Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Harrison és Troy ma sem edzett. Valószínű, hogy egyikük sem játszik a Jets ellen. 😕
több mint 13 éve
"LaMarr Woodley Talán mert ő is érzi, hogy ennek a D-nek lassan neki kellene az élére állnia.
We will not be 0-2"'
Mostanában fogadkozásban LaMarr az élen jár... Blitzburgh
több mint 13 éve
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Tenorx, ha átküldenéd sokat segítenél. Nagyon köszönöm
több mint 13 éve
"LaMarr Woodley We will not be 0-2"'
Mostanában fogadkozásban LaMarr az élen jár...
több mint 13 éve
A tegnapi edzést kihagyók közül ma egyedül Dwyer tudott csatlakozni a munkához. Starks sem edzett ma, de elvileg biztosan pályára lép vasárnap.
több mint 13 éve
Ki tud nékem segíteni. Az a perverz ötletem támadt, hogy O line statokat szeretnék bújni. A miénket megtaláltam a Depot-on, de kellene több csapaté, most első körben a Denveré. Aki tud tuti helyet az segítsen pls.polamaluHali!
Van PFF előfizetésem, ha érdekel valaki akkor szóljál, és PMben átküldöm.
több mint 13 éve
Ez pedig a coldhardfootballfacts OL-indexe: www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/2/OHI/
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mennyire részletes kell? Az nfl.com-on van egy összesített stat néhány kategóriában. Klikk ide.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Ki tud nékem segíteni. Az a perverz ötletem támadt, hogy O line statokat szeretnék bújni. A miénket megtaláltam a Depot-on, de kellene több csapaté, most első körben a Denveré. Aki tud tuti helyet az segítsen pls.
több mint 13 éve
Nah, kedveskéim, elhúzok germániába focizni, vasárnap 11 fele landol a gép, szóval nem leszek a macsón, jó szurkolást !kishasziMegjöttem, de stem mingyá eldőlök😛 Ltom küzdős a meccs, majd írjatok
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
d.) BB a biztosnál is biztosabb célpontra vár.Tekintve hogy néha milyen homály dobásai vannak, ezt szerintem kizárhatjuk.
De hogy pozitív példát is hozzak: a SB gw drive utolsó passza Holmesnak, 3 védő közé a sarokba, az qrvára nem volt a biztosnál biztosabb célpont... szóval szvsz másról lehet szó.
több mint 13 éve
Az a baj, hogy Bennek szerepet kellett volna kapni a Spartacus sorozatban. Mindhárom évadban szerepelhetett volna gladiátorként, ahol kénye kedvére kúrhatott volna, plusz adrenalinfokozóként a kamerák előtt, és nem lenne gond a tini picsákkal...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
g) Betegesen imádja a veszélyt. Remeg érte mint drogos a napi adag kokóért. Civil élete is ezt látszik alátámasztani. Habár legutóbb felvállalta a világ legveszélyesebb üzemmódját, a házasságot, s ott bizony megeshet, hogy az asszony sorozatosan bezsákolja és akkor annyi, agyő veszélyes életmód!Red StarNem életszerű. Minél jobban korlátozza az asszony otthon, annál jobban tombol ha kiszabadul a szorításból. Ez remélhetőleg nála a pályán fog feltörni, nem egy kuplerájban.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
g) Betegesen imádja a veszélyt. Remeg érte mint drogos a napi adag kokóért. Civil élete is ezt látszik alátámasztani. Habár legutóbb felvállalta a világ legveszélyesebb üzemmódját, a házasságot, s ott bizony megeshet, hogy az asszony sorozatosan bezsákolja és akkor annyi, agyő veszélyes életmód!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Troy, Sylvester, Dwyer, és Harrison nem edzett ma, Hood csak limitáltan.
több mint 13 éve
F, dekoncentrált, nem biztos - ezért él a d, és e, pont is. Azért van itt Héli, hogy megtaníccsa a hidegfejséget alapállapotban is, nem csak akkor mikor Ngatya arrajár, azt szétüti az orrát. Hanem egyből első snapkor már óriási faszagyereknek kell lennie, s akkor gyorsabban megy a bogyesz is.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Az a nagy büdös helyzet, hogy BigBen esetében az a.) eset igenis számításba jön, főleg, hogy a hírek szerint borjúkötélen lesz. 😀Btw mi innen a fotelben üldögélve sokkal kisebb eséllyel mondjuk meg a frankót d.) és e.) között, mint a Steelers stábja. Szerintem d.) és fejleszthető és amennyire ismerem fejlődni is fog a szégyentelen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ha jól értem a vita/probléma tárgya leginkább Ben, nem pedig a fal. Ben eredeti stílusa ugye az, hogy az átlagosnál jóval többet pöcsöl a downfield stíröléséve. Mért akarná stírölni manapság ilyen sokáig valaki a downfieldet?a.) sok a jó csaj arrafelé
b.) másodpercekre kapja a fizetését
c.) az elkapók képtelenek elszakadni megfelelő idő alatt
d.) BB a biztosnál is biztosabb célpontra vár.
e.) BB egyszerűen nem képes 2-3 mp alatt meghozni a megfelelő döntést, sorozatban. Ergo, ha nem vanilla előre rajzolt playekről van szó - márpedig az NFL-ben egyre inkább nem ilyenekről van szó -, akkor szüksége van arra a plusz 2-3 másodpercre, nincs mese.
