Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Keressük meg Robie Carlost akkora combokkal és olyan rúgóerővel meg technikával szerintem 70-ről is simán. Gondoljatok bele a fél pályáig kellene csak eljutni, mert Robi simán bevágná és a labda még így is a folyóban kötne ki 😀
több mint 13 éve
Szusiban az a fura, hogy amiben Reed jó volt, 45 yard környéki rúgások a hájncen, igazából abban is bizonytalannak látom . . Illetve az elején hozta, amit Reed, aztán a tavalyi az nem sikerült. egyelőre jó, de nem nagyon volt igazán próbára téve...Legalább budipapírtartókat nem ver halálra részegen. Az is valami.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Nem kedvenc, de talán egyre magabiztosabb és eddig nem elkiabálva ez a szezon jól megy neki.
több mint 13 éve
Szusi lett a hét spec team játékosa az AFC-ben.De én akkor sem szeretem őt 😊, bár Cundiffnál most már jobbnak tartom. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A meccsen párszor előre bemondtam harmadiknál Brownt. Ahogyan tavaly és előtte Ward-ot. A legszebb hogy ezt tudják a védők is, de akkor is megcsinálja. Mindenkinek lehet ilyen napja.
több mint 13 éve
Brown, Sanders jellemzően. Reméljük Tóni ezzel a dropokat elfelejti megint😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A falemberek ezúttal jobban muzsikáltak.Ám nekem nagyon hiányzik - főleg 3. és akármennyinél - egy Hines Ward (Wes Welker) szerű figura, akit BB megtalálhat, ha nincs senki más és/vagy mindenki más elejti a bogyót.
Nem vagyok nyugodt.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Jah, ok, így már értem, köszi.Ezek milyen számok? Akárhogy puzzlezek a pfr statokkal, nem bírok rájönni. 😊peterk2005A büntetésből származó yardok.vassadi
Háát, ja. Futott yardnak se lenne fényes, de még annak is jobban elmenne, mint bünti yardnak...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve

Eredménykövetőben esett róla szó, de azért legyen meg itt is:
Heath Miller had four receptions for 43 yards to become the eighth player in franchise history to top 4,000 career receiving yards!
Applause to Moose!
több mint 13 éve
Ezek milyen számok? Akárhogy puzzlezek a pfr statokkal, nem bírok rájönni. 😊peterk2005A büntetésből származó yardok.
több mint 13 éve
Ezek milyen számok? Akárhogy puzzlezek a pfr statokkal, nem bírok rájönni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nah, 4 meccsünk a szégyenfalon:52 yard
107 yard
81 yard
106 yard
Ebből az első az egyetlen elfogadható mennyiség.
Sürgee reparácija szorul, különben.
Nem akarok belemenni mennyire voltak a bírók balfaszok, mert valszeg kisebb a ráta. Nem köll a mismásolás.
több mint 13 éve
Nekem sincs semmi gondom 😀 nem azért jön a PM csak nem akarom szétoffolni a topicot és ezért akarom ilyen módon csak most nincs időm bővebben persze ha még érdekel majd este leírom.
több mint 13 éve
Majd PM-ben megbeszélgetjük 😀, de ettől még hangsúlyoztam és -zom: GRATULÁLOK!dandeAbszolút semmi gond. Szerintem alapvetően egyetértünk abban, hogy ez most egy rossz meccs volt mindkét csapat részéről, ahol nem az a csapat nyert, amelyik jobban ki tudta domborítani az erősségeit, hanem amelyik kevesebb hibázott. Gyenge volt mind a két csapat, valljuk be.
Az meg, hogy másként látjuk a dolgokat teljesen természetesen. Amíg értelmes mederben folyik a beszélgetés, ennem ez nem zavar, sőt: örülök neki! A gratulációt meg fogadja az, aki megérdemli, szóval szerintem írj Timmonsnak 😊
több mint 13 éve
Nem volt itt semmilyen trash-párbaj, csak húztuk kicsit egymás agyát. 😀Ez tényleg lehetett volna annyira oda is W mint ahogy ide lett.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Majd PM-ben megbeszélgetjük 😀, de ettől még hangsúlyoztam és -zom: GRATULÁLOK!
több mint 13 éve
Azért legyünk reálisak srácok: az Eagles nem világverő csapat, korábban sokkal tökösebbek voltak, de ami a Steelers D jelenlegi erejét jellemzi, ha nincs Vick balfaszkodása, akkor könnyen elmehettek volna 2 TD különbséggel. Persze ehhez hozzájön, hogy a mi WR-ink 1 meccs alatt dobtak el minimum 3 TD, és a FG helyett is 1, akkor lehetett volna nekünk is 40 pontunk. De nem lett. Ez egy nyögvenyelős meccs volt, mindkét oldalra dőlhetett volna a mérleg.
több mint 13 éve
Ebben az a vicces, hogy fordítva is igaz, ha pl Vick nem a szokásos formáját hozza, akkor mi is nyerhettünk volna fölényesebben, szóval maradjunk az X-ben csak nektek jött ki a lépés jobban amivel nem vitatom a győzelmetek jogosságát 😛dandeNem értek veled egyet. Én megmondom őszintén, nekem a Philly nagy csalódás volt, bár idén még nem láttam meccsüket, csak a korábbi évekből indultam ki. Én mindig azt éreztem, hogy ez egy nagyon erős csapat, csak a dagi nem tudja kihozni belőlük a maximumot. Ehhez képest vasárnap egy teljesen középszintű zöld-fehér csapatot láttam, amely még azt se tudta kihozni magából, ami amúgy benne lenne. Én azt éreztem, hogy ez a meccs végig a Steelers kezében volt, csak nem sikerült bevinni a döntő momentumokat.
több mint 13 éve
Egy dolgot még nem írtatok... a büntiket, minősíthetetlenül kurva sok volt belőlük. Lehet Ben azért nem kapott sacket mert valamelyik böszme lógott a D-line nyakában (jellemzően Kolonc haver). Szóval ezen a temérdek büntin tutira javítani kéne mert ez tarthatatlan, az illegal formation és false startokat is idesorolva.Egész idényben botrány sok a fegyelmezetlenség a csapatnál. Sztem simán 100+ yard az átlag büntink... ami durva.
