Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Jah, lehet nem volt egyértelmű, de igen, úgy gondoltam😊Tudod, jól, hogy én sem, és maga a franchise sem híve az ilyen "azonnali" váltásoknak. De ez a kritikán aluli futójáték elfogadhatatlan és megmagyarázhatatlan. Erre nincs és nem is lehet mentség. Tudom, hogy unjátok, de 3-as átlagot nem tudunk felmutatni, amire nem lehet szavakat találni, annyira szar.
Szerintem 1 év után marhaság lenne elküldeni TH-t, de van egy érzésem, hogy ha Rúni bácsi megmakacsolja magát futásügyileg, akkor könnyen lehet útilapú - bár én nem vagyok híve az ilyesfajta kapkodásnak.
kishaszi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
És hogy teljesen lerombolódjanak: SB győzelemre alkamas passzjátéka sem.A legendák... A Pats-nek igazán kényes helyzetben (szoros PO-meccsek) az utóbbi években, nem volt óraölésre alkalmas megbízható futójátéka.tomi-tomiAmúgy arra miért nincs válasz, hogy a Patsnek miért megy? Csak kérdem.kishasziÓraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.vassadi
És védelme sem.
Nem is nyertünk mostanában SB-t.
több mint 13 éve
Lement öt meccs és itt a többségben töretlenül tovább él a csodavárás. Minél mélyebben gázolunk a szarban annál makacsabbul állítják, hogy jó lehet ez még. Már az első mérkőzésen látszott, hogy alapvetően hibás stratégiára épül a támadójátékunk. Nem a rövidpasszos stílussal van baj, hanem azzal, hogy ezt abszolutizáljuk, és közben Big Benből a lehető legtöbb kreativitást és kockázatvállalást ki akarjuk ölni. A pénteki meccsen volt olyan szituáció amiben BB célpont híján, s mert némi szabad terület nyílt előtte eddig habozás nélkül megpróbálta volna megfutni a first downt. Most lett belőle egy alibi dobás. Ha jól emlékszem pénteken talán csak egy futása volt, de akkor is valószínűleg csak azért, mert jószerivel a fél offense blokkolt neki. Haley félti mint a hímes tojást, szerintem még ennél az egyetlen veszélytelen futásnál is az infarktus kerülgette. Önként fegyverezzük le magunkat.Statisztikai számokkal sok mindent lehet igazolni. Ha annak idején Rommel a harckocsijait nem páncélos ékként mélyen az ellenséges vonalak mögötti hadműveletekre alkalmazza, hanem a homokba ásva hagyományos nehéztűzérségként veti be, akkor alighanem csak az első világháború lövészárokharcában szokásos 3-5 km előrehaladást tudta volna produkálni, amire lehet azt mondani, hogy semmivel sem rosszabb mint amire az elődei képesek voltak, de ezzel a szemléletmóddal sose fogjuk érzékelni azt a hatalmas potenciált, amit elherdáltunk. Jelenleg a Steelers jelenének elherdálása folyik. Jobb esetben. Mert lehet, hogy a jövőnk is, legalább is a belátható időn belüli könnyű szívvel lesz kihajítva az ablakon. És engem már nem az idei év elbaltázása izgat, az már kuka, hanem az, hogy könnyen rámehet erre akár 3-4 vagy rosszabb esetben még több év is.
A Haley-Arians vitáról meg annyit, hogy ne csináljunk már úgy mint a politikusok, akik azzal hülyítik a választókat, hogy ha az ellenfelem tolvaj, akkor abból egyenesen következik, hogy én tisztességes vagyok. Hát egy frászt! Ha valaki elbaltázik valamit, abból még nem következik az, hogy a másik ugyanazt tökéletesen megcsinálja.
Hát csak ennyi, meg a végtelen szomorúság.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Steelers LB Foote: “We’re Not Strong Mentally”
több mint 13 éve
Jah, lehet nem volt egyértelmű, de igen, úgy gondoltam😊Szerintem 1 év után marhaság lenne elküldeni TH-t, de van egy érzésem, hogy ha Rúni bácsi megmakacsolja magát futásügyileg, akkor könnyen lehet útilapú - bár én nem vagyok híve az ilyesfajta kapkodásnak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tegye fel a kezét, aki nem szerette az RRP sémát...Én szeretem az RRP-t a 2. félidőben, előnyben. csak meg kéne tudni csinálni.
