Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ádi, légy szíves nézd már MW tavalyi 2. féléves statjait, nem véletlenül tettem be. Ne azt az egy mondatot ragadd ki, mert jelen esetben a mondandómnak úgy nincs értelme, ha a statokat nem nézed meg hozzá.

Amúgy a többivel egyetértek, de ez itt most úgy van beállítva, hogy mennyivel szarabbak vagyunk, mint BA idején.

Azért Harrisonnal is jó fejek vagytok😊 35 éves, fél éve reszelik a lábát és tőle is várjunk mindjárt olyan játékot, mint korábban.

Közben meg nincs már Farrior, Keisel is öregszik, öregszik, szerintem visszavonul, nincs Aaron Smith, és az újak - Hood, McLendon, Worilds egyelőre sehol nincsenek. Timmonsnak volt most volt 2 jó meccse, Foote jobb, mint vártam, de azért még nem világmegváltó a teljesítménye. Szerintem nem sikerült Farriort pótolni...kishaszi
Néztem Wallace statjait, de te ezt írtad: "egyébként abban sem értek egyet, hogy Haley a fő probléma, hogy Wallace nincs kihasználva". Márpedig de, egyedül Haley a felelős azért, hogy nem használjuk eleget, vagy legalábbis nem úgy, ahogy kellene.

Nem azt mondtam, hogy nagy a visszaesés az Arians-érához képest, de (egyelőre) összességében nincs előrelépés, amit mindenki várt Haley-től.

Harrisonról nem azt írtam, hogy egyből a korábbi formáját kellene hoznia, de még ha sérülésből is tér vissza, kevés az, amit ez alatt a két meccs alatt produkált.

Farriort miért ne sikerült volna pótolni? Ha valakire nem lehet panasz ebben a védelemben, az a két kezdő ILB-nk.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Amúgy érdekes, de Pats száz éve játszott rövid passzos játékát elvétve sikerül csak levédekezni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ádi, légy szíves nézd már MW tavalyi 2. féléves statjait, nem véletlenül tettem be. Ne azt az egy mondatot ragadd ki, mert jelen esetben a mondandómnak úgy nincs értelme, ha a statokat nem nézed meg hozzá.

Amúgy a többivel egyetértek, de ez itt most úgy van beállítva, hogy mennyivel szarabbak vagyunk, mint BA idején.

Azért Harrisonnal is jó fejek vagytok😊 35 éves, fél éve reszelik a lábát és tőle is várjunk mindjárt olyan játékot, mint korábban.

Közben meg nincs már Farrior, Keisel is öregszik, öregszik, szerintem visszavonul, nincs Aaron Smith, és az újak - Hood, McLendon, Worilds egyelőre sehol nincsenek. Timmonsnak volt most volt 2 jó meccse, Foote jobb, mint vártam, de azért még nem világmegváltó a teljesítménye. Szerintem nem sikerült Farriort pótolni...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Wallace: egyébként abban sem értek egyet, hogy Haley a fő probléma, hogy Wallace nincs kihasználva, mert bizony MW is visszaesett a 24 yad/catch átalágról az utolsó évében valami 7 yard körülire??? WTF??? Alig volt elkapása, és azok is mind rövidek voltak, amik után gyorsan földbe gyakták.kishaszi
Ezzel pont azt magyaráztad meg, hogy miért Haley a hibás Wallace kihasználatlansága miatt. Az, hogy egy elkapó (általánosságban, nem konkrétan Wallace) mennyi labdát kap, és azokat milyen route-okon, csakis a playcallingon múlik, amiért nálunk Haley a felelős. Ha nem küldi el Wallace-t hosszabb route-okra, nem is lehet elvárni, hogy látványosan javuljon az elkapásonkénti átlaga.

Haley a rövid passzokra építi az offense-t, és ezzel nincs is baj, a játékunknak ez a szegmense egyelőre működik, de el kell kezdeni a short - intermediate route-ok mellett a hosszabb játékokat is egyre gyakrabban használni, mert:
1) Az ellenfélnek eddig nem kellett mélyen védekeznie, ami a futójátékunk hatástalanságában is közrejátszott. Minél több embert hagyhatnak a boxban, annál könnyebben állítják meg a futást.
2) Ahogy haladunk előre a szezonban, úgy egyre könnyebb lesz kielemezni és levédekezni az állandó rövid passzokat.

Miller vs. Wallace/futás.
Azért az bájos, hogy az óra kontrollálásának fontosságáról beszélsz (evidencia egyébként), vagyis a jó futás szükségességéről, illetve arról, hogy az O-nak sok időt kell a pályán töltenie ehhez. Arról azért nagyvonalúan megfeledkezel, hogy "a 2 passzból átmegyünk a pályán" taktika látványos, szép, csak az óra uralására alkalmatlan. Ellenberger Miller játéka, fontos first downok sorozata (3. kísérletekre ráadásul) pedig pont azt az óra uralást jelenti, amit vársz. Ez most jelenleg nem a futással megy, hanem Heath renoválásának köszönhető. Vegyük csak az ucsó előtti meccsünk, ahol 6 3rd downból 5 first down lett és nem 3&out...kishaszi
Az óra kontrollálása, és így a futójáték működőképessége elsősorban az előny megtartása miatt fontos. Hogy azt miből építjük fel, teljesen mindegy, de a megtartásához elengedhetetlen, hogy haladni tudjunk a földön. Ehhez képest nekünk eddig akkor is a passzjátékra kellett hagyatkoznunk, amikor az előnyünket próbáltuk megőrizni.
De egyébként is, a komplett futójátékot nem lehet felváltani tight end passzokkal. Örömteli, hogy Millert elkezdtük használni, de az nem fog menni, hogy amikor futnunk kellene, helyette mindig hozzá fordulunk.

Haley-től én is többet vártam. Azt nem mondom, hogy öt meccs után már a kirúgásán gondolkodnék, de egyelőre semmiképpen sem lehetünk elégedettek az O-val. A rövid, gyors passzok mennek, ennek is köszönhetően pass protectionben jobb az OL, nem törik össze Bent, cserébe viszont nincs futójáték, nincs kreativitás, és összességében (eddig) úgy tűnik, hogy a tavalyi recept, Arians-szel jobban működött.

A D-től pedig a magam részéről addig nem is várok érdembeli előrelépést, amíg Woodley és Troy vissza nem tér. Az talán már kijelenthető, hogy Farrior pótlását - játékban - sikerült megoldani, mert Timmons remekel, és Foote-tal is elégedett vagyok, de rajtuk és Clarkon kívül nem nagyon látok más pozitívumot a védelemben:
- A DL súlytalan.
- Pass rush nincs. Megint ott tartunk, mint tavaly, hogy ha Woodley és Harrison nem játszik együtt, akkor nem tudunk konzisztensen nyomást generálni. Ráadásul JH a visszatérése óta közelében sincs igazi önmagának.
- A secondary botrány. A csütörtöki meccsen még köszönetet is mondhattak a Titans játékosainak a dropok miatt, mert ezek nélkül még elkeserítőbb lett volna az összkép.

