Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Pope ma megkapja az utilaput.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Azt olvasom a kinti oldalakon,hogy Great Win volt ma.
Asszem mást néztek,ez minden volt csak nagyszerű nem.
Szembetűnő,hogy Pola nélkül milyen bizonytalan a D,és ez nem sok jót jelent a hátralévő időre..Blitzburgh
Abban az értelemben, hogy küzdős hajtós rakkolós meccs volt, nem könnyed laza. Így nézve valóban nagy győzelem. Azt is nézve, hogy Bent egyszer sem zsákolták a statisztikák szerint pedig még egy kicsit nagyobb mosolyt csalhat az arcunkra. Szerintem nincs ember aki meg tudná mondani, Soldit kivéve persze, hogy mikor volt ilyen utoljára.
Egyébként Mendy többet tudott hozzárakni mint vártam. Ezek szerint nem csak a fal volt a hibás, mert a nagy seggek ma is ugyanazok voltak.
több mint 13 éve
Heath Miller a csapat örök ranglistáján a 8.olyan játékos lett az este aki átlépte a 4000 elkapott yardos határt.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Azt olvasom a kinti oldalakon,hogy Great Win volt ma.
Asszem mást néztek,ez minden volt csak nagyszerű nem.
Szembetűnő,hogy Pola nélkül milyen bizonytalan a D,és ez nem sok jót jelent a hátralévő időre..
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Win is win.

Nem volt szép, de ebben a helyzetben örülhetünk, hogy egyáltalán behúztuk a meccset.

Mendy visszatért, és vele valamelyest a futójáték is; nálam egyértelműen ő a meccs embere.

A pass rush-sal én annyira nem voltam elégedett, főleg a második félidőben, amikor látszott, hogy megint nagyon elfáradt a D, de kíváncsi leszek a statisztikákra.

A legnagyobb probléma most Troy és Woodley (újabb) sérülése. Ráadásul négy nap múlva újra meccs.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Wallace-ra mondjuk egy DPI-t sem dobtak ha jól emlékszem, pedig elég sok látványos szabálytalanság volt ellene (is).

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
A labdaszerzés tökmindegy hogy ki miatt, lényeg hogy megvolt.
Viszont Ben párszor sz@rul passzolt. Miller pl sima TD lehetett volna, és nincs görcsölés a végére... Wallacet is túldobta egyszer...
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Timmons vadállat volt!!

Ez a meccs pontosan beleillett abba amihez pár éve hozzászokhattunk. Védelem labdákat szerez, offense meg game winning drive-al nyer. 😊laby
Timmons és JH jó volt.
A labdaszerzés mondjuk inkább Vick faszsága volt, pickre esély nem volt megint.
Dudli kidőlt, Pola szerintem 10 meccsre out, vagyis szopó. Mundy cseréljük el egy zsák korongra.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Timmons vadállat volt!!

Ez a meccs pontosan beleillett abba amihez pár éve hozzászokhattunk. Védelem labdákat szerez, offense meg game winning drive-al nyer. 😊

több mint 13 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Volt futás, végre, már alig vártam.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Nah, megkaptuk amiért eddig sírtunk; volt futás is meg passrush is.
több mint 13 éve
//Nem köll ahhoz Neó, se Class FM.
Piros, rózsa, meg a sötétebbik citrus, de nem a fikusz, -desz... Nah, az a Nap. ami kiárad. Mint a férfi.
Kék, ezüst stb. meg, mint a Hold, anyó. Ugyi? Nőci szín, hisz befogadó, nem kiáradó. Tök logics. Legalább is régen. De ma fordítva.//kishaszi
befogadnának minket oda is ahova nem kívánkoznánk
sutianap
Ezek a postán dolgoznak? Ők a bélyeg nyálazók a levélre az tuti 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Piros, rózsa, meg a sötétebbik citrus, de nem a fikusz, -desz... Nah, az a Nap. ami kiárad. Mint a férfi.
Kék, ezüst stb. meg, mint a Hold, anyó. Ugyi? Nőci szín, hisz befogadó, nem kiáradó. Tök logics. Legalább is régen. De ma fordítva.//kishaszi
befogadnának minket oda is ahova nem kívánkoznánk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Kék, ezüst stb. meg, mint a Hold, anyó. Ugyi? Nőci szín, hisz befogadó, nem kiáradó. Tök logics. Legalább is régen. De ma fordítva.//

