Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
nagyon remélen hogy Troy és James játszik majd a következőn...nagyon-nagyon remélem.
több mint 13 éve
Dezsavű kéremszépen, szopni mentünk jó nagyot a fekete lukba.Tényleg, a utolsó meccs jól sikerült, nekem az a 3pontos vereség rohadt fájdalmas, ha jó emlékszem azzal a zacsival maradtunk le a PO-ról abban az évben. Nem szeretem az Öklendet 😊The terrible towelOakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?No 0.474es győzelmi mutató az 10:9 oda, eddig a POba 3:3, az ucsó két meccs Grabovski szuperegérrel egy hárompontos vereség megegy harminchárompontos laposraverés, akkor állították ki Seymourtsutianap
Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...The terrible towel
A D a reptéren maradt, vagy a vlagyivosztoki járatra szállt fel, és csak a mezek játszottak helyettük. Szánalmas fos, ez még a múltkorinál amikor BigBen játszott szarul, annál is iszonytatóbb volt. Most az volt a különbség hogy ő játszott hatalmasat, az O# végülis rendben volt, 31 ponttal lazán meccset kell nyerni. De ahhoz kell egy közepesnél csak picit rosszabb D# is, hogy W legyen a vége. Ennyit erről, gyalázatos, csapnivaló hányás volt ez, szóra sem érdemes.
több mint 13 éve
na...hát ez botrányosan szar volt...a D ....nem is találom a szavakat...a II. félidőben valami köpedelem volt amit műveltek. A nem létező futójátékot pedig létezővé kéne varázsolni mer' Ben apó nem fog minden meccsen 4 TD kiosztani...a rohadt életbeé s ráadásul gyün a Phily, ha nem javítunk a D-n ordas csúf móka lehet belőle.
több mint 13 éve
Most már indokolt a pánik.vassadiTeljesen felesleges, ez egy korszak vége. A defense elért arra a szintre, hogy már nem tudja megnyerni a meccseket. Sérülések, öregedés, tök mindegy, újra kell épülnie ennek a defensnek, de sajnos kicsit pesszimista vagyok, mivel a draft pickjeink eddig nem nagyon akarnak beválni. Mennyit dobtunk ki az ablakon az utóbbi években mégis (és sajnos az első körösök sem akarnak franchise playerekké válni, Ziggy is minden, csak nem jó eddig, Maurkicet szereti a sajtó, de ő se jó egyébként, Heyward jónak tűnik, de majd meglátjuk)? Sajnos ez üt vissza, nem lesz zökkenőmentes az új csapat felépítése.
több mint 13 éve
Most már indokolt a pánik.
több mint 13 éve
vagy Ő akar lenni a gyűrűk Ura!!!!Na most vajon mire gondolhat?lehet ,hogy a 7.gyűrűre!!!!!!!!!!!!
Blitzburgh
janisz
több mint 13 éve
Na most vajon mire gondolhat?lehet ,hogy a 7.gyűrűre!!!!!!!!!!!!
Blitzburgh
több mint 13 éve
A technika u.a. más visz gépet. Egyébként annak a kollégának aki Miller mezben volt van saját passa, de ha nincs elküldöm az én kódom valakinek privátba. Megoldjuk mindenképp.
több mint 13 éve
És akkor honnan lesz kivetítve a meccs?Igen lesz, bár én 90%-hogy nem megyek.polamaluAmúgy lesz vasárnap meccsnézés a Csiliben? Lehet, most is mennék, ha lesz.SoldadosÍgy van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.polamaluTeljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Igen lesz, bár én 90%-hogy nem megyek.Amúgy lesz vasárnap meccsnézés a Csiliben? Lehet, most is mennék, ha lesz.SoldadosÍgy van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.polamaluTeljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli
több mint 13 éve
Amúgy lesz vasárnap meccsnézés a Csiliben? Lehet, most is mennék, ha lesz.Így van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.polamaluTeljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mendi, Troy és JH már hivatalosan is OUT a hét végén. Nem meglepetés, ezt simán kell nélkülük is hozni.polamaluSylvester is out, bár ő amúgy is csak csere lenne.

