Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy kérdésem lenne. Azt látom, hogy általában az O teljesítményével vagytok nagyon elégedetlenek. A kérdés nyilván az, hogy miért nem igazán működik a dolog.Én nem látok ilyen jellegű problémákat. Egy olyan hiba bárkinél becsúszhat, mint a Denverben dobott picksix. Tegnap jól játszott, nem lehetett rá panasz. Egyre jobban érzi az új rendszert, ráadásul ez még mindig csak a második meccs, az offense még koránt sincs kész.
Annyira nem ismerem a csapatot, hogy ebben véleményt mondhassak, de egy dolog feltűnt. BigBen mintha az utóbbi időben nem lenne az, aki korábban volt. Nem arról van szó, hogy rossz lenne, hanem - nehéz megfogalmazni - mintha befásult volna. Az ember azt várná egy ilyen kaliberű QB-tól, hogy évről évre egyre jobb lesz, egyre kevésbé tartható. De BB valahogy nem ezt az érzést sugallja. Az utóbbi időkben pl. szinte tutira megjósolható bizonyos meccsszituációkban, hogy, na, most jönni fog egy INT. És túl gyakran jön is.
Nem lehet, hogy valami egyet nem értés van a háttérben? Hogy mondjuk Ben nem hisz abban a játékstílusban, amit az edzői stáb erőltet. Vagy nem bíznak egymásban bizonyos játékosok? Esetleg konkrétan rosszban is vannak?peterk2005
A baj a futójátékkal van. A második meccsen is ugyanolyan reménytelen volt, mint az elsőn, úgyhogy most már lehet miatta aggódni. De legalább Haley nem erőltette annyira látványosan, mint a Broncos ellen; amikor kellett, passzoltunk. Nem tudom, hogy Mendy visszatérése mennyit segít majd, de valamit változtatni kell. Kíváncsi vagyok, hogy tudunk-e ebben javulni a Raiders ellen, akiket a Dolphins tegnap szétfutott. Bár az első héten a Bills is hasonlóképpen termelte a yardokat a földön a Jets ellen, mi viszont...
több mint 13 éve
Egy kérdésem lenne. Azt látom, hogy általában az O teljesítményével vagytok nagyon elégedetlenek. A kérdés nyilván az, hogy miért nem igazán működik a dolog.Annyira nem ismerem a csapatot, hogy ebben véleményt mondhassak, de egy dolog feltűnt. BigBen mintha az utóbbi időben nem lenne az, aki korábban volt. Nem arról van szó, hogy rossz lenne, hanem - nehéz megfogalmazni - mintha befásult volna. Az ember azt várná egy ilyen kaliberű QB-tól, hogy évről évre egyre jobb lesz, egyre kevésbé tartható. De BB valahogy nem ezt az érzést sugallja. Az utóbbi időkben pl. szinte tutira megjósolható bizonyos meccsszituációkban, hogy, na, most jönni fog egy INT. És túl gyakran jön is.
Nem lehet, hogy valami egyet nem értés van a háttérben? Hogy mondjuk Ben nem hisz abban a játékstílusban, amit az edzői stáb erőltet. Vagy nem bíznak egymásban bizonyos játékosok? Esetleg konkrétan rosszban is vannak?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten.labyA 90 futott yard nem vészes. A 4-es átlag már bajosabb, de ezen a számon sokat dob, hogy amikor Tebow volt bent, két option play-ből előbb ő maga futott 22 yardot, majd ezután McKnight 12-t. Harmadik próbálkozásra viszont már sikerült kiiktatnunk az optiont, -6 yardos futás lett belőle.
A D-vel elégedett vagyok, Clark valóban jól játszott, és ha Troy és Harrison visszatér, még jobb lesz a védelem.
Viszont úgy tűnik, ha Harrison vagy Woodley hiányzik, akkor a túloldalról idén se nagyon lesz nyomás:
After two games, the Steelers' temporary replacements for James Harrison have combined for 1 pressure (a sack by Jason Worlids during Week 1) on 41 pass rushes.
több mint 13 éve
Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten. Viszont passz ellen legalább már jobb.Clark nagyot játszott azt szögezzük le.
több mint 13 éve
Jelenleg nincs elsőszámú futónk, s bármennyire is lelkesek meg mi is drukkolunk nekik a jelenlegiek nem elsőszámúak. Héli nem sokat lacafacázik öthat kerri oztán már nyúl a padra. Viszont cserébe sok passzt kapnak, kaphatnának ha nem lennének aluldobálva.Mikor bekapcsolódtam a meccsbe a Vörös épp 13 yardot futott. Erre kiírták, hogy 4 kísérlet 4 yard. Ha jól számoltam 6 db mínuszos futásunk volt. Azért ez nagyon gáz és ebben vastagon benne van a fal.
