Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Palmer cicamica ellen meg húhuhúú Löbó előre nyalogatja a szájaszélit ha rágondol. sutianapIlyesmire gondolsz? blogs.thescore.com/nfl/2012/09/19/the-tape-never-lies-how-the-steelers-stopped-the-jets-on-third-down/ Nekem tetszenek a délszláv elemzései.
(A Bóbita parafrázisod utolsó sorában nem stimmel a szótagszám. Kivenném a "meg"-et, és "a szép"-et kicserélném "becses"-re prozódia szempontjából szerintem jobb lenne. "Becses endek berepülnek")
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mendenhall azt nyilatkozta, van rá esély, hogy a Raiders ellen már játszik.vassadimuszály neki Tomlin már köhögött a ligahonlapján

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem edzett: Dwyer, Wallace, Sanders, Miller, Gilbert, Harrison, TroyLimitált: Adams, Sylvester
Mendenhall azt nyilatkozta, van rá esély, hogy a Raiders ellen már játszik.
több mint 13 éve
Oakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?No 0.474es győzelmi mutató az 10:9 oda, eddig a POba 3:3, az ucsó két meccs Grabovski szuperegérrel egy hárompontos vereség megegy harminchárompontos laposraverés, akkor állították ki Seymourt
Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...The terrible towel
A mi mumusunk a szentlajos-denver-fili háromság, a tampa- fatlanta- csincsi ellen meg nagyon megy.
Palmer cicamica ellen meg húhuhúú Löbó előre nyalogatja a szájaszélit ha rágondol.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Oakland ellen híresen fosul szoktuk nyomni, vagy rosszul emlékszem?Mintha az utolsó 2 meccsünk zacsi lett volna...
több mint 13 éve
Troy Polamalu questionable to play vs. Raiders on Sunday, potentially leaving Carson Palmer without his top receiver.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A TO-mutató mindig meccsdöntő faktor, aki abban TOP 5-ben van az kb PO-ban van. De ettől még ugyanúgy igaz másra is ez, ahogy én tettem a futásra. Lehet ironizálni az eredeti állításon, de le is írtam, hogy miért a fontosabb a futás (nem is maga a yardok amit megteszel vele), ellenben INT és fumble között nincs különbség.Nagyon egyszerű, hogy miért nem nyertünk, a turnoverek miatt. Ez nem kérdés. Akárhogy futsz, ha elveszted a labdát 2-3 alkalommal többször, mint az ellen, akkor kikapsz.SoldadosAkkor lehetne akár azt a szabályt is felállítani, hogy "TO wins championships", nem? És nem is állnánk messze az igazságtól. 😊
Mondjuk TO kérdésben is lehetne vitát nyitni, hogy a földön szerzett TO-e a megbízhatóbban produkálható, vagy a levegőben szerzett. 😊 Mindkettő sikerére van példa, szóval lenne muníció is. 😊
(A Szesze féle és általad is szignált összefoglalóval egyébként nem tudok vitatkozni, sőt, ami még rosszabb, döntően egyet is értek vele. Amúgy a 49ers jelenlegi teljesítménye engem is lenyűgöz, bár én szívesebben nézem más csapatok esetén inkább a kevésbé "konzervatív" meccseket. Pl. Redskins, Philly, a Saints amikor ment nekik, vagy éppen a ti meccseiteket BB miatt.)