Ráadásul Mike Prisuta jelentése szerint Troy csak november elején várható vissza, és ez még a legjobb eset.
Legalább Mendenhall és Pouncey sérülése nem komoly a hírek szerint.
több mint 13 éve
Soldados
A runrunpassre nem kapott utasítást, azt ő magától nyomta mindig is. Ő arra kapott utasítást az ucsó évben, hogy a 70-30 felé tendáló passz menjen szépen vissza a régi irány felé, vagyis 55% környéki passzra.
Mindezt akkor, amikor el kezdte erőltetni a pass heavyt, de nem lett eredménye. Emlékezz csak vissza!

Azt nem tudom, hogy milyen rendszerre gondolsz, mert a fal közel se olyan alakokból áll, mint Faneca és tsa. Ráadásul időben akkor volt igazán jó futása Rashardnak is, ha Miller is blokkolt, vagy Kemoatu. Igen. Kemo. Akit mindenki utált már a végére (én is) a sok buta büntetése miatt,de igazából a BA éra alatt sok-sok jó futás az ő blokkolásának volt köszönhető...
A fal csak a Steelershez képest jobb, de attól még nem jó... Attól, hogy kicsit jobban védik Bent még egyáltalán nem következik az, hogy jobb a fal, meg hogy a futás is menni fog. Ettől még nem lesznek jó futásblokkolók.

Miller vs. Wallace/futás.
Azért az bájos, hogy az óra kontrollálásának fontosságáról beszélsz (evidencia egyébként), vagyis a jó futás szükségességéről, illetve arról, hogy az O-nak sok időt kell a pályán töltenie ehhez. Arról azért nagyvonalúan megfeledkezel, hogy "a 2 passzból átmegyünk a pályán" taktika látványos, szép, csak az óra uralására alkalmatlan. Ellenberger Miller játéka, fontos first downok sorozata (3. kísérletekre ráadásul) pedig pont azt az óra uralást jelenti, amit vársz. Ez most jelenleg nem a futással megy, hanem Heath renoválásának köszönhető. Vegyük csak az ucsó előtti meccsünk, ahol 6 3rd downból 5 first down lett és nem 3&out...

Wallace: egyébként abban sem értek egyet, hogy Haley a fő probléma, hogy Wallace nincs kihasználva, mert bizony MW is visszaesett a 24 yad/catch átalágról az utolsó évében valami 7 yard körülire??? WTF??? Alig volt elkapása, és azok is mind rövidek voltak, amik után gyorsan földbe gyakták.

na, előszedtem, picit a 24 sok volt, mert az az első évében indult, meg a 7 is kicsit kevesebb, de itt vannak a statok

2011 MW stats
vs- Ravens, 107 yard/8 catch = 13.4 átlag
vs- Seahawks, 126 yard/8 catch = 15.8 átlag
vs- Colts, 144 yard/5 catch = 28.8 átlag
vs- Texans, 97 yard/4 catch = 19.4 átlag
vs- Titans, 87 yard/6 catch = 13.7 átlag
vs- Jaguars, 78 yard/2 catch = 36.0 átlag
vs- Cardinals, 118 yard/3 catch = 39.3 átlag
vs- Patriots, 70 yard/7 catch = 10.0 átlag

vs- Ravens, 68 yard/4 catch = 17.0 átlag
vs- Bengals, 54 yard/6 catch = 9.0 átlag
vs- Chiefs, 17 yard/2 catch = 8.5 átlag
vs- Bengals 38 yard/3 catch = 12.6 átlag
vs- Browns, 57 yard/4 catch = 14.2 átlag
vs- 49ers, 66 yard/ 5 catch = 13.2 átlag
vs- Rams, 82 yard/4 catch = 20.2 átlag
vs- Browns, 11 yard/1 catch = 11.0 átlag

Ha csak az átlagot nézzük, akkor is szembetűnő változás, de vegyük az összteljesítményt 2 félidényre bontva:

I-VIII. meccs: 827 yard, 103 yard/meccs, 19.2 átlag
IX.-XVI. meccs: 393 yard, 49 yard/meccs, 13.5 átlag

Szembetűnő romlás minden téren. Ahogy nézte az ember a meccseket egyre inkább úgy tűnt, hogy kiismerték BA-t és Wallacet, a hosszúk nem nagyon jöttek, a végén már minden yardért harcolnia kellett...

---
Egyébként többszöri nekifutásra azt gondolom, hogy igazad van 55%-ban, de mondtam, hogy a futás nekem is hiányzik, viszont én egyelőre nem tartom visszalépésnek Haleyt úgy összességében. Azt gondolom, hogy innen viszont muszáj lesz javulnunk, különben a váltás tényleg fölösleges időt fog jelenteni, de ettől függetlenül tartom, hogy változásra volt szüksége a Steelers O-nak. Nem hiszem, hogy ilyen állománnyal 23 pont a parnasszus, fal ide, vagy oda.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ugyanazok a feltételek? Mendy PUPon kezd? Egy meccsen kidől a félfal, meg két futó? Három, Ward, tehát akkor mekkora veszteség is, blokkokban? Négy az a dropmennyiség, amiér a Svédet pályára sem engedték, most meg ezvan a két elsőszámútól meg belefér? Kettős mérce?
Amivel elő lehetne jönni, az az Ulpiánus által sokszor említett túledzettség, miszerint abból jön a sok sérülés, ha ez így létezik, és tényleg hikomatot csinál az offenzből, akkor tényleg lapu, de várjunk már meg egy csoportmeccset könyörgöm.sutianap
Mind a 11 meccset várjuk meg. 😉 Én csak jeleztem, hogy a szezon egyharmada után olyan kiábrándító problémákat látok, amelyek - sztem - nem meccsszám függők, mert alapvető stratégiai problémák, illetve nem látom szinkronban támadófilozófiát a keret alapanyagával.