Nem akarom ekézni a falat, de ez a Mekintájer gyerek cumiztatta rendesen Maxi bébit.sutianap
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
...ha a túloldalon nem elit irányító van, akkor jó teljesítményt tud hozni. SoldadosEz tetszett. Határozottan. Nem elit, de cölöp. Az is jó valamire, nem ? 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Jelenleg nincs elsőszámú futónk, s bármennyire is lelkesek meg mi is drukkolunk nekik a jelenlegiek nem elsőszámúak. Héli nem sokat lacafacázik öthat kerri oztán már nyúl a padra. Viszont cserébe sok passzt kapnak, kaphatnának ha nem lennének aluldobálva. Nem akarom ekézni a falat, de ez a Mekintájer gyerek cumiztatta rendesen Maxi bébit.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egy fokkal jobb volt. A védelem megmutatta, hogy Manning, az Manning, de ha a túloldalon nem elit irányító van, akkor jó teljesítményt tud hozni. Ez az egység, ha idén nem is lesz elit, de egy jó átlagot hoz majd megint, ahogy megszoktuk.Az Offense... Egy fokkal jobb, de hát volt is honnan, úgyhogy ez még mindig nagyon gyenguska... (Pont erről beszélek peterk 😉) Megintcsak egy, azaz egy flyt dobtunk Wallace-re, jéééé TD lett... De ami egészen borzasztó az a futás... Nem találom a szavakat... Denverben sem értük el az amúgy qrva gyatra 3-as átlagot, most már a 2,5-es sem sikerült. Katasztrofális. Ezzel sehova nem lehet jutni a PO-ban, ez egészen biztos. Persze a PO még 4 hónapra van, de ezzel lesz is munka bőven... Ami a legviccesebb, hogy meccsenként 4-5 deep passzal simán el lehetne érni, hogy ne legyen annyi ember a boxban, s akkor talán 3-as átlag meglenne, ami persze még mindig édeskevés lenne... Ehhez van is emberünk, vmi szélvész Mikey, de erre nem használjuk...
J. Dwyer 12 28
I. Redman 12 25
A. Brown 1 9
C. Rainey 2 3
Batch 1 1
Egy biztos, nekem nem tetszik ez az új Offense és az az irány, amit most képvisel. Nem kell ezzel egyetérteni, de jelenleg erősen visszasírom e tekintetben az elmúlt éveket. Persze lehet, hogy pár év múlva majd milyen király lesz és jót röhögök, hogy mit írtam az elején, de most perpill egyáltalán nem látom fényesnek a jövőt az O-t illetően.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Na ugye, kár volt még temetni ezt a csapatot. Nem lesztek ti rosszak idén sem.(Zárójelben azért megjegyzem, hogy néha a ti playhívásoktokat sem értem. Mintha arra mennétek, hogy minél több 3&longot csináljatok, mert BigBen-nek attól lesz orgazmusa. 😊 Az egy dolog, hogy sokszor meg is csinálja, de azért eccerűbb lenne első, második downokkal megcsinálni azt a 10 yardot. Legalább időnként. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Na, azért!! 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Tehát az esélyeink nem nőnek...Blitzburghdrukkolok NEKTEK!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Csak ismételni tudom magam: a hirtelen jelentős terhelés növekedést próbálják ellensúlyozni. A szalag nem tud hetek-hónapok alatt alkalmazkodni ilyen gyors változáshoz. A szalag csak utókövető (passzív) módon tud erősödni.A példád tényleg sántít, ott az izmok sorvadtak el (szalag nem tud, vagy csak extrém hosszú idő alatt), teljesen más egy izom és egy szalag viselkedése nem használat esetén is.
A térdgép nem sorvasztja a szalagot, vagy hátráltatja a szalag erősödését, hanem biztosítja a lehetőséget a szükséges fejlődéshez a sérülésveszély mérséklése mellett. Nem helyettesítő, hanem támogató eszköz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Szerintem meg ezzel nem sok esélye van edződni,én sem úgy gondoltam az erősödést mint az izom, nem vagyok annyira gyagya, de szerintem, ha egy 10 éves gyerekre ezt rárakod és négy évig viseli, vagy akármilyen segédeszközt, amikor leveszed sokkal nagyobb a sérülés veszélye. A szervezet megszokja a támogatást. Kicsit más, de pl a héten egy kollégám anyukájáról levettek egy fejrögzítő keretet 3 hónapig volt rajta, most alig bírja el a fejét és újra kell tanulnia tartani. Ez persze csak egy sántító párhuzam, de a lényeget ebből lehet talán érteni.
több mint 13 éve
Nem közvetlenül kapcsolódó hozzászólás következik.A szalag, mint olyan nem edződik, sokkal inkább hozzászokik, elviseli a növekvő terhelést. Aktívan nem tudod fejleszteni, mint például az izomszövetet.
