Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Soldi, csak egy a baj, 6-10-es csapatból nem szoktak MVP-t választani, még akkor se ha eljut mondjuk 4200 yardig és 28 TD-ig. 😛 😛 😛

tomi-tomi:
Ezeket a mítoszokat, hogy szórja a pickeket meg hanyagoljuk.. ugyanmár. Épp az hogy legendás sackmágnes hírében állt, hogy túl sokat vár a zsebben (épp azért hogy elkerülje a picket/incomplete-t)
Egyszerre a kettőt elég nehéz 😛 Nem tudom, ez a mítosz hol és hogyan terjedt el..

Flacco egy meccsel ezelőtt, amúgy 5000+ yardos kivetítéssel állt.. 😊 és én egyébként kifejezetten nem szeretem az ilyen "on pace" dolgokat.
Asszem Bettisnek volt egyszer egy olyan legendás szezonkezdete, hogy 5 carry, 1 yard, 3 TD - számomra ez minden idők abszolút kedvenc meccsstatja. És mivel első meccsen volt, szorozd be tizenhattal...

Majd meglátjuk 16 meccs után hol fognak mindketten állni. Ha a 4000 yardot átlépi akár Flacco, akár BB, az mindkettőtől szép/nagyjából a maximálisan elvárható yardmennyiség.. de a 4500-at egyik se fogja, erre szívesen fogadok nagy sörmennyiségben 😊

Visszajött Mendenhall, a védelmek jobban rá tudnak készülni egy csapat támadójátékára, jön az ősz/tél, a rossz idő, stb -> egyre több lesz a futójáték mindkét csapatnál majd.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Speciel a sb-t pont nem amiatt a 2 INT miatt buktuk-kishaszi
Speciel nem. Csak ha abból a két int.-ből nem kapunk 14 pontot, akkor nyerünk. Ha csak az egyikből nem kapunk TD-t, akkor is nyerünk.
Jan
Ez való igaz, de belefért volna amennyiben Mendenhall kezéből nem verik ki a végén a labdát és csinálnak belőle pontot. Ha ott nem vesztjük el, és pontot szerzünk, főleg ha TD-t, akkor nagyon nagy valószínűséggel megnyertük volna a meccset.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Speciel a sb-t pont nem amiatt a 2 INT miatt buktuk-kishaszi
Speciel nem. Csak ha abból a két int.-ből nem kapunk 14 pontot, akkor nyerünk. Ha csak az egyikből nem kapunk TD-t, akkor is nyerünk.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mert BB nincs is Brees, PM, Brady szintjén, ez egyértelmű. Legalábbis, ha csak szimplán a passzolást nézzük. (több homály passza van, mint az említetteknek, nyilván nem dob olyan szépen, mint TB meg DB, bár Manning olyan rondán dob, hogy az botrány... de mondjuk ha pontos kit érdekel) Más erényeivel viszont összességében szerintem BB elit QB, de mondjuk olyan top5-6 környéki. Nem emlegetik a legnagyobbak között, de csupán a számokat nézve azt is lehetne akkor nézni, hogy kinek milyen feltételei adottak jelenleg és milyenek voltak mindig is. Akkor se dobna nyilván 450 TD-t karrierje során, ha mindig rendesen megvédték volna, meg olyan sémában nyomná, de nem is egy lófaszjóska, mint ahogy sokan annak tartják.kishaszi
Sztem pedig MOSTANRA azon a szinten van. Korábban pedig a körülmények (korai években run heavy, utána botrány OL) sem igazán tették lehetővé a kiugró éveket. És bár van egy-egy homály dobása, de bizony ilyen az említetteknek is van, BB sem egy INT-gyáros. És bár valóban egyes területeken elmarad az említettektől, de más területeken (mobilitás, 3rd down, keménység) behozza ezt, így összességében én ugyanarra a szintre tenném őt. Ő nem TB, vagy PM, hanem BB saját stílussal, saját erényekkel.Soldados
BigBen mindig is elit volt, csak az MVP címmel kapcsolatban nem merült fel a neve túl sűrűn. Az ehhez a címhez szükséges kiugró teljesítmény nincs eddig a lőlapján, de ez alapvetően tényleg nem róla szól. Az elitek közül az egyik legmegbízhatóbb, akire PO-ban is számíthatsz.
Mindenkivel szemben vannak megalapozatlan tévhitek, BigBen-ről valóban a többség úgy gondolja, hogy bolond pék módjára szórja az INT-et, pedig nem. Dobásainak 2,9%-a lett INT (PM: 2,7%, TB:2,1% Brees 2,7%), ráadásul az INT-jeinek majdnem a negyedét egy idényben (2006) dobta. Szerintem akkor döntötték el róla, hogy INT gyáros.tomi-tomi
Lehet hogy azóta nem dobott sok int-et, de kettőt a lehető legrosszabkor. Amivel buktuk is a SB-t. Szóval szerintem hagyjuk ezt a BB (és pláne Flacco) MVP témát. Irreális.

