Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..Blitzburgh
Még nem biztos, csak nem zárta ki ennek a lehetőségét.

Gilbertről és Carterről már most biztos, hogy nem lép pályára vasárnap; Mendy, Redman, Pouncey, Sly, és B. Johnson játéka kérdéses. Ami viszont örömteli hír, hogy ha minden jól megy, Woodley a Bengals ellen már játszhat.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ta'amu 2 meccses eltiltást kapott a csapattól,helyére Malecki jön a PS-ből.
Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Gabcsi szerethető? Az egérvári mindenit neki.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ordenáré vagyok meccs alatt, felek mi lesz ha nyerünk😊

De sztem csatlakozom.gabtsi
Sztem nem vagy vállalhatatlan. 😉 Sőt! Néztünk mi már együtt Steelers-Bengals-t és sztem korrektek voltunk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487

De sztem csatlakozom.gabtsi
A frászkarika lenne mégcsak nemis emeleten van, hogy kilógathatnánk 😀

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

De sztem csatlakozom.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ajaj. pedig gondoltam csatlakozom 😀gabtsi
Miért ne csatlakozhatnál? 😊

Beverünk 8-8 felest a 8-8-as szezonjainkra. 😊 Ha szerencsénk van, még akár azzal is lehet majd wild Cardozni. 😀 😀 Persze kérdés, minek? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Nyugi nembántanak, ha fizeted a limójukat! 😉sutianap
Biza a legjobb Limot ott adják a városban 😀
több mint 13 éve
Most hajnal kettes meccs bejátszik? Hétfő minden rendes munkahelyen szabadnap, nem tudom nálad az-e? polamalu
Én dolgozok hétfőn, de csak délután 15-től, úgyhogy ha mentek Chilibe, akkor szívesen becsatlakozom. 😉

Már ha nekem szólt a kérdés. 😊Soldados
Hát persze, hogy neked. Azt hiszem lesz vendég. Addig még pontosítunk, mert most beszéltem rég nem látott rokonokkal és a hétvégén náluk leszünk, de lehet, hogy már vasárnap hazajövünk.
több mint 13 éve
Nyugi nembántanak, ha fizeted a limójukat! 😉

több mint 13 éve
ajaj. pedig gondoltam csatlakozom 😀

több mint 13 éve
mi az a chili ?gabtsi
Chili Bisztró Étterem és Söröző
Damjanich 11–15
Budapest
1071

Éjjel-nappali hely, nfl Pass-os cucc beüzemelve és kb 10 fős Steelers Fan Club-os meccsnézés. 😊

több mint 13 éve
mi az a chili ?

több mint 13 éve
Most hajnal kettes meccs bejátszik? Hétfő minden rendes munkahelyen szabadnap, nem tudom nálad az-e? polamalu
Én dolgozok hétfőn, de csak délután 15-től, úgyhogy ha mentek Chilibe, akkor szívesen becsatlakozom. 😉

Már ha nekem szólt a kérdés. 😊

több mint 13 éve
Most hajnal kettes meccs bejátszik? Hétfő minden rendes munkahelyen szabadnap, nem tudom nálad az-e?
több mint 13 éve
Igen azt nézem én is, hogy gyakorlatilag nem jobb a védelmük, igaz a labdaszerzésben és az ebből történő pontgyűjtésben előttünk járnak, de idén már két 200+-os futott meccsük volt ami iszonyat.polamalu
Nézzük meg hány labdát szereztek, s máris érthető, hogy miért állnak 5-1-gyel. Nyalják a yardokat rendesen, de igazi playmaker D. A 2007-es Chargers D volt ilyen, ha jól emlékszem. Meccsenként kb 400 yardot engedték, de meccsenként asszem 3 labdaszerzés volt az átlaguk.Soldados
Mintha ezt írtam volna én is vagy nem???? 😉polamalu
Dede. 😊

több mint 13 éve
Igen azt nézem én is, hogy gyakorlatilag nem jobb a védelmük, igaz a labdaszerzésben és az ebből történő pontgyűjtésben előttünk járnak, de idén már két 200+-os futott meccsük volt ami iszonyat.polamalu
Nézzük meg hány labdát szereztek, s máris érthető, hogy miért állnak 5-1-gyel. Nyalják a yardokat rendesen, de igazi playmaker D. A 2007-es Chargers D volt ilyen, ha jól emlékszem. Meccsenként kb 400 yardot engedték, de meccsenként asszem 3 labdaszerzés volt az átlaguk.Soldados
Mintha ezt írtam volna én is vagy nem???? 😉
több mint 13 éve
Amúgy az milyen durva, hogy jelenleg 3-3 az WC-hely az AFC-ben, sőt mindkét WC-hely 3-3-as. Jól mutatja, milyen fos az egész főcsoport. Egy igazán jó csapat van csak benne, a Houston.

