Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
arra nezett, sot, W-t orzo CB, illetve a safety is flatre mozgo WR-re mozdult ra...ezert maradt egyedul, de ben nem W-t valasztotta. akkor sem ertettem miert, hacsak nem a offseason hercehurca miatt...Tomi, értjük, amit mondasz, de a te verziódhoz viszont nincsenek meg a feltételek:
a) O-fal
b) olyan séma, amivel BB tud szabadulni 3 mp-en belül a labdától.
Utóbbi a könnyebb verzió, megvalósíthatóbb, pontosan ezt várnám a mindenkori OC-től!
/egyébként ami a fly-t illeti, volt egy route amikor szokásos Wallace féle 70 yardos TD lehetett volna, mert annyira üresbe ment Mikey és nem váltottak ki rá jobb oldalt. Csak Bennek oda kellett volna sasolnia, de mivel nem láttam a meccset, így most nem rémlik, hogy eleve balra nézett a snap után, vagy csak szokásos összeomló zsebből nem láthatta, hogy üresen van W.kishaszi
több mint 13 éve
Tomi, értjük, amit mondasz, de a te verziódhoz viszont nincsenek meg a feltételek:a) O-fal
b) olyan séma, amivel BB tud szabadulni 3 mp-en belül a labdától.
Utóbbi a könnyebb verzió, megvalósíthatóbb, pontosan ezt várnám a mindenkori OC-től!
/egyébként ami a fly-t illeti, volt egy route amikor szokásos Wallace féle 70 yardos TD lehetett volna, mert annyira üresbe ment Mikey és nem váltottak ki rá jobb oldalt. Csak Bennek oda kellett volna sasolnia, de mivel nem láttam a meccset, így most nem rémlik, hogy eleve balra nézett a snap után, vagy csak szokásos összeomló zsebből nem láthatta, hogy üresen van W.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Persze, hogy nem fog annyit érni. Az amortizációs idő a kérdés. Én a magam részéről szomorú lennék, ha az 5 évre vett mosógépemet 2 év után le kéne cserélnem. A várható teljesítménye pedig önmagától nem fog meredeken zuhanni, vagy ha igen, akkor (pay)cut.
Ezzel egy bibi van, ha ez a hosszútávú terv. Bár valószínűleg valóban tovább lesz Big Ben a QB, csak nem fog 100 millát érni... Ergó egy a teljesítményéhez képest túlfizetett sztár lesz.Ami szintén nem éri meg...
Inkább játsszon még 2 évet és legyen 1 újabb gyűrűnk, mert világklasszisként játszik, mint 5-t gyűrű nélkül leáldozott csillagként, átlag QB-ként. Én, Steelers-szurkolóként így látom.Soldados
Ez csábító ajánlat lehet, ha kellően magas az esély a gyűrűre két év alatt. De nem olyan nagy szerintem (Texans, Ravens, Pats csak az AFC-ben komoly riválisok, minimum ugyanott vagy előrébb járnak, mint a Steelers), illetve sokkal nagyobb esélyt lát az FO, hogy a Big Ben2.0 változat nyer SB-t öt-hat év alatt, mintsem a Te favorizált variációd. Itt van a bukfenc az alternatívádban, szerintem nem valódi választási lehetőség, csak akkor lenne az, ha egyikre a reálisnál nagyobb esélyt adnál (gyűrű két éven belül), míg a másikra szinte nullát (BigBen csak az eddigi játékával tud SB-t nyerni).
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ezzel egy bibi van, ha ez a hosszútávú terv. Bár valószínűleg valóban tovább lesz Big Ben a QB, csak nem fog 100 millát érni... Ergó egy a teljesítményéhez képest túlfizetett sztár lesz.Ami szintén nem éri meg...Aki éjjel Hollókat néz, az nappal rémeket lát.Ne szopkodjuk már a Hollók farkát! 😀 1. Ez mégis csak a Steelers-topic. 2. Egyelőre(!) ugyanazt tették mint tavaly. Eszméletlenül felkészültek egy csoportriválisból és ennek megfelelően kipicsázták őket.
