Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Most nézem a tegnapi meccseteket, egész jól nyomja a csapat. De ez a mez .... Nem tudom eldönteni, hogy darázsra hasonlít-e jobban, vagy a Micimackóbeli tigrisre, de kész vicc, az biztos. 😀 😀 😀 😀peterk2005
Egy Colts-fantól (vagy egy Cinci-drukkertől) más asszociációt vártam volna:
😊
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most nézem a tegnapi meccseteket, egész jól nyomja a csapat. De ez a mez .... Nem tudom eldönteni, hogy darázsra hasonlít-e jobban, vagy a Micimackóbeli tigrisre, de kész vicc, az biztos. 😀 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
A PFF-nél megint Mike Adams kapta a meccs legmagasabb értékelését, +3.5-tel. A kezdeti bénázás óta rohamosan javul. Kíváncsi leszek, hogy JPP-ék ellen is ennyire jól teljesít-e.vassadi
Megmondom őszintén az meglepne, de a futásotok viszont működni fog gyaníthatóan.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
A PFF-nél megint Mike Adams kapta a meccs legmagasabb értékelését, +3.5-tel. A kezdeti bénázás óta rohamosan javul. Kíváncsi leszek, hogy JPP-ék ellen is ennyire jól teljesít-e.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Úgy látom, Lewis hétről-hétre egyre jobb teljesítményt nyújt. Számomra ez legalább akkora öröm, mint az, hogy a csapat kompletten kezd magához térni.

Dwyer megítélésével még várnék, tavaly Redmant hittem az istencsászárnak, de nem tudta huzamosabban hozni azt a szintet, amit elvárunk.

Hatalmas volt Ben színi előadása Rainey futása előtt és az első TD előtti playhívás, és maga a végrehajtás is tökéletes volt.

Összességében egy nyugodt meccs volt, nem engedtük felállni a Washingtont, végig kontrolláltuk a meccset. Ennek azért örülök nagyon, mert erre lehet építeni hosszú távon, nem az ad hoc jellegű győzelmekre. Az utóbbi két meccs rendben van, nagyon is!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Dwyer teljesítménye azért lehet érdekes, mert ha így folytatja, könnyen lehet, hogy év végén elengedjük Mendyt FA-ként.
Soldados
Ez bennem is felmerült, bár szerintem ez egyelőre (2 meccs) a "friss" erőnek is köszönhető. Redmannek is volt olyan időszaka eleinte, amikor úgy tűnt, mintha jobb lenne Mendynél bizonyos aspektusból, de aztán visszaesett a futás összességében. Persze örülnék, ha Dwyer tudná tartani a jó szériáját. Mendyt bírom egyébként, de úgy mindentől függetlenül picit többet vártam tőle. Talán konzisztencia az ami nála hektikus. Meg mintha gyakran sérülne...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Hát igen nekünk is tetszett a Chiliben mindenkinek, nem volt nagy izgulás, valahogy a második negyedtől éreztem, hogy ma nem lesznek képesek győzni.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez gyönyörű teljesítmény volt ismét. Mind Offense, mind Defense oldalon. Kezdek bizakodó lenni. Ebben a gyenge AFC-ben meg lehet a PO (sőt a divgyőzelem is), ha az utolsó 2 meccsen látott teljesítményt hozzuk, sőt...

Dwyer teljesítménye azért lehet érdekes, mert ha így folytatja, könnyen lehet, hogy év végén elengedjük Mendyt FA-ként.

Jövő héten a Giants ellen beleférhet (kalkulálható) a zakó, sokkal fontosabb, hogy játékunk ismét jó legyen!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Clark mellett Woodley és Dwyer szenvedett sérülést, holnap vizsgálják őket.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
A tippjátékban nagy hetykén bejelöltem hogy 120 futott y alatt tartjuk a Skinst, de nem hittem hogy tényleg megcsináljuk. És de. 😊
több mint 13 éve
Megint jó volt a futójáték, egy jó run defense ellen; most már talán nem elhamarkodott kijelenteni, hogy végre kiegyensúlyozott az offense. Dwyer ha így folytatja, előbb-utóbb kezdő RB lesz, de ha nem is, elég jól fest a Mendy-Redman-Dwyer trió.

