Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Soldi, jobbulást. Jelentem megtelt a Chili. Szuper a hangulat és nem mellékesen az adományaitoknak köszönhetően, 200.000 Ft-ról szóló csekket adtunk át a Magyar Rákellenes Liga elnökének.
Nagyon köszönjük mindenkinek aki segített.
több mint 13 éve
Na jól van, eddig 4 rossz ítélet | 2 TD | . 😕
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Bocs fiúk! Én ma mégsem megyek, mert rohadt beteg lettem.SoldadosMielőbbi jobbulást!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Jobbulást!
több mint 13 éve
Bocs fiúk! Én ma mégsem megyek, mert rohadt beteg lettem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Az otthon maradóknak egy kis hangolódás ma estére:
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Aki ma időben érkezik, vagyis a 19:00-s meccset is a Chiliben nézi az a szervezők és a vendéglátó egység jóvoltából a készlet erejéig vendégül lesz látva, a menü zsíros kenyér v. szendvics. Tudom nem valami úri vacsora, de alapozásnak a sör és a pálinka mellé amit az este folyamán elfogyasztatok azért nem lesz rossz. 😀
több mint 13 éve
Sokan leszünk a Chiliben aki ennek szurkol majd 😀
több mint 13 éve
Így reggeli ébredés után jó érzéseim vannak a mai meccsel kapcsolatban. Ha nem csinálunk negatív turnover mutatót akkor szerintem behúzzuk ezt a W-t.
több mint 13 éve
DONOT ez sport, ha a szopóléc másik oldalán vagy egyáltalán nem vicces, csak perspektívikusan tűnik annak. Rímember mindenki, hogy mekkora zrí ment a Peccre, mert "agyonnyerték" a meccseket, s az még csak nem is sportszerűtlenség kategória.Pedig de.Jelen szabályok szerint természetesen sportszerűtlen kategória AB mutatványa is, de ettől függetlenül ha ellenünk csinálja valaki, vagy hasonló dolgot csinál akkor én tudok mosolyogni azon is.A körülmények nem mellékesek. Ha a haverokkal lemegyünk a térre rúgni a lasztit, akkor ha a haverom kicselez, majd megállítja a lasztit a gólvonalon, letérdel és befejeli, akkor az tökéletesen belefér. Haverok mindenféle lenézés nélkül cukkolják egymást.
laby
De ha a magyar válogatott hátvédje vagyok, és nyolcvanezer néző előtt játszom egy tétre menő EB selejtezőt, akkor ha az ellenfél támadója ugyanazt megcsinálja, akkor az nem vicces.peterk2005
Tudni kell mosolyogni a nem fontos dolgokon.
A hererák nem vicces,és a szomáliai éhezés.
Ez szórakoztatóipar,nem lenézés.Blitzburgh

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Pedig de.Jelen szabályok szerint természetesen sportszerűtlen kategória AB mutatványa is, de ettől függetlenül ha ellenünk csinálja valaki, vagy hasonló dolgot csinál akkor én tudok mosolyogni azon is.A körülmények nem mellékesek. Ha a haverokkal lemegyünk a térre rúgni a lasztit, akkor ha a haverom kicselez, majd megállítja a lasztit a gólvonalon, letérdel és befejeli, akkor az tökéletesen belefér. Haverok mindenféle lenézés nélkül cukkolják egymást.
laby
De ha a magyar válogatott hátvédje vagyok, és nyolcvanezer néző előtt játszom egy tétre menő EB selejtezőt, akkor ha az ellenfél támadója ugyanazt megcsinálja, akkor az nem vicces.peterk2005
Tudni kell mosolyogni a nem fontos dolgokon.
A hererák nem vicces,és a szomáliai éhezés.
Ez szórakoztatóipar,nem lenézés.
több mint 13 éve
Jelen szabályok szerint természetesen sportszerűtlen kategória AB mutatványa is, de ettől függetlenül ha ellenünk csinálja valaki, vagy hasonló dolgot csinál akkor én tudok mosolyogni azon is.A körülmények nem mellékesek. Ha a haverokkal lemegyünk a térre rúgni a lasztit, akkor ha a haverom kicselez, majd megállítja a lasztit a gólvonalon, letérdel és befejeli, akkor az tökéletesen belefér. Haverok mindenféle lenézés nélkül cukkolják egymást.