Ettől még másnak tetszhet ez az O, de nem hinném, hogy kettős mércét alkalmaznék, gyenge schedule mellett mutattuk ezeket a számokat. Drop, sérülés (amiből csak Mendy érintette az O-t) ilyenek mindig voltak és lesznek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Ugyanazok a feltételek? Mendy PUPon kezd? Egy meccsen kidől a félfal, meg két futó? Három, Ward, tehát akkor mekkora veszteség is, blokkokban? Négy az a dropmennyiség, amiér a Svédet pályára sem engedték, most meg ezvan a két elsőszámútól meg belefér? Kettős mérce?
Amivel elő lehetne jönni, az az Ulpiánus által sokszor említett túledzettség, miszerint abból jön a sok sérülés, ha ez így létezik, és tényleg hikomatot csinál az offenzből, akkor tényleg lapu, de várjunk már meg egy csoportmeccset könyörgöm.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
haszi

Kreativitás: Öt meccs... Nyilván nem hat év. De öt meccs az egy harmadszezon. Ezalatt semmi érdemlegeset, kreativat, ötleteset, vagy váratlant nem láttunk. Ez egyharmad szezon alatt piszok kevés. BA próbálkozott, end around, gadget, deep, option, bunch, stb. Persze nem minden jött be, de azért több volt ebből a jó, mint a rossz. Most nulla fantázia van a játékban. Ennyit a kreativitásról, de hozzáteszem, nekem ez a legkisebb bajom az O-val, mindössze annak fényében tűnik viccesnek, hogy BA-t ezen a fórumon sokan baszogatták ezzel, s ezek után kifejezetten vicces, hogy Haleynél ez nem csapja ki a biztosítékot. (Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha már én barokkos túlzásba estem, az legalább akkora barokkos túlzás, hogy BA rushrushpass O-t nyomott volna, sőt, mint fentebb írom, sokkal több kreativitás volt a playhívásaiban, arról nem is beszélve, hogy kapott felülről ilyen utasítást)

Futás: kinek a hibája lenne, ha nem Haleyé? BA ugyanezekkel a futókkal (pontosabban kevesebbel) és ugyanezzel a fallal klasszisokkal jobb átlagot hozott. Amikor pass heavy O-t (2009) nyomott, akkor Mendy 4,7-es átlaggal hozta le a szezont. Amikor mondták neki felülről, hogy több futás kell, akkor Mendy 100-zal több carry-t kapott és még ezt is 4-es átlaggal lehozta. (ugye pass heavy O-ban könnyebb futni, kevesebb ember van a boxban) Szóval ugyanazok az emberek, sőt, mostanáig mindenki egészséges volt és még a szar D-k ellen sem sikerült a botrányszar 3-as átlagot felmutatni. Ez pontosan annak a jele, hogy a rendszer nem illik a mi keretünkre. Nincs szinkronban a stratégia a játékosállománnyal.

Fal: BA a lehető legokádékabb fallal dolgozott. Colon 2 éve nem volt, Gilbert újonc volt, Starks is mindig kidőlt az idény végére, stb. Papíron az elmúlt öt év legjobb összeállítású fala van nálunk. Persze ez sem kiemelkedő, vagy jó, de nálunk öt éve nem volt ilyen fal. És ezzel se megy. Ha nagyon csúnya akarok lenni, akkor pl BB javuló számaiban ez pl szerepet játszhat. Már csak azért is, mert az O egész jól muzsikált tavaly, amíg pl Starks ki nem dőlt és jött mindenki kedvence, Mr. Assblocking. Tehát van egy fal, ami önmagához képest a legjobb összeállításában van, ez bizony eredményezheti a jobb pass protectiont, ami nyilvánvalóan pozitív hatással van a QB-számokra, de emellett érthetetlen, hogy a futás miért ultragáz. Mivel alapanyagában csak jobb, mint az elmúlt években, így jó eséllyel a rendszerben a hiba.

TE: Miller valóban vesztese volt BA rendszerének. Ezt nem is vitatom. De összehasonlítva, hogy cserébe most nincs futójátékunk, ami jóval nagyobb szegmense egy támadógépezetnek, mint a TE-játék, hát akkor... De ha Wallace ki nem használásával próbálom összevetni, akkor is azt mondom, hogy jobb volt az előző rendszer. Miller egy elképesztő megbízható, jó és alázatos játékos. Nem cserélném más TE-re. De nincs olyan különleges képessége, mint Wallace-nak. Hiba a mellőzése, de messze nem akkora, mint a liga leggyorsabb WR-nek sebességét nem kihasználni. Nincs corner, aki egy az egyben tudná fogni, de nem, mi nem dobunk hosszút... 😕 Egész egyszerűen nem ugyanaz a kettő. Ettől még Miller jegeltetése is hiba, de messze nem akkora, mint Wallace kihasználatlansága.

RZ: szar volt akkor is és most is.

De hogy összegezzem a dolgot, vagy legalábbis az én problémáimat. Az O legnagyobb problémája BA érájában egyértelműen a RZ volt. Szinte csak ebben kellett volna előrelépni, hogy igazi elit O-t kapjunk. Nos ebben nem történt semmi változás. Végülis ezt lenyelem, eddig is így volt, nem sikerült javítani, van ez így. Azt is lenyelem, hogy qrvára semmi váratlan, tökös, kreatív play nincs, elvégre ezek nélkül is lehetne ütőképes egy O. Úgyhogy ezt hagyjuk is, lényegtelen. (csak BA éveken át tartó állandó ekézése miatt írtam, de ez a legkisebb gáz) Azt viszont nem tudom megemészteni, hogy béka segge alatt 10 méterrel van a futójáték ugyanazokkal az emberekkel. Ez elfogadhatatlan, mert enélkül sztem még átlagos O-ról is nehéz beszélni. És azt se veszi be a gyomrom, hogy Wallace-szal a fedélzeten örülhetünk, ha egy deep passz megy felé. Ez orbitálisan nagy faszság. Ez a 2 dolog az, ami nálam kiveri a biztosítékot és ezt nekem nem ellensúlyozza, hogy Benny kevesebbet van földön és ezáltal ő egymaga jobb számokat hoz. És az általam kifogásolt 2 dologhoz elég öt meccs. Még van 11 meccse. De ha ezek nem változnak, azonnal picsán rúgnám az idény végén. Egész egyszerűen azért, mert ez elfogadhatatlan.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Saunders-t kivágtuk. Ennek sem örülök annyira.Soldados
Ez övön aluli volt.Pope jobb?Ugyan már...
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Mindkét félnek igaza van.Azért kapunk ki,mert nem futunk és nem is fogjuk a futást.De.
Az O-ban rengeteg fantázia van,állományban,képességekben,potenciálban.Ide veszem Haley-t is,mert 5 meccs alapján nem lehet megítélni.Röviden,az O-ban látom a jövőt,a fejlődés lehetőségét.A D-ben nem.Ikonok,igaz.De eljárt felettük az idő.Jövőre,az új DC alatt már nem szeretném látni JH-t,Ike-ot,Hamptont,Szakállt.Egyszerűen nem lehet tovább odázni a szükséges lépést.
Drágák,motíválatlanok,és nagyobb az aktivitásuk twitteren mint a pályán.
több mint 13 éve
Saunders-t kivágtuk. Ennek sem örülök annyira.

