Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Az első negyed azt hiszem eddigi rövid -"nfl-pályafutásom" legnívótlanabb etapja volt mindkét csapat részéről. Gyakorlatilag komplett Benny Hill-showt lehetett volna összevágni belőle.

Na persze utána sem verdeste az egeket a színvonal, valahogy mégis előrelépést láttam a korábbiakhoz képest. Tudtunk futogatni, ami számomra azért volt igazán érdekes, mert kezdem megérteni, hogy a számomra hasonló képességű RB-k közül miért Mendenhall az all down back és miért Redman a szituációs futó. Talán ideje belátni a tévedésem Rasharddal kapcsolatban?

Ez a meccs amúgy azért volt idegesítő, mert ha az elkapók egy átlagszintet hoznak, akkor fölényes győzelem lehetett volna belőle. Ehelyett bohóckodtunk. Most se éreztem az élességet a csapatban, nem éreztem azt, hogy van valaki, aki képes meghúzni a kést az ellenfél nyakán. Lépni kell meccsről-meccsre előre és akkor lehet még ebből PO!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Tomlin a délutáni sajtótájékoztatóján megerősítette, amit sejteni lehetett, azaz hogy Troy és Woodley is szinte biztosan kihagyja a csütörtöki meccset.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azért tartom bohócnak ezt a storyt, mert meg a csapatában sem ő az mvp, nemhogy a ligában.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/64465/joe-flacco-getting-some-mvp-buzz
Ilyenekről tecc lecsúszni, Ezerdesúr.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Ebből a középszerűségből kell Tomlinnak kitörni és megmutatni, hogy nem csak Vitéz László Ördög figurája miatt jegyezzük majd meg az arcát, hanem azért is mert képes egy középszerű csapatot újra építeni és SB-t nyerni velük.

Csak ha valaki nem emlékezne, vagy túl fiatal lenne.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
- Flacco MVP? Ekkora LOL-t nagyon-nagyon rég olvastam.

- A vasárnapi meccs 2 pozitívuma: Mendy sokkal nagyobb javulást okozott a futójátékban, mint azt vártuk; Ben ismét helyén volt, amikor kellett, azaz jött a GW-drive.

- Összességében pedig: teljesen nyilvánvaló, hogy közepes offense, közepes védelem, közepes csapata vagyunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Nyem csak Tyimony, Mekklendült is Jászón is, elő kell lépniük, bár tanulhattak volna a Szmissz aktàból, még itt van, de már viszik kifele a maródások, csak örülni kell ha fel tudnak menni egy- pár meccsre, de rájuk alapozni badarság, ugy kell megoldani, hogy nincsenek, ha gyönnek az csak ünnep.
Mity fosunk a bredizmustól, legalább hàrom szezon alatt világossá válna, hogy mi sztájl van, nem jönne fel a kiégett, jaj mitörtént - vagy transzformersz, vagy látens nárcista husz Norsz meccs megadná az ordító választ. Szerintem optimusprájm, csak nincs rászorítva.sutianap
Te Süti! Mit kell ahhoz inni, hogy az ember (főleg a lánya) megértse azt a nyelvet, amit te beszélsz?lucas
A Légyölő galóca utat nyit egy màsik világba.

több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nyem csak Tyimony, Mekklendült is Jászón is, elő kell lépniük, bár tanulhattak volna a Szmissz aktàból, még itt van, de már viszik kifele a maródások, csak örülni kell ha fel tudnak menni egy- pár meccsre, de rájuk alapozni badarság, ugy kell megoldani, hogy nincsenek, ha gyönnek az csak ünnep.
Mity fosunk a bredizmustól, legalább hàrom szezon alatt világossá válna, hogy mi sztájl van, nem jönne fel a kiégett, jaj mitörtént - vagy transzformersz, vagy látens nárcista husz Norsz meccs megadná az ordító választ. Szerintem optimusprájm, csak nincs rászorítva.sutianap
Te Süti! Mit kell ahhoz inni, hogy az ember (főleg a lánya) megértse azt a nyelvet, amit te beszélsz?

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
grat a győzelemhez és egyben kösz is 😊
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Nem annyira képlékeny (én nagyon tartok tőle, hogy év végére össze fog állni az Off., mint a beton), mint amilyen nehezen fogjátok megszokni. 😀tomi-tomi
Snaszos, hogy az új O előbb-utóbb összecsiszolódik, a D újraépítése évek hosszú munkája és még az se biztos.
Egyelőre inkább no PO, még ha a végére össze is áll.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Én mindig meg akarnám védeni Flacco-t (szerintem van benne spiritusz bőven), a múlt héten is majdnem rávettem magam. Aztán mindig elővezet egy-egy totális lúzer meccset, védje őt a Nőtanács!
Szóval, nincs olyan tónus, s szerintem most már levették a napirendről.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Könnyebb szokni, mint a Flacco MVPt, meraz nagyon kemény, nemistudom vane olyan tónusa a feketehumornak?sutianap
Az még napirenden van?
Azt hittem a tegnapi pontzuhatag után ez már nem lesz téma.
több mint 13 éve
Könnyebb szokni, mint a Flacco MVPt, meraz nagyon kemény, nemistudom vane olyan tónusa a feketehumornak?