Ha tavaly Brees all-time rekordja nem volt elég az MVP címhez, akkor Bennek kb mit kéne csinálni hogy megkapja? Ahogy erősödik a passz O a ligában, úgy nő a konkurrencia is, jön egyre több fiatal gyerek, akiből 5000y-os QB lesz.Jan
Minden év más, ahogy más is kifejtette. Breesnek peche volt. De ha a mostani számait felszorzod, akkor MVP-esélyes lesz (amire persze jó dolog, de egy újabb gyűrűnek mennyivel jobban örülnénk mi is és Ben is), jelenleg kb. Ryan van előtte QB-szinten, márpedig a season MVP legtöbbszörr QB lesz, s jelenleg nem úgy tűnik, hogy lesz 2000 yardos futó vagy elkapó, aki még beleszólhatna ebbe a versenybe. Továbbá hasonló számok (és Steelers PO) esetén bizony könnyen felé billenhetne a mérleg a szar OL és futójáték miatt.

Mindenesetre nem akartam ennyire előre szaladni, sok van még a szezonból, de a röhejes Flacco-cikk kapcsán gondoltam, megjegyzem, hogy ha Flaccónak nem is, de Bennek reális esélye lehet MVP-nek lenni, már amennyiben tartja ezt a formát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Tőlem Ben csak tartsa a formáját, álljon össze a D is meg futás is újra, PO. Meg SB😀 Szarok az alapszakasz MVP címre, csapatban gondolkodom. (nyilván Bennek is jó lenne, de az egyéni címek helyett én inkább azt szeretném látni, hogy nem egy emberen múlik a dolog)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha tavaly Brees all-time rekordja nem volt elég az MVP címhez, akkor Bennek kb mit kéne csinálni hogy megkapja?Jan
Breesnek mindkétszer pechje volt, mert mindkét évében amikor esélyes volt a címre, akkor volt mellette valaki aki egy picivel még jobb volt. 2009-ben Manning éppen regular season winning rekordot döntött, 14:0-val kezdve az évet, egy akkor már nem igazán erősnek tartott rosterrel a háta mögött. És hát a szavazás az alapszakaszban történik. Az SB után lehet, hogy Brees nyert volna. Tavaly meg Rodgers ultra brutális évet tolt. Friss SB MVP-ként 13:0-ig jutott a csapat, neki meg all time best QB ratingjei és valami bődületes 45/5 TD/INT aránya volt. Ezeknél egy yardrekord azért nem ér többet, akkor főleg nem, ha többen is megdöntik vele együtt.

