Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Soldi, elméletben lesz Chili, Én is mennék, de a csabai kolbászfesztivál elcsábított. Azt hiszem érthető, igazi házi kolbász és házi pálinka.
több mint 13 éve
Harrison öregedik, sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni. Ezért kellene már most a helyére egy bevethető ember, akivel tudna rotálni, de Worilds, se Carter nem tűnik annak.tenorxSajnos más ám rotálni, meg kezdőként nekivágni az idénynek. Egyébként idén nekem Worilds egy fokkal jobban tetszik, mint tavaly. Persze még ez sem az elvárt szint.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Harrison öregedik, sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni. Ezért kellene már most a helyére egy bevethető ember, akivel tudna rotálni, de Worilds, se Carter nem tűnik annak.
több mint 13 éve
Én is erről magyaráztam eddig, de akkor nyilván én voltam a hülye 😊Nem hiszem, hogy én hülyéztelek volna, de Ziggynek is kellett időt adni, hogy határozott véleményt lehessen formálni. (Amúgy 2010-ben sztem beugróként nem volt gáz - igaz akkor a Defense-ünk utolsó igazán nagy évébe kellett becsöppenni, ami nyilván könnyebb, vagy kevésbé ütközik ki a hiányossága, mint egy már nem tökéletesen működő rendszerben szerepelni) de most már látszik, hogy nagy visszaesés ő Aaron után. Heywardról meg még nem lehet véleményt mondani, nem kapott annyi lehetőséget.
Ziggy nem az, hogy közel sem domináns, hanem egyenesen szar... Draft óta nem tetszik és sajnos nem akar engem cáfolni. Heywardban viszont nagyon bízom, benne látom azt, hogy dominálhat majd a defenseünkben, bár ez már nem lesz annyira egyszerű mint Woodleyéknak, hiszen nekik "csak" egy tökéletesen működő egységbe kellett beilleszkedniük.
Ami engem nagyon aggaszt az a Woodley melletti OLB poszt. Oda is dobáljuk kifele a pickeket, pont mint a CBkre, szeretnék már valami eredményt is látni (a CBknél is) ha már ennyi picket elbasztunk oda.tenorx
Az OLB-posztról se lehet még markáns véleményt mondani, azért olyannyira sok lehetőséget még nem kaptak Worildsék, de az tény, hogy jogos a szkepticizmus. Engem pl az sokkal jobban aggaszt, hogy Harrison idén kifejezetten szar futás ellen, ez teljességgel szokatlan.
Más: lesz ma végül Chiliben meccsnézés? Ha igen, akkor sztem én csatlakoznék.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én is erről magyaráztam eddig, de akkor nyilván én voltam a hülye 😊Ziggy nem az, hogy közel sem domináns, hanem egyenesen szar... Draft óta nem tetszik és sajnos nem akar engem cáfolni. Heywardban viszont nagyon bízom, benne látom azt, hogy dominálhat majd a defenseünkben, bár ez már nem lesz annyira egyszerű mint Woodleyéknak, hiszen nekik "csak" egy tökéletesen működő egységbe kellett beilleszkedniük.
Ami engem nagyon aggaszt az a Woodley melletti OLB poszt. Oda is dobáljuk kifele a pickeket, pont mint a CBkre, szeretnék már valami eredményt is látni (a CBknél is) ha már ennyi picket elbasztunk oda.
több mint 13 éve
Finoman szólva nem csipázom Smiziket, de azért most egyet kell értsek vele:Sajnos jogos. Woodley és Timmons a 2 kiemelkedően jó pick. Igazán nekem a CB-k annyira nem is fájnak, mert a mi rendszerünk fenntarthatóságához nem kiemelkedően fontos. Ami fájó az a DL. Két 1. köröst áldoztunk rá, Ziggy közel nem olyan domináns, mint akit pótolnia kellett volna (Aaron... 😕), Heyward pedig (bár ez várható volt) még 2. évében is csere. Ez az oka a D nagy visszaesésének. Nem domináljuk a LoS-t, ahogy tettük azt a korábbi években.
teljes cikk:
communityvoices.sites.post-gazette.com/index.php/sports/bob-smiziks-blog/34620-down-drafts-deplete-defense
[...]
As stated, the draft is not the only reason the Steelers defense is in decline, but it is the primary one. And it could take years to recover.kishaszi

több mint 13 éve
Finoman szólva nem csipázom Smiziket, de azért most egyet kell értsek vele:teljes cikk:
communityvoices.sites.post-gazette.com/index.php/sports/bob-smiziks-blog/34620-down-drafts-deplete-defense
[...]
