Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
The Lions released veteran OT Jonathan Scott
Egyébként Bárót a Depó a tegnapi nap után is még keretbe várja. polamalu
Sérülés miatt elméletileg.
(Amúgy ki a franc az a Báró? 😊 )Bazzani
Baron Batch aki itt csak mint főúr szerepel 😀 Persze sérülés, végül is mindegy nem csak nekünk nem kellett mást sem boldogít.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Amúgy ki a franc az a Báró? 😊Bazzani
Baron Batch
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Sérülés miatt elméletileg.
(Amúgy ki a franc az a Báró? 😊 )

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
persze, engem mér nem? sutianap
Talán mer nem vót az úr a megjelenésen akkó mikó Héli aki üstök Ős kimotta. Mápedig kutyabőr kő. A Báró meg csak rang vagy nem?polamalu
én meg Geróf vagyok, óvassa a besztercei ostromlottakat, löszön szíves. De mityis várnókel, - nonem Héli üsstökétől, csakhogy a depoty igazán befirkálhatna engemis egy napocskára, ekkora malacságokba mán énis beleférnék. Vaty tuttya mit maga es, elvégre valakinek szét kell rúgni azokat a lusta seggeket!sutianap
Ottan avvan, hogy a RB WR 5-4 van egy Bányász egy pisoska egy rény egy Nemes és egy Rás hard.
Itten van a linkje ni.
 www.steelersdepot.com/2012/08/2012-steelers-53-man-roster-prediction-final-edition/
Mr amennyiben ön tetszik úgy gondolni akkó lat ba vetem minden tud ásóm és beleírat-om magát.
polamalu
Lássam meg. Nu, de amit Adam Steellel itt számláltunk, hogy biza a Johannzonék második lánya se TE, se én, hanem az biza a hatos rohangáló, annyi meg biztos nem lesz helybe. LSté: dr. - ijen formát hozzanak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Talán mer nem vót az úr a megjelenésen akkó mikó Héli aki üstök Ős kimotta. Mápedig kutyabőr kő. A Báró meg csak rang vagy nem?polamalu
én meg Geróf vagyok, óvassa a besztercei ostromlottakat, löszön szíves. De mityis várnókel, - nonem Héli üsstökétől, csakhogy a depoty igazán befirkálhatna engemis egy napocskára, ekkora malacságokba mán énis beleférnék. Vaty tuttya mit maga es, elvégre valakinek szét kell rúgni azokat a lusta seggeket!sutianap
Ottan avvan, hogy a RB WR 5-4 van egy Bányász egy piroska egy rény egy Nemes és egy Rás hard.
Itten van a linkje ni.
 www.steelersdepot.com/2012/08/2012-steelers-53-man-roster-prediction-final-edition/
Mr amennyiben ön tetszik úgy gondolni akkó lat ba vetem minden tud ásóm és beleírat-om magát.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
én meg Geróf vagyok, óvassa a besztercei ostromlottakat, löszön szíves. De mityis várnókel, - nonem Héli üsstökétől, csakhogy a depoty igazán befirkálhatna engemis egy napocskára, ekkora malacságokba mán énis beleférnék. Vaty tuttya mit maga es, elvégre valakinek szét kell rúgni azokat a lusta seggeket!

több mint 13 éve
Talán mer nem vót az úr a megjelenésen akkó mikó Héli aki üstök Ős kimotta. Mápedig kutyabőr kő. A Báró meg csak rang vagy nem?
több mint 13 éve
persze, engem mér nem?

több mint 13 éve
Egyébként Bárót a Depó a tegnapi nap után is még keretbe várja.
több mint 13 éve
ja ha hátulról számolom akkor meg tényleg sok a hat futó, mondjuk öt beszorítható a sérülések betudtával. Réni specbe gyűrt rendesen, kár hogy visszafújták. Úgyhogy a Báró mehet PS-be, tavaly úgyis sérült volt, bár lehet leveszi a Lions 😀 demost tényleg komolyan gondolják az öt széftit, közben meg... áhhsutianap
Továbbgondolva, ha az első forduló után a kieső 5. safety helyett (csak Clark első heti kényszerpihenője miatt kell öt) egy elkapó jön a keretbe, akkor nem elképzelhetetlen, hogy csak 4 WR-rel nyitunk, és így nem kell megkockáztatni, hogy Batch-et esetleg elviszik. Sok az 5 RB, de ha azt nézzük, hogy - éppen Batch kivételével - minden futónknak volt hosszabb-rövidebb kihagyása a preseason alatt, akkor lehet, hogy jut neki hely. Talán az OL-ben vagy az LB-knél inkább elférne az extra ember, de az ottani PS-kandidánsainkat nem fogják lenyúlni, míg Batch-nél ezt nem mondanám biztosra.
több mint 13 éve
ja ha hátulról számolom akkor meg tényleg sok a hat futó, mondjuk öt beszorítható a sérülések betudtával. Réni specbe gyűrt rendesen, kár hogy visszafújták. Úgyhogy a Báró mehet PS-be, tavaly úgyis sérült volt, bár lehet leveszi a Lions 😀 demost tényleg komolyan gondolják az öt széftit, közben meg... áhh