Tegnap az OSU-CAL meccset nézegettem az ESPN-en és azt láttam, hogy szinte minden falember térdgépben játszik, ezek után nem annyira csodálom, hogy az NFL-ben az első alkalommal amikor egy edződött szalag húzódna, nekik azonnal szakad. Abban a fázisban amikor erősödni és edződni kellene a szervnek egy külső segítséget adnak amely pont az ellentétes hatást éri el, kevesebb használattal nem erősödik, hanem gyöngül. Értem, hogy a srácok azt a négy évet sérülés nélkül akarják végig játszani, mert az NFL-be kerülés mindenek előtt, de biztos megéri, hogy egy draft kiválasztás után valójában egy két meccset tudnak játszani és már ki is kerültek a keretből? Mindíg mondjuk, hogy az olyan falember akinek 2X szakadt valami már sosem lesz olyan (és nem csak a falemberek. Talán ezen is érdemes elgondolkodni a szuper felkészítőknek. Amennyiben pedig az a cél, hogy sose legyen baj, miért nem cserélik ki már 17-18 évesen gumi vagy spéci műanyag szalagra mindet akkor tuti nem szakadna.polamalu
18-20 éves srácokra villámgyorsan felpakolnak jelentős plusz súlyt, ráadásul a játék tempója, erőhatása is nagyságrendet nő a középiskolaihoz képest. Ha nem használnák a térdgépet, akkor az említett két sérülést jó eséllyel teljesítenék is az NCAA-ben.
Szóval, a térdgép lehetőséget teremt arra, hogy a számottevően megnövekedett terheléshez a szalagok fokozatosan tudjanak hozzászokni. Én úgy emlékszem, hogy amióta láttam NCAA meccset (pár éve), mindig hordtak ilyet.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nem közvetlenül kapcsolódó hozzászólás következik. Tegnap az OSU-CAL meccset nézegettem az ESPN-en és azt láttam, hogy szinte minden falember térdgépben játszik, ezek után nem annyira csodálom, hogy az NFL-ben az első alkalommal amikor egy edződött szalag húzódna, nekik azonnal szakad. Abban a fázisban amikor erősödni és edződni kellene a szervnek egy külső segítséget adnak amely pont az ellentétes hatást éri el, kevesebb használattal nem erősödik, hanem gyöngül. Értem, hogy a srácok azt a négy évet sérülés nélkül akarják végig játszani, mert az NFL-be kerülés mindenek előtt, de biztos megéri, hogy egy draft kiválasztás után valójában egy két meccset tudnak játszani és már ki is kerültek a keretből? Mindíg mondjuk, hogy az olyan falember akinek 2X szakadt valami már sosem lesz olyan (és nem csak a falemberek. Talán ezen is érdemes elgondolkodni a szuper felkészítőknek. Amennyiben pedig az a cél, hogy sose legyen baj, miért nem cserélik ki már 17-18 évesen gumi vagy spéci műanyag szalagra mindet akkor tuti nem szakadna.
több mint 13 éve
A túloldalon Revis sem játszik. Soldadosvégülis hazai gyerek...

több mint 13 éve
A túloldalon Revis sem játszik.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
azért összeomlani nem kell, futottak a Repcsiknek majd 200 yardot, vigyázd a bogyót

több mint 13 éve
Tehát az esélyeink nem nőnek...
több mint 13 éve
Egyedül Sylvester out, Troy és JH Qestionable státuszon vannak, véleményem szerint nem játszanak, ahogyan Mendi sem.
több mint 13 éve
kár pedig igazán játszhatna már 😊és mi lesz Mendenhallal? mascheranoVégig teljes értékű edzést végzett ezen a héten is, de több mint valószínű, hogy még ezen a meccsen sem lesz aktív (doubtfulnak is írják).vassadi
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ő teljes értékű munkát végzett, de ennek ellenére doubtful
több mint 13 éve
és mi lesz Mendenhallal? mascheranoVégig teljes értékű edzést végzett ezen a héten is, de több mint valószínű, hogy még ezen a meccsen sem lesz aktív (doubtfulnak is írják).
több mint 13 éve
Harrison és Troy ma sem edzett. Valószínű, hogy egyikük sem játszik a Jets ellen. 😕vassadiés mi lesz Mendenhallal?
:: HIBÁS KÉP ::