Szóval, nincs az kizárva, hogy Ben MVP-ig jusson, "csak" mondjuk innentől ne kapjatok ki, ő meg tartsa, vagy picit még javítsa is a mostani statjait. Ha ez sikerül, komoly esélye lehet az MVP címre. Kivéve persze, ha valamelyik "nagy név" nem csinál hasonló idényt, mert azért a név nagy úr... De, hát Brees-ék pocsékul állnak, Rodgersnek nem igazán megy, Manning egyre jobb, de a Denver azért még nem az a csapat ahonnan odaérhetne (egy 10:6-al még őt se fogják kihozni, bármilyenek is a statjai). Egyedül Tommy boyt kéne valahogy megbűbájolni, és tulajdonképpen nyitva lenne az út. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha tavaly Brees all-time rekordja nem volt elég az MVP címhez, akkor Bennek kb mit kéne csinálni hogy megkapja? Ahogy erősödik a passz O a ligában, úgy nő a konkurrencia is, jön egyre több fiatal gyerek, akiből 5000y-os QB lesz.Jan
Amit idén eddig. Ha kivetítem a négy meccset egész idényre, akkor lesz 4500 yard, 32 TD, 4 INT. Mindezt egy Steelers szinten tetszhalott, ligaszinten gyenge közepes futás mellett. Már csak a csapatnak kéne győzni (a fenét kéne egyébként!😀 ) még legalább tízszer.
Nem foglak többet győzködni, hogy BigBen mennyire jó!😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Speciel a sb-t pont nem amiatt a 2 INT miatt buktuk-

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Mert BB nincs is Brees, PM, Brady szintjén, ez egyértelmű. Legalábbis, ha csak szimplán a passzolást nézzük. (több homály passza van, mint az említetteknek, nyilván nem dob olyan szépen, mint TB meg DB, bár Manning olyan rondán dob, hogy az botrány... de mondjuk ha pontos kit érdekel) Más erényeivel viszont összességében szerintem BB elit QB, de mondjuk olyan top5-6 környéki. Nem emlegetik a legnagyobbak között, de csupán a számokat nézve azt is lehetne akkor nézni, hogy kinek milyen feltételei adottak jelenleg és milyenek voltak mindig is. Akkor se dobna nyilván 450 TD-t karrierje során, ha mindig rendesen megvédték volna, meg olyan sémában nyomná, de nem is egy lófaszjóska, mint ahogy sokan annak tartják.kishaszi
Sztem pedig MOSTANRA azon a szinten van. Korábban pedig a körülmények (korai években run heavy, utána botrány OL) sem igazán tették lehetővé a kiugró éveket. És bár van egy-egy homály dobása, de bizony ilyen az említetteknek is van, BB sem egy INT-gyáros. És bár valóban egyes területeken elmarad az említettektől, de más területeken (mobilitás, 3rd down, keménység) behozza ezt, így összességében én ugyanarra a szintre tenném őt. Ő nem TB, vagy PM, hanem BB saját stílussal, saját erényekkel.Soldados
BigBen mindig is elit volt, csak az MVP címmel kapcsolatban nem merült fel a neve túl sűrűn. Az ehhez a címhez szükséges kiugró teljesítmény nincs eddig a lőlapján, de ez alapvetően tényleg nem róla szól. Az elitek közül az egyik legmegbízhatóbb, akire PO-ban is számíthatsz.
Mindenkivel szemben vannak megalapozatlan tévhitek, BigBen-ről valóban a többség úgy gondolja, hogy bolond pék módjára szórja az INT-et, pedig nem. Dobásainak 2,9%-a lett INT (PM: 2,7%, TB:2,1% Brees 2,7%), ráadásul az INT-jeinek majdnem a negyedét egy idényben (2006) dobta. Szerintem akkor döntötték el róla, hogy INT gyáros.tomi-tomi
Lehet hogy azóta nem dobott sok int-et, de kettőt a lehető legrosszabkor. Amivel buktuk is a SB-t. Szóval szerintem hagyjuk ezt a BB (és pláne Flacco) MVP témát. Irreális.