A futást meg nem hasonlítottam a mostanihoz, az RRP-t önmagában vizsgálva citáltam, nem pedig Haley vs Ba kontextusban. Leírtam, hogy milyen viszonyban vagyok a futójátékkal, vagy 5x, újra nem fogom.
Egyéb költői kérdés amire nem szoktak válaszolni?😀kishaszi
Ha viszont nem BA vs TH viszonylatban hoztad, hanem csak önmagában mondtál véleményt az RRP-ről, akkor elnézést, félreértettelek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egy lépéssel messzebbről tekintve a jelenlegi Steelers-t, mint az Arians vs. Haley szempont, nekem más jutott eszembe.Egyrészt semmiféle javulás nincsen pontban, futás pedig kell, anélkül nincs offense. Ebben nincs és nem is lehet türelem, egyáltalán nem jelenthető ki, hogy jó úton járunk, amíg földön ezek a számok vannak. Sőt, az is kijelenthető, amíg ezek a számok maradnak futásban, kizárt értékelhető javulás a pontszerzésben is.
Úgy érzem, hogy az edzői stáb a jelenlegi védelmet nem tartja már és még alkalmasnak a low score meccsek stabil elérésére. Az viszont megjósolhatatlan, hogy mekkora visszaesés után tudják stabilizálni a teljesítményüket. 20-21 pont környékén vagy esetleg 24-25 is elképzelhető? Akárhogy is, a szinte biztosra vehető visszaesés miatt túl szűk lesz a margin a támadók pontszerző és a védők pontengedő képessége között. Elfogadhatatlan mértékűre fog emelkedni a vereség kockázata - Steelers szinten. Ezt idén bizonyítja is a Def., 10-től 34 pontig bármi megtörténhet.
Amíg a védelem újra felfejlesztése megtörténik (a Steelers érzésem szerint Steelers akar maradni, de ez években lesz mérhető!), addig óhatatlanul az Off. pontszerző képességét (hatékonyságát) kell drasztikusan megemelni.Ez pedig a mai NFL-ben a passzjátékon keresztül érhető el a legkönnyebben. (Nem mellesleg BigBen most van pályafutása zenitjén, ereje teljében, rengeteg tapasztalattal.) Ehhez az alapok megvannak: elit QB, kiváló WR corps, átlagosnál (sokkal) jobb TE. Az eddigi Achilles-sarkat is, az OL-t is alkalmassá tették a hatékonyabb passzjátékhoz.
Az eredmények már látszódnak: nagyon magas Passer Rating, ligaelit OL negatív passz játékokban (ez tavaly gyenge közepes sem volt), kiemelkedő 3rd down hatékonyság, pontszerzésben 15%-os javulás stb.
A futás kétségtelenül szinte eltűnt. Azontúl, hogy szerintem nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy az elsőszámú futó PUP-on kezdett, ráadásul térdszalagszakadásból jön vissza (gyógyultan is kell még sok idő (akár egy idény), hogy az eredeti szintre visszatérjen, btw szerintem az Achilles sérülésének is köze van a szervezet kompenzálásához), nem gondolom - egyelőre - akkora gondnak. Nincs vita, a legfontosabb szerepe akkor lenne ebben a működési rendben a futásnak, ha rendszeresen megnyugtató előny birtokában van a csapat. Ettől viszont még messze van az október közepi Steelers Off.
Azt pedig tévedésnek gondolom, hogy csak a vertikális játék erőltetésével lehet " kikönnyíteni a boxot. Brady már el se lát 30-35 yard-nál messzebbre, nemhogy oda is dobjon, mégis a Pats ellen folyamatosan küldik fel a nickel és dime felállásokat. Szvsz pont jó úton jár Haley a TE játék előtérbe helyezésével. Wallace már így is, úgy is rettentő veszély, most már Miller-t se lehet elintézni egy átlagos LB-vel, Vörösben lassan legitim elkapó potenciált kell látni a DC-oknak; előbb-utóbb ki fogják könnyíteni a védelmüket BigBen-ék ellen (is).
Nemcsak a futás alapozza meg a passzjátékot, ma már hatékony út az ellenkezője is.
Szóval, csak annyi történik, hogy a Def. esik lefele és még nem találta meg az alapot. Nehéz ám egy elit védelemnek ezt a visszaesést (számukra zuhanást) mentálisan feldolgoznia! Az Off. meg határozottan fejlődik, de ők még nem képesek stabilan szállítani a 28 pont környékét. Küszködik a fejlődés közbeni hibázásokkal. Ebben az átmeneti állapotban a hibáknak különösen nagy jelentősége van. Az különösen szép (kockázatos) lenne, ha ebben a helyzetben még egy-két besült trükkös játékot is elővezetnének. (S egy szó nem esett a Titans elleni vereség konkrét okáról, a blokkolt punt-ról. Más se hiányzik egy ilyen csapatnak, hogy az addig egyetlen stabil pontnak hitt egység essen kapitális hibába.)
