Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Aki szeretne Steelers szinekben játszó Nike cipőt az menjen a Deichmanokba. Ma sikerült 16.990-ért vennem egy futócipőt. A Face-re felraktama képet (steelers.hu)
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Harrison végül ma sem edzett, így már szinte biztos, hogy nem játszik Denverben, és Carter lesz a kezdő ROLB.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 018 — Steelers fan
Az volt már hogy BigBen apuka lesz? 😊
Azt nyilatkozta hogy ott lesz 100% a fia születésekor, ami még idén lesz, tehát reménykedjünk hogy valamikor kedd-szerda-csütörtök-pénteken akar megszületni Lil' Ben 😀The terrible towel
Vót. Ölég régen tettem be a hírt, úgyhogy nem baj, ha megint beírtad😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Kevésbé örömteli hír, hogy Harrison nem edzett tegnap, így valószínűleg kihagyja a szezonnyitót. Saját állítása szerint ma már edzeni fog, de ettől függetlenül nem túl jók az esélyei.

A Redskins és az egyik Ravens elleni meccsen lépnek majd pályára a játékosok a "darázsmezekben".
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Az volt már hogy BigBen apuka lesz? 😊
Azt nyilatkozta hogy ott lesz 100% a fia születésekor, ami még idén lesz, tehát reménykedjünk hogy valamikor kedd-szerda-csütörtök-pénteken akar megszületni Lil' Ben 😀
több mint 13 éve
The Pittsburgh Steelers signed cornerback DeMarcus Van Dyke on Thursday, according to the Pittsburgh Post-Gazette.

Van Dyke, 23, was released by the Oakland Raiders on Monday. He was a third-round draft pick for the Raiders out of the University of Miami in 2011 and started four games as a rookie.
több mint 13 éve
Tegnap Mendenhall, Redman, Keisel, és Worilds teljes értékű edzésmunkát végzett, Harrison és Baron Batch volt limitált. Foote nem edzett, de a hírek szerint ma már ő is csatlakozik.

Tomlin közben bejelentette, hogy Ike mellett Lewis lesz a másik kezdő CB.
több mint 13 éve
Kedves hölgyek és urak, biztosan látta már mindenki a Face oldalon, de ugyebár nem mindenkinek van Face fiókja, a késői óra ellenére a nyitó fordulót a szokott helyen tervezzük többen nézni együtt. Aki eljön ezen különleges alkalomból egy 80. season matricával gazdagodik amelyek a héten érkeztek meg az USA-ból.
több mint 13 éve
Egyáltalán nem gáz ha mondjuk csak Téged kell bogarászni, az Te vagy süti 😊 Csak most volt nekem picit túl sok hogy 2-3 hetet kellett átolvasnom hogy szintre hozzam magam és az istenért nem bírtak értelmet nyerni a mondanivalók 😊
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt is meg fogjuk bánni.sutianap
Tavaly, amikor Dixon tradet kért, mondván, olyan csapatban akar játszani, ahol a kezdő helyért harcolhat, azt mondtam, mehet a Ravens-be. Bejött. 😀vassadi
Mondjuk csak egy duplabakugásnyira van a kezdőtől. 😊 Valahogy Kánnal kőkemény az offisz, nyekeregsz, kapsz egy frászt. Ám lehet szopóágra is kerülni a keménységgel, egyszercsak átjáróház lesz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt is meg fogjuk bánni.sutianap
Tavaly, amikor Dixon tradet kért, mondván, olyan csapatban akar játszani, ahol a kezdő helyért harcolhat, azt mondtam, mehet a Ravens-be. Bejött. 😀
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Nem beszélve arról, hogy kifejezetten edzésben tartja az elmét a két "jómadár" diskurzusa. Szellemi eltunyulás ellen recept nélkül kapjuk. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem szoktuk 😛 😊 Néha ugyan fejvakargatóst írtok, de egyenlőre még megy... azt meg hát ugye edzem is magam így... 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Mér: ? Csak süti meg én szoktuk. Arról ti nem tehettek, hogy 2 vadidegen egymásra talált ily módon, de nem félreérteni😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy darabig kifejezetten mókás volt ez a süti-féle szleng de már annyira elharapódzott hogy a 2hetes termést nincs türelmem kibogozni majd meghámozni komolyan mondom 😊