peterk2005

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem tudom miért sikerült így megfogalmaznom a mondanivalóm csak annyi akart lenni hogy futásban rossz a falunk ugyan úgy. Vétkeztem, nézd el nekem. 😊Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten.labyOL-re gondoltam, igaz kétértelműen fogalmaztam.labyA támadófal mióta dolgozik a futás ellen?vassadi
több mint 13 éve
Nagyon egyszerű, hogy miért nem nyertünk, a turnoverek miatt. Ez nem kérdés. Akárhogy futsz, ha elveszted a labdát 2-3 alkalommal többször, mint az ellen, akkor kikapsz.SoldadosAkkor lehetne akár azt a szabályt is felállítani, hogy "TO wins championships", nem? És nem is állnánk messze az igazságtól. 😊
Mondjuk TO kérdésben is lehetne vitát nyitni, hogy a földön szerzett TO-e a megbízhatóbban produkálható, vagy a levegőben szerzett. 😊 Mindkettő sikerére van példa, szóval lenne muníció is. 😊
(A Szesze féle és általad is szignált összefoglalóval egyébként nem tudok vitatkozni, sőt, ami még rosszabb, döntően egyet is értek vele. Amúgy a 49ers jelenlegi teljesítménye engem is lenyűgöz, bár én szívesebben nézem más csapatok esetén inkább a kevésbé "konzervatív" meccseket. Pl. Redskins, Philly, a Saints amikor ment nekik, vagy éppen a ti meccseiteket BB miatt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A Soldi féle futójáték elmélet meg sztem úgy igaz, h egy stabilan jó futójáték jóval biztosabb támadójátékot eredményez, mint egy elit passzjáték, lévén h az utóbbiban jóval nagyobb a kockázati faktor és az órát is sokkal nehezebb vele kontrollálni, ami alapvető ebben a játékban.Lehet neked jobban sikerült összefoglalni, de erre gondolok.
(Az meg, h egy igazán jó védelem alapja a jó futás elleni védekezés, nem hiszem, h vita tárgya lehet)
Szesze

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nagyon egyszerű, hogy miért nem nyertünk, a turnoverek miatt. Ez nem kérdés. Akárhogy futsz, ha elveszted a labdát 2-3 alkalommal többször, mint az ellen, akkor kikapsz. De azonos TO-mutatónál, ha nem is mindig, de nagy rész "többet ér", ha futásban jobb voltál. Mert akkor kontrolláltad az órát, pihentetted a D-t és sokszor nem is az a lényeg, hogy ül az ellen O-ja, hanem ha sokáig nem jut pályára, nem tud ritmusba jönni. Ezért fontos a futás: óra, D pihen, ellen kizökken és van egy mentális vetülete is, amikor lenyomják a torkodon a futást, az nagyon rossz hatásokat vált ki a fejekben. 😉Ha konkrétan a tavlyi évre kérdezel, a Patset nem is tartottam SB-ba való csapatnak (AFC-ből nekem egyedül a Texans ütötte meg a kívánt szintet, csak hát Schaub kidőlt), a Giants-re, mint csapatra pedig úgy ahogy van az volt a jellemző, hogy végigszenvedték az évet és januárra összeálltak. Teljesen más D-t láttál, mint az alapszakaszban, s ez döntött. Továbbá, mivel ez egy összetett sport és sok-sok ok-okozati összefüggés van, adott esetben lehetnek kivételek, de összességében a játék jellegéből fakadóan a futás hatékonysága mindig fontosabb marad mind támadásban, mind védekezésben és ez akkor is igaz, ha a hangsúlyok el is tolódnak, mint ahogy az elmúlt években ez megtörtént.SoldadosHááát, nem tudom Soldi, de szerintem olyasmiből próbálsz szabályt faragni, ami nem létezik. Tavaly a Giants futott 120 yardot, a Pats futott 80 yardot az SB-ben. Szerinted ez döntött? Ha igen, akkor két éve miért nem nyertetek, amikor ti 130 yardot futottatok, a Packers meg sz*ros 50-et?
Vagy, ha már a 49'ers szóba jött, szerinted a futás döntött tavaly a Saints ellen? Vagy amiatt kaptak ki később a Giants-től?
Szerintem nincsenek ilyen örök életű szabályok. Illetve, kettő azért tlán van. Az első, hogy rossz csapattal nem fogsz Superbowl-t nyerni. A második pedig, hogy ez egy "copycat" liga, ahol bármit találsz ki azt azonnal elkezdik utánozni, és hamar megtalálják az ellenszerét is. A west coast offense-nek is, a tampa2-nek is, a run the clock down-nak is, és a no huddle-nek is. Ezért aztán örökérvényű recept sincs. Azon az 1-2 meccsen az évad végén, amikor a legjobb (pontosabban a legjobban formaidőzítő) csapatok állnak szemben, akkor a különbségek már nüansznyiak. És az a nüansz lehet bármi. Egy csoda elkapás, egy visszahordás, egy váratlan onside kick a második félidő elején, bármi. peterk2005
Múltkor beidéztem tominak a számokat a PO-ba jutott csapatokról, akkor védelmek tekintetében beszéltünk a futás megállításáról, hogy az még ebben a pass heavy ligában is fontosabb. És a számok egyértelműek a jó rush D-vel rendelkezők sokkal nagyobb %-ban jutottak PO-ba, mint a jó pass D-k.