Türelem.tomi-tomi
A box ürítésére persze sok megoldás van, de annál kézenfekvőbbet nem kihasználni, mint Wallace-t deep route-ra küldeni, óriási vétek. Mert nincs corner, aki az egy az egyben megfogja őt, ha sebességről van szó, tehát kettőzni kell, s máris mínusz egy ember a boxban. Más módszer is van, de ezt használni kellene, hogy állandó fenyegetettség érzete legyen az ellenfélnek.

több mint 13 éve
Tegye fel a kezét, aki nem szerette az RRP sémát...A futást meg nem hasonlítottam a mostanihoz, az RRP-t önmagában vizsgálva citáltam, nem pedig Haley vs Ba kontextusban. Leírtam, hogy milyen viszonyban vagyok a futójátékkal, vagy 5x, újra nem fogom.
Egyéb költői kérdés amire nem szoktak válaszolni?😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ok. Nem győztél meg😊, de elfogadom, mert nem vagyok expert.Wallace: naná, hogy sok múlik egy LT kiesésén deep route-ok esetén. Főleg ha helyette Assblocking jött....
hát, ha csak egy db Starkson múlik a hosszú passz az érdekes számomra.
Ráadásul amikor próbáltuk, akkor szar routeok voltak, azok meg nem a fal hibái.
Voltak olykor ebben is ingadozások, de nem erről beszéltem, hanem arról, hogy sokszor meccs közben már akkor is el kezdtük nyomni, ha csak 1 TD-vel vezettünk. Ráadásul ha visszanéznénk, hogy runrunpass-ből mennyi 3&out volt, akkor csúnya stat jönne ki. Eredménykövető se volt tele mindig ennek a szisztémának anyázásával, meg a topik se. Ugye a szar biztos jó, annyi légy nem tévedhet tipikus esete.
Nem afutással volt a baj, hanem az, hogy még arra se voltunk képesek, hogy legalább ne RRP sorrend lett volna. És ha aztán sokszor meg a passz, 3rd downok mentették meg a szar és kiismerhető futásokat. Aztán a rrp ben a passznál a Mór egy idő után már nem nagyon kapott el labdát, mert levédekezték. Mindig írtuk, hogy mi is tudjuk a fotelből, a laikusok is, hogy ha 2 futás nem hozott túl sokat a konyhára, akkor jött be Mór, passzra...
kishaszi
Az RRP továbbra is barokkos túlzás, hogy a Te szavaddal éljek. A sablonos futást pedig hagyjuk is, mert akkor a mostani mi a szar? Arinas-érában 4-es átlag azért megvolt.

több mint 13 éve
Tudom én, hogy miről beszéltél. 😀 Fogalmam sincs, hogy mit nyomunk (minek lehetne hívni), de menni azért megy a rövid passzos játék, amiért Nálatok is fog. 😀Mert én nem is az óraölésről, Pats futásról beszéltem, hanem WCO-ról, amit nyomnak.kishasziA legendák... A Pats-nek igazán kényes helyzetben (szoros PO-meccsek) az utóbbi években, nem volt óraölésre alkalmas megbízható futójátéka.tomi-tomiAmúgy arra miért nincs válasz, hogy a Patsnek miért megy? Csak kérdem.kishasziÓraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.vassadi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hát, elég vehemensen kéred számon Wallace felé a deep passz-t, mert akkor nem töltik fel a box-ot. A csak pedig azért született, mert meg sem említesz más (létező) lehetőséget.Azt pedig tévedésnek gondolom, hogy csak a vertikális játék erőltetésével lehet " kikönnyíteni a boxot.tomi-tomiHol írtam olyat, hogy csak ezzel lehet?