több mint 13 éve
Nézzük meg hány labdát szereztek, s máris érthető, hogy miért állnak 5-1-gyel. Nyalják a yardokat rendesen, de igazi playmaker D. A 2007-es Chargers D volt ilyen, ha jól emlékszem. Meccsenként kb 400 yardot engedték, de meccsenként asszem 3 labdaszerzés volt az átlaguk.

több mint 13 éve
Nyilván egyik egység sem nyerhetett volna a másik nélkül, de nem egyforma színvonalon dolgozott a kettő.
A D vitán felül ligaelit teljesítményt nyújtott éveken át, míg az O elég messze volt az igazi top offensektől. És én igen szeretem a smashmouth footballt, de azt lássuk be, nem azért kellett low scoring meccseket játszanunk, mert nem akartunk pontokat termelni, hanem mert ezzel az O-val csak úgy volt esély győzelemre, ha a D üzembiztosan hozta a 14-16 pts/g átlagot. Az pedig extrém kevés, és nyilvánvaló hogy ezt hosszútávon tartani lehetetlenség. Az utóbbi évekből kifejezetten egy meccsre emlékszem, amire azt mondhatjuk hogy gyenge védekezés mellett megnyerte az O, a GB elleni 36-35. Lehet hogy volt több, de nekem ez maradt meg mint egyértelmű példa.

Idén -mikor mindenki hüledezik hogy milyen szar a D, mennyi pontot kapunk- tart ott a D, ahol az O volt Arians jobb éveiben: 11-12. helyen a rangsorban (pts/g).

Az a bomba pedig, amit BB dobott Santonio Holmesnak, annyira volt jó passz, hogy a liga elkapóinak (szerintem) fele nem tudta volna elkapni. Gondolom ha a szakértők azt látták volna, hogy ez annyira tökéletes passz, hogy még öreganyám is elkapta volna, akkor BB lesz az MVP, nem Holmes. De ezt csak úgy gondolom, egyáltalán nem biztos hogy úgy van...😊

A két utolsó PO meccsünk pedig ugye a GB, amikor volt lehetőség GW drive-ra, csak nem sikerült, és a Denver, amikor közel voltunk a FG távhoz, és az utolsó 3 játékban visszafelé haladtunk. Ott is Arians hívta a playeket, és volt Wallace is, meg mindenki aki kellhet egy 15y-os játékhoz... de most már mindegy.
Jan
Megint sok apró csúsztatás van a dologban.

Egyrészt nyilvánvaló, hogy D vezérelte csapat voltunk, ezt nem is vitatja senki, de nem egyszer kellett az O-nak felnőnie a D-hez és megtette. Csak 2008-ban öt GW-drive-ot vezetett az O, plusz ugye SB-n is egyet.

Volt több ilyen meccs is, meg nem egy olyan, amikor az O nem győzött elég pontot feltenni mégsem nyertünk. Lásd 2009-es Oakland meccs. A 4. negyedben ha emlékeim nem csalnak 3 TD-t szereztünk - a D pedig mindre engedett választ, s így kikaptunk...

Sokan hüledeznek a D kapcsán, én nem igazán. Egyrészt várható volt. Másrészt nemcsak a yard és a pont számít. Az NFL-meccsek nagy része a hajrában dől el. Tehát nem utolsó képesség, ha be tudod fejezni a meccseket. Vagy. Tavaly is mondtam, hogy a tavalyi pont/game az O részéről persze hogy kevés, de ez egyenes arányban van azzal, hogy alig szereztünk labdát, ebben hátulról voltunk dobogósak, naná, hogy meglátszott ez a szerzett pontok számán is. De mondhatnám a 2009-es védelmünket. Számok, yardok, pontok alapján TOP ötös volt. De ez nem igaz. A meccs végén csak az nem nyert ellenünk meccset, aki nem akart. Az NFL-meccsek nagy része pedig a 4. negyedben dől el.

Az SB-s passz zseniális volt. Az egyetlen helyre dobta, ahol nem érhette el védő, de Holmes-nak még volt esélye. A catch legalább olyan bravúros, de az a labda zseniális volt. Azért lett Holmes az MVP, mert a GW TD-ben a dobás és az elkapás ugyanolyan bravúros volt, viszont Holmes statjai WR-ként jobbak voltak (+100 yard), mint BB-nek QB-ként.

