Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Kedvesz Héli bácsi kérnénk egy Buszt, izé nem is kell busz, nekünk elég egy transzporter is, kérlek, kérlek Toddymackó!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Troy, Harrison, Mendy, és Gilbert is teljes értékű edzésmunkát végzett.
több mint 13 éve
Ezt láttam, pazar volt. 😊Mészárlást akarok...SoldadosAkkor nézzél Pats meccset! 😊
cdn3.sbnation.com/imported_assets/1221463/wilforkdestroy.giflucas
Más:
A Philly nem egy kimagaslóan jó csapat, ez egyértelmű volt a Browns ellen is. Vick szórja a labdákat, csak terror kell neki. Ha nem nyerünk, nincs miről beszélni. Mellesleg ez a Philly védelem is más már, mint 2008-ban volt, akkor a legendás Jim Johnson volt a D-coord még és pont azt az agresszivitást (rengeteg blitz) képviselte, amivel nagyon nagy gondja volt a mi akkori behemót falunknak.
Bár őszintén szólva én alapvetően nem hiszek a PO-ban, mert nincs futásunk és fogni se tudjuk, így akármilyen passz O-nk lehet, nem tudsz sorozatosan nyerni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Vasárnap természetesen Chili, mindenkit várunk, ez most emberi időpont. A Rákellenes Ligától kaptam csekkeket is aki esetleg ilyen módon szeretné támogatni az akciót az tőlem kérhet majd vasárnap.
több mint 13 éve
Azért bennem élénken él még az a 4 évvel ezelőtti Eagles elleni meccs...Ez most egy olyan meccs lesz, ahol elvileg mi vagyunk az esélytelenebbek. Ha ezt meg tudjuk nyerni, akkor minden ok, PO esélyes csapat vagyunk.
Cafatokra szedtek minket, az O# mozdulni se tudott, olyan csemegéket hívott még Johnson papó... BB annyiszor feküdt a földön hogy akár meg is ágyazhattak volna neki nyugodtan.
Ezt nem akarom látni mégegyszer 😀
Nem lesz ez egyszerű menet most sem, rohadt kíváncsi vagyok annyi fix 😊The terrible towel
Ha bukjuk, de úgy hogy mondjuk 20 pont alatt tartjuk őket, és 100y alatt marad a futásuk, azt is elfogadhatónak tartanám, mert azt jelentené, hogy összeáll a D. Az hosszú távon nekünk jobb lenne, mint most nyerni 36-35-re.
Két dolog van, amit nagyon nem szeretnék látni: 25-nél több kapott pont, és hogy tudnak ellenünk jól futni.
több mint 13 éve
Azért bennem élénken él még az a 4 évvel ezelőtti Eagles elleni meccs...ja
Cafatokra szedtek minket, az O# mozdulni se tudott, olyan csemegéket hívott még Johnson papó... BB annyiszor feküdt a földön hogy akár meg is ágyazhattak volna neki nyugodtan.
Nem lesz ez egyszerű menet most sem, rohadt kíváncsi vagyok annyi fix 😊The terrible towel
9 sack voltt, meg 35 majdnem😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mészárlást akarok...SoldadosAkkor nézzél Pats meccset! 😊
cdn3.sbnation.com/imported_assets/1221463/wilforkdestroy.gif
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Azért bennem élénken él még az a 4 évvel ezelőtti Eagles elleni meccs... Cafatokra szedtek minket, az O# mozdulni se tudott, olyan csemegéket hívott még Johnson papó... BB annyiszor feküdt a földön hogy akár meg is ágyazhattak volna neki nyugodtan.