Abban igazad van, hogy egy meccsen bármi lehet, hiába fogod a futást és neked megy, alakulhat szarul a meccs, de egy teljes alapszakaszban a futás a döntőbb faktor és ez nem fog változni, mert egész egyszerűen ilyen a játék jellege, legfeljebb a hangsúly annyiban tolódott, hogy a pass D a korábbihoz képest most már fontosabb, de sosem lesz annyira fontos, mint a rush D. 😉 Egy jó D a futás megállításánál kezdődik.

több mint 13 éve
Sztem a Frisco offense-nek még bőven van bizonyítani valója ahhoz, h közepesnél jobbnak lehessen tartani (sztem ilyesmi egyébként nem is fog bebizonyosodni idén, bár fejlődtek tavaly óta). Egy ilyen iszonyat erős védelem mellett nem csoda, ha az O is magára talál előbb-utóbb. Más kérdés, h ilyen brutális védelem mellett egy közepes O bőven elég lehet egy SB győzelemhez. A kérdés az, h tudják-e tartani ezt a formát a szezon végéig, kissé korainak tűnik ez a top forma, de persze az is lehet, h nincsenek is abban még 😊A Soldi féle futójáték elmélet meg sztem úgy igaz, h egy stabilan jó futójáték jóval biztosabb támadójátékot eredményez, mint egy elit passzjáték, lévén h az utóbbiban jóval nagyobb a kockázati faktor és az órát is sokkal nehezebb vele kontrollálni, ami alapvető ebben a játékban.
(Az meg, h egy igazán jó védelem alapja a jó futás elleni védekezés, nem hiszem, h vita tárgya lehet)
Jah és sztem pedig a 2007es Pats erősebb csapat volt, mint a jelenlegi Frisco, mondom ezt annak ellenére, h én is védekezésmániás vagyok, de az a Pats azért egy külön kategória volt.
több mint 13 éve
Nyertünk és ez maradéktalanul jó.teljesen mind1 mit lattak, nem volt az 😊
Ezúttal Big Ben számára lehetőséget adtak erősségei megmutatására is, és ez rögtön meghozta az eredményét. Az azonban nyílt kérdés, hogy ez pusztán erre a meccsre szóló taktikai elem volt, vagy pedig stratégiai paktum eredménye. Ha utóbbi, akkor nem kell temetni az idényt, ha előbbi, akkor arról szót sem érdemes ejteni.
Ami katasztrofális az a futás. Mindkét csapatrésznél. Teljesen mindegy ki fut nálunk, mert már negatívban földbe döngölik. Az OL nem a futóink, hanem az ellenfél védői számára nyit réseket.
A védelem is benyalt 22 futásból 90 yardot. És ebben számtalan 5-6-8 yardos futás volt. Ez meg nem sok jót ígér.
A pozitívum Clark.
Apropó, nem tudja valaki, hogy az a zebrabőrbe bújt vakondok miféle szabálytalanságot hallucinált a negyedik negyedben, mikor Clark a szokásos lomha stílusában a hangsebesség duplájával gázolta el a Bolontsák szigetek uralkodóját? Red Star
asszem DPI-t hivtak, de konkretan merintes is alig volt. de nem az o hibajuk, probalnal te NFL gyorsasaghoz hozzaszokni 4 preseason meccs alatt...meg az osztrak bajnoksag is extrem gyors a magyarhoz kepest, el sem tudom kepzelni mit lathatnak ezek odaat.
több mint 13 éve
Nyertünk és ez maradéktalanul jó.Ezúttal Big Ben számára lehetőséget adtak erősségei megmutatására is, és ez rögtön meghozta az eredményét. Az azonban nyílt kérdés, hogy ez pusztán erre a meccsre szóló taktikai elem volt, vagy pedig stratégiai paktum eredménye. Ha utóbbi, akkor nem kell temetni az idényt, ha előbbi, akkor arról szót sem érdemes ejteni.