Ezeken kívül pedig simán "old fashion" Steelers meccs volt, előtört belőlem a nosztalgia 😊
Azért nagyon húz minket az ág is, végre összebarkácsolják Harrisont és Woodley dől ki a sorból. Pola meg lassan Bobzilla no2-vé érik be sajnos, vérzik a szívem érte hogy nem tud huzamosabb ideig zúzni 😕The terrible towel
Colon 4 holding....
több mint 13 éve
Szerintem felesleges a trash párpaj. A meccset egyértelműen a Steelers uralta, a szívem húzásától függetlenül, és bár volt pár olyan momentum amikor a Philly akár győzhetett volna igazi veszély ez nem volt ezen az estén.Döcögött mindkét oldal, de a győzelmet a Steelers D egyértelműen jobban akarta és ez döntött. Még azzal együtt is, hogy Wugyli és Troy is a padra kerül. Ha nincs a sportban, de ha Ők vannak akkor...
több mint 13 éve
Az elkapóink balfaszkodásához a védelmeteknek majdnem semmi köze nem volt,(lásd pl. Kócseri) viszont Vick a remek védelmünknek köszönhetően nem tudta hozni a szokásos formáját. 😛Az első negyed azt hiszem eddigi rövid -"nfl-pályafutásom" legnívótlanabb etapja volt mindkét csapat részéről. Gyakorlatilag komplett Benny Hill-showt lehetett volna összevágni belőle.Ebben az a vicces, hogy fordítva is igaz, ha pl Vick nem a szokásos formáját hozza, akkor mi is nyerhettünk volna fölényesebben, szóval maradjunk az X-ben csak nektek jött ki a lépés jobban amivel nem vitatom a győzelmetek jogosságát 😛dande
Na persze utána sem verdeste az egeket a színvonal, valahogy mégis előrelépést láttam a korábbiakhoz képest. Tudtunk futogatni, ami számomra azért volt igazán érdekes, mert kezdem megérteni, hogy a számomra hasonló képességű RB-k közül miért Mendenhall az all down back és miért Redman a szituációs futó. Talán ideje belátni a tévedésem Rasharddal kapcsolatban?
Ez a meccs amúgy azért volt idegesítő, mert ha az elkapók egy átlagszintet hoznak, akkor fölényes győzelem lehetett volna belőle. Ehelyett bohóckodtunk. Most se éreztem az élességet a csapatban, nem éreztem azt, hogy van valaki, aki képes meghúzni a kést az ellenfél nyakán. Lépni kell meccsről-meccsre előre és akkor lehet még ebből PO!Szokol
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Az első negyed azt hiszem eddigi rövid -"nfl-pályafutásom" legnívótlanabb etapja volt mindkét csapat részéről. Gyakorlatilag komplett Benny Hill-showt lehetett volna összevágni belőle.Ebben az a vicces, hogy fordítva is igaz, ha pl Vick nem a szokásos formáját hozza, akkor mi is nyerhettünk volna fölényesebben, szóval maradjunk az X-ben csak nektek jött ki a lépés jobban amivel nem vitatom a győzelmetek jogosságát 😛
Na persze utána sem verdeste az egeket a színvonal, valahogy mégis előrelépést láttam a korábbiakhoz képest. Tudtunk futogatni, ami számomra azért volt igazán érdekes, mert kezdem megérteni, hogy a számomra hasonló képességű RB-k közül miért Mendenhall az all down back és miért Redman a szituációs futó. Talán ideje belátni a tévedésem Rasharddal kapcsolatban?
Ez a meccs amúgy azért volt idegesítő, mert ha az elkapók egy átlagszintet hoznak, akkor fölényes győzelem lehetett volna belőle. Ehelyett bohóckodtunk. Most se éreztem az élességet a csapatban, nem éreztem azt, hogy van valaki, aki képes meghúzni a kést az ellenfél nyakán. Lépni kell meccsről-meccsre előre és akkor lehet még ebből PO!Szokol
több mint 13 éve
off: Flacco: ne vicceljetek már, főleg itt ne! 😊 szvsz, ha nem lenne Rice, first down-t nem csinálna a Baltimore O! mondjuk az egy más kérdés, hogy a D se sokat enged! 😊 WhoDey! 😊 on
több mint 13 éve
Egy dolgot még nem írtatok... a büntiket, minősíthetetlenül kurva sok volt belőlük. Lehet Ben azért nem kapott sacket mert valamelyik böszme lógott a D-line nyakában (jellemzően Kolonc haver). Szóval ezen a temérdek büntin tutira javítani kéne mert ez tarthatatlan, az illegal formation és false startokat is idesorolva.Ezeken kívül pedig simán "old fashion" Steelers meccs volt, előtört belőlem a nosztalgia 😊
Azért nagyon húz minket az ág is, végre összebarkácsolják Harrisont és Woodley dől ki a sorból. Pola meg lassan Bobzilla no2-vé érik be sajnos, vérzik a szívem érte hogy nem tud huzamosabb ideig zúzni 😕