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Hát neked mindenképpen, de tüllös legyen és max combközépig érő. Mint ama halas csapat kabala lopós vígjátékában ahol a gumiarcú hópihét kersei, majd a Chiliben is mondják hahópihe amikor elfújjuk a kutyás embert.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Ma este Chili és közös meccsnézés. Mindenkit várunk.polamalu
Akkor most kötelező rózsaszínben menni?sutianap
Mondottam volt, hogy férfiú szín az. Ne szégyelld. Arról nem tehetsz, hogy a világ a fejed alján leledzik. De minden ellentétes. Olyan góbésan tenyérfordított. Olyan, mint amikor a hokiban aszongyák a búbos pásszra, hogy simított...kishaszi
Ahogy minden egyenlőség pártipartin is emodják belül mindenki rózsaszín. De, teszem hozzá nem mindenki párduc, csak duc vagy duc-duc ducc-ducc-ducci-duc-duc a ipariban a kalapálógép megdobog a fémekér, elfajzottak vagyunk, de csak csavargassuk a menyasszony tökét majd a neofilozófiák kibagózzák mi a pálya a logikába.

több mint 13 éve
Akkor most kötelező rózsaszínben menni?sutianap
Mondottam volt, hogy férfiú szín az. Ne szégyelld. Arról nem tehetsz, hogy a világ a fejed alján leledzik. De minden ellentétes. Olyan góbésan tenyérfordított. Olyan, mint amikor a hokiban aszongyák a búbos pásszra, hogy simított...

több mint 13 éve
Akkor most kötelező rózsaszínben menni?

több mint 13 éve
Ma este Chili és közös meccsnézés. Mindenkit várunk.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ti betegek vagytok! 😀 Qrva jó, még-még!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Látod sok évig tanultam csel meg gáncsot, most bevethető lenne. Indulok is a következő Malév járattal 😀polamalu
ugyan mér mennél, sárga zászlóér vagyhogy kitömhesd Roger nyulat?sutianap
Beleállok a falba mint vakond a kútgyűrűbe. Egyébként Vasárnap nem bántok senkit, meg nem is lopok mert a többi hat nap mindenre elég. Az utazást azér tervezem, de valamiér a malév.hu-n nem dob ki induló járatot. Tud valaki segíteni😀
több mint 13 éve
Látod sok évig tanultam csel meg gáncsot, most bevethető lenne. Indulok is a következő Malév járattal 😀polamalu
ugyan mér mennél, sárga zászlóér vagyhogy kitömhesd Roger nyulat?

több mint 13 éve
Látod sok évig tanultam csel meg gáncsot, most bevethető lenne. Indulok is a következő Malév járattal 😀
több mint 13 éve
Na, most a por bléma az ugye nem az, hogy futogatnak ellenünk, mer azt még csak-csak tudomásul lehetne venni, szép lassan bele lehetne törődni. Futnak 4 yardokat. Nem szép., sőt RANDA. Na de ami ma van, az még nem volt. Márhogy 10 yardokat futnak rendszeresen. Ettől forog a gyomrom, és még Benéknek se lehet így örülni. Dobálgassál hülyegyerek, majd jövünk, ás megyünk. Által. Ladik nélkül. Motorral.
Pacifizmus ilyenkor kezd kivészni belőlem, és keresem a lőlapot. Issza meg----

több mint 13 éve
Most veséztem kia a antirohangálás két kulcsjátékosa Farrior meg Harrison volt, tehát mity vártunk? Nomármost a JiííHarr visszatér s Pola még röpköd középen mintaz éji bogarantyú és visszatér a futásstopp, akkor setét jövőnk van, mer mögöttük az űr végtelenje látcik, egy rosszab eshetőség van, ha velük is a fény végina csak alagút. sutianap
Ezt a vese boncolás anékü is tuttuk meg volt egy A. Smith aki középen na nem annyira a központban tömte a lukat. Nem várom aztat, hogy mostan aztán minden stop. Lesz itt nyar meg galászás 😕
polamalu
Háde mikoron csak félszezonokban volt, megoldottuk, az a közép az Kézi+Warrior és a berepülő antidarduff. Szélen még most is elélünk, csak az a luk ne lenne.