Nem lesz ez egyszerű menet most sem, rohadt kíváncsi vagyok annyi fix 😊
több mint 13 éve
S szólt az Úr Amen 😀😀😀😀😀😀
több mint 13 éve
Tomlin azt mondta, hogy vasárnap az Eagles ellen valószínűleg visszatér Troy, Harrison és Mendenhall is.Nekem hiányzott Harrison és a keménysége. 😊 Szükség van olyanokra, akiktől rettegnek, s ilyen nem volt nálunk a hiányában. Mészárlást akarok, ha most nem, akkor végleg kuka az idény.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
steelers.hu/pink-month/
Osszátok ahol tudjátok. Idén is szeretnénk legalább olyan sikeresek lenni mint tavaly.polamalu
több mint 13 éve
blog.steelers.com/2012/10/01/blount-honored-in-hometown/Steelers’ legend Mel Blount was honored by the Pro Football Hall of Fame on Monday as one of their “Hometown Hall of Famers,”
több mint 13 éve

steelers.hu/pink-month/
Osszátok ahol tudjátok. Idén is szeretnénk legalább olyan sikeresek lenni mint tavaly.
több mint 13 éve
A PFF az újoncokról:Second round OT Mike Adams saw 56 of his 57 snaps in Week 1 where he surrendered a modest two hurries and a sack, but a -1.9 run block grade has him in the negative for the season.
Of his 27 offensive snaps, fifth round RB Chris Rainey has four carries and four receptions. He’s yet to show his big play ability though he’s forced two missed tackles. He’s also returned four kicks and one punt for a 0.5 special teams rating.
TE David Paulson was the second of four seventh rounders and he’s spent 17 of his 23 snaps as an extra run blocker.
Fellow seventh rounder, OT Kelvin Beachum, managed to give up a hit on one of his seven snaps to put him at -1.1 on the season.
The only undrafted free agent to see time is FB Will Johnson whose picked up three receptions for 42 yards on his 47 snaps.
több mint 13 éve
Szezon előtt nem örültem hogy már a 4. játékhéten bye week-esek leszünk, viszont jelen helyzetben jól jött.Sérültjeink kapnak plusz egy hetet, kipihenhetjük a bohóc meccseket, és újult erővel -a fejekben rendet rakva- indulhatunk neki a folytatásnak. Remélhetőleg javulást hoz.
több mint 13 éve
Tegnap végre nem hibázott se a támadósor, se a védelem és a speciális egységnél se láttam nagy gondokat. Ráadásul nem is kaptunk ki, szóval összességében nem volt rossz ez a hétvége! 😊
több mint 13 éve
Mike Wallace had catches of 40 yards or more in six consecutive games last season. Antonio Brown caught another three. Here's how many the Steelers have produced over 40 this season: Zip. They have one over 30.Is the deep pass verboten in Pittsburgh these days? Offensive coordinator Todd Haley says no
több mint 13 éve
Két napig csak fortyogtam magamban. Úgy véltem fölösleges hozzászólnom, mert a Steelers család többi tagja már úgyis leszedte az összes keresztvizet a csapatról. Úgy tűnik van aki még nálam is sötétebben ítéli meg a helyzetet. Vagy talán csak még nálam is realistább. Van azonban néhány dolog amiről feltétlenül szót kell ejtenünk.Láttam egyszer egy olyan statot, hogy milyen a mérlegünk amikor Troy játszik, és milyen amikor nem. Ha jól emlékszem negatív(!) a mérlegünk a Troy nélküli meccseket tekintve.
Messiásként várjuk vissza Troyt és Harrisont. Velük feltétlenül jobb lesz ez a védelem. Jobb, de nem jó. De amilyen őrült jelenleg ez a liga, ez semmire sem garancia. Tudom ez szentségtörésnek tűnik, de jelen állapotok szerint egy negatív mérlegű szezont sem zárhatunk ki. Ugyanakkor még csak három meccsen vagyunk túl. Most Tomlin megmutathatja mekkora edző. Vasárnap a csapat - különösen a védelem illetve, az O-line kísértetiesen emlékeztetett egy gigantikus méretű trágyadombra. Adott a feladat: ki kell termelni a ganékupacból a benne rejtező nem csekély mértékű nemesfémet. Pokoli munka, de ezt nem lehet megúszni. Tűzzel-vassal, ha kell kíméletlen vágásokkal, de működőképessé kell tenni ezt a csapatot. Azonban siker esetén is rejtély, hogy az mire lesz elég.
