Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Két napig csak fortyogtam magamban. Úgy véltem fölösleges hozzászólnom, mert a Steelers család többi tagja már úgyis leszedte az összes keresztvizet a csapatról. Úgy tűnik van aki még nálam is sötétebben ítéli meg a helyzetet. Vagy talán csak még nálam is realistább. Van azonban néhány dolog amiről feltétlenül szót kell ejtenünk.
Messiásként várjuk vissza Troyt és Harrisont. Velük feltétlenül jobb lesz ez a védelem. Jobb, de nem jó. De amilyen őrült jelenleg ez a liga, ez semmire sem garancia. Tudom ez szentségtörésnek tűnik, de jelen állapotok szerint egy negatív mérlegű szezont sem zárhatunk ki. Ugyanakkor még csak három meccsen vagyunk túl. Most Tomlin megmutathatja mekkora edző. Vasárnap a csapat - különösen a védelem illetve, az O-line kísértetiesen emlékeztetett egy gigantikus méretű trágyadombra. Adott a feladat: ki kell termelni a ganékupacból a benne rejtező nem csekély mértékű nemesfémet. Pokoli munka, de ezt nem lehet megúszni. Tűzzel-vassal, ha kell kíméletlen vágásokkal, de működőképessé kell tenni ezt a csapatot. Azonban siker esetén is rejtély, hogy az mire lesz elég.
Aztán ejtsünk szót Big Benről is. Igencsak izmos statisztikát produkált a Raiders ellen. De veszített. Nem tudta a végén megfordítani a meccset. Mint ahogyan Denverben sem. Sem a nyitófordulóban, sem januárban a PO-ban. És a Packers ellen sem, a superbowlban. Ez csak ami hirtelen eszembe jut, de valószínűleg nem teljes a lista. Hovatovább urbánus legendává degradálódik a mérkőzésfordító Big Ben képe. Ez az offense számára meglehetősen demoralizáló lehet. Ugyanakkor az ellenfelek védelme felszabadulhat egy hosszú ideje cipelt teher alól, s ez számunkra minden, csak nem jó.
Végül egy olyan téma, ami minden csaptot egyaránt érint. Meddig akarnak még a liga vezetői szórakozni a játékvezetőkkel? A botrányosan szar bíráskodás csak egy dolog. Abból néha ízelítőt kaptunk a profi bírók részéről is. Ámbár a mennyiség egy ponton átcsap minőségi változásba. De van a dolognak egy olyan vetülete is, hogy a jelenlegi amatőr vakondokkal szemben minden játékos és edző megengedhetőnek véli a reklamálást, megfélemlítést, üvöltözést. És ha nem térnek vissza a régi bírók 1-2 héten belül, akkor ez a magatartás megrögzül és romba dönti a hivatásos bírók tekintélyét is. És ez hosszútávon rettentően káros lesz az egész ligának.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Mundy-t 21 ezer dollárra büntette a liga DHB kiütéséért.
több mint 13 éve
Stev Pittsburgh Steelers 25
Erről a felháborító dologról volt már szó?
 kepfeltoltes.hu/120926/r-s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
27 másodperccel a vége előtt.Atari
lehet tudni valamit Ziggy térdéről?

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Meg amikor a földön kúszva vetődött Ben térdére a védő, hátulról. Azután kicsit húzta is a lábát.
több mint 13 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
ezt hivjak chop block-nak 😕
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Erről a felháborító dologról volt már szó?
 kepfeltoltes.hu/120926/r-s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
27 másodperccel a vége előtt.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Szerintem nem a tohonyaság a fő baj, mert most egészen jól védik Benit. Valami más lehet a háttérben, valami olyan amit szerintem a következő két hétben kicsiszolnak. Azt hiszem most átesünk a ló túloldalára és mindenki a zsebre koncentrál nincs meg az arany középút.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Nagyon tohonya az O-line. (Ezért nem tudnak rést nyitni a futáshoz.) Egy mozgékony D ellen akkora szívások lesznek, hogy "öröm" lesz nézni.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ma először Harrison teljes értékű edzésmunkát végzett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ajjaj, ti is fiaim, brutálisok? Nem megy nektek ez a Raiders-dolog, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen QB-mutatókkal ki tudtok kapni.lucas
Ben megtett minden tőle telhetőt, nem rajta múlott.
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Ajjaj, ti is fiaim, brutálisok? Nem megy nektek ez a Raiders-dolog, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen QB-mutatókkal ki tudtok kapni.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
Láttam a meccseteket, egyértelmű h mik a hibák, de ettől függetlenül valahogy el nem tudtam képzelni, h ezt a meccset elveszítsétek.. Sztem nem annyira katasztrófális a helyzet, mi tavaly ennél sokkal szétesettebb védelmet raktunk össze a szezon végére, Polamalu és Harrison visszatértével sztem eleve nagy javulás várható a Dben (persze ha egészségesek lesznek), én azt gondolom h össze fog ez állni még idén.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Éjjel a meccs után hirtelen felindulásból nem akartam beírni, de az a baj, hogy aludtam rá egyet, és most sem látom másként.