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Az O témához csak egy gondolat, pts/game

2012 : 23,2 (5 meccs)

2011 : 20,3
2010 : 23,4
2009 : 23,0
2008 : 21,7

Arians utolsó 4 évének átlaga 22,1. Nem látom a drámai visszaesést.

A játék egyes elemeiben van változás, hangsúlyok eltolódtak, de végeredmény szempontjából kb ugyanaz a helyzet, ami eddig. Tehát ha a D nem hozza a meccset extra big playekkel, vagy szélsőségesen kevés ponton tartva az ellent, akkor bukóban vagyunk, mert az O 1-1 esettől eltekintve nemigen fog nekünk meccset nyerni, ahogy ezt eddig is megszokhattuk. Voltak persze kivételek az elmúlt években, de alapból a sokpontos meccseket buktuk, és idén sincs másképp.
több mint 13 éve

Menjünk sorban.
Elejétől kezdve dobáltatott deepeket, mert a csapatban mindig volt szélvészember. Wallace megjelenésével pedig még több deep passz lett, teljesen helyénvalóan és érthetően.
Soldados
Nate Washington volt régebben a mélységi célpont, de szélvésznek nem mondanám, bár én csíptem.
Ebben egyetértünk, ki kell használni, egyelőre ez nem volt, de ez még új rendszernek tudható be. (Remélem)

Abszolút szignifikáns változás volt Rooneyék felsőbb utasítása után, a futás hatékonysága hatalmasat emelkedett. Az egyedüli probléma a goalline szituk voltak, azok konstansan nem mentek.
Soldados
hát én erre nem így emlékszem. Arra emlékszem, hogy kiegyensúlyozottabb, több futásos playcallingot vártak BA-tól, amin változtatott is, de hogy szignifikánsan javult volna, na arra én nem emlékszem, hogy hol és mikor volt. Pedig szerintem feltűnt volna.

Trükkös playek. De volt flea flicker, még arra is emlékszem, hogy az RB szarul dobta vissza a zsugát és BB-nek nagyot kellett halásznia, hogy ne legyen baj. De nem is a flea flicker a lényeg. Eddig 5 meccs alatt semmit nem láttunk.
Soldados

Igen, 5 meccs....

Futunk csak visszafelé és passzolunk, totál sablon az egész. BA-nak minden meccsen volt vmi trükkös playe és nem is volt túl rossz a hatékonyság sem. Továbbá én nagyon bírtam és nagyon eredményes is volt a bunch formáció, amit mostanság megint nem látok.
Soldados
ha nézed a lyukakat, amiket nyitnak az O-fal emberek,,,, várjál, hiszen nincsenek olyanok...
Minden meccsen? Ez minimum barokkos túlzás, az eredményessége meg még inkább. 1-1 first down összejött olykor, de igazán nagy playek, odabaszós, demoralizálós TD sora nem nagyon volt. Viszont az endaroundokat meg egy idő után ugyanúgy nem tudtuk megcsinálni, főleg, amikor egy meccsen már 4-edszer vettük elő...na az volt az igazi sablon.
A bunch formationről meg tavaly cikkeztek, mert leginkább tavaly alkalmaztuk a 2009-es problémákra, de mintha év vége felé egyre kevésbé működött volna. Javíts ki, ha rosszul emlékszem! (passz)

A fal azért érdekes téma, mert elvileg most a legjobb. De az O mégsem lett jobb.
Soldados
Ugyan mitől a legjobb? Attól, hogy Colon játszik? Ráadásul nem is a saját posztján. Legtöbbet szabálytalankodó O-fal ember. Egy meccsen négy, ugye.- Gilbert, Foster, közepesek, és Pouncey is visszaesett az első éve után - igazából az maki volt, hogy muszájbeugrás ellenére jó volt.
Uzsidoboz ok.

Az nem fejlődés, hogy BB jobb számokat hoz, mert a csapat nem hoz jobb számokat összességében. Tehát ahol kaptunk, azt máshol elbuktuk. Ez semmiképpen sem fejlődés.
Soldados
Ok. BA alatt ez se változott. Ugyanaz az eredmény éveken keresztül. Akkor mi változott végeredményben? Most ez nem BA ekézése, csak a te szélsőséges nézőpontod ellenpólusa.
Ok, nem fejlődés összességében, de ez még mindig csak 5 meccs...

Az összehasonlításban van egy fontos pont. A jó TE-játék sokkal kevésbé fontos, mint a jó futójáték. Ráadásul előbbi kiváltható, a másik nem helyettesíthető mással. Ha úgy tetszik a futójáték még a mai pass heavy NFL-ben is a támadójáték legalább 40%-a, a TE-játék pedig jó ha 5-10%-a.
Soldados
Ezekkel egyetértek, de ha Wallace gyorsaságának ki nem használása bűn, akkor Miller ki nem használtsága az utolsó 2,5 évben szintén bűn. Nagy, erős, jó kezű, megbízható. Ehhez képest nullára lett redukálva majdnem.

És ugye a futójátéknemcsak a yardok miatt fontos, hanem kontroll alatt tartani az órát és a meccset.
Soldados
Ez igaz, ugyanakkor Heath megint hozott vagy 5 first down-t egyedül. 3. kísérletre, aminek következtében az O továbbra is pályán volt, pihent a D, kontrolláltuk az órát.
A run-run-pass meg 80%-ban 3&out volt. Főleg, amikor tökösebb csapatok jöttek szembe, vagy jöttek a hidegebb idők. Még görcsösebben erőltettük, mégsem ment.

És kihagytad, hogy ugyanolyan fos a RZ offense Haley irányításával is.
Soldados
Egyelőre ez így van.

Itt kiemelném újra, hogy ahogy jó védelem nincs jó futás elleni védelem nélkül, úgy igazán jó offense sincsen legalább tűrhető futójáték nélkül. És ez óriási gebasz, amit mi ebben művelünk. 3-as átlagot nem érjük el, ráadásul okádék védelmek ellen!? Így nem lehet nyerni. Ez a legfőbb oka, hogy bizony a feljavuló passzjáték ellenére csődnek gondolom az O-t, még ha számokban közepes is. Mert ilyen futójátékkal semmire semmi esélyünk, még a PO-ra sem, nemhogy SB-re. Annyira vonal alatti a futás, hogy ez csőddé teszi az O-t.
Soldados
Ezekkel egyébként egyetértek, de azért szeretném látni azt a kimutatást, ami egyértelműen bebizonyítja,hogy mindez az Haley hibája. Tételesen, ha lehet.

