Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 785 — #NoStress
A dink vajmi ténisz kifejezés rövid puhán ejtett labdára, meg van egy elég népszerű kisrobogó is. A dunk a kosaras zsákolás vagy általánosabban tunkolás.
Tehát egyben a west coasthoz hasonló rendszer ami szintén rövid passzokkal, rövid futásokkal operàl, főleg sok megy a futóknak, ha sok bliccet hívnak be és nem működik a futás. Ismerős? Tehát puhàn tolingatja, de tuttira megy egészen a gyűrűig.sutianap
Na ne...Te beszélsz magyarul is? 😀
Ez az első hozzászólásod amit megtudtam érteni az elejétől a végéig és ami pláne még gondolkoznom sem kellett minden mondat után 2 percet. 😀laby
Nem ő írta. Diktálta. 😊

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Cromartie-Smith-t waiveltük, hogy Ta'amu visszakerülhessen a rosterre. Még korábban visszahoztuk a PS-be Maleckit és Jamie McCoy-t, Corbin Bryantet pedig kitettük.
több mint 13 éve
Nem edzett: Troy, Gilbert, Dwyer, Woodley, Sylvester
Limitált: Mendenhall, B. Batch
Teljes értékű edzés: Redman, Clark

Dwyer saját elmondása szerint holnap már edzeni fog.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Nha, Wallace trade lehetőség megin előkerült, MW to Arians's Colts...kishaszi
Miért menne?! Vagy ennyire kiesett a pixisből?Collapo
Most megy itt a kavarás, hogy MW nem köteles játszani tag alatt - ami 11 milla környék lenne -, de valszeg nem lesz tag, ellenberger milyen jól érezné magát BA offenzében, emrt ott 18 fölött átlagolt elkapásokat tekintve, Haleynél meg 13 körül van.kishaszi
Na és ezt ki mondja, illetve ki keveri, Wallace? Nem gondolnám...

Másrészt rajta kívül kit érdekel hogy milyen az átlaga, csapatsportról beszélünk vagy mi.
Harmadrészt a drop parádéval azért ő is tett róla, hogy romoljanak a statjai.

Egyébként ha nem arról van szó hogy szakírók agymenése az egész, hanem tényleg el akar menni, akkor azt mondom menjen. Az egyik legkönnyebben pótolható poszton játszik, és most ki is fizetnék.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Uraim és úrhölgyeim!
Az oldalunkon 56-an szavaztak már arra, hogy melyik találkozót néznénk velünk a Chiliben. Gondolom innen a fórumról is jó páran.
Köszönöm és szeretném,ha tényleg mindenki ott lenne. Egy nagyszerű este lesz focival és adományozással. Mindezt nektek köszönhetően. Az összegről amit gyűjtöttünk nem árulok el még semmit, titok, de minden gondolatunkat felülmúlta.
Köszönjük mindenkinek aki csak akár egy forintot is beletett.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
beteg vagy Tomi😀kishaszi
Persze, elkaptam Tőletek! 😀 Csak nekem mások a tüneteim.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Most megy itt a kavarás, hogy MW nem köteles játszani tag alatt - ami 11 milla környék lenne -, de valszeg nem lesz tag, ellenberger milyen jól érezné magát BA offenzében, emrt ott 18 fölött átlagolt elkapásokat tekintve, Haleynél meg 13 körül van.kishaszi
S a Reggivel micsinyálnak? Pipát gyújtanak neki?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Most megy itt a kavarás, hogy MW nem köteles játszani tag alatt - ami 11 milla környék lenne -, de valszeg nem lesz tag, ellenberger milyen jól érezné magát BA offenzében, emrt ott 18 fölött átlagolt elkapásokat tekintve, Haleynél meg 13 körül van.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Csak a szokásos, mindenféle valóságalapot nélkülöző híresztelés, nem fogjuk eltradelni sehova.
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Miért menne?! Vagy ennyire kiesett a pixisből?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nha, Wallace trade lehetőség megin előkerült, MW to Arians's Colts...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ben nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?Roth
Szó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi
Kici a pöcöm, de lökömsutianap
Találó😊Roth
Szerintem nem annyira. Pont arról van szó, hogy bár hatalmas a szerszám, de csak a legvégén veszi észre a delikvens, hogy "meg lett csinálva".
Nagy a f@szom, elaprózom.tomi-tomi
Nonononono
Egyrészt ugye arra megy a acélozgatàs 😉 hogy nincs bigpléj, másrészt a dink egyértelmű sárgàzás még a Nám idejéből, Lúgjon meg a Csáknorisz. Tehát igaz hogy ez kicsi, de tövig tudom rakni. Stimmelünk?sutianap
Stimmelsz - egy play-t nézve. Drive-ot tekintve én stimmelek. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
beteg vagy Tomi😀

több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
A dink vajmi ténisz kifejezés rövid puhán ejtett labdára, meg van egy elég népszerű kisrobogó is. A dunk a kosaras zsákolás vagy általánosabban tunkolás.
Tehát egyben a west coasthoz hasonló rendszer ami szintén rövid passzokkal, rövid futásokkal operàl, főleg sok megy a futóknak, ha sok bliccet hívnak be és nem működik a futás. Ismerős? Tehát puhàn tolingatja, de tuttira megy egészen a gyűrűig.sutianap
Na ne...Te beszélsz magyarul is? 😀
Ez az első hozzászólásod amit megtudtam érteni az elejétől a végéig és ami pláne még gondolkoznom sem kellett minden mondat után 2 percet. 😀

több mint 13 éve
Demarius Webb Halloween jelmeze 😀
több mint 13 éve
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Ben nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?Roth
Szó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi
Találó😊Roth
Szerintem nem annyira. Pont arról van szó, hogy bár hatalmas a szerszám, de csak a legvégén veszi észre a delikvens, hogy "meg lett csinálva".
Nagy a f@szom, elaprózom.tomi-tomi
Nonononono
Egyrészt ugye arra megy a acélozgatàs 😉 hogy nincs bigpléj, másrészt a dink egyértelmű sárgàzás még a Nám idejéből, Lúgjon meg a Csáknorisz. Tehát igaz hogy ez kicsi, de tövig tudom rakni. Stimmelünk?

több mint 13 éve
Találó😊Roth
Nagy a f@szom, elaprózom.

több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Találó😊

több mint 13 éve
Kici a pöcöm, de lököm

több mint 13 éve
Tehát egyben a west coasthoz hasonló rendszer ami szintén rövid passzokkal, rövid futásokkal operàl, főleg sok megy a futóknak, ha sok bliccet hívnak be és nem működik a futás. Ismerős? Tehát puhàn tolingatja, de tuttira megy egészen a gyűrűig. Ijen a kis keleti mártogatósunk.

több mint 13 éve
Szó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀

több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Ben nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?

több mint 13 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Dwyer második a ligában,a kontakt után szerzett yardok tekintetében.Azért ez elég remek.

Más:
Brown visszafújt return TD-jéről mi a véleményetek?Blitzburgh
nem kene hatulrol blokkolni...10, 15 yardos sargakat halomba gyujtenie a specko teamnek...
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Dwyer második a ligában,a kontakt után szerzett yardok tekintetében.Azért ez elég remek.

Más:
Brown visszafújt return TD-jéről mi a véleményetek?