Namost, az első két lehetőség - bár vannak vonzó elemei - valószínűleg nem igaz. 😊 A c)-ben lehet valami, de az elkapógárdát és képességeit ismerve ez sem tűnik valószínűnek. Azaz, marad a d), e), mint valószínűleg lehetséges okok.
Ha a d) az igaz, akkor az bizony gyakorolható, alakítható. Lehet, hogy nem fog menni egy offseason és pár preseason negyed alatt, de át lehet állítani a stílust. Tomi-tomi a Pats-et BB-t hozta fel - jó - példaként. Mivel én megfogadtam, hogy pár földtörténeti korszakig most mellőzni fogom a Pats-re való hivatkozást, ezért hivetkozom inkább a Colts-ra, PM-re. Tessék megnézni egy meccset mondjuk 2004-2005 környékéről, és utána egyet 2008-2010-ből. Feltűnő lesz a különbség abban, hogy PM mennyivel hamarabb hoz döntést, mennyivel hamarabb dobja el a labdát. Ennek aztán az az eredménye, hogy egy liga szinten kimondottan gyenge O-line mögött is alig-alig értek oda hozzá. Például az utóbbi 3 évben fele annyit sackelték, mint az előző 3 évben. És azok a sackek is jellemzőeb olyanok - megjegyzem TB bátyónál is -, hogy ha látja, hogy nem OK a téma, akkor bébi póz, görnyedés és jöhet a védő. Jóval több az esély így elkerülni egy komolyabb sérülést, mint a downfieldet stírölve, passzra készülve.
Namost, ott van még lehetséges okként az e) is. Ha ez az igaz, akkor ez egy adottság, és valóban kérdéses, hogy lehet-e rajta alakítani. Tebow dobómozdulatát se fogja az atyaúristen se átalakítani, hiába lenne tőle sokkal jobb QB. Vannak olyan képességbeli alapok, amik adottak és kész, nem lehet megváltoztatni, maximum a legjobbat kihozni belőle az adott körülmények között. Akkor is, ha ez lerövidíti a pályafutását egy tipikus RB pályafutás-hosszra. Ebben az esetben Ben marad az aki eddig volt, oszt lehet drukkolni, hogy minél tovább húzza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Az biztos, hogy Ben is öregszik, kevésbé regenerálódik - inkább csak degenerálódik, ha sokat van fejba bva, így az esély is több a sérülésre, vagy annak súlyosabb lefolyására, de erre meg azt mondom, hogy ők döntsék el mit vállalnak. Az se sokat ér, ha eredményesen védjük, csak előre nem tudunk produkálni.
több mint 13 éve
Tomi: igen, lényegében, de egyetértek Soldival is abban, hogy ne akarjuk a tenyészcsődör répáját megvágni, mert akkor már nem lesz az, ami!kishasziEbben egyetértünk mind a hárman. Nekem két kételyem van. 1. Ez valóban herélés vagy csak körülmetélés? 2. Ha minden marad a régiben, akkor nem lesz kiherélve a mén? Az elsőnél hajlok a körülmetélésre (de távolról sem vagyok biztos benne). A másodiknál a tapasztalatok azt mutatják (gondoljunk a tavalyi idény végére!) nekem, hogy egyre nagyobb rá az esély.
több mint 13 éve
xtakiBen feje utána baromi bosszús volt, gondolom nem csak az elqrás miatt, hanem mert látta mit szalasztott el.
Tomi: igen, lényegében, de egyetértek Soldival is abban, hogy ne akarjuk a tenyészcsődör répáját megvágni, mert akkor már nem lesz az, ami!
süti: de, vannak, és voltak is 8 mp-es falak, de nyilván nem egy egész meccsen. azért sok ilyet láttam Bríz, Brédi esetén, de Pm-nél is. Más kérdés, hogy ott olyan playcallongokat is láttunk, hogy ha gond volt, akkor is lehetett emberhez dobni. Lehet Ben ezt nem érzi és fölösleges olyan routeokra rámenni, de szerintem működhetne, annyit azért nem próbáltuk, hogy egyértelműen ki lehessen jelenteni: Ben béna a 0-3-mp-es passzokhoz. Quick slantben is dobált ő régen TD-ket is . . . Pont ezé anyáztam Arianst is, mert egy ideje ez ki volt irtva a játékunkból.
több mint 13 éve
Tomi, értjük, amit mondasz, de a te verziódhoz viszont nincsenek meg a feltételek:A Pats OL-t is mindenki féltette az előszezon után, hogy szart se fog érni. Semmit nem mutattunk (csak sejteni lehetett JMD miatt) a gyors passzjátékból. TB nóziját is akkor igazították át, amikor keresztbe futkározott a pályán.
a) O-fal
b) olyan séma, amivel BB tud szabadulni 3 mp-en belül a labdától.