O: Haley-féle passz rendszer működik, futás drámaian romlott.

D: pass rush csak Woodley oldaláról létezik, a JH-t helyettesítő srác (Carter?) teljesen súlytalan. Mundy természetesen nem tudja pótolni Troyt. Futás ellen főleg Ziggynél gyenge a D line.

Amiben reménykedek: JH és Troy visszatérésével látványosan feljavul a passrush és a secondary is, a futás ellen lehetnek gondok, de alapból jobb lesz a D.

Offense oldalon a szokásos történet, sz@r a fal -csak másképp mint eddig.
És ezzel csatlakoznom kell tenorx véleményéhez, mégsem vagyunk akkora draft királyok, ahogy eddig hittük. És ez D oldalon is igaz, az 1-2 körös játékosaink -Pouncey kivételével- nem lettek meghatározó játékosok a posztjukon.

Ha az utolsó SB-ra azt mondtuk, hogy nem az O vagy a D, hanem csapatként veszítettük el, akkor a tegnapi meccsre ugyanez igaz. Súlytalan volt a D, és az O sem tudta befejezni a meccset, amikor megvolt rá a lehetőség. Hát szerintem ennyi. Pozitív szezon meglesz, de PO nem.

Ja, és jó hogy Harrison távollétében Mundy ápolja az imidzsünket, a francért kellett telibe fejelnie az elkapót? Ha 10 centivel lejjebb megy, akkor is KO és akkor senki sem szólt volna semmit.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Igen.
4 passzolt TD-vel, nulla pickkel tartsuk már azt a kurva előnyt. Ha runrunrun..., persze 2,4 yarddal csak 3&out a vége és az esély a pontok szívására.
Azért az érdekelne, hogy mitől lett ennyire gáz a futásblokkolás, mert azt nehezen tudnák beadni, hogy ez az OC váltás miatt van.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ilyenkor de nagyon visszasírja az ember, hogy dobálhassanak az átlagnál kicsit jobban ellenünk, ha a futás sehova se tart a 0-án kívül, mert akkor a végén már úgyis csak a dobás marad, ha meg gyün a nyomás, akkor nagyobb a hibalehetőség meg a pick az ellennél... Jájj,.

kishaszi
That's it. Amíg a futást nem fogjuk, és amíg nem tudunk futni, addig nincs jó csapat. Abszolút ékes példája annak, hogy a futás a labda mindkét oldalon mennyivel fontosabb. Hiába dobálsz 400 yardot 4 TD-vel, pick nélkül, ha nem tudsz futni, nem tudod ölni az órát, ha nem tudod fogni a futást, akkor az eredményt se tudod tartani.

Két átlagos egységünk van, és ez még akkor is igaz, ha a passzjátékunk működik, vagy legalábbis kezd összeállni, amíg a botrányosan szar 3-as átlagot se érjük el futásban, addig ez az egység is csak egy romhalmaznak tekinthető. A védelem dettó szarkupac, amíg nem fogjuk a futást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Ilyenkor de nagyon visszasírja az ember, hogy dobálhassanak az átlagnál kicsit jobban ellenünk, ha a futás sehova se tart a 0-án kívül, mert akkor a végén már úgyis csak a dobás marad, ha meg gyün a nyomás, akkor nagyobb a hibalehetőség meg a pick az ellennél... Jájj,.

Én felkészültem a mészárlásra lelkiekben. A tavalyit kb. be lehetett tudni annak, hogy jobb a Ravens, oszt egyszer kijön a lépés nekik is nagyon, de ha ilyen lesz a D, akkor ellenük óriászacsi. Meg leszarnám a PO elúszását, de ha csoporton belüli játékunkat se tudjuk hozni, az a baj. kishaszi
Na ettől én abszolút nem tartok. A csoporton belüli meccseknek teljesen más a lélektana, ráadásul oda-vissza ismerik egymást a csapatok. Én úgy érzem, még a Ravens ellen is mi vagyunk az esélyesek, ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy hozni is fogjuk a meccset. Tudom, hülyén hangzik, de véleményem szerint a csoportmeccsek latolgatásakor szinte felesleges figyelembe venni, hogy a többi csapat ellen mit művelünk.
több mint 13 éve