Kiemelt rész.vassadiÓraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.vassadiA legendák... A Pats-nek igazán kényes helyzetben (szoros PO-meccsek) az utóbbi években, nem volt óraölésre alkalmas megbízható futójátéka.tomi-tomi
Attól, hogy a mostani Steelers futásnál valóban jobbak voltunk, a számunkra kiemelten fontos célt - időmenedzselése szoros meccsek végén - képtelenek voltunk megbízhatóan szállítani.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mert én nem is az óraölésről, Pats futásról beszéltem, hanem WCO-ról, amit nyomnak.A legendák... A Pats-nek igazán kényes helyzetben (szoros PO-meccsek) az utóbbi években, nem volt óraölésre alkalmas megbízható futójátéka.tomi-tomiAmúgy arra miért nincs válasz, hogy a Patsnek miért megy? Csak kérdem.kishasziÓraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.vassadi
több mint 13 éve
Azt pedig tévedésnek gondolom, hogy csak a vertikális játék erőltetésével lehet " kikönnyíteni a boxot.tomi-tomiHol írtam olyat, hogy csak ezzel lehet?
Kiemelt rész.Óraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.vassadiA legendák... A Pats-nek igazán kényes helyzetben (szoros PO-meccsek) az utóbbi években, nem volt óraölésre alkalmas megbízható futójátéka.tomi-tomi
több mint 13 éve
Ok. Nem győztél meg😊, de elfogadom, mert nem vagyok expert.
Kicsit elbeszélünk egymás mellett.
Futás: Ugyanezekkel az emberekkel (kivéve Kemo), sokkal jobb futójátékunk volt, tehát ez csak Haley új rendszerének hibája lehet. De ilyen számokra nincs és nem is lehet magyarázat, és mindezt nem elit védelmek ellen. Ez katasztrófa.
Soldados
[/quote=Soldados]
Wallace: Az ő visszaesése érdekes kérdés. Starks kidőlt, jött assblocking és nem volt idő a deep passzokra, ennek ellenére megpróbáltuk, persze többnyire sikertelenül. Most szinte meg se próbáljuk. Számomra ez a probléma, hogy meg se próbáljuk kihasználni a gyorsaságát.
[/quote]hát, ha csak egy db Starkson múlik a hosszú passz az érdekes számomra.
Ráadásul amikor próbáltuk, akkor szar routeok voltak, azok meg nem a fal hibái.
A plusz egy: Hagyjuk már ezt a runrunpass-t, mert totálisan nem igaz. BA irányítása alatt sztem 50%-nál sose volt rosszabb a run-pass arány és többnyire második félidőben, előnyben próbálta ezt erőltetni BA. Amivel stratégiailag nincs is baj, elvégre ölöd az órát és kiváló 3rd down QB-d és nagyszerű WR-corpod van. SoldadosVoltak olykor ebben is ingadozások, de nem erről beszéltem, hanem arról, hogy sokszor meccs közben már akkor is el kezdtük nyomni, ha csak 1 TD-vel vezettünk. Ráadásul ha visszanéznénk, hogy runrunpass-ből mennyi 3&out volt, akkor csúnya stat jönne ki. Eredménykövető se volt tele mindig ennek a szisztémának anyázásával, meg a topik se. Ugye a szar biztos jó, annyi légy nem tévedhet tipikus esete.
Nem afutással volt a baj, hanem az, hogy még arra se voltunk képesek, hogy legalább ne RRP sorrend lett volna. És ha aztán sokszor meg a passz, 3rd downok mentették meg a szar és kiismerhető futásokat. Aztán a rrp ben a passznál a Mór egy idő után már nem nagyon kapott el labdát, mert levédekezték. Mindig írtuk, hogy mi is tudjuk a fotelből, a laikusok is, hogy ha 2 futás nem hozott túl sokat a konyhára, akkor jött be Mór, passzra...
Miller és az óra: mondtam, hogy Miller kihasználatlansága hiba volt, de korántsem akkora, mint a futás ilyenfokú szarsága és Wallace kihasználatlansága. A deep passz nem óra ölésre van, ez tény, hanem demoralizálásra. És meg se próbáljuk, ez a baj. Az óra ölésre ott lehetne a futás, ezt nem tudja kiváltani Miller az 5-6 felé irányuló passzal. Kellene futójáték, kellene deep próbálkozás, s emellé persze kell Miller foglalkoztatása. De Miller nem tudja kiváltani a másik kettőt.SoldadosAkkor most a sok negatív energia után képzeld el Moriarty, hogy ez csak jobb lesz idővel 😉
Mondjuk lehet, hogy Miller nem váltja ki a kettőt, de a 3&out még annyira sem.