Néztem éjjel a Ravenst, s felidéztem a denveri rémséget. Szembeszökő volt a különbség, hogy míg Baltimoreban úgy tűnik mindenkinek megtalálták az optimális helyét, mindenki a tehetségéhez mért feladatokat kap és ezt az egészet mikronpontossággal összecsiszolták, addig nálunk az a stratégiai elv, hogy legnagyobb erényeinkről mondjunk le. Még ha legalább kapnánk cserébe valamit! De Benre továbbra is ugyanolyan szabadon vadászhatnak az ellenfél védői mint eddig. Hát akkor meg mi végre ez a hatalmas önfeladás?
Látom kisebbségbe kerültünk mi, akik katasztrofálisnak tartjuk ezt a fejleményt. A többség még mindig azt hiszi, hogy ez csak kisiklás volt és nem kell egy meccs alapján ítéletet mondani. Rém boldog lennék, ha nekik lenne igazuk. De erre rohadt kevés esélyt látok. Azok a denveri rémképek nagyon baljóslatúak.Red Star
Feltételezve, hogy a Steelers stábja ért a dolgához, akkor nehezen hinném, hogy a stratégiai elv a legnagyobb erény(ek) eldobása lenne. Szerintem érdemes inkább azon gondolkodni, hogy miért tették azt, amit látni véltünk az első meccsen, mintsem azon, hogy milyen ökörséget, veszélyeset stb. művelnek ezzel. Szóval, miért kell Big Ben-t az eddigieknél jobban óvni, félteni?
Gazdasági okok: Bizonyos szemszögből Őlőcsössége nem más, mint egy 100 millió dolláros befektetés. Akinek az elhasználódása az ideálisnál lehet, hogy gyorsabb. A jelenlegi cap helyzetetekben (tele vagytok átstrukturált - a szokottnál jelentősen nagyobb mértékű dead money veszélyes! - szerződésekkel) más se hiányozna, mint egy-két éven belül új top irányítót keríteni.
Szakmai okok: Elhasználódás. A tavalyi év vége megmutatta, hogy fél lábon már ő sem tud play-t életben tartani, jól játszani. BB-n nevelkedett szurkolóként nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy Big Ben bokája most (még) inkább 50%-os, mint 100.
A kettőt összevonva kockázatelemzés. Legyen egy-két évig Big Ben az eddigi, de ki is vonhatják a forgalomból (biztos magas kockázat - lehetséges magas fizetséggel), vagy változtassunk Big Ben "identitásán", ezzel hosszabbítsunk a potenciális karrierjén (biztos alacsonyabb kockázat - lehetséges magas fizetséggel). Ha hozzávesszük, hogy a kért változtatás mindössze annyi, hogy lehetőség szerint ne rohangáljon a backfield-en fel s alá labdával a kezében (ne akarja mindenáron életben tartani a játékot), akkor én megértem a FO döntését. Viszont én nem vagyok Steelers-fan. 😀
Szerk. sutianap gondolatához két adat. TB a Titans ellen passzainak 2/3-át 2,5 másodpercen belül dobta el, feléhez nem kellett 2 másodperc. Persze, hogy jó a Pats OL pass protection-ban. S még valami. Mankins-t kérdezték, hogy futáshoz vagy passzhoz jobb-e, könnyebb-e blokkolni. Szerinte egyértelműen futáshoz, mivel nem kell hosszú másodpercekig birkózni 120-140 kg-os DL emberekkel.tomi-tomi
Inkább játsszon még 2 évet és legyen 1 újabb gyűrűnk, mert világklasszisként játszik, mint 5-t gyűrű nélkül leáldozott csillagként, átlag QB-ként. Én, Steelers-szurkolóként így látom.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Aki éjjel Hollókat néz, az nappal rémeket lát.Ne szopkodjuk már a Hollók farkát! 😀 1. Ez mégis csak a Steelers-topic. 2. Egyelőre(!) ugyanazt tették mint tavaly. Eszméletlenül felkészültek egy csoportriválisból és ennek megfelelően kipicsázták őket.