Ami katasztrofális az a futás. Mindkét csapatrésznél. Teljesen mindegy ki fut nálunk, mert már negatívban földbe döngölik. Az OL nem a futóink, hanem az ellenfél védői számára nyit réseket.
A védelem is benyalt 22 futásból 90 yardot. És ebben számtalan 5-6-8 yardos futás volt. Ez meg nem sok jót ígér.
A pozitívum Clark.
Apropó, nem tudja valaki, hogy az a zebrabőrbe bújt vakondok miféle szabálytalanságot hallucinált a negyedik negyedben, mikor Clark a szokásos lomha stílusában a hangsebesség duplájával gázolta el a Bolontsák szigetek uralkodóját?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Ha igen, akkor két éve miért nem nyertetek, amikor ti 130 yardot futottatok, a Packers meg sz*ros 50-et?Ott a TO mutató döntött,azt nem bírtuk el.
több mint 13 éve
Ha konkrétan a tavlyi évre kérdezel, a Patset nem is tartottam SB-ba való csapatnak (AFC-ből nekem egyedül a Texans ütötte meg a kívánt szintet, csak hát Schaub kidőlt), a Giants-re, mint csapatra pedig úgy ahogy van az volt a jellemző, hogy végigszenvedték az évet és januárra összeálltak. Teljesen más D-t láttál, mint az alapszakaszban, s ez döntött. Továbbá, mivel ez egy összetett sport és sok-sok ok-okozati összefüggés van, adott esetben lehetnek kivételek, de összességében a játék jellegéből fakadóan a futás hatékonysága mindig fontosabb marad mind támadásban, mind védekezésben és ez akkor is igaz, ha a hangsúlyok el is tolódnak, mint ahogy az elmúlt években ez megtörtént.SoldadosHááát, nem tudom Soldi, de szerintem olyasmiből próbálsz szabályt faragni, ami nem létezik. Tavaly a Giants futott 120 yardot, a Pats futott 80 yardot az SB-ben. Szerinted ez döntött? Ha igen, akkor két éve miért nem nyertetek, amikor ti 130 yardot futottatok, a Packers meg sz*ros 50-et?
Vagy, ha már a 49'ers szóba jött, szerinted a futás döntött tavaly a Saints ellen? Vagy amiatt kaptak ki később a Giants-től?
Szerintem nincsenek ilyen örök életű szabályok. Illetve, kettő azért tlán van. Az első, hogy rossz csapattal nem fogsz Superbowl-t nyerni. A második pedig, hogy ez egy "copycat" liga, ahol bármit találsz ki azt azonnal elkezdik utánozni, és hamar megtalálják az ellenszerét is. A west coast offense-nek is, a tampa2-nek is, a run the clock down-nak is, és a no huddle-nek is. Ezért aztán örökérvényű recept sincs. Azon az 1-2 meccsen az évad végén, amikor a legjobb (pontosabban a legjobban formaidőzítő) csapatok állnak szemben, akkor a különbségek már nüansznyiak. És az a nüansz lehet bármi. Egy csoda elkapás, egy visszahordás, egy váratlan onside kick a második félidő elején, bármi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nincs seggel blokkolós, valami unikum meg csak kell amiben mi vagyunk a legjobbak, most az O fal futásmegállításban jeleskedik, na és, mi ezt szeretjük. 😀
több mint 13 éve
Túl magas labda volt... 😊Számítottam erre. 😊vassadiA támadófal mióta dolgozik a futás ellen?vassadiHát, idénykezdet óta biztosan... 😛somoskovig
több mint 13 éve
Számítottam erre. 😊A támadófal mióta dolgozik a futás ellen?vassadiHát, idénykezdet óta biztosan... 😛somoskovig
több mint 13 éve
Hát, idénykezdet óta biztosan... 😛Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten.labyOL-re gondoltam, igaz kétértelműen fogalmaztam.labyA támadófal mióta dolgozik a futás ellen?vassadi
több mint 13 éve
Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten.laby
OL-re gondoltam, igaz kétértelműen fogalmaztam.labyA támadófal mióta dolgozik a futás ellen?
több mint 13 éve
Azért Smith mégiscsak egy 1/1-es QB, ha ő nem franchise QB, akkor ki az? 😊peterk2005Russell is 1/1 volt, és most hol van? Az egy dolog hogy egyetemről a legígéretesebb játékosként jön ki, utána azért még sok melója van.