Nem lehetne ezt a tevékenységet abbahagyni és normális mederben csorgatni a diskurálást? 😊 No offense persze 😊
The terrible towel
Én is imádlak ám 😊 no majd fogjuk az agarakat, csak legyen végre kickoff 😀

több mint 13 éve
Egy darabig kifejezetten mókás volt ez a süti-féle szleng de már annyira elharapódzott hogy a 2hetes termést nincs türelmem kibogozni majd meghámozni komolyan mondom 😊

Nem lehetne ezt a tevékenységet abbahagyni és normális mederben csorgatni a diskurálást? 😊 No offense persze 😊
több mint 13 éve
Spectacularsnak meg se kócsa, se kaptánnya - nem leszaz jó. Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt 😊sutianap
Miért bánjuk meg Dixont? Új OC, új szél, új pléjbuk, ahhoz neki már kittli
még nem tudom, de megbánjuk, egyenlőre kibaszott himalája lesz a DL a feketíknél, azon legyünk túl, aztán maj bánnyuk a Dixit. Pölö Ben 10 maródira megy, Lefty kibír egy meccset élesbe, modjuk Kafkát bevadászhatnánk, túlkoros köhömmm tictelettel a kúbitest, bizonyám.

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Réni tetszik,de komolyan aggódom hogy egy erősebb ütközésnél kettétörik....
több mint 13 éve
Spectacularsnak meg se kócsa, se kaptánnya - nem leszaz jó. Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt is meg fogjuk bánni.
Ja és Réni a retörnör of te dzseddáj, az meg két TD nekünk 😊sutianap
Miért bánjuk meg Dixont? Új OC, új szél, új pléjbuk, ahhoz neki már semmi köze.
Az ifjú padavannal meg legyen meg a te akaratod és nem csak a pre-be villogott.

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Spectacularsnak meg se kócsa, se kaptánnya - nem leszaz jó. Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt is meg fogjuk bánni.
Ja és Réni a retörnör of te dzseddáj, az meg két TD nekünk 😊

több mint 13 éve
Ha még nem volt: Keisel lesz a D captain, Ben az O. Mindkettőnek örülök, jó döntés. Szakáll régóta oszlopos tag, régebben szürke eminenciás volt, de lassan ő az egyetlen vitéz a régi D-ből, aki még fenn van a gáton és őrködik, Ben ezzel ismét egy újabb esélyt kap, hogy még inkább vezír legyen.

több mint 13 éve
Hát az a nagy helyzet, hogy én Johnsont (a Jerrodot) még az 53-ban is el tudtam volna képzelni, ehhez képest jól látom, hogy még ps-ben sincs?kittli
Jól látod. Mondtam, hogy nem érdemes rosterre várni, mert egy olyan veteránra, mint Batch, többet adunk. PS-ben én is el tudtam volna képzelni, de ezek szerint Tomlinék nem benne látják a jövő nagy irányítóját.
több mint 13 éve
Hát az a nagy helyzet, hogy én Johnsont (a Jerrodot) még az 53-ban is el tudtam volna képzelni, ehhez képest jól látom, hogy még ps-ben sincs?

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Jamie Dukes az NFL egyik szakértője szerint az AFC champ game idén egy Steelers-Ravens lesz, szerinte a Ravens nyer, de azt gondolom, hogy ez biztosan rossz lázálom 😀
Tudom korai még, hiszen egy meccs sem ment még le az alapszakaszból. Azért jó hallani ilyen latolgatást 😀
több mint 13 éve
Még a PS-ben sem kapott helyet vagyis valami nagyobb baj volt ott.polamalu
Sokéves veteránok nem kerülhetnek PS-be. 😊vassadi
OK meghajlok. A lényeg, hogy valamiért Beachum kellett a csapatnak, reménykedjünk, hogy jövőre vagy később kiderül, hogy jó döntés volt.