Néztem éjjel a Ravenst, s felidéztem a denveri rémséget. Szembeszökő volt a különbség, hogy míg Baltimoreban úgy tűnik mindenkinek megtalálták az optimális helyét, mindenki a tehetségéhez mért feladatokat kap és ezt az egészet mikronpontossággal összecsiszolták, addig nálunk az a stratégiai elv, hogy legnagyobb erényeinkről mondjunk le. Még ha legalább kapnánk cserébe valamit! De Benre továbbra is ugyanolyan szabadon vadászhatnak az ellenfél védői mint eddig. Hát akkor meg mi végre ez a hatalmas önfeladás?
Látom kisebbségbe kerültünk mi, akik katasztrofálisnak tartjuk ezt a fejleményt. A többség még mindig azt hiszi, hogy ez csak kisiklás volt és nem kell egy meccs alapján ítéletet mondani. Rém boldog lennék, ha nekik lenne igazuk. De erre rohadt kevés esélyt látok. Azok a denveri rémképek nagyon baljóslatúak.Red Star
Feltételezve, hogy a Steelers stábja ért a dolgához, akkor nehezen hinném, hogy a stratégiai elv a legnagyobb erény(ek) eldobása lenne. Szerintem érdemes inkább azon gondolkodni, hogy miért tették azt, amit látni véltünk az első meccsen, mintsem azon, hogy milyen ökörséget, veszélyeset stb. művelnek ezzel. Szóval, miért kell Big Ben-t az eddigieknél jobban óvni, félteni?
Gazdasági okok: Bizonyos szemszögből Őlőcsössége nem más, mint egy 100 millió dolláros befektetés. Akinek az elhasználódása az ideálisnál lehet, hogy gyorsabb. A jelenlegi cap helyzetetekben (tele vagytok átstrukturált - a szokottnál jelentősen nagyobb mértékű dead money veszélyes! - szerződésekkel) más se hiányozna, mint egy-két éven belül új top irányítót keríteni.
Szakmai okok: Elhasználódás. A tavalyi év vége megmutatta, hogy fél lábon már ő sem tud play-t életben tartani, jól játszani. BB-n nevelkedett szurkolóként nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy Big Ben bokája most (még) inkább 50%-os, mint 100.
A kettőt összevonva kockázatelemzés. Legyen egy-két évig Big Ben az eddigi, de ki is vonhatják a forgalomból (biztos magas kockázat - lehetséges magas fizetséggel), vagy változtassunk Big Ben "identitásán", ezzel hosszabbítsunk a potenciális karrierjén (biztos alacsonyabb kockázat - lehetséges magas fizetséggel). Ha hozzávesszük, hogy a kért változtatás mindössze annyi, hogy lehetőség szerint ne rohangáljon a backfield-en fel s alá labdával a kezében (ne akarja mindenáron életben tartani a játékot), akkor én megértem a FO döntését. Viszont én nem vagyok Steelers-fan. 😀
Szerk. sutianap gondolatához két adat. TB a Titans ellen passzainak 2/3-át 2,5 másodpercen belül dobta el, feléhez nem kellett 2 másodperc. Persze, hogy jó a Pats OL pass protection-ban. S még valami. Mankins-t kérdezték, hogy futáshoz vagy passzhoz jobb-e, könnyebb-e blokkolni. Szerinte egyértelműen futáshoz, mivel nem kell hosszú másodpercekig birkózni 120-140 kg-os DL emberekkel.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hát ez vót eddig, tik hun kódorogtatok? Beleráztuk a kincsesládát is az Ofalba, de nincs az az Ofal amely konzisztensen 7-8 másodpercig tartani tud, míg a menekülő ember megoldja. Osztán ütik, csapják, minden. Persze vicces, hogy tavaly is hányfelállású volt a fal, de azon cicukáim elgondolkodtatok-é, hogy talán azért, mer valamely irányítócskák 3 szekundum alatt pöttyintik a bogyeszt, hány plussz tekköl van a falunkon ezért, mért jönnek sorba-sorba a falsérülések. S már nem csak a falat használtuk, hanem már a RB-k mindenki akicsak pályán volt boldog-boldogtalan próbálta tartani azokat a szánalamas pluszz pillanatokat. Tehát az egész támadósor ideje százszázalékában megvédi Ben-t, akkor ő vagy megoldja, vagy dob valami irgalmatlan baszott homályt. Tehát érdemes ezt a filozófiát folytatni? Vagy a Lőcs esetleg alávés egy új szerződét amiben nincsen garantált sérülés esetére? Javaslom mögtekingetére azokat a meccseket amin Lefty, Csárli vagy bárki játszik, stopperrel!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Jól látod Pter. A gond valóban az, hogy akármennyire is akarnánk zsebest csinálni Melákból, ahhoz olyan fal illék. Az vón mindig hobbihorszom, hogy tessenek megfigyelni Tomaszt, PhillipMorriszt, meg a szent decibelt. Jön a nyomás, jön, de addig még odaér a kávé, a krémes, még a borravalót is elő lehet gurgulázni a bugyellárisból.