Én felkészültem a mészárlásra lelkiekben. A tavalyit kb. be lehetett tudni annak, hogy jobb a Ravens, oszt egyszer kijön a lépés nekik is nagyon, de ha ilyen lesz a D, akkor ellenük óriászacsi. Meg leszarnám a PO elúszását, de ha csoporton belüli játékunkat se tudjuk hozni, az a baj.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A válaszaim, sehogy. Idén biztosan nem.
Az O egy közepesnél kicsit rosszabb kezdő CB-k nélküli D ellen tudta hozni a passzokat. A futás sehol és ebben a legnagyobb hátráltató a saját O falunk. Az, hogy most a Pass Prot működik szerintem nem érve, mert amikor egy komolyabb egységgel vettülk fel a harcot majmot csináltak a falból. Lásd Denver, Miller és társaival.
Idénre senki se várjon semmi kiugrót, 20-on belüli cetlink lesz amit okosan kell majd használni.
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Lássuk a jó oldalát. Egy egészségesebb futójátékkal stabil, jó ponttermő csapatunk lehet amely a Troy-al és JH-val kiegészült védelem meg is tart hátul. Red Zone idáig úgy néz ki működik, Miller istenkirály. Talán Haszi írta az éjszaka, hogy a tavalyi TD-it 3 mérkőzés alatt megduplázta. Mondjuk azt még nem látom, hogy hogyan lesz itt a futójáték egészségesebb, és hogyan fogjuk Mr.Rizsát semlegesíteni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Csak az első félidőt néztem, az nagyjából rendben volt persze az Oakland TD-it leszámítva, mindkettő nevetséges hibák eredménye volt. Gyakorlatilag akkor el kellett volna dönteni a meccset, de nem sikerült. Az O-t annyiból bántanám, hogy ott volt a kés az Oakland nyakán, mégse sikerült meghúzni. A D-re nincsenek szavak: nincs semmi, ami jól működne benne. És igazából az a baj, hogy nem is értem, miért nem: kiváló edzők, magas draftpickek, mi kell még? Amikor Keisel megette a félidő vége előtt a "beugratást", már kacagtam magamban: hát már ő is?

Jelzem én nem érzem azt, hogy véget ért a szezon, mert a potenciál benne van a csapatban éppen a korábban említett okok miatt. Bízom abban, hogy ráéreznek a megfelelő irányra és felkeményedik a védelem.
több mint 13 éve

több mint 13 éve

Ben Roethlisberger was limping across the locker room and his right knee was bleeding, too. It was another tough day at the office for Roethlisberger in the stadium that is quickly becoming one of his least favorite places to visit.

When he turned around to face reporters after washing away the blood and sweat from another head-scratching loss by the bay, one would have never known by the look on his face that Roethlisberger had just played one of the best statistical games of his career.

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Azért minden nem mehet egyszerre,uraim.
Évekig anyáztunk a meccsenkénti 3-5-7 sack miatt,követelve,hogy legalább picit védjék meg BB-t.
Nos ez az idő is eljött,csak sokat kértek érte a tescóban...
-Nincs futás,és olyan nagyon nem látszik,hogy majd mitől lesz.Cserébe a passzjáték az eddigieknél lényegesen jobb,ez vitathatatlan.
-A D visszaesése várható volt,az ennek kompenzálására tett lépések kérdésesek.Végülis nincs nagy baj,a D line olyan szar mint a DB sor,eddig idén csak Clark és Pola játszott a nevéhez méltón.És nem gondolnám,hogy JH jöttével ez pikk-pakk megváltozik.

Azt sem hiszem,hogy ezt nettó Tomlin nyakába lehet varrni.
Egy korszakos csapatrész elmúlását szemléljük hétről-hétre,ezt nem lehet egy byeweek alatt rendbetenni.
több mint 13 éve
Hát elkeseredetten néztem, az eredménykövetőbe be is írtm valamikor a második félidő közepén, hogy 40 pontot kellene csinálni, hogy győzzünk. Úristen tavaly és előtte a 18-20 pont is egy sima határ volt mert a D nem engedett átlagban többet 14-06 pontnál. Az első félidőben CP 50 passzolt yard alatt volt azután csak felhoztuk 200 fölé. Botrányosan rossz volt. A futás mint olyan jellemzésére "a játékunk nyomokban a futás elemeit tartalmazhatja" a legmegfelelőbb talán. Ben Delayberger meg most már rendszeresen elbassza az órát minimum egyszer persze kulcs playnél. Idegenben megérteném, de a Heinzen is megcsinálja.
Az O line jó munkájába az is benne foglaltatik, hogy nem ad egy teljes pályányi előnyt büntikkel az ellennek.
Nem tudom mit tudnak ajd kitalálni, de most valahol a béka alsó fertálya környékén vagyunk.
Nem baj akkor is GOOOOOOO STEEEEEELERS
több mint 13 éve
Ez a szezon (és sztem még jó pár) kuka.

A D már messze nem jó, az offense meg minden csak nem érett és összeszedett. Kulcsszitukban fumble, kulcsszitukban nincs meg a 3rd down, irdatlan mennyiségű zászló továbbra is false startra, delay of game-re és holdingra - nem ritkán termszetesen kulcsszituban, a futójáték pedig totálisan értékelhetetlen.

Kijelenthető, mindkét egységünk legfeljebb átlagos. A D-ben annyi javulási potenciál legalább van, hogy oda visszatér majd az ötödik héttől Troy és Harrison.