Szerintem kicsit túlrágtuk, én annyira nem érzem a tragédiát "egyelőre" HANGSÚLYOZOM, mint Te, vagy Ádi!
több mint 13 éve
A legendák... A Pats-nek igazán kényes helyzetben (szoros PO-meccsek) az utóbbi években, nem volt óraölésre alkalmas megbízható futójátéka.Amúgy arra miért nincs válasz, hogy a Patsnek miért megy? Csak kérdem.kishasziÓraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.vassadi
több mint 13 éve
Egy lépéssel messzebbről tekintve a jelenlegi Steelers-t, mint az Arians vs. Haley szempont, nekem más jutott eszembe.Úgy érzem, hogy az edzői stáb a jelenlegi védelmet nem tartja már és még alkalmasnak a low score meccsek stabil elérésére. Az viszont megjósolhatatlan, hogy mekkora visszaesés után tudják stabilizálni a teljesítményüket. 20-21 pont környékén vagy esetleg 24-25 is elképzelhető? Akárhogy is, a szinte biztosra vehető visszaesés miatt túl szűk lesz a margin a támadók pontszerző és a védők pontengedő képessége között. Elfogadhatatlan mértékűre fog emelkedni a vereség kockázata - Steelers szinten. Ezt idén bizonyítja is a Def., 10-től 34 pontig bármi megtörténhet.
Amíg a védelem újra felfejlesztése megtörténik (a Steelers érzésem szerint Steelers akar maradni, de ez években lesz mérhető!), addig óhatatlanul az Off. pontszerző képességét (hatékonyságát) kell drasztikusan megemelni.Ez pedig a mai NFL-ben a passzjátékon keresztül érhető el a legkönnyebben. (Nem mellesleg BigBen most van pályafutása zenitjén, ereje teljében, rengeteg tapasztalattal.) Ehhez az alapok megvannak: elit QB, kiváló WR corps, átlagosnál (sokkal) jobb TE. Az eddigi Achilles-sarkat is, az OL-t is alkalmassá tették a hatékonyabb passzjátékhoz.
Az eredmények már látszódnak: nagyon magas Passer Rating, ligaelit OL negatív passz játékokban (ez tavaly gyenge közepes sem volt), kiemelkedő 3rd down hatékonyság, pontszerzésben 15%-os javulás stb.
A futás kétségtelenül szinte eltűnt. Azontúl, hogy szerintem nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy az elsőszámú futó PUP-on kezdett, ráadásul térdszalagszakadásból jön vissza (gyógyultan is kell még sok idő (akár egy idény), hogy az eredeti szintre visszatérjen, btw szerintem az Achilles sérülésének is köze van a szervezet kompenzálásához), nem gondolom - egyelőre - akkora gondnak. Nincs vita, a legfontosabb szerepe akkor lenne ebben a működési rendben a futásnak, ha rendszeresen megnyugtató előny birtokában van a csapat. Ettől viszont még messze van az október közepi Steelers Off.
Azt pedig tévedésnek gondolom, hogy csak a vertikális játék erőltetésével lehet " kikönnyíteni a boxot. Brady már el se lát 30-35 yard-nál messzebbre, nemhogy oda is dobjon, mégis a Pats ellen folyamatosan küldik fel a nickel és dime felállásokat. Szvsz pont jó úton jár Haley a TE játék előtérbe helyezésével. Wallace már így is, úgy is rettentő veszély, most már Miller-t se lehet elintézni egy átlagos LB-vel, Vörösben lassan legitim elkapó potenciált kell látni a DC-oknak; előbb-utóbb ki fogják könnyíteni a védelmüket BigBen-ék ellen (is).
Nemcsak a futás alapozza meg a passzjátékot, ma már hatékony út az ellenkezője is.
Szóval, csak annyi történik, hogy a Def. esik lefele és még nem találta meg az alapot. Nehéz ám egy elit védelemnek ezt a visszaesést (számukra zuhanást) mentálisan feldolgoznia! Az Off. meg határozottan fejlődik, de ők még nem képesek stabilan szállítani a 28 pont környékét. Küszködik a fejlődés közbeni hibázásokkal. Ebben az átmeneti állapotban a hibáknak különösen nagy jelentősége van. Az különösen szép (kockázatos) lenne, ha ebben a helyzetben még egy-két besült trükkös játékot is elővezetnének. (S egy szó nem esett a Titans elleni vereség konkrét okáról, a blokkolt punt-ról. Más se hiányzik egy ilyen csapatnak, hogy az addig egyetlen stabil pontnak hitt egység essen kapitális hibába.)