több mint 13 éve
Így van a lábak jók, de azért ne várjuk el, hogy a saját O falunk seggén keresztül egy sor D line játékost áttörve 3-4 LB-t lerázva 45 yardokat futnak minden carryből. A fal, ha nem nyit lyukat akkor koppannak ezt látjuk most, majd, ha megtanulnak futásnak blokkolni akkor emelkedik az átlag.Teljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.SoldadosHarrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli
több mint 13 éve
Mendi, Troy és JH már hivatalosan is OUT a hét végén. Nem meglepetés, ezt simán kell nélkülük is hozni.
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek. Én sem a futókban látom a problémát.Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
kittli

több mint 13 éve
Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosÉn spec. most is azt gondolom, hogy az RB állományunk jó. Nem hiszem, hogy ők "felejtettek el" futni, egyszerűen nincsen meg a lik ahol ezt megtehetnék. Ettől függetlenül várom vissza Mendy-t, de nem dőlök a kardomba ha óvatosságból pihentetik még 1 meccsen.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.SoldadosIgen, ha a Jets-et nélkülük meg tudtuk oldani a Raiders-t kötelező. A cserék legalább tovább érezhetik a nyomást és edződhetnek. Jobban kiderül így, hogy valaha is lesznek-e megfelelő alternatívák a fent említettek után mint az előszezon meccseken, meg a nagyon szétnyerteken az utolsó 5 percben.
több mint 13 éve
Harrison és Troy nem játszik a Raiders ellen. Úgy gondolom ennek elővigyázatossági okai vannak, s a bye week után, azaz a következő, . heti meccsen térnek vissza. Én hasonlót gondolok amúgy Mendy esetében is, bár lehet hogy őt a gyér futójátékunk miatt már Oaklandben is bevetik.

több mint 13 éve
Nem edzett: Leftwich, Adams, Miller, Harrison, TroyTeljes értékű edzés: Dwyer, Wallace, Sanders, Gilbert, Sylvester
több mint 13 éve
(Mingyá átvésem az eredeti magyartalanra.)Hámer legszebb öröm a káröröm. Mondá vala ki. Nincsen benne irigység, ráadásul szívbül gyün az😀
Szóval a Dikk bácsi féle nyomás, CP olyan, mint az érett gorgonzola, színe is van, szaga es. Annyit morzsolta már, hogy elég az akupunktúrás pontokra hatni, s asszem ez az első régiosztálytalálkozós meccse. Nem lesz nagy bliccvicc, csak néha elküldi a Vudlit tekköltkerülni, vagy csak amit a front tud nyomni, annyi is elég, ha a futást száz alatt tarjuk biztos lesz piktparádé Mándi meg Klark rajta lesz remélem. Ó drága Carsont imádni fogja az egész Nort, de abban biztos vagyok, hogy a Bengals meccset végig a hátán tölti, nyuszifül, imádnivaló nyuszifül.sutianap
Marék dörzsi? he😊 Aztán nem inni előre a medve bőlére, mert fetrengés a vége, de nem a! Sbár ez másodlagos acélfalván, sőt, a félszeműek királyok lehetnének és megszelídíthetnék a cicceket, igazándiból ez vólna jó nekünk... De végül is: Ük tudják! Mondaná Gergő bácsi.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tényleg, a utolsó meccs jól sikerült, nekem az a 3pontos vereség rohadt fájdalmas, ha jó emlékszem azzal a zacsival maradtunk le a PO-ról abban az évben. Nem szeretem az Öklendet 😊Oakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?No 0.474es győzelmi mutató az 10:9 oda, eddig a POba 3:3, az ucsó két meccs Grabovski szuperegérrel egy hárompontos vereség megegy harminchárompontos laposraverés, akkor állították ki Seymourtsutianap
Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...The terrible towel
több mint 13 éve
Nem edzett: Dwyer, Wallace, Sanders, Miller, Gilbert, Harrison, TroyvassadiAz első 5-ről mit tudunk, hétvégén lesznek ugye?
több mint 13 éve
(Mingyá átvésem az eredeti magyartalanra.)Szóval a Dikk bácsi féle nyomás, CP olyan, mint az érett gorgonzola, színe is van, szaga es. Annyit morzsolta már, hogy elég az akupunktúrás pontokra hatni, s asszem ez az első régiosztálytalálkozós meccse. Nem lesz nagy bliccvicc, csak néha elküldi a Vudlit tekköltkerülni, vagy csak amit a front tud nyomni, annyi is elég, ha a futást száz alatt tarjuk biztos lesz piktparádé Mándi meg Klark rajta lesz remélem. Ó drága Carsont imádni fogja az egész Nort, de abban biztos vagyok, hogy a Bengals meccset végig a hátán tölti, nyuszifül, imádnivaló nyuszifül.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Blitzburgh