több mint 13 éve
depotisztánban 4 véer 4 tájtend a menő, de az igen nagy marhaság lenne, főleg hogy mék Saunders András énekelni fog az ötödik meccstől.sutianap
TE/FB-t írnak, és úgy meg is lesz a négy, mert a fullback Will Johnson mellett még jön három klasszikus tight end. A 4 WR-re vannak nagyon ráállva egy ideje, mondván, hogy a reserve elkapók között nincs olyan, aki igazán kiemelkedőt nyújtott volna a preseasonben, Rainey-t pedig WR-ként is tudjuk használni. Az 5 RB még Mendenhall állapotát figyelembe véve is felesleges. Dwyer elég meggyőző volt, úgyhogy Batch-nek szerintem a PS jut, hacsak nem viszi el valaki. Rainey-től függetlenül kétlem, hogy mindössze négy elkapóval nekimennénk a szezonnak.
több mint 13 éve
depotisztánban 4 véer 4 tájtend a menő, de az igen nagy marhaság lenne, főleg hogy mék Saunders András énekelni fog az ötödik meccstől.

több mint 13 éve
Ill. mikorra várható a halállista?kittli
Ma éjszaka a határidő.
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Csárli bácsi vagy Johnson? Tudom volt már róla szó, de hátha van valami fejlemény. Ill. mikorra várható a halállista?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
én láttam, nagyon durva. Akkor Robinson vagy az újabb MekkFaden.sutianap
Robinson OLB, McFadden pedig rutintalan, és a preseasonben sem villogott. Hozni kell ILB-t, szóval vagy visszajön Ivy, ha egészséges, vagy a keretszűkítés után igazolunk egy veteránt.
több mint 13 éve
Sean Spence idényének is annyi, a sérülést elnézve (amit be se merek linkelni), ez a minimum, neki már tényleg "sikerült" az ACL mellett az MCL-t is elszakítani...jjncaa
én láttam, nagyon durva. Akkor Robinson vagy az újabb MekkFaden.

több mint 13 éve
Majd jövőre meglátjuk milyen...

Ivy visszajön?Blitzburgh
Ha felépült a sérüléséből, akkor lehet. Vagy kukázunk valaki mást a roster cut után, de mindenképpen kell ILB, mert Timmons és Foote mögött most csak Brandon Johnson van, a szezon elejét Sly is kihagyja.

Ahogy olvasom, Curtis Brown térde is megsérült, de azt egyelőre még nem tudják, mennyire komoly, Robert Goldennél pedig hamstring, az ő roster-esélyeinek ezzel alighanem lőttek.

Ami viszont jó hír, hogy Mike Prisuta információi szerint Harrison és Worilds is bevethető lesz a nyitómeccsen.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Majd jövőre meglátjuk milyen...

Ivy visszajön?
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 722 — no es importante
Sean Spence idényének is annyi, a sérülést elnézve (amit be se merek linkelni), ez a minimum, neki már tényleg "sikerült" az ACL mellett az MCL-t is elszakítani...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az NFLPA jóváhagyta az IR szabályt ezek szerint , ha DeCastrot IR-re tesszük a 8.héten aktiválhatjuk. Az 53-as keretet így fel lehet tölteni és nem foglal majd helyt.
 twitter.com/AdamSchefter/statuses/241198512371560448
több mint 13 éve
Egyperces választ : Pop vagy Polzon?sutianap
Mindkettő. Aztán ha Saunders visszajöhet az 5. hét után, akkor Paulson valószínűleg megy PS-be. Legfeljebb akkor maradhat ki valamelyikük, ha DeCastro rosteren tartása miatt a harmadik számú TE helyét áldozzuk be, és Will Johnson lesz a vésztartalék ezen a poszton, de ezt erősen kétlem.
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Saunders második fellebbezését is elutasította a liga, marad a négymeccses eltiltás.vassadi
Egyperces választ : Pop vagy Polzon?sutianap
Sztem Héli a klerikális vonalat erősíti.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Saunders második fellebbezését is elutasította a liga, marad a négymeccses eltiltás.vassadi
Egyperces választ : Pop vagy Polzon?

több mint 13 éve
Saunders második fellebbezését is elutasította a liga, marad a négymeccses eltiltás.