Türelem.
több mint 13 éve
Amúgy arra miért nincs válasz, hogy a Patsnek miért megy? Csak kérdem.kishasziÓraölésre a Pats-nek is volt/van ha nem is elit (bár ebben a szezonban...), de megbízható futójátéka, vagy legalábbis olyan, ami a Steelers mostani futójátékánál fényévekkel jobb.
több mint 13 éve
Ja, és nem azt mondom, hogy most katasztrofális romása van az offense-nek (nem így van beállítva), hanem azt, hogy van 2 elfogadhatatlan dolog és ha ez nem változik, akkor idény végén el kell küldeni Haleyt. Ugyanazt az eredményességet hozza, de olyan hátulütőkkel, hogy a futójátékunk totálisan értékelhetetlen, ami pedig nagyon fontos szegmense egy O-nak.

több mint 13 éve
Harrison téma: nagyon gyenge eddig. Az ő oldalára irányuló futásokból rengeteget yardot nyalunk, a passrush pedig egy fikrcnyit se lett jobb. A dropbackek 20%-ban sem sikerül nyomást gyakorolni vele sem.

több mint 13 éve
Nem azon van a hangsúly, hogy Wallace hány yardot hoz meccsenként. De ha megnézed, ezek nagy részét rövid-közepes passzokból szedi össze, a baj az, hogy nem nyitunk a vertikálisabb passzjáték felé. Idén két TD-t szerzett hosszú passzból, sokkal többször nem is ment felé ilyen labda, úgyhogy a hatékonysággal látszólag nincs gond. Ha kiszámítható is lesz egy idő után, nem baj, számítsanak rá az ellenfelek, tartsanak tőle, legalább lesz hely a futójátéknak, de így, hogy rendszeresen nyugodtan túltölthetik a boxot, a safety-knek kevésbé kell a hosszú passzokra figyelniük, nem sok esélyünk lesz javulni futásban.Igen, akár csak tavaly a második fél évben. Rövid passzok, és az átlagot is inkább a YAC húzta. Hosszúk kevesebbszer voltak, mert érezte valszeg BA is, hogy nem megy. A korábbi sikeres route.okra ráálltak a csapatok. Gondolom nem nagy dolog videóról nézegetni a meccseket.
vassadi
Amúgy arra miért nincs válasz, hogy a Patsnek miért megy? Csak kérdem.
Summa summárum: én is jobban örülnék, ha csak annyi lenne a dolgunk nekünk szurkolóknak, hogy 2 popcorn között arra kötnénk fogadásokat, hogy Wallace mennyi 30+ yard TD-t kap el, Brown hány 3rd downt csinál meg, mennyi trükkös playt etetünk meg az ellenfél védelmével, de ha ez olyan marha egyszerű lenne, akkor BA stratégiájával sem maradt volna meg a csapat 23 ponton.
JH statja lehet nem impozáns, de az a pár sack is akkor jött, amikor rá figyeltek és másnak megnyílt az út (Worilds pl.)
Amúgy sztem JH tuti vonul, de Polának miért is kéne? Tervezi? Vagy most ez a két lábsérülés miatt lenne? 31 éves . . .
több mint 13 éve
Kicsit elbeszélünk egymás mellett.SoldadosA runrunpassre nem kapott utasítást, azt ő magától nyomta mindig is. Ő arra kapott utasítást az ucsó évben, hogy a 70-30 felé tendáló passz menjen szépen vissza a régi irány felé, vagyis 55% környéki passzra.
Mindezt akkor, amikor el kezdte erőltetni a pass heavyt, de nem lett eredménye. Emlékezz csak vissza!
Azt nem tudom, hogy milyen rendszerre gondolsz, mert a fal közel se olyan alakokból áll, mint Faneca és tsa. Ráadásul időben akkor volt igazán jó futása Rashardnak is, ha Miller is blokkolt, vagy Kemoatu. Igen. Kemo. Akit mindenki utált már a végére (én is) a sok buta büntetése miatt,de igazából a BA éra alatt sok-sok jó futás az ő blokkolásának volt köszönhető...
A fal csak a Steelershez képest jobb, de attól még nem jó... Attól, hogy kicsit jobban védik Bent még egyáltalán nem következik az, hogy jobb a fal, meg hogy a futás is menni fog. Ettől még nem lesznek jó futásblokkolók.
Miller vs. Wallace/futás.
