Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Nem edzett ma: Carter, Gilbert, Mendenhall, Polamalu, Pouncey, Redman, Timmons.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Csak nehogy verseny legyen. Ha nincs kontroll )nő(személy, akkor 1 óra után megjelennek a mássalhangzó lopó manók nálam és onnan nincs is megállás-

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
nocsak HSN buszos túra?sutianap
Nem lenne kicsit hosszú az út busszal?
Írni kell egy üzenetet a Steelers staff-nak hogy kik vagyunk és mennénk szurkolni csak egy apróságot kérnénk, magánrepcsit. 😊laby
Magánrepcsi érdekelne😀 buszozás kilőve. Megjártam németországot, olaszországot busszal vagy 10x, még ha vígadunk is meg itókázunk is szenvedés.
Abból én nem kérek, he.
kishaszi
Nemis aszondom, hogy egyseggel Londonig, hanem ütemben, első nap lépjük át a határt, belátható célok nélkül csak szenvedés lesz. A Rendes HSN túra mondjuk egyhetes, főveszzük vidijóra, azt ijet még úgyseláttak a pontkomon, hogy én mondjuk ÁjkTélorra iszommagam, beszéni nemkő, csak a DPI.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Írni kell egy üzenetet a Steelers staff-nak hogy kik vagyunk és mennénk szurkolni csak egy apróságot kérnénk, magánrepcsit. 😊laby
Magánrepcsi érdekelne😀 buszozás kilőve. Megjártam németországot, olaszországot busszal vagy 10x, még ha vígadunk is meg itókázunk is szenvedés.
Abból én nem kérek, he.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013Danna
Nagyon érett már ez a dolog. Rooney sem véletlenül látogat el minden évben a helyszínre. Erre a meccsre lehet még én is kilátogatok. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jan
Az utolsó 2 PO-meccsről is beszélhetünk. GB ellen ne felejtsük el, kik álltak a túloldalon. Akkor az a GB védelem olyan volt, mint a mienk. Na most egy fénykorában lévő Steelers D-n nem könnyen csináltak pontot ilyen szituban. Hát rajtuk sem. Az a ponttermés így is szép volt, amit összehoztunk, előzetesen nem gondoltam volna, mint ahogy a szakértők többsége low scoring game-t várt a kiváló védelmek miatt. Óriási bravúr lett volna megcsinálni, főleg 2 SB-n egymás után. A Denver meccs is érdekes. Ha jól emlékszem büntikkel és sackkel vittük magunkat hátra. Mit várunk Assblocking féle emberektől? De az a meccs továbbra sem az O-n ment el. Az a Denver O közepes szinten sem volt, 15 pont alatt illett volna tartani.

De ez még mindig nem Arians vs Haley meccs. A lényeg, hogy ez a futójáték olyan siralmas, hogy nem maradhat így, ha így marad, akkor pedig nem maradhat következmények nélkül. Arians O-ja messze nem volt tökéletes, de ez most olyan egysíkú a katasztrofális futás miatt, hogy amíg ez így marad közepesnek se igen nevezhető az egység, mert futásra márpedig szükség van.Soldados
GB meccsen kik álltak a túloldalon? Hát SB-on mi várható, kik lesznek a túloldalon, kutyaütő O és sz@r D? Nyilván azt kell legyőzni aki ott van. És ha nem nyelünk 14 pontot az O-ről, vagy megcsináljuk az utolsó driveot, meg is lehetett volna.

Denver meccsről a nézetemet már kifejtettem itt-ott: egy negyedben tudtak meglepni minket, a másodikban. Ahol lehetőséget kaptak 4 pontszerző drive vezetésére. Mialatt a mi O-nk egy 1st downt sem tudott összehozni a 4 drive alatt. Ha pontot nem is szerzünk, csak vezetünk egy 4-5 perces támadást, punttal a végén, akkor egyszerűen idő sem lett volna a Denvernek 4 pontszerző drivera. Abban a negyedben a D-t meglepték a hosszú passzokkal, az O meg totálisan becsődölt.
A végén büntikkel meg sackkel mentünk hátra, úgy van. Pedig minden lehetőség adott volt a GW drive-hoz. Ezt mondtam én is.

A futásunkkal hiánya nyilvánvaló, ezzel szerintem nem is vitatkozik senki. Futás vagy cumi, más opció nemigen lesz.
Jan
Nyilván nem okádék D lesz a túloldalon, de nem is feltétlen annyira elit, mint amilyen az a Packers D volt. Mindenki low scoring game-t várt, nagyon szép teljesítmény volt az a pontmennyiség, amit feltettek a táblára. Kevés volt sajna, az ellenfél szerzett 3 labdát, mi nem.

A Denver meccsről ne is beszéljünk, mert nincs miről, azt a meccset egy az egyben a D bukta el. 14 pontnál többet hogy szerezhetett az a Denver totálisan érthetetlen és megmagyarázhatatlan. Az hogy volt esélyünk a GW-drive-ra és ilyen Assblocking-féle emberekkel nem sikerült, metr benyaltunk sackeket nem oly váratlan, főleg nem egy PO-meccsen, idegenben.