As stated, the draft is not the only reason the Steelers defense is in decline, but it is the primary one. And it could take years to recover.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Akkor megint szenvedés lesz,futás nélkül...
több mint 13 éve
Mendy és Redman sem játszik vasárnap, Dwyer lesz a kezdő.Carter szintén out, Pouncey questionable.
több mint 13 éve
Bemásoltam gugli fordítóba, ezt kaptam:A fenti két fordításból nyilvánvaló, hogy letépték a lábát, szájbavágták vele, amiért ő elhagyta a praxisát... 😀 😛 (online fordítók, én így szeretlek)
"QB Ben R sért, száj, és elhagyja gyakorlat elején. Sd azután ő jól van."
Adott új fordítási javaslatot, akkor meg ezt:
"QB Ben R sérült lábát, és elhagyja gyakorlat elején. Sd azután ő jól van."
Na most akkor képen törülték vagy a lába fáj? 😀kittli
Amúgy eccerű pici lábbaki, de kinövi 😊

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
A tegnapi edzést kihagyók közül ma csak Timmons tudott teljes értékű munkát végezni, Pouncey limitált volt, a többiek ma sem edzettek.
több mint 13 éve
Bokasérülés, de állítólag semmi komoly, nincs veszélyben a játéka.vassadijobb lett volna,ha szájon vágják...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Bokasérülés, de állítólag semmi komoly, nincs veszélyben a játéka.
több mint 13 éve
Bemásoltam gugli fordítóba, ezt kaptam:"QB Ben R sért, száj, és elhagyja gyakorlat elején. Sd azután ő jól van."
Adott új fordítási javaslatot, akkor meg ezt:
"QB Ben R sérült lábát, és elhagyja gyakorlat elején. Sd azután ő jól van."
Na most akkor képen törülték vagy a lába fáj? 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
QB Ben R injures foot and leaves practice early. Said afterward he is fine.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Hát ezt mondom, első nap sengeni átlépés, másodikknap müntyenbe amadeus-sokkolás, aztán nostresszboró, negyedikre sertéspárizsi vagy valami belga magánsörfőzde saztán aznap átlógunk a lamanty csotrogány. Vissza gyorsabb a sebesültek miatt 😉sutianapMingyár differenciálos😀
több mint 13 éve
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Ne akard tudni Süti😛Hát ezt mondom, első nap sengeni átlépés, másodikknap müntyenbe amadeus-sokkolás, aztán nostresszboró, negyedikre sertéspárizsi vagy valami belga magánsörfőzde saztán aznap átlógunk a lamanty csotrogány. Vissza gyorsabb a sebesültek miatt 😉
Nekem a normális bio működéshez folyamatos joghurt, kefír meleg étel - lehetőleg könnyű -, rengeteg víz utánpótlás szükségeltetik és ennek megfelelően az ehhez tartozó egészségyügyi séta, cigiszünet, kávészünet stb😀😀😀Dkishaszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ne akard tudni Süti😛Nekem a normális bio működéshez folyamatos joghurt, kefír meleg étel - lehetőleg könnyű -, rengeteg víz utánpótlás szükségeltetik és ennek megfelelően az ehhez tartozó egészségyügyi séta, cigiszünet, kávészünet stb😀😀😀D
több mint 13 éve
kérdezze meg gyógyszerészét, egy percig se aggódj, mindent a kezemben tartok...menjünk busszal. ne repüljünk má megint.Tibi76Én szeretek repülni, pedig az első repülésem előtt ugyanúgy rettegtem, mint te 😉
Busz bakker halál ekkora a távra. Én meg nyűgös típus vagyok egy ideje már. kishaszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
menjünk busszal. ne repüljünk má megint.Tibi76Én szeretek repülni, pedig az első repülésem előtt ugyanúgy rettegtem, mint te 😉
Busz bakker halál ekkora a távra. Én meg nyűgös típus vagyok egy ideje már.
több mint 13 éve
Gilbert 6 hét?? Az nem lesz jó,ha ennyire sérülékeny..
több mint 13 éve
menjünk busszal. ne repüljünk má megint.Magánrepcsi érdekelne😀 buszozás kilőve. Megjártam németországot, olaszországot busszal vagy 10x, még ha vígadunk is meg itókázunk is szenvedés.nocsak HSN buszos túra?sutianapNem lenne kicsit hosszú az út busszal?
Írni kell egy üzenetet a Steelers staff-nak hogy kik vagyunk és mennénk szurkolni csak egy apróságot kérnénk, magánrepcsit. 😊laby
Abból én nem kérek, he.
kishaszi
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
Nem edzett ma: Carter, Gilbert, Mendenhall, Polamalu, Pouncey, Redman, Timmons.