laby
De ha a magyar válogatott hátvédje vagyok, és nyolcvanezer néző előtt játszom egy tétre menő EB selejtezőt, akkor ha az ellenfél támadója ugyanazt megcsinálja, akkor az nem vicces.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Ezt írja-mondja suti is.Teljesen másról beszélünk. Számomra a sportba teljesen beleférne ez a kis flegmaság esetleg cukkolás.labySportszerűtlen-sportszerűtlen...szerintem pont lesz*rta az összes játékos hogy mit csinált az utolsó yardokon.Tehát a vizeldében az a szokás, hogy arccal a csempefelé! Tehát, ha bemén az emberünk és hugyozásközben elkezd körbeforogni menő jópofaságból, akkor még azután sem lesz semmi magyaráznivalója, hogy ha fejbebasszák az ajtóval. S ezt kinn kurvakomolyan veszik, bárcsak itt is így működnének a dolgok. RESPECT A LEGYŐZÖTTEKNEK!sutianap
Nálam a sportszerűtlenség egészen mást jelent.laby
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Teljesen másról beszélünk. Számomra a sportba teljesen beleférne ez a kis flegmaság esetleg cukkolás. A TD örömökben sem látok semmi sportszerűtlenséget.Sportszerűtlen-sportszerűtlen...szerintem pont lesz*rta az összes játékos hogy mit csinált az utolsó yardokon.Tehát a vizeldében az a szokás, hogy arccal a csempefelé! Tehát, ha bemén az emberünk és hugyozásközben elkezd körbeforogni menő jópofaságból, akkor még azután sem lesz semmi magyaráznivalója, hogy ha fejbebasszák az ajtóval. S ezt kinn kurvakomolyan veszik, bárcsak itt is így működnének a dolgok. RESPECT A LEGYŐZÖTTEKNEK!sutianap
Sportszerűtlenség nálam teljesen más.
Jelen szabályok szerint természetesen sportszerűtlen kategória AB mutatványa is, de ettől függetlenül ha ellenünk csinálja valaki, vagy hasonló dolgot csinál akkor én tudok mosolyogni azon is.
több mint 13 éve
Igazatok van, tényleg jogos a büntetés és bocs, hogy egy rossz poénnal próbáltam mentegetni Tóni tettét.A helyében én fellebbeznék, azért tette meg az utolsó yardokat háttal, hogy lássa dobtak-e az ST-re zászlót. Nem sportszerűtlen hanem kíváncsi volt.kittliNe viccelj, 20 yardot gyalogolt hátrafelé. Ennél egyértelműbb taunting nincs, szerintem is jogos most a büntetés.vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Meg úgy általában mindenkinek. Ellenfélnek alap. Ha nyersz, ha vesztesz. Nem fújnám fel az ügyet abból a szempontból, hogy az sem igazán érdekelt, hogy megtaposták a Terrible Towel-t. Az pl. méretes taplóság volt, de előfordul, az illető ha nem érzi magától, hogy gáz, akkor tanulja meg úgy pl. hogy csökken a tárcája! Ez kisebb sportszerűtlenség, de attól még az! Jópofának tűnhet, elsőre, de valójában ez mélyen sértő is lehet, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni! Amúgy Tóni nem ilyen típus.Részemről elmondatott, amit szerettem volna. Nézzünk előre!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Sportszerűtlen-sportszerűtlen...szerintem pont lesz*rta az összes játékos hogy mit csinált az utolsó yardokon.Tehát a vizeldében az a szokás, hogy arccal a csempefelé! Tehát, ha bemén az emberünk és hugyozásközben elkezd körbeforogni menő jópofaságból, akkor még azután sem lesz semmi magyaráznivalója, hogy ha fejbebasszák az ajtóval. S ezt kinn kurvakomolyan veszik, bárcsak itt is így működnének a dolgok. RESPECT A LEGYŐZÖTTEKNEK!

több mint 13 éve
Köszönöm Urak. Már nem csak azért szurkolok nektek vasárnap, mert csoportellenféllel játszotok.
több mint 13 éve
Sportszerűtlen-sportszerűtlen...szerintem pont lesz*rta az összes játékos hogy mit csinált az utolsó yardokon. Nálam a sportszerűtlenség egészen mást jelent.
több mint 13 éve
Teljesen egyertelmu es felesleges sportszerutlenseg volt. Remelhetoleg megtanulta,hogy tobbet ne csinaljon ilyet...RothEngem meg nem izgat, hogy megtanulta-e. Sportszerűtlen volt, fizessen! Fussa rá.
És kérjen bocsánatot az ellenféltől!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Teljesen egyertelmu es felesleges sportszerutlenseg volt. Remelhetoleg megtanulta,hogy tobbet ne csinaljon ilyet...
több mint 13 éve
A helyében én fellebbeznék, azért tette meg az utolsó yardokat háttal, hogy lássa dobtak-e az ST-re zászlót. Nem sportszerűtlen hanem kíváncsi volt.kittliNe viccelj, 20 yardot gyalogolt hátrafelé. Ennél egyértelműbb taunting nincs, szerintem is jogos most a büntetés.
több mint 13 éve
Nem csak a liga szerint sportszerűtlen, az egyértelmű alázás iskolapéldája, felesleges mentegetni, menjen a postára, azt gondolkodjon a dolgain.