Ha annyit javulna a futás, amennyit mondjuk elvennénk a passzjátékból, sokkal eredményesebb lenne az O, vagy legalábbis nagyobb potenciál rejtőzne benne, nemcsak önmagában, hanem mondjuk a meccsnyerésre.
Soldados
Potenciál, igen. a többi feltételezés.

Amiben alapvetően még nem értünk egyet, hogy BA offense sokkal kreatívabb volt Haley offense-nél, de ezt tudjuk be az ízlések és pofonok kategóriának.
Soldados
Szerintem meg tudjuk be annak, hogy még zöldek vagyunk😀, ugyanis BA féle taktika pl. fasorban se volt az Arizonás játékokhoz. Ahhoz képest sablonos. Meg egyébként is az volt. Sok run-run-pass, azt is szarul, rosszul időzítve. Esetleges volt. Ha visszanéznénk a korábbi fórumokat, emiatt sokat ekéztem BA-t, pedig tudod jól, hogy én is csíptem összességében.

És azt azért szeretném hangsúlyozni, hogy bizony BA Offense igen jó volt mezőnyben, többnyire a szar RZ okozta a vártnál pontban eredménytelenebb játékot. Most jobb fallal sem lett jobb a RZ. Igazán ezt kellett volna rendezni csak, hogy igazán ütőképes O-nk legyen, ehelyett egy a játékosokhoz nem illő rendszert látok, és startégiai veszteséget, ami elsősorban a futás totális csődjéből ered.Soldados
[/quote]Már megint ez a jobb fal. Mihez képest? Ahhoz képest, hogy előtte 10 formáció volt 11 meccsen és utána állandósult egy? Ahhoz képest lehet, de ez még mindig egy erősen átlagos fal, jóindulattal-
A mezőnybeli jó játékra meg én azt tudom mondani, amit te Ben statjára. Önmagában semmit nem ér, ha nem tudsz pontokat felírni, ha nem tudsz eredményes lenni.

Szerintem váltani kellett.
Lehet nem TH lesz a Messiás, de hogy BA-val sem léptünk eredményességben előre 4 év alatt egy centit se, az is biztos.

több mint 13 éve
Harrison védelmében csak annyit, hogy futás ellen tényleg gyengébb volt most és mintha nem lenne még meg az a tűz(néha csak bóklászott), de idén még csak a második meccse és azért már többet mutatott mint az elsőn....szval jó lesz Ő sztem még nagyon. Az LB sorból én Foote játékát emelném ki. Szerintem idén megint elkapta a fonalat és Timmons is hozza azt ami elvárható tőle.

Mendy sérüléséről lemaradtam. Az mi volt és mennyire lehet súlyos? (csak azt láttam később, hogy a partvonal mellett nézelődik)Greengo
Mendynek az Achilles-ínasérült meg. Egyelőre ennyit tudni, de saját lábán sétálgatott.

A védelemből a DL totál szar, abszolút nem tudjuk kontrollálni a LoS-t, emiatt nyaljuk a futást. Az LB-sor középen rendben van, Foote és Timmons qrva jó középen, Foote nekem is nagyon kellemes meglepetés, főleg mert a big play is rendre benne van a játékában. Az OLB-kel komoly gond van, abszolút nem tudunk idén állandó nyomást tenni az ellen QB-ra.
A sec pedig szokásos. Clark jó, Troy nincs, Ike megint a szarabbik énjét hozza, a többiek alapból is szarok.

több mint 13 éve
Igen, én is több mély passzt szeretnék látni. Ere Haley és Ben is azt mondta, hogy még csiszolódni kell, egymást megszokni teljesen és csak idő kérdése, így legyen. Arians se egyből dobáltatott 50+ yardos passzokat.

A megújulás résszel nem értek egyet, közel sem futottunk annyit, amennyire azt mondanám szignifikáns változás.
1-1 meccset meg ki lehet emelni, de nincs értelme, mert nem korrekt összehasonlítani 6 évet 5 meccsel.

Trükkös playek: volt BA-nál, de pl. flea flickert sose láttunk, pedig simán mehetett volna, meg voltak pickek az olyan trükkökből is, amikor nem BB dobott, azt is lehetett volna jobban. End aroundok mentek, aztán utána már azokat is simán levédekezték.
Szóval néha voltak szép próbálkozások, de hosszú távon azért messze voltunk attól, hogy igazán kreatívnak lehessen mondani a play-bookot.

Papíron gyengébb ellenfelektől kaptunk ki bőven BA ideje alatt. Jetstől, Broncostól, és még lehetne sorolni a fájó vereségeket. (vagy a browns, akit minden "jött-ment" csapat lilára vert, mi meg kikaptunk 13-6-ra, stb., stb.)

A fal mondjuk Kugleré, azt neki kéne összerakni, akár a te kedved szerint is😀, hiába Haley az OC.

BB: igen, jó számokat hoz, a csapat ugyanolyanokat. Akkor az nem fejlődés???

Értem, amiket mondasz, de érzelemből ítékezel 5 meccs után. Egész egyszerűen nem reális, hogy Haley egyik pillanatról a másikra megváltsa a világot.
Amúgy meg simán meg lehet, hogy nem is fogja, de azt ne 5 meccs után mondjuk ki már róla, ha lehet.

BA sok év: 1-2 trükkös play, relatíve jó, hullámzó futás, meg nulla TE játék, szar RZO.

TH 5 meccs: egyelőre nincs trükkös play, rövid passzos játék, szar futás, de nagyon jó TE játék, nagyon jó 3rd down hívások.

Eddig ez a mérleg, hasonló eredménnyel-
Hogy van mit javítani, és talán nem ezt vártuk sokan azt elismerem, de azért még ne tegyünk úgy, mintha egy teljesen kilátástalan alagútban kavarognánk, mert te most úgy csinálsz, mintha teljes csőd lenne az O, ami finoman szólva nem igaz. BA-nál is jöttek az évek, hogy majd most robbantanak BB-ék (főleg a 32 TD-s szezonja után), aztán nem lett abból se semmi...kishaszi
Menjünk sorban.
Elejétől kezdve dobáltatott deepeket, mert a csapatban mindig volt szélvészember. Wallace megjelenésével pedig még több deep passz lett, teljesen helyénvalóan és érthetően.

Abszolút szignifikáns változás volt Rooneyék felsőbb utasítása után, a futás hatékonysága hatalmasat emelkedett. Az egyedüli probléma a goalline szituk voltak, azok konstansan nem mentek.