Azért az bájos, hogy az óra kontrollálásának fontosságáról beszélsz (evidencia egyébként), vagyis a jó futás szükségességéről, illetve arról, hogy az O-nak sok időt kell a pályán töltenie ehhez. Arról azért nagyvonalúan megfeledkezel, hogy "a 2 passzból átmegyünk a pályán" taktika látványos, szép, csak az óra uralására alkalmatlan. Ellenberger Miller játéka, fontos first downok sorozata (3. kísérletekre ráadásul) pedig pont azt az óra uralást jelenti, amit vársz. Ez most jelenleg nem a futással megy, hanem Heath renoválásának köszönhető. Vegyük csak az ucsó előtti meccsünk, ahol 6 3rd downból 5 first down lett és nem 3&out...
Wallace: egyébként abban sem értek egyet, hogy Haley a fő probléma, hogy Wallace nincs kihasználva, mert bizony MW is visszaesett a 24 yad/catch átalágról az utolsó évében valami 7 yard körülire??? WTF??? Alig volt elkapása, és azok is mind rövidek voltak, amik után gyorsan földbe gyakták.
na, előszedtem, picit a 24 sok volt, mert az az első évében indult, meg a 7 is kicsit kevesebb, de itt vannak a statok
2011 MW stats
vs- Ravens, 107 yard/8 catch = 13.4 átlag
vs- Seahawks, 126 yard/8 catch = 15.8 átlag
vs- Colts, 144 yard/5 catch = 28.8 átlag
vs- Texans, 97 yard/4 catch = 19.4 átlag
vs- Titans, 87 yard/6 catch = 13.7 átlag
vs- Jaguars, 78 yard/2 catch = 36.0 átlag
vs- Cardinals, 118 yard/3 catch = 39.3 átlag
vs- Patriots, 70 yard/7 catch = 10.0 átlag
vs- Ravens, 68 yard/4 catch = 17.0 átlag
vs- Bengals, 54 yard/6 catch = 9.0 átlag
vs- Chiefs, 17 yard/2 catch = 8.5 átlag
vs- Bengals 38 yard/3 catch = 12.6 átlag
vs- Browns, 57 yard/4 catch = 14.2 átlag
vs- 49ers, 66 yard/ 5 catch = 13.2 átlag
vs- Rams, 82 yard/4 catch = 20.2 átlag
vs- Browns, 11 yard/1 catch = 11.0 átlag
Ha csak az átlagot nézzük, akkor is szembetűnő változás, de vegyük az összteljesítményt 2 félidényre bontva:
I-VIII. meccs: 827 yard, 103 yard/meccs, 19.2 átlag
IX.-XVI. meccs: 393 yard, 49 yard/meccs, 13.5 átlag
Szembetűnő romlás minden téren. Ahogy nézte az ember a meccseket egyre inkább úgy tűnt, hogy kiismerték BA-t és Wallacet, a hosszúk nem nagyon jöttek, a végén már minden yardért harcolnia kellett...
---
Egyébként többszöri nekifutásra azt gondolom, hogy igazad van 55%-ban, de mondtam, hogy a futás nekem is hiányzik, viszont én egyelőre nem tartom visszalépésnek Haleyt úgy összességében. Azt gondolom, hogy innen viszont muszáj lesz javulnunk, különben a váltás tényleg fölösleges időt fog jelenteni, de ettől függetlenül tartom, hogy változásra volt szüksége a Steelers O-nak. Nem hiszem, hogy ilyen állománnyal 23 pont a parnasszus, fal ide, vagy oda.
kishaszi
Futás: Ugyanezekkel az emberekkel (kivéve Kemo), sokkal jobb futójátékunk volt, tehát ez csak Haley új rendszerének hibája lehet. De ilyen számokra nincs és nem is lehet magyarázat, és mindezt nem elit védelmek ellen. Ez katasztrófa.
Wallace: Az ő visszaesése érdekes kérdés. Starks kidőlt, jött assblocking és nem volt idő a deep passzokra, ennek ellenére megpróbáltuk, persze többnyire sikertelenül. Most szinte meg se próbáljuk. Számomra ez a probléma, hogy meg se próbáljuk kihasználni a gyorsaságát.
A plusz egy: Hagyjuk már ezt a runrunpass-t, mert totálisan nem igaz. BA irányítása alatt sztem 50%-nál sose volt rosszabb a run-pass arány és többnyire második félidőben, előnyben próbálta ezt erőltetni BA. Amivel stratégiailag nincs is baj, elvégre ölöd az órát és kiváló 3rd down QB-d és nagyszerű WR-corpod van.