Ha tavaly Brees all-time rekordja nem volt elég az MVP címhez, akkor Bennek kb mit kéne csinálni hogy megkapja? Ahogy erősödik a passz O a ligában, úgy nő a konkurrencia is, jön egyre több fiatal gyerek, akiből 5000y-os QB lesz.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mindenkivel szemben vannak megalapozatlan tévhitek, BigBen-ről valóban a többség úgy gondolja, hogy bolond pék módjára szórja az INT-et, pedig nem. Dobásainak 2,9%-a lett INT (PM: 2,7%, TB:2,1% Brees 2,7%), ráadásul az INT-jeinek majdnem a negyedét egy idényben (2006) dobta. Szerintem akkor döntötték el róla, hogy INT gyáros.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Hát a filológia az, hogy Bredicsek SB MVP-t kapott, BB meg majd akkor kapja meg, ha megnyerjük a harmadikat is vele. Ennek a magyar neve az, hogy prekoncepció.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hogy BB mekkora QB, azt éppen a mostani ill. most következő évadok mutathatják meg. Még simán kiderülhet, hogy ott van a PM, Brady Brees ligában...

Brees se úgy játszotta le az első pár évét, hogy abban látszott volna, hogy hova jut. Egy Riversre képes volt leváltani a Chargers...

De, ha visszagondoltok, akkor 2005 környékéig Brady se volt sokkal több egy kiváló system QB-nál, akit BB tökéletesen beillesztett a csapatsémába. Így nyert három gyűrűt, így lett "cool Brady", holott ahhoz képest amit 2006 óta művel, tulajdonképpen sehol sem tartott még akkoriban. A sors fintora, hogy ő sem akkor nyerte a gyűrűit (eddig legalábbis), amikorra kiteljesedett hanem még "tojáshéjjal a seggén".

Ben is valami hasonló utat jár, nyert már két gyűrűt, de ő is a pályája elenjén, amikor még nem volt az aki most. Évről évre javul, én el tudom képzelni, hogy ha ez a sémaváltás bejön, akkor néhány év múlva ugyanúgy fogunk rá tekinteni, mint az említett hármasra. Az más kérdés, hogy újabb gyűrűt nem feltétlenül fog jelenteni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sztem pedig MOSTANRA azon a szinten van. Korábban pedig a körülmények (korai években run heavy, utána botrány OL) sem igazán tették lehetővé a kiugró éveket. És bár van egy-egy homály dobása, de bizony ilyen az említetteknek is van, BB sem egy INT-gyáros. És bár valóban egyes területeken elmarad az említettektől, de más területeken (mobilitás, 3rd down, keménység) behozza ezt, így összességében én ugyanarra a szintre tenném őt. Ő nem TB, vagy PM, hanem BB saját stílussal, saját erényekkel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mert BB nincs is Brees, PM, Brady szintjén, ez egyértelmű. Legalábbis, ha csak szimplán a passzolást nézzük. (több homály passza van, mint az említetteknek, nyilván nem dob olyan szépen, mint TB meg DB, bár Manning olyan rondán dob, hogy az botrány... de mondjuk ha pontos kit érdekel) Más erényeivel viszont összességében szerintem BB elit QB, de mondjuk olyan top5-6 környéki. Nem emlegetik a legnagyobbak között, de csupán a számokat nézve azt is lehetne akkor nézni, hogy kinek milyen feltételei adottak jelenleg és milyenek voltak mindig is. Akkor se dobna nyilván 450 TD-t karrierje során, ha mindig rendesen megvédték volna, meg olyan sémában nyomná, de nem is egy lófaszjóska, mint ahogy sokan annak tartják.

több mint 13 éve
Én örülök, hogy passz TD lett. Ha már olyan röhejes elemzés jelent meg, hogy Flacco season MVP lehet, akkor megjegyezném, hogy erre pl Big Ben sokkal esélyesebb. Ha csapat vmi csoda folytán PO-ba jutna, akkor Beny most esélyes lehet. Karrierszámokat hoz, 9/1 TD/INT-mutató pl döbbenetesen jó, ahogy a 100 feletti passer rating is, meg a 65%-os passzolási hatékonyság is, meg a legjobb 3rd down mutató is. Szóval ezek nagyon brutál számok.