Utóbbi a könnyebb verzió, megvalósíthatóbb, pontosan ezt várnám a mindenkori OC-től! kishaszi
Ha megcsináljátok b)-t, akkor szinte teljesül a). Én egymással összefüggő feltételt látok.
Soldi, elképzelhető, hogy BigBen tényleg nem alkalmas rövid, gyors, ritmusos passzjátékra. Én nem tudom megítélni. Ki fog ez derülni hamarosan, ha Haley tartja magát a tervéhez.
Az AFC valóban gyengébb a szokottnál, de a Steelers még ebből a gyengébb társaságból sem emelkedik ki egyedül és egyértelműen. Ami Neked és a Steelers szurkolóknak reális esély, az a FO számára már lehet, hogy túl kevés.
Az NFL-ben egy játékos sem ér egy dollárt sem (pénzért nem eladhatók); csak az lehet a célod, hogy a 100 milliós költségű dolgodat szeretnéd minél hosszabb ideig és persze megfelelő színvonalon használni.
Btw szerintem BigBen nem írná alá a Te deal-edet, PM Bronco szerződése azért elgondolkodtathatja őt is. 36 évesen újabb 100 milláért aláírni.
több mint 13 éve
Márpedig én így látom. Ben, mint pocket QB, nem fog SB-t nyerni, csak egy átlagos irányító lenne, mert egész egyszerűen, ő abban a szerepben nem tud jó lenni, nem érzi ezeket a 2mp-s, ritmusos rövid passzokat. Te paycutról írsz, de annak semmi értelme, hogy paycuttal teljesítményének megfelelő bért kapjon, de középszar lesz a csapat. Akkor inkább használjuk ki a képességeit és legyen tényleg egy 100 millát érő QB-nk, még ha ez rövidebb ideig fog tartani.Persze, hogy nem fog annyit érni. Az amortizációs idő a kérdés. Én a magam részéről szomorú lennék, ha az 5 évre vett mosógépemet 2 év után le kéne cserélnem. A várható teljesítménye pedig önmagától nem fog meredeken zuhanni, vagy ha igen, akkor (pay)cut.
Ezzel egy bibi van, ha ez a hosszútávú terv. Bár valószínűleg valóban tovább lesz Big Ben a QB, csak nem fog 100 millát érni... Ergó egy a teljesítményéhez képest túlfizetett sztár lesz.Ami szintén nem éri meg...
Inkább játsszon még 2 évet és legyen 1 újabb gyűrűnk, mert világklasszisként játszik, mint 5-t gyűrű nélkül leáldozott csillagként, átlag QB-ként. Én, Steelers-szurkolóként így látom.Soldados
Ez csábító ajánlat lehet, ha kellően magas az esély a gyűrűre két év alatt. De nem olyan nagy szerintem (Texans, Ravens, Pats csak az AFC-ben komoly riválisok, minimum ugyanott vagy előrébb járnak, mint a Steelers), illetve sokkal nagyobb esélyt lát az FO, hogy a Big Ben2.0 változat nyer SB-t öt-hat év alatt, mintsem a Te favorizált variációd. Itt van a bukfenc az alternatívádban, szerintem nem valódi választási lehetőség, csak akkor lenne az, ha egyikre a reálisnál nagyobb esélyt adnál (gyűrű két éven belül), míg a másikra szinte nullát (BigBen csak az eddigi játékával tud SB-t nyerni).tomi-tomi
Másrészt pedig nem mondom, hogy bekövetkezne az igazi Bennel az SB, de teljesen reális esély lenne rá - tekintve, hogy rohadt gyenge 1-2 éve az AFC.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
8 sec-es Ofal soha nem lesz senkinek, viszont arra raknék, hogy a mostaniak alkamasak a 3 sec-re

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
arra nezett, sot, W-t orzo CB, illetve a safety is flatre mozgo WR-re mozdult ra...ezert maradt egyedul, de ben nem W-t valasztotta. akkor sem ertettem miert, hacsak nem a offseason hercehurca miatt...Tomi, értjük, amit mondasz, de a te verziódhoz viszont nincsenek meg a feltételek:
a) O-fal
b) olyan séma, amivel BB tud szabadulni 3 mp-en belül a labdától.
Utóbbi a könnyebb verzió, megvalósíthatóbb, pontosan ezt várnám a mindenkori OC-től!
/egyébként ami a fly-t illeti, volt egy route amikor szokásos Wallace féle 70 yardos TD lehetett volna, mert annyira üresbe ment Mikey és nem váltottak ki rá jobb oldalt. Csak Bennek oda kellett volna sasolnia, de mivel nem láttam a meccset, így most nem rémlik, hogy eleve balra nézett a snap után, vagy csak szokásos összeomló zsebből nem láthatta, hogy üresen van W.kishaszi