Miller és az óra: mondtam, hogy Miller kihasználatlansága hiba volt, de korántsem akkora, mint a futás ilyenfokú szarsága és Wallace kihasználatlansága. A deep passz nem óra ölésre van, ez tény, hanem demoralizálásra. És meg se próbáljuk, ez a baj. Az óra ölésre ott lehetne a futás, ezt nem tudja kiváltani Miller az 5-6 felé irányuló passzal. Kellene futójáték, kellene deep próbálkozás, s emellé persze kell Miller foglalkoztatása. De Miller nem tudja kiváltani a másik kettőt.

több mint 13 éve
oké, lefordítom.- Elment 5 meccs - még mindig - és MW 70 yardot kap el meccsenként eddig, ebben benne van 3 látványos dropja .Nem azon van a hangsúly, hogy Wallace hány yardot hoz meccsenként. De ha megnézed, ezek nagy részét rövid-közepes passzokból szedi össze, a baj az, hogy nem nyitunk a vertikálisabb passzjáték felé. Idén két TD-t szerzett hosszú passzból, sokkal többször nem is ment felé ilyen labda, úgyhogy a hatékonysággal látszólag nincs gond. Ha kiszámítható is lesz egy idő után, nem baj, számítsanak rá az ellenfelek, tartsanak tőle, legalább lesz hely a futójátéknak, de így, hogy rendszeresen nyugodtan túltölthetik a boxot, a safety-knek kevésbé kell a hosszú passzokra figyelniük, nem sok esélyünk lesz javulni futásban.
Tavaly meg volt a II. félévben BA alatt 49 yardja meccsenként, egész idényt tekintve meg 75 yard.
Ha rosszul fogalmaztam, és nem érhető, akkor írom máshogy, de a számok azt mutatják, hogy nem romlott az a legutolsó tendenciához képest.
Egyelőre nincs minden meccsen 3-4 fly, de szerintem nem is nagy baj, mint azt tavaly láttuk, az is kiszámítható volt egy idő után, ráadásul potenciális pickveszély.kishaszi
Harrison nélkül közelébe nem kerültünk a QB-knak. Vele legalább ez megvolt legutóbb.kishaszi48 dropback alatt 9 alkalommal. Alig több, mint a semmi.
több mint 13 éve
Mér BA látta?Ha látta volna, akkor 35 TD-je lett volna Bennek már évek óta idényenként...
több mint 13 éve
Azért Harrisonnal is jó fejek vagytok😊 35 éves, fél éve reszelik a lábát és tőle is várjunk mindjárt olyan játékot, mint korábban.Emlékezzetek JH már tavaly is többször szerepelt a twitteren kezelésekről készült képekkel, fájta a háta, fájt a lába. JH szerintem szögre akasztja. Troy talán még egyet vállal, meglátjuk.
Egyébként szerintem is az ILB-k rendben vannak, igaz rotálásra nincs sok remény. A Secondary Troy nélkül max egyetemi szint, de akkor már a tudásuk felett játszottak.
Wallace, Brown és E-t nem kihasználni szerintem is bűn. Simán el tudnám képzelni, hogy AB és MW a két szélen sprint középen rövidben az öreg (Heath)és közép hosszúban E a futó meg bármerre, ezt levédekezni szinte képtelenség, mert nem jutna mondjuk E-re senki és ezt a meccs elején 4-5 playben, nem egymás után, de rövid időn belül eladjuk. Tuti megy majd a futás mert hátra húzódik mindenki. Ezt még mi is látjuk innen Magyarhonból akkor a nagy megváltó miért nem?
több mint 13 éve
oké, lefordítom.- Elment 5 meccs - még mindig - és MW 70 yardot kap el meccsenként eddig, ebben benne van 3 látványos dropja .Tavaly meg volt a II. félévben BA alatt 49 yardja meccsenként, egész idényt tekintve meg 75 yard.
Ha rosszul fogalmaztam, és nem érhető, akkor írom máshogy, de a számok azt mutatják, hogy nem romlott az a legutolsó tendenciához képest.
Egyelőre nincs minden meccsen 3-4 fly, de szerintem nem is nagy baj, mint azt tavaly láttuk, az is kiszámítható volt egy idő után, ráadásul potenciális pickveszély.
Amúgy meg idén volt valamelyik meccsen, amikor Wallace elszakadt és ment volna abogyó neki, akkor 85 yard TD lett volna simán, de BB nem neki dobta - még arról is cikkeztek, vagy találgattak vmi fórumon, hogy biztos azé mer holdoutolt😊
Középső futásokat nyaljuk rendesen.
Harrison nélkül közelébe nem kerültünk a QB-knak. Vele legalább ez megvolt legutóbb. Persze messze van a csúcsformától, de ezt nem is mondta senki szerintem,