzongatóan jó olvasni..😊
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
 aol.sportingnews.com/nfl/story/2012-11-07/mike-tomlin-favorite-coach-players-poll-steelers-bill-belichick