Pont 1-2 napja volt nfl.com-on egy írás, hogy a liga legalulértékeltebb játékosa, ami kissé fura egy 2-szeres SB-győztes QB esetében. De valamelyest annyiban így van, hogy BB-t sosem emlegetik Brady, Manning vagy Brees szintjén mert általában nem hoz olyan kiemelkedő számokat, de aki látja a játékát, az tudja, hogy ott lenne a helye, ráadásul idén a számokkal sincsen gondja.

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ezt értem,de mégis mire várnánk? Pope egy kalap fos(idehoztuk,mert szituációs,RZ/magas playa,és kb 0 alkalommal volt bent x&goal szitukban).
Ha urambocsá Miller megsérül,inkább Wes legyen ott mint Pope.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Plusz én személy szerint nagyon sokat várok Wes Saunders-től,Ő és Paulson évekre megoldaná a TE posztot Miller visszavonulása után.Blitzburgh
Ha már Saunders: korántsem biztos, hogy a holnapi meccsen pályára lép. Kaptunk roster exemptiont, vagyis ráérünk a meccs után is aktiválni (magyar idő szerint péntek 22:00-ig), nem mellesleg az eltiltása alatt nem készülhetett együtt a csapattal (Arizonában workoutolt), és Paulsonnal is elégedett az edzői stáb.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ahogy látom,Hasselbeck fog kezdeni ellenünk.Ha sikerül JH-nak párszor lerohanni az öreget,és fogjuk Johnsont,nem lesz gond.
Plusz én személy szerint nagyon sokat várok Wes Saunders-től,Ő és Paulson évekre megoldaná a TE posztot Miller visszavonulása után.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Keressük meg Robie Carlost ...polamalu
Adom. 😀[/quote]A mahalacskából, hehe, előbb lesz kötöttfogású birkózó 😊
inkább hozzunk valakit a barcából returnernek, csak úgy nyelné az ellen a kikkeccsinterferencet 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
The Steelers TD vs. The Eagles has been changed from a run by Mendenhall to a TD pass for Roethlisberger to Mendenhall.vassadi
Amúgy jogosan, tökre nem tűnt lateralnak. Nem is értettem...
Rashard szerintem nem fog dúli-fúli😀kishaszi
Elég egyértelmű az eset:
 www.steelersdepot.com/2012/10/will-roethlisberger-end-up-being-credited-for-a-touchdown-pass-to-mendenhall/
Mendy-nek gondolom mindegy, és így legalább Bennek is lesz még egy TD-je.
több mint 13 éve
The Steelers TD vs. The Eagles has been changed from a run by Mendenhall to a TD pass for Roethlisberger to Mendenhall.vassadi
Amúgy jogosan, tökre nem tűnt lateralnak. Nem is értettem...
Rashard szerintem nem fog dúli-fúli😀

---

Keressük meg Robie Carlost ...polamalu
Adom. 😀

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Pedig milyen büszkék voltunk, hogy van futott TD-nk 😀 Elveszik az örömünket a fenébe 😀
több mint 13 éve
The Steelers TD vs. The Eagles has been changed from a run by Mendenhall to a TD pass for Roethlisberger to Mendenhall.
több mint 13 éve
Harrison, James OLB Knee LP LP
Mendenhall, Rashard RB Knee LP LP
Polamalu, Troy SS Calf DNP DNP
Sylvester, Stevenson ILB Knee LP LP
Woodley, LaMarr OLB Hamstring DNP DNPpolamalu
Harrison, Mendy, és Sly nyilván a rövid szünet miatt edzett csak limitáltan, gondolom nem kérdéses a játékuk, Troy és Woodley viszont hiányozni fog. :-\
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Harrison, James OLB Knee LP LP
Mendenhall, Rashard RB Knee LP LP
Polamalu, Troy SS Calf DNP DNP
Sylvester, Stevenson ILB Knee LP LP
Woodley, LaMarr OLB Hamstring DNP DNP