Az utolsó 2 PO-meccsről is beszélhetünk. GB ellen ne felejtsük el, kik álltak a túloldalon. Akkor az a GB védelem olyan volt, mint a mienk. Na most egy fénykorában lévő Steelers D-n nem könnyen csináltak pontot ilyen szituban. Hát rajtuk sem. Az a ponttermés így is szép volt, amit összehoztunk, előzetesen nem gondoltam volna, mint ahogy a szakértők többsége low scoring game-t várt a kiváló védelmek miatt. Óriási bravúr lett volna megcsinálni, főleg 2 SB-n egymás után. A Denver meccs is érdekes. Ha jól emlékszem büntikkel és sackkel vittük magunkat hátra. Mit várunk Assblocking féle emberektől? De az a meccs továbbra sem az O-n ment el. Az a Denver O közepes szinten sem volt, 15 pont alatt illett volna tartani.

De ez még mindig nem Arians vs Haley meccs. A lényeg, hogy ez a futójáték olyan siralmas, hogy nem maradhat így, ha így marad, akkor pedig nem maradhat következmények nélkül. Arians O-ja messze nem volt tökéletes, de ez most olyan egysíkú a katasztrofális futás miatt, hogy amíg ez így marad közepesnek se igen nevezhető az egység, mert futásra márpedig szükség van.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Valóban, ők jól futnak. Viszont nekik ez szinte mindegy, mert a 3rd down-t meg gyenge közepesen oldják meg.
Nekik (még) jobb a védelmük, nyelik a yard-okat, de a pontokat nem. Ha meg igen, akkor Flacco-ék éppen akkor termelnek. Négy szoros meccsből hármat megnyertek - a sors fizet nekik a tavaly elbukott PO-ért. Hasonló gondokkal küszködnek, de eddig jó lapokat kaptak. (Jól is játszották meg azokat.)tomi-tomi
Hát, nem tudom a sorstól mennyire tisztes fizetség 3 alapszakasz meccs egy AFC döntőért?
De hogy 2 meccsen engednek 400y futást, és ezzel nem kapnak ki, az példátlan. (és felháborító 😊)

Más téma: olvastam a D összehasonlító cikkedet, nagyon korrekt.Jan
Most láttam Lewis sérüléséről (súlyosságáról) a hírt. Nincs most miért sajnos, sors általi fizetséget emlegetni.
Az egyiket hozta a Def. (ezért gondolom őket még jobbnak, képesek még meccs eldöntésére), a másik már cakkos volt. Én is fel lennék háborodva, ha így nyerne a Jets. 😀 Mondjuk, a tegnapi győzelmük is felháborított. 😀

Köszönöm, DoM nevében is, vele közös alkotás. Örülök, hogy tetszett. (Szvsz nemsokára aktualitása lesz Nálatok.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Valóban, ők jól futnak. Viszont nekik ez szinte mindegy, mert a 3rd down-t meg gyenge közepesen oldják meg.
Nekik (még) jobb a védelmük, nyelik a yard-okat, de a pontokat nem. Ha meg igen, akkor Flacco-ék éppen akkor termelnek. Négy szoros meccsből hármat megnyertek - a sors fizet nekik a tavaly elbukott PO-ért. Hasonló gondokkal küszködnek, de eddig jó lapokat kaptak. (Jól is játszották meg azokat.)tomi-tomi
Hát, nem tudom a sorstól mennyire tisztes fizetség 3 alapszakasz meccs egy AFC döntőért?
De hogy 2 meccsen engednek 400y futást, és ezzel nem kapnak ki, az példátlan. (és felháborító 😊)

Más téma: olvastam a D összehasonlító cikkedet, nagyon korrekt.
több mint 13 éve
Azért a Ravensnek lesz most gondja,hogy a kezdő cornerük és Lewis úgy néz ki,kidőlt a szezonra..
több mint 13 éve
Na igen, de gondolom nekik nem az a képlet hogy konstans 3&5-6-7 yardokkal néz szembe az O#-ük mint nekünk. És itt vissza lehet kanyarodni a futójátékra is akár, hogy nyilván ők nem egy helyben tipródnak minden egyes rush playnél, míg mi azért mormoljuk az imát hogy legalább negatívban ne kapálják el Mendyt vagy a Vöröst.

Apropó, Vájárral mi a túró van/volt, nem láttam a meccsen?The terrible towel
Mendy,Vörös és Batch volt nevezve.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Na igen, de gondolom nekik nem az a képlet hogy konstans 3&5-6-7 yardokkal néz szembe az O#-ük mint nekünk. És itt vissza lehet kanyarodni a futójátékra is akár, hogy nyilván ők nem egy helyben tipródnak minden egyes rush playnél, míg mi azért mormoljuk az imát hogy legalább negatívban ne kapálják el Mendyt vagy a Vöröst.The terrible towel
Nekik (még) jobb a védelmük, nyelik a yard-okat, de a pontokat nem. Ha meg igen, akkor Flacco-ék éppen akkor termelnek. Négy szoros meccsből hármat megnyertek - a sors fizet nekik a tavaly elbukott PO-ért. Hasonló gondokkal küszködnek, de eddig jó lapokat kaptak. (Jól is játszották meg azokat.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)