Én nem állítom, hogy az O nyerte a bajnokságokat, de nélkülük nem sikerült volna. Szerintem csapatként nyertünk és csapatként buktunk. De az a megközelítés (és én ezt érzem nálad), hogy mindent a D nyert, amikor meg buktunk, az az O hibája volt, az totális mellélövés. Egész egyszerűen nem igaz. Ha csak a 2 utolsó buktát veszem, akkor sem. Ugyanis a szerzett pontok megütötték az elvárható szintet, sőt. Ellenben az engedett pontok volt olyan, ami bizony számunkra negatív meglepetés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Jan
Az utolsó 2 PO-meccsről is beszélhetünk. GB ellen ne felejtsük el, kik álltak a túloldalon. Akkor az a GB védelem olyan volt, mint a mienk. Na most egy fénykorában lévő Steelers D-n nem könnyen csináltak pontot ilyen szituban. Hát rajtuk sem. Az a ponttermés így is szép volt, amit összehoztunk, előzetesen nem gondoltam volna, mint ahogy a szakértők többsége low scoring game-t várt a kiváló védelmek miatt. Óriási bravúr lett volna megcsinálni, főleg 2 SB-n egymás után. A Denver meccs is érdekes. Ha jól emlékszem büntikkel és sackkel vittük magunkat hátra. Mit várunk Assblocking féle emberektől? De az a meccs továbbra sem az O-n ment el. Az a Denver O közepes szinten sem volt, 15 pont alatt illett volna tartani.

De ez még mindig nem Arians vs Haley meccs. A lényeg, hogy ez a futójáték olyan siralmas, hogy nem maradhat így, ha így marad, akkor pedig nem maradhat következmények nélkül. Arians O-ja messze nem volt tökéletes, de ez most olyan egysíkú a katasztrofális futás miatt, hogy amíg ez így marad közepesnek se igen nevezhető az egység, mert futásra márpedig szükség van.Soldados
GB meccsen kik álltak a túloldalon? Hát SB-on mi várható, kik lesznek a túloldalon, kutyaütő O és sz@r D? Nyilván azt kell legyőzni aki ott van. És ha nem nyelünk 14 pontot az O-ről, vagy megcsináljuk az utolsó driveot, meg is lehetett volna.

Denver meccsről a nézetemet már kifejtettem itt-ott: egy negyedben tudtak meglepni minket, a másodikban. Ahol lehetőséget kaptak 4 pontszerző drive vezetésére. Mialatt a mi O-nk egy 1st downt sem tudott összehozni a 4 drive alatt. Ha pontot nem is szerzünk, csak vezetünk egy 4-5 perces támadást, punttal a végén, akkor egyszerűen idő sem lett volna a Denvernek 4 pontszerző drivera. Abban a negyedben a D-t meglepték a hosszú passzokkal, az O meg totálisan becsődölt.
A végén büntikkel meg sackkel mentünk hátra, úgy van. Pedig minden lehetőség adott volt a GW drive-hoz. Ezt mondtam én is.

A futásunkkal hiánya nyilvánvaló, ezzel szerintem nem is vitatkozik senki. Futás vagy cumi, más opció nemigen lesz.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Írni kell egy üzenetet a Steelers staff-nak hogy kik vagyunk és mennénk szurkolni csak egy apróságot kérnénk, magánrepcsit. 😊

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
No Kugler megint leszedett valakit a ditroiti buszról Zsák McLendon tesót?! Height: 6-3 Weight: 324 hömm, viszont Saunders András vészkiáltása ÁÁÁrienszünk fülében meghallgatásra talált. Egyre érdekfeszítőbb sztori lesz ez a Colts-Lions-Steelers kiháromszögelés.

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Volt már róla szó 😀
több mint 13 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Igen igen igen!!!! 😊 😊 😊 Ez biztos csak egy álom 😊 😊 😊

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 13 éve
nocsak HSN buszos túra?

több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013Danna
Rooney Írország mellett kardoskodott, be kellett érnie Londonnal. Szeptember 29-én lesz a meccs egészen pontosan.vassadi
Idén mehettem volna, a párom már intézett mindent, úgy mondtam vissza: "Ne menjünk még, várjunk egy évet hátha...."
Éééééééés iggggeeeeennnnn!

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Juuuuhuuuuuuuuuuuu!!!

több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ahhh, micsoda hír. Kezdődhet a gyűjtögetés! 😊

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
ez a hír kissebb álmatlanságot okozott...szuper lesz 0 perc alvással menni melózni 😉
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Ez nagyobbat ütött a kávénál. Madarat tudnék fogni.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jííííííííííííhááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!

Kezdhetünk gyűjtögetni! 😊Soldados
Úristen! Majd kiugrom a bőrömből! Ez óriási, végre egy újabb álmom valóra válhat! Láttam már NFL-meccset élőben (Pats-Bucs), de ez, hogy a Steelers-t élőben láthatom, mindent visz. Amerikaifocival kapcsolatban már csak egy Heinz Field-es összecsapás és egy Steelers-részvétellel fűszerezett SB marad álomként. 😊

Jajjj, menjünk már! Már le is szarom ezt a szezont csak lennék már ott!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..Blitzburgh
Ennyire fosik Atkinstől, Mike Johnsontól és Dunlaptól?Mikey
Nem. Csak csütörtökön eléggé beszoptuk, hogy csak 7 OL-játékos volt aktív, mert 3 lesérült a meccsen.

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 945
Tomlin szerint 8 OL ember lesz a bengals ellen..Blitzburgh
Ennyire fosik Atkinstől, Mike Johnsontól és Dunlaptól?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Jííííííííííííhááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!

Kezdhetünk gyűjtögetni! 😊

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Rooney Írország mellett kardoskodott, be kellett érnie Londonnal. Szeptember 29-én lesz a meccs egészen pontosan.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@JasonLaCanfora: Steelers will play Vikings in the second London game in 2013
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
több mint 13 éve
mi az a chili ?gabtsi
Chili Bisztró Étterem és Söröző
Damjanich 11–15
Budapest
1071

Éjjel-nappali hely, nfl Pass-os cucc beüzemelve és kb 10 fős Steelers Fan Club-os meccsnézés. 😊Soldados
baz egy pökésre a gályauszájtól