Pusztán a statisztikák alapján a run D-vel is maximálisan elégedettek lehetünk, 86 yardon tartottuk a futásban ligaelső Skins O-t. A pass rush is megint egy fokkal hatékonyabban működött, de összességében nézve, a Redskins - leszámítva az első drive-ot - csak akkor tudott rendesen haladni, amikor Clark már nem volt a pályán, úgyhogy nagy napja volt a defense-nek. Sokat segített a rengeteg drop, de ettől függetlenül is jól szerepeltek. Clark meg reméljük rendben lesz az agyrázkódása után, és jövő héten már játszhat.

Sokkal simább lett annál, mint amire számítottam. Pozitív mérleg, a szezonban először.
több mint 13 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 380 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na kezd megint szerethető lenni a CSAPAT. Pár kulcsember felépül, a sérülések elkerülnek minket a továbbiakban és még akármi is lehet 😀

több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Öröm nézni ahogy Dwyer egyre jobb, lehetőség->teljesítmény->önbizalom->nagyon nagy teljesítmények!

BigBen is perfektül nyomta.
Jó lenne ilyen meccsekből többet látni idén. 😊laby
Today marked Jonathan Dwyer's third 100-yard rushing performance of his career in only his 13th game played. Dwyer is the first Steelers' running back since Willie Parker in 2008 to record at least 100 yards rushing in back-to-back games. Congratulations!!!
vontod
2 meccs kezdőként és mind2 100+ yardos. Persze szerencse is kellett,hogy így hozza,de azért jól hangzik😊

több mint 13 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Öröm nézni ahogy Dwyer egyre jobb, lehetőség->teljesítmény->önbizalom->nagyon nagy teljesítmények!

Jó lenne ilyen meccsekből többet látni idén. 😊laby
Today marked Jonathan Dwyer's third 100-yard rushing performance of his career in only his 13th game played. Dwyer is the first Steelers' running back since Willie Parker in 2008 to record at least 100 yards rushing in back-to-back games. Congratulations!!!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

Jó lenne ilyen meccsekből többet látni idén. 😊

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 659 — sapka
Kedves Sapka
...
Köszönömpolamalu
sajnálom, hogy nem érted mire gondoltam😕, másrészt nem a szubjektummal volt gond...
nincsmit

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Kedves Sapka
A cikk az én saját szájízem szerint íródott, hagy írjam azt le amit én akarok. Amennyiben te jobban tudod akkor csatlakozz, vagy indíts új oldalt.
Egyébként örülnék, ha pontról pontra írnád.
Ádi az oldalon jegyezte meg, hogy az eddigi legjobb elkapójuk nem játszik. Igaz nem is írtam, hogy játszani fog csak, hogy a mieink jobbak.
Egy ilyen írás az adatokon túl mindig szubjektív.
Köszönöm
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 659 — sapka
 steelers.hu/dobj-vagy-fuss/polamalu
nagy kedvvel kíváncsiskodtam, és ráböngésztem a steelers.hura, kidobódott ez a cikk, elolvastam az első bekezdést és konkrétan négy olyan állítást tartalmaz amelyik egyik sem igaz/pontatlan😊. Tovább nem mertem olvasni, félek nem bírom ki és csúnyákat írok. (de egy csapatrész teljesítményének megítélése ne a yard/gameben merüljön ki!!!, mert nem korrekt! másrészt pontokra játsszák a meccset, és lehetne még sorolni (Qb passer rating-TO mutatók-pressure-stb.))

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Az ST-t erősítendő Malecki helyére felhoztuk a PS-ből Damon Cromartie-Smith-t. Így legalább Will Allen is a defense-re koncentrálhat.
több mint 13 éve
 steelers.hu/dobj-vagy-fuss/
több mint 13 éve
A jövő heti Giants elleni meccsünkön újra meg lehet majd vásárolni a rózsaszín szalag tetkókat és ismét darabonként 50 Ft az adomány alapba kerül majd.
több mint 13 éve
Bizony 18.00-kor kezdünk Budapesti idő szerint
több mint 13 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 380 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
vasárnap hajnalban lesz átállítás 3-ról 2-re, így a mai 7 óra az vasárnap 6

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
hát. nálunk hajnal 3kor lesz állítás, szóval sztem 7 az... nem?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ugye jól tudom hogy a holnapi meccs este 6-kor kezdődik, az óraátállítás miatt?