Smith idén lehet igazán jó QB, de Soldival egyet értve eléggé messze áll a "franchise QB" titulustól.
Egyébként meg ez Pittsburgh topic, nem SF. 😀
több mint 13 éve
Valamint elhangzott a szájából egy csodálatos mondat: "Lóf@sznak a f@szát!" 😀 😀Nem tudod mit hagytál ki tegnap, volt egy Jets (igazából kettő, de csak az egyik volt számottevő) szurkoló, olyan jó hangulatot csinál, hogy csuda. Minden percben mást gondolt a bírókról, amikor oda ítélt akkor királyok voltak, egy perc múlva vak marhák, a többit le sem tudom írni. 😀polamaluElkezdtem nézni a Frisco meccset, legszívesebben leültetném a csapatatot és elmondanám, hogy egy olyan D aki hasonló képességekkel rendelkezik mint ti ezt így használja ki. 😀polamaluTavaly óta élmény nézni a Frisco D-t. Nem szeretem azt a csapatot, de amikor csak tehetem, nézem a meccseit, mert aki szereti a védekező futballt, annak óriási élmény.
Best Defense in the league, no question about that. Olyan szinten kiemelkedően a legjobb D, mint a mienk volt a 2000-es évek végén. Látva 2 fordulót, a SB legnagyobb esélyeseinek gondolom őket. És ehhez összehoztak egy olyan O-t, amely simán lemenedzseli a meccseket, több nem is kell nekik. Csak hát ugye nem szeptemberben kell a legjobbnak lenni, hanem decemberben és januárban. Ezt szívtuk meg mi is tavaly novemberben.Soldados
több mint 13 éve
OL-re gondoltam, igaz kétértelműen fogalmaztam.Futás ellen ugyan úgy gatya a fal, mint múlt héten.labyA 90 futott yard nem vészes. A 4-es átlag már bajosabb, de ezen a számon sokat dob, hogy amikor Tebow volt bent, két option play-ből előbb ő maga futott 22 yardot, majd ezután McKnight 12-t. Harmadik próbálkozásra viszont már sikerült kiiktatnunk az optiont, -6 yardos futás lett belőle.
A D-vel elégedett vagyok, Clark valóban jól játszott, és ha Troy és Harrison visszatér, még jobb lesz a védelem.
Viszont úgy tűnik, ha Harrison vagy Woodley hiányzik, akkor a túloldalról idén se nagyon lesz nyomás:
After two games, the Steelers' temporary replacements for James Harrison have combined for 1 pressure (a sack by Jason Worlids during Week 1) on 41 pass rushes.vassadi
több mint 13 éve
Sok mindennek nevezném Alexet, de franchise QB-nak nem. Ahol franchise QB van, ott nem kacsintgatnak más QB után, ez Friscóban nem így volt - még most sem, ha ugye Manningre gondolok, vagy arra, hogy 2. körben draftoltak QB-t. A franchise QB a csapat arca, fazonszabásza, mindenese, na hát Smith - tényleg nem elvitatva az érdemeit - ezt a szerepet biztosan nem tölti be Friscóban.Épp ezért vicces, ahogy ölik egymást franchise QB-ért a csapatok, miközben más út is van, lásd mostani Frisco, 2000-es Ravens, vagy a Steelersé. Nem a franchise QB-tól lesz SB-győztes csapatod, hanem ha a meglévő emberanyaghoz jó rendszert találsz.SoldadosAzért Smith mégiscsak egy 1/1-es QB, ha ő nem franchise QB, akkor ki az? 😊
Az egy másik dolog, hogy kellett neki néhány év, hogy beérjen. Ebben nagy szerepe volt Harbaugh-nak is, de azt se feledjük, hogy nem minden QB képes azonnal NFL szinten teljesíteni. Smith az a típus ezek szerint, akinek kellett pár év, és egy edző feltétlen bizalma a kiteljesedéshez. peterk2005