Ez Acélfalván nem megyen, mivel a függönybe öltük az összes piasztert, az meg hol be van húzva, hol nincs, ami rendben is volna, csak ugye amikor Benji van a pályán, akkor a függöny inaktív.
De akkor legalább lehetne csapdázni a nyomásgyakorlókat, ha falként csak úgy működnek, mint a vályogtégla a bontógolyóval szemben!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Szerintem nincs szó önfeladásról.Nekem ezzel az a bajom, hogy 3 meccs alatt jószerivel elmehet a szezon a kukába.
Haley leült Bennel,és felvázolta,hogy mire gondolt.Megpróbáljuk?Meg.
Aztán,ha a Jets és mondjuk még a Raiders ellen se megy,visszatérnek a jól bevált sémához.Tomlin megmondja,hogy ne úgy legyen kreatív Mr Haley,hogy a franchise QB-t beszorítja a zsebbe,hanem a bátor playcallinggal..Blitzburgh
Az viszont helytálló lehet, hogy Manninget akartuk padon jegelni, de szerintem erre más módok is lettek volna, minthogy az O különlegességeit kivesszük és nyomunk egy ilyen fantáziátlan rush-rush, pass kombót. De 1-2 meccset még tényleg várni kell, csak ez az új séma debütálása nagyon gyengusra sikeredett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
..addig nálunk az a stratégiai elv, hogy legnagyobb erényeinkről mondjunk le. Még ha legalább kapnánk cserébe valamit! De Benre továbbra is ugyanolyan szabadon vadászhatnak az ellenfél védői mint eddig.Red StarÉn úgy értelmeztem, hogy a kritikátok a fantáziátlan run-run-pass playcallingra vonatkozott, és a régi stílust szeretnétek vissza. De abban nem az az alap, hogy Ben majd időt nyer és meghosszabítja a playt? Ergo, ha valami, akkor a régi stílus az, amiben benne van, hogy hogy Bent sokkal többször levadásszák, mint egy gyors játékban. Vagy nem jól látom?
Szóval nekem kicsit úgy tűnik, mintha lehetetlent kívánnál, legalábbis ettől a rostertől. Meg lehetne oldani, hogy Ben-nek több ideje legyen és meg is legyen védve, de ahhoz máshogy kellene felépíteni a csapatot. A támadófalba bele kéne tolni egy valag pénzt, és elit egységet faragni belőle. De az egyúttal azt is jelenti, hogy akkor a védelemre kevesebb pénz jut, ergo a liga első védelmet el lehet felejteni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Szerintem nincs szó önfeladásról.Haley leült Bennel,és felvázolta,hogy mire gondolt.Megpróbáljuk?Meg.
Aztán,ha a Jets és mondjuk még a Raiders ellen se megy,visszatérnek a jól bevált sémához.Tomlin megmondja,hogy ne úgy legyen kreatív Mr Haley,hogy a franchise QB-t beszorítja a zsebbe,hanem a bátor playcallinggal..
több mint 13 éve
Szerintem okosabb emberek vannak itt annál, hogy hagyják ennyire amatőr módon elúszni a szezont...Egyfelől meg kellene várni, mit hoz a köv. egy-két meccs, milyen O-t látunk...(Lucas felvetése, miszerint Manninget távol akarták tartani a pályától, szerintem helytálló)
Másfelől - ha valóban ez az alap - szezon közben is lehet koncepciót váltani, lásd Bears tavaly....(mivel azt engednék vissza a játékba Bennel, amit egy pályafutás alatt játszott...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Aki éjjel Hollókat néz, az nappal rémeket lát.Sajnos ezzel mélységesen egyet kell értenem.