Aztán ejtsünk szót Big Benről is. Igencsak izmos statisztikát produkált a Raiders ellen. De veszített. Nem tudta a végén megfordítani a meccset. Mint ahogyan Denverben sem. Sem a nyitófordulóban, sem januárban a PO-ban. És a Packers ellen sem, a superbowlban. Ez csak ami hirtelen eszembe jut, de valószínűleg nem teljes a lista. Hovatovább urbánus legendává degradálódik a mérkőzésfordító Big Ben képe. Ez az offense számára meglehetősen demoralizáló lehet. Ugyanakkor az ellenfelek védelme felszabadulhat egy hosszú ideje cipelt teher alól, s ez számunkra minden, csak nem jó.
...
Red Star
JH nélkül pedig sokkal egyszerűbb az ellenfélnek a QB megvédése, mert őt egy időben sokszor duplázták, ezáltal kevesebb figyelmet kapott Woodley, így ő is jobban érvényesült. Carterre nincs miért két embert küldeni, ezért értelemszerűen több ember jut középre, vagy Woodley oldalára. Emiatt ők sem tudnak olyan hatékonyan nyomást kifejteni.
Nem messiásként várom vissza őket, de minden emberi számítás szerint velük nagyon fel fog javulni a passz elleni védekezésünk. A futás elleni más téma, mert nálunk ugyan Troy is szerepet kapott ebben, de alapból a D line dolga lenne középen lehúzni a rolót, és úgy látom, mintha ott lenne inkább némi probléma.
Az O-nak most nem Ben a legnagyobb baja, hanem hogy nem tudunk futni. Nem olyan nagyon régen Parker bőven 1000y fölötti szezonokat futott, volt olyan év, mikor vezette a ligát futott y-ban, nos, onnan 4-5 év alatt eljutottunk ide, hogy jelenleg 30.-ak vagyunk futásban. Ez tarthatatlan.
Ezekkel együtt azt gondolom: nem lesz negatív szezon.
több mint 13 éve
Jerome Bettis RB, Jeff Hartings C, Kevin Greene OLB, Gary Anderson K, Bill Cowher HC, Buddy Parker HC, Art Rooney owner szerepel a 127 modernkori HoF jelölt között a Steelers részéről. Idén sztem reálisan nézve Bettisnek és Greene-nek lehet esélye döntőre, vagy a bekerülésre. Az elődöntősökre novemberben szűkítik a listát.

több mint 13 éve
Nézzétek meg az új South Park-ot, még Vugyli is szerepel benne 😀
több mint 13 éve
...meglátásom azaz, hogy ha ...HaggansHa nincs a (2.) fumble a Steelers nyer, Ben 400y felett passzol stb...
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek!!Én egy kicsit másként látom a dolgokat. Persze meg vannak az O hibái is- gondolok itt a szar futásunkra- de elsősorban a védelmünek kell rendbe vágni de nagyon és itt akár távlati dologként arra is gondolok, hogy majd a jövő évi drafton az 1-2. körben a Dbe kell húzni. A Raiders elleni meccsről annyit, hogy 31 szerzett pontal simán meg kellett volna oldani a meccset és a meglátásom azaz, hogy ha a D kijön a negyedik negyedre is akkor nem lett volna gáz. Szóval egyszó mint száz rakja rendben
Dick bá' az ő egységét aztán meglássuk mi sül ki belőle.Hozzátenném én nem vagyok annyira borúlátó egyenlőre.
több mint 13 éve
Nem kell félni. Jönnek vissza.
Végül egy olyan téma, ami minden csaptot egyaránt érint. Meddig akarnak még a liga vezetői szórakozni a játékvezetőkkel? A botrányosan szar bíráskodás csak egy dolog. Abból néha ízelítőt kaptunk a profi bírók részéről is. Ámbár a mennyiség egy ponton átcsap minőségi változásba. De van a dolognak egy olyan vetülete is, hogy a jelenlegi amatőr vakondokkal szemben minden játékos és edző megengedhetőnek véli a reklamálást, megfélemlítést, üvöltözést. És ha nem térnek vissza a régi bírók 1-2 héten belül, akkor ez a magatartás megrögzül és romba dönti a hivatásos bírók tekintélyét is. És ez hosszútávon rettentően káros lesz az egész ligának.Red Star
espn.go.com/nfl/story/_/id/8427652/locked-nfl-referees-return-early-week-sources
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.