Trükkös playek. De volt flea flicker, még arra is emlékszem, hogy az RB szarul dobta vissza a zsugát és BB-nek nagyot kellett halásznia, hogy ne legyen baj. De nem is a flea flicker a lényeg. Eddig 5 meccs alatt semmit nem láttunk.Futunk csak visszafelé és passzolunk, totál sablon az egész. BA-nak minden meccsen volt vmi trükkös playe és nem is volt túl rossz a hatékonyság sem. Továbbá én nagyon bírtam és nagyon eredményes is volt a bunch formáció, amit mostanság megint nem látok.

Olyan mindig lesz, hogy papíron gyengébb ellenféltől kikapsz, és ez nem is feltétlen az OC bűne, elvégre volt olyan is, főleg a 2009-es vesszőfutásunkban, amikor a D bukta el a meccseket.

A fal azért érdekes téma, mert elvileg most a legjobb. De az O mégsem lett jobb.

Az nem fejlődés, hogy BB jobb számokat hoz, mert a csapat nem hoz jobb számokat összességében. Tehát ahol kaptunk, azt máshol elbuktuk. Ez semmiképpen sem fejlődés.

Az összehasonlításban van egy fontos pont. A jó TE-játék sokkal kevésbé fontos, mint a jó futójáték. Ráadásul előbbi kiváltható, a másik nem helyettesíthető mással. Ha úgy tetszik a futójáték még a mai pass heavy NFL-ben is a támadójáték legalább 40%-a, a TE-játék pedig jó ha 5-10%-a. És ugye a futójátéknemcsak a yardok miatt fontos, hanem kontroll alatt tartani az órát és a meccset. És kihagytad, hogy ugyanolyan fos a RZ offense Haley irányításával is. Itt kiemelném újra, hogy ahogy jó védelem nincs jó futás elleni védelem nélkül, úgy igazán jó offense sincsen legalább tűrhető futójáték nélkül. És ez óriási gebasz, amit mi ebben művelünk. 3-as átlagot nem érjük el, ráadásul okádék védelmek ellen!? Így nem lehet nyerni. Ez a legfőbb oka, hogy bizony a feljavuló passzjáték ellenére csődnek gondolom az O-t, még ha számokban közepes is. Mert ilyen futójátékkal semmire semmi esélyünk, még a PO-ra sem, nemhogy SB-re. Annyira vonal alatti a futás, hogy ez csőddé teszi az O-t. Ha annyit javulna a futás, amennyit mondjuk elvennénk a passzjátékból, sokkal eredményesebb lenne az O, vagy legalábbis nagyobb potenciál rejtőzne benne, nemcsak önmagában, hanem mondjuk a meccsnyerésre. Amiben alapvetően még nem értünk egyet, hogy BA offense sokkal kreatívabb volt Haley offense-nél, de ezt tudjuk be az ízlések és pofonok kategóriának.

És azt azért szeretném hangsúlyozni, hogy bizony BA Offense igen jó volt mezőnyben, többnyire a szar RZ okozta a vártnál pontban eredménytelenebb játékot. Most jobb fallal sem lett jobb a RZ. Igazán ezt kellett volna rendezni csak, hogy igazán ütőképes O-nk legyen, ehelyett egy a játékosokhoz nem illő rendszert látok, és startégiai veszteséget, ami elsősorban a futás totális csődjéből ered.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Harrison védelmében csak annyit, hogy futás ellen tényleg gyengébb volt most és mintha nem lenne még meg az a tűz(néha csak bóklászott), de idén még csak a második meccse és azért már többet mutatott mint az elsőn....szval jó lesz Ő sztem még nagyon. Az LB sorból én Foote játékát emelném ki. Szerintem idén megint elkapta a fonalat és Timmons is hozza azt ami elvárható tőle.

Mendy sérüléséről lemaradtam. Az mi volt és mennyire lehet súlyos? (csak azt láttam később, hogy a partvonal mellett nézelődik)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
igen, több mély passzt akarok látni Wallace felé. Rendre ülnek is, és volt olyan meccs, amikor egyet se próbáltunk. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan. Ahogy a futójáték totális impotenciája is. 5 meccs és 4-szer a a botrányszar 3-as átlagot sem értük el... Totális csőd.Soldados
Értem, köszi. Akkor a mély passzokat felteszem olyan összefüggésben emlegetted hibaként, mint a többi említett hiányzó playt (end aroundok, trükkös playek, stb.) a mostani playbookból.

Egyébként én kívülről, kevéssé ismerve, hogy mi folyik a háttérben egyszerűen azt látom, hogy egyrészt nem megy a futás, másrészt fantáziátlan, kiszámítható lett az offense. Nem ülnek a playek első és másodikra, és nem csak időnként, hanem szinte 10 yardonként az van, hogy harmadik és sokra kell valamit alkotni. És akkor jön Ben a passzplay-el, ami, ha összejön, akkor hurrá. Ha nem jön össze, akkor rövidesen összeomlik a zseb, és Ben nekiáll a szokásos Houdini showját előadni, és addig küzd, amíg valahol talál egy elkapót, aki a route-ját befejezve addig helyezkedik, amíg szabad nem lesz. Végeredményben tehát, az esetek jelentős részébenm spontán playbookot játszotok, Houdini által dedikálva. A statok is ezt támasztják alá:

1. Ezért - BB Houdini játéka miatt - olyan jók a 3rd down mutatók.
2. Ezért tud az offense annyi yardot gyártani. Kevés a 3&out, mennek a drájvok a pálya közepén, gyűlnek a yardok, mert összejönnek a 3. és sokak.
3. De ezért rosszak az RZ statok. A pálya közepén, a nagyobb szabad területen könnyebb az elkapóknak a route után szabaddá tenni magukat, de az RZ környékén, a beszűkült területen ennek az esélye csökken. A Houdini show nem oda van kitalálva, ott jó lenne első és másodikra is valamit alkotni. Mondjuk futni, vagy mittudomén. Mármint eredményesen.