több mint 13 éve
Nem annyira képlékeny (én nagyon tartok tőle, hogy év végére össze fog állni az Off., mint a beton), mint amilyen nehezen fogjátok megszokni. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Tomi, igen, de képlékeny az a tudás egyelőre. Meg hát szokni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Igazából minden jel arra mutat, hogy vagy draftolunk 3 éve zseni szinten nyomó nfl-jedi játékosokat, vagy látványos összeomlások lesznek a D minden egyes részén vagy egyszerre, vagy felfűzve egy spirálra... Borús a horizont számomra.-kishaszi
Hirdetem már úton-útfélen, hogy az elkerülhetetlen(nek tűnő) Def visszaesésnek szól BigBen-ék átalakítása. Szerintem ezért nem engedik szamurájkodni sem, mert akkor csukhatnátok be a boltot igazán, ha Def átépítése alatt nem lenne ő sem - akár néhány hétig. Egy ilyen képességű QB és WR corps egy közepes védelemmel is ütőképes csapatot tud alkotni.

több mint 13 éve
Mity fosunk a bredizmustól, legalább hàrom szezon alatt világossá válna, hogy mi sztájl van, nem jönne fel a kiégett, jaj mitörtént - vagy transzformersz, vagy látens nárcista husz Norsz meccs megadná az ordító választ. Szerintem optimusprájm, csak nincs rászorítva.

több mint 13 éve
Tudjuk, hogy nem kívánatosak vagyunk. De a folyó partján a tábla azt írja, hogy egyszerre csak tizenegyen fürödhetnek - és a Pats.

Btw egész jók voltatok, de még nem az igazi. Troy-t nem akarom elhinni. Timmons nagyon rendben volt. Kócseri meg... ilyet ritkán látni.tomi-tomi
Nem azé, mer genya, hanem mer olyanok vagytok nekem, mint Lőb. Túl.
Szimpla rivalria hétred meg egyebek bla.
Timmonsnak ideje előrelépni, és észrevenni, hogy már nincs a zseni Feri Őr- Na ezt láttuk tegnap végre!
Mondanám, hogy Co. Cserri vicces volt, de max akkor tudnék somolyogni, ha ucca hússzal nyertünk volna...
Amikor Taz ugrált le egy lábon, sírtam volna. Igazából minden jel arra mutat, hogy vagy draftolunk 3 éve zseni szinten nyomó nfl-jedi játékosokat, vagy látványos összeomlások lesznek a D minden egyes részén vagy egyszerre, vagy felfűzve egy spirálra... Borús a horizont számomra.-

több mint 13 éve
Tudjuk, hogy nem kívánatosak vagyunk. De a folyó partján a tábla azt írja, hogy egyszerre csak tizenegyen fürödhetnek - és a Pats.

Btw egész jók voltatok, de még nem az igazi. Troy-t nem akarom elhinni. Timmons nagyon rendben volt. Kócseri meg... ilyet ritkán látni.

több mint 13 éve
Más se hiánycikk nekem már az ecc pecc kimeheccbő, ... Nem értitek, hogy azt jelenti nem kívánatosak vagytok a Pó folyóban, he???

több mint 13 éve
A futás ment, az eddigiekhez képest, de inkább azt nézzétek, hogy a PATRIOTS fut 200 yardot meccsenként. Na az mi kemény.kishaszi
Az lesz majd igazán a kemény, amikor Soldi a Pats futás Off-t és futás Def-t fogja követendő példaként felhozni! 😀
Btw fülest kaptunk, hogy átalakítják a csoportokat és mi megyünk a North-ba. Ott meg állítólag szeretnek futni.

több mint 13 éve
Haleyvel nincs bajom, az ucsó drive nagyon okos volt. Nem csinnadrattás, de nem is az kellett, hanem hogy végig menjünk 6,5 perc alatt legalább FG távolságig, és ne maradjon idő az ellennek.

A futás ment, az eddigiekhez képest, de inkább azt nézzétek, hogy a PATRIOTS fut 200 yardot meccsenként. Na az mi kemény.

több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Na figyuzzatok! Ezt most kiizgultam nektek. De ha nem kopasztjátok meg a hollóknak álcázott varnyúkat mind a kétszer, sose többet nem teszem! 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Ja dobódnak is rögtön az ariánus statisztikák. De futottunk, s mikor muszály volt kontrolláltuk az órát, Héli jó lesz, ugysem lesz remélhetőleg mégegy ij bénaparádé véerügyileg.

több mint 13 éve
Asszem Wallace 2 drop, Brown is 2, Heath is egy, bár sztem az egy szar dobás volt.
Kócseri meg felrúgta magát goal line szituban,