több mint 13 éve
Minden valószínűség szerint Foster és Gilbert is játszhat a Jets ellen, és talán Harrison is.
több mint 13 éve
A der Alténak kedvencei a frisshúsimusi kóterbekkek, rémísztgetni, sandokanalsóban hazaküldeni. Manning nehéz dió ijen tekintetben, bár egyszer Kézivel háromlépéstávolságban egyedültalálta magát, oszt lenyomta a bogyót a földre, talán kétmásodpercig átfutott az agyán, hogy ha megmarkolászna mister XXXXL sisaktaréj...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Látom kisebbségbe kerültünk mi, akik katasztrofálisnak tartjuk ezt a fejleményt. A többség még mindig azt hiszi, hogy ez csak kisiklás volt és nem kell egy meccs alapján ítéletet mondani. Rém boldog lennék, ha nekik lenne igazuk. De erre rohadt kevés esélyt látok. Azok a denveri rémképek nagyon baljóslatúak.Red StarÉn pl. k..va szarul éltem meg a vereséget, de egy meccs alapján nem fogok temetni. Lehet, hogy nektek lesz igazatok, bármi lehet. (na jó a 15-1 csak matematikai esély 😀 ) 2-3 meccs után úgy is kiderül, hogy együtt sírunk vagy együtt nevetünk.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Jah, Lucas, igen, de emlékeim szerint a legutóbbi meccsünkön se a cigánygyereken múlott, hogy kikaptak... Nem oylan rossz srác az, ha elkapja a fonalat, és az O is pont úgy van, ellenfélre szabva, akkor tud meglepiket okozni. Persze nyilván nem konzisztensen, de az éppen szenvedő félt baromira nem érdekli, hogy előző 4 meccsen dob 6 INT-et, ha adott meccsen meg 3 TD-t-
több mint 13 éve
Kétszer is láttam ezt a meccset, és kívülállóként én nem látom olyan tragikusnak a helyzetet, mint ti. Világosan látszott, hogy az a cél, hogy Manninget minél tovább távol tartsátok a pályától, és ez végül is ez sikerült. Lehetőség volt winning drive-ra, és az most nem jött össze. Ha az másképp alakul, ti se lennétek ilyen világvége hangulatban itt a szép szezon elején. A héten a Jets ellen biztosan sokkal jobban lesztek. Egyszerűen muszáj jobbnak lennetek, nehogy már Szancso elhiggye magáról, hogy ő jó QB, vagy Ryan, hogy ő nagy edző. 😊Tessék szépen összekapni magatokat!
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Aki éjjel Hollókat néz, az nappal rémeket lát.Néztem éjjel a Ravenst, s felidéztem a denveri rémséget. Szembeszökő volt a különbség, hogy míg Baltimoreban úgy tűnik mindenkinek megtalálták az optimális helyét, mindenki a tehetségéhez mért feladatokat kap és ezt az egészet mikronpontossággal összecsiszolták, addig nálunk az a stratégiai elv, hogy legnagyobb erényeinkről mondjunk le. Még ha legalább kapnánk cserébe valamit! De Benre továbbra is ugyanolyan szabadon vadászhatnak az ellenfél védői mint eddig. Hát akkor meg mi végre ez a hatalmas önfeladás?