Tulajdonképpen, ha úgy nézem, akkor ezt úgy is lehet olvasni, hogy van egy generálisan szar offense, amit Mister Houdini bizonyos statokban kistafíroz. Vagy generálisan szar playbook. Vagy generálisan szar OC. Lényeg a lényeg, hogy ma BB egyszemélyben a Pittsbugh #O. Érzem az MVP címek előszelét. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Nah, eddig nem jöttem fel a fórumra, nehogy megtudjam az eredményt mielőtt megnézem a meccset. Jó meccs volt... Oakland 2.0 verzió. 😕

A D nem volt rossz. Taylor egyéni hibái miatt nyeltünk TD-t, meg a ST nyakunkra hozta őket a blokkolt punt után, abból is pontokat kaptunk, hát ez van. Mindent nem lehet kivédekezni.
A D hozta a big playt - amiből az O a kiváló 3. és punt eredményt tudta elérni... az utolsó driveban kb 4 percünk volt, ezalatt nem sikerült FG távba érni, szóval az O megint nem tudta befejezni a meccset amikor megvolt rá a lehetőség - idén nem az első alkalom. (de volt ilyen az Arians-érában is, szóval nem újdonság)

"Tomlin közepes, és akkor jószívű vagyok. nagyon látszik, hogy a Chin által összerakott csapatot el tudták menedzselni, de azután meg is állt a tudomány. Az állomány mostani része már MT keze munkája, és súlyos fogyaték minden téren. "

Eddig így van, de azért várjunk egy kicsit. Láttunk olyan HC-t, aki jó csapattal sem tudott SB-t játszani, Tomlin azért a SB szintű csapatot kétszer el is vitte a SB-ba, azt ne felejtsük el.

Szvsz korai ezeket a dolgokat így kijelenteni, ahogy korai 4 meccs után a Ben for MVP-t emlegetni, meg 5 meccs után hogy rúgjuk ki Haleyt.

Pozitív szezonunk lesz, bár PO közelébe sem leszünk, azt gyanítom. Viszont jövőre, (vélhetően Harrisonnak és Troynak is utolsó szezonja az idei) na az lesz a csúnya világ! Még visszasírjuk azt, ami most van.
több mint 13 éve
peterk:
igen, több mély passzt akarok látni Wallace felé. Rendre ülnek is, és volt olyan meccs, amikor egyet se próbáltunk. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan. Ahogy a futójáték totális impotenciája is. 5 meccs és 4-szer a a botrányszar 3-as átlagot sem értük el... Totális csőd.

haszi:
BA abszolút meg tudott újulni. Amikor felülről olyan utasítást kapott, hogy idefigyelj, futni kell, akkor köv. évre futottunk és ha nem is kiemelkedően, de azért jól futottunk. Ő abszolút képes volt változtatni. Pl meccs közben is. Erre jó példa a tavalyi Colts meccs, amikor változtatott, miután a fél falunk meghalt, s ettől össze is omlott. Tudott tökéletes game planeket alkotni (lásd tavalyi Pats), vagy jó ütemben tökéletes playeket hívni (Dixon TD-futása a Ravens ellen, vagy a kétpontos a Packers elleni SB-n), sok end around is volt, vagy gadget playek). Haley 5 meccs alatt nem is tudom, hogy hívott-e trükkös, vagy legalább váratlan playt.

Ezzel szemben idén mi van? Óvjuk BB-t még a széltől is. Ez arra jó, hogy qrva jó számokat mutat fel. Ő, egyénileg... És a csapat? Semmivel. De BB zsenalitása is szűk keretbe van szorítva. Wallace-é pedig totálisan elvész. Emellett nincs futás. Annyira nincs futás, hogy BB akármilyen kiváló számokat is produkál, az O semmit nem lépett előre. BA másik állandó támadási felülete a RZ volt. Most se jobb, egy fikarcnyit sem. Az O úgy produkál ugyanannyi pontot, hogy a schedule abszolút könnyű részén vagyunk túl. Az 5 meccsből kétszer (Titans, Raiders) qrva szar védelem volt a túloldalon... És azt is hozzátenném szép csendben, hogy Wallace, Brown, Pouncey, Gilbert is már jobb, tapasztaltabb, Colon és Starks pedig egészséges, de előrelépés így sem lett. Sztem ezek alapján, és a Haleyhez fűzött remények és elvárások alapján qrva nagy kudarc az Offense, főleg, hogy mindenki tudta, idén már ennek az egységnek kellene vállára vennie a csapatot.

Természetesen a hátralévő 11 meccset is meg kell várni, mielőtt végítéletet mond az ember, de az eddigi 5 alapján, én nem is gondolkodnék Haley elküldésén. De hát bizakodjunk a hátralévő 11-ben, mást úgysem tehetünk, de én egyáltalán nem vagyok bizakodó.
Igen, én is több mély passzt szeretnék látni. Ere Haley és Ben is azt mondta, hogy még csiszolódni kell, egymást megszokni teljesen és csak idő kérdése, így legyen. Arians se egyből dobáltatott 50+ yardos passzokat.

A megújulás résszel nem értek egyet, közel sem futottunk annyit, amennyire azt mondanám szignifikáns változás.
1-1 meccset meg ki lehet emelni, de nincs értelme, mert nem korrekt összehasonlítani 6 évet 5 meccsel.

Trükkös playek: volt BA-nál, de pl. flea flickert sose láttunk, pedig simán mehetett volna, meg voltak pickek az olyan trükkökből is, amikor nem BB dobott, azt is lehetett volna jobban. End aroundok mentek, aztán utána már azokat is simán levédekezték.
Szóval néha voltak szép próbálkozások, de hosszú távon azért messze voltunk attól, hogy igazán kreatívnak lehessen mondani a play-bookot.

Papíron gyengébb ellenfelektől kaptunk ki bőven BA ideje alatt. Jetstől, Broncostól, és még lehetne sorolni a fájó vereségeket. (vagy a browns, akit minden "jött-ment" csapat lilára vert, mi meg kikaptunk 13-6-ra, stb., stb.)

A fal mondjuk Kugleré, azt neki kéne összerakni, akár a te kedved szerint is😀, hiába Haley az OC.

BB: igen, jó számokat hoz, a csapat ugyanolyanokat. Akkor az nem fejlődés???

Értem, amiket mondasz, de érzelemből ítékezel 5 meccs után. Egész egyszerűen nem reális, hogy Haley egyik pillanatról a másikra megváltsa a világot.
Amúgy meg simán meg lehet, hogy nem is fogja, de azt ne 5 meccs után mondjuk ki már róla, ha lehet.

BA sok év: 1-2 trükkös play, relatíve jó, hullámzó futás, meg nulla TE játék, szar RZO.

TH 5 meccs: egyelőre nincs trükkös play, rövid passzos játék, szar futás, de nagyon jó TE játék, nagyon jó 3rd down hívások.

Eddig ez a mérleg, hasonló eredménnyel-
Hogy van mit javítani, és talán nem ezt vártuk sokan azt elismerem, de azért még ne tegyünk úgy, mintha egy teljesen kilátástalan alagútban kavarognánk, mert te most úgy csinálsz, mintha teljes csőd lenne az O, ami finoman szólva nem igaz. BA-nál is jöttek az évek, hogy majd most robbantanak BB-ék (főleg a 32 TD-s szezonja után), aztán nem lett abból se semmi...

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
Hát ez nem Taylor meccse volt az biztos...
több mint 13 éve
SZerintem is jó, viszont BA nem tudott megújulni egy idő után, ezt kár lenne tagadni. BB barátja szinte sok-sok éve, de semmivel sem lett alatta sem az évek során pontképesebb a gárda. Mondjuk ezt a sémás dolgot nem értem, ha valami sematikus, látványtalan, eredménytelen, nem kreatív volt, akkor az az általa annyiszor - ráadásul szarul - erőltetett runrunpass séma volt. Ha levesszük az x-faktort, amit BB tudott, akkor egy igen gyér valamit láthatunk abból a korszakból - többnyire.
Haley meg 5 meccse az OC. Nagyon kevés ideje van a csapatnál, kár pálcát törni felette ennyi idő után. Majd ha 3 év múlva is ez lesz, akkor valszeg menni fog ő is szerintem. X-faktor, és futás nélkül is ugyanannyi pont... ez se véletlen. Valaminek akkor nagyon javulnia kellett, különben nem lesz meg az egyenlőség. Többek között a 3rd down is... nem csak ugyan fejlődött, hanem markánsan.

5 meccs után szerintem kár temetni a jövőt.
kishaszi
peterk:
igen, több mély passzt akarok látni Wallace felé. Rendre ülnek is, és volt olyan meccs, amikor egyet se próbáltunk. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan. Ahogy a futójáték totális impotenciája is. 5 meccs és 4-szer a a botrányszar 3-as átlagot sem értük el... Totális csőd.

haszi:
BA abszolút meg tudott újulni. Amikor felülről olyan utasítást kapott, hogy idefigyelj, futni kell, akkor köv. évre futottunk és ha nem is kiemelkedően, de azért jól futottunk. Ő abszolút képes volt változtatni. Pl meccs közben is. Erre jó példa a tavalyi Colts meccs, amikor változtatott, miután a fél falunk meghalt, s ettől össze is omlott. Tudott tökéletes game planeket alkotni (lásd tavalyi Pats), vagy jó ütemben tökéletes playeket hívni (Dixon TD-futása a Ravens ellen, vagy a kétpontos a Packers elleni SB-n), sok end around is volt, vagy gadget playek). Haley 5 meccs alatt nem is tudom, hogy hívott-e trükkös, vagy legalább váratlan playt.

Ezzel szemben idén mi van? Óvjuk BB-t még a széltől is. Ez arra jó, hogy qrva jó számokat mutat fel. Ő, egyénileg... És a csapat? Semmivel. De BB zsenalitása is szűk keretbe van szorítva. Wallace-é pedig totálisan elvész. Emellett nincs futás. Annyira nincs futás, hogy BB akármilyen kiváló számokat is produkál, az O semmit nem lépett előre. BA másik állandó támadási felülete a RZ volt. Most se jobb, egy fikarcnyit sem. Az O úgy produkál ugyanannyi pontot, hogy a schedule abszolút könnyű részén vagyunk túl. Az 5 meccsből kétszer (Titans, Raiders) qrva szar védelem volt a túloldalon... És azt is hozzátenném szép csendben, hogy Wallace, Brown, Pouncey, Gilbert is már jobb, tapasztaltabb, Colon és Starks pedig egészséges, de előrelépés így sem lett. Sztem ezek alapján, és a Haleyhez fűzött remények és elvárások alapján qrva nagy kudarc az Offense, főleg, hogy mindenki tudta, idén már ennek az egységnek kellene vállára vennie a csapatot.

Természetesen a hátralévő 11 meccset is meg kell várni, mielőtt végítéletet mond az ember, de az eddigi 5 alapján, én nem is gondolkodnék Haley elküldésén. De hát bizakodjunk a hátralévő 11-ben, mást úgysem tehetünk, de én egyáltalán nem vagyok bizakodó.

több mint 13 éve
The Steelers only pressured Hasselbeck on nine of his 48 drop-backs. They may have turned a third of that pressure into sacks, but only getting pressure on 18.8% of passing plays is undoubtedly a poor return, even against Hasselbeck whose release time for this game was on average 2.4 seconds. All the more galling for the Steelers will have been the effect that their pressure had on Hasselbeck. He completed only three of his six pass attempts under pressure for 25 yards, and that included his interception.
Both defensive ends, Ziggy Hood and Brett Keisel, tied or recorded season-highs with two hurries, but on 43 and 40 pass rushes respectively this is a poor return. Outside linebackers Jason Worlids and James Harrison could only combine to record four pressures, with three of them (1 Sk, 1 Ht, 1 Hu) coming from the third-year backup.

On the first drive alone the Titans got a 15-yard completion and a 25-yard pass interference penalty on Ike Taylor. They would subsequently gain 111 more yards on seven catches, along with a pair of penalties, one of which was declined. Taylor fired back with one pass defense, but this was his worst game of the season by most metrics. He saw the most targets (13), allowed the most receptions (8), and more yards (126) than in any game prior, and relinquished a QB rating of 119.4 on the 13 passes thrown into his coverage.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
majha kikapunk Sandokánfalván ráérünk ríni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
SZerintem is jó, viszont BA nem tudott megújulni egy idő után, ezt kár lenne tagadni. BB barátja szinte sok-sok éve, de semmivel sem lett alatta sem az évek során pontképesebb a gárda. Mondjuk ezt a sémás dolgot nem értem, ha valami sematikus, látványtalan, eredménytelen, nem kreatív volt, akkor az az általa annyiszor - ráadásul szarul - erőltetett runrunpass séma volt. Ha levesszük az x-faktort, amit BB tudott, akkor egy igen gyér valamit láthatunk abból a korszakból - többnyire.
Haley meg 5 meccse az OC. Nagyon kevés ideje van a csapatnál, kár pálcát törni felette ennyi idő után. Majd ha 3 év múlva is ez lesz, akkor valszeg menni fog ő is szerintem. X-faktor, és futás nélkül is ugyanannyi pont... ez se véletlen. Valaminek akkor nagyon javulnia kellett, különben nem lesz meg az egyenlőség. Többek között a 3rd down is... nem csak ugyan fejlődött, hanem markánsan.

5 meccs után szerintem kár temetni a jövőt.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Próbálom megérteni, hogy mit is szeretnétek, de bevallom nem nagyon megy. Mit is kéne többet/jobban csinálni? Például Wallace esetén? Több mély passzt elereszteni feléje? Vagy máshogy játszatni?

Valószínűleg az zavar meg, hogy közben folyik a vita BigBen-ről is, meg hogy számára mi lenne az ideális támadói felfogás...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)