Látom kisebbségbe kerültünk mi, akik katasztrofálisnak tartjuk ezt a fejleményt. A többség még mindig azt hiszi, hogy ez csak kisiklás volt és nem kell egy meccs alapján ítéletet mondani. Rém boldog lennék, ha nekik lenne igazuk. De erre rohadt kevés esélyt látok. Azok a denveri rémképek nagyon baljóslatúak.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Én tavaly abszolút bíztam 4 meccs után is, főleg Starks visszahozatala után eszméletlen látványos javulás történt, novemberre az AFC vezérbikái voltunk.SoldadosNem, közvetlenül a Texans elleni meccs után, még Starks újraigazolása előtt - akkor hányan mondták azt, hogy lehet ebből 12-4-es szezon is?
több mint 13 éve
Én tavaly abszolút bíztam 4 meccs után is, főleg Starks visszahozatala után eszméletlen látványos javulás történt, novemberre az AFC vezérbikái voltunk. Ott volt még lehetőség, mert nem a játékkal, a stratégiával volt gond, hanem elsősorban a fallal, amire volt, vagy legalábbis megtaláluk a megfelelő válaszlépést.Most amit óriási problémának gondolok, az a támadó stratégia és Ben különlegességének kihasználatlansága az új sémában. Perpill azt gondolom, hogy erre készültünk egész off-seasonban, ezért azt gondolom, hogy ez nem fog változni, mármint az alapstratégia, és azt is gondolom (lentebb kifejtettem miért), hogy ha nem változik, ezzel nem leszünk eredményesek, erre nem alkalmas ez a keret.
Azt is megjegyezném, hogy az én elégedettségi faktoromat nem feltétlen az eredmény határozza meg, még ha lényeges tényezője is persze. Tudok vereséget részlegesen sikerként értékelni, ha tetszik a játék, amit mutatunk és tudok egy győzelem után is szörnyülködni. Ha az utolsó drive TD-vel zárul, Bent valóban az egekbe emelem valószínűleg, de azt a támadó stratégiát, amit képviseltünk, akkor is kárhoztatnám, ha az utolsó drive TD-vel zárul. Mert az esetleges GW drive nem mentesít az első félidőben látott sematikus és sablonos játék alól.
Mindehhez persze, mint eddig is, hozzáteszem, hogy azért várjunk még 1-2 meccset, de számomra most sokkal rosszabb a helyzet, mint egy éve volt, pedig akkor jobban elpicsáztak minket.

több mint 13 éve
Ahogy Jan is írta,jobban aggaszt,hogy nem látom a mélységet pl LB poszton.Se Pola utódját. Clarkot se tudjuk pótolni/Mundy? egy vicc/,és ő se fiatalodik. CB-k? Tök unalmas középszer,Lewis,Allen,mindegy.Gyakorlatilag a Hood,Cam,McLendon trión túl csupa kérdőjel a-közel-jövő.BlitzburghAzért nem látsz depth-et az LB-knél, mert Spence egész szezonra kidőlt, Sly még nem épült fel, úgyhogy Timmons és Foote mögött az egyetlen igazi(?) ILB jelenleg Brandon Johnson. OLB-knél Harrison hiányát nem kell magyarázni. Troy-nak (és Clarknak) azért nincs még utódja, mert a safety draftot jövőre halasztottuk, idén sokkal nagyobb needjeink voltak. A fiatal CB-ktől pedig nem lehet elvárni, hogy azonnal klasszis játékot nyújtsanak.
Én úgy látom, ha Lőcs nem pici sixet dob, hanem TDig viszi, akkor most menne itt a "Mr Clutch aki úgyis nyer, ez a Sztílörz szájl komám!".Valahogy úgy. Tavaly négy forduló után hány Steelers-szurkoló bízott a jó szereplésben? 12-4-es mérleggel zártuk az alapszakaszt, és hajszállal maradtunk le a csoportelsőségről. Idén játszottunk eddig 1 meccset. Korai még temetni bármit is.
Elkapták és temető hangulat. Nem volt nagy különbség, és lehet szezon végén kiderül, egyik legjobb csapat ellen.ulpianus
több mint 13 éve
Tök mindegy😀:/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy Revis nem játszik ellenetek.
több mint 13 éve
Lőőcs.... b+😀
több mint 13 éve
Én úgy látom, ha Lőcs nem pici sixet dob, hanem TDig viszi, akkor most menne itt a "Mr Clutch aki úgyis nyer, ez a Sztílörz szájl komám!".Elkapták és temető hangulat. Nem volt nagy különbség, és lehet szezon végén kiderül, egyik legjobb csapat ellen.

Állat vagyok, ami enni kér...