Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Ugye jól tudom hogy a holnapi meccs este 6-kor kezdődik, az óraátállítás miatt?
több mint 13 éve
Akit érdekel a program, még tudj alakítani a hétvégéjét. Sport TV-s meccs leszünksteelers.hu/unnepelyes-adomany-atadas-es-meccsnezes/
több mint 13 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/2012/10/25/ben-roethlisberger-likes-dink-and-dunk-offense-pittsburgh-steelers-todd-haley/1659497/Pittsburgh leads the NFL with an average time of possession of 34 minutes, 49 seconds
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ez esetben meghálálhatná nyugodt fejjel Ben töretlen bizalmát 2 db 50 yardos TD-vel.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Végleges injury report:Out: Troy, Gilbert, Mendenhall, B. Johnson
Questionable: Redman
Minden más, a héten sérült-jelentésben feltűnő játékos, így Pouncey, Dwyer, vagy épp Worilds probable.
több mint 13 éve
Nem, azér mer új a OC, új a pléjbukker, másodszorint H. minty Hélinél edzés könyörtelenség van, kepeszteni kell vissza, meraki hódátol, biza nem kap tejkaramellát. Sez bigony mondom néktek piszológiailag nyomja a mánikrút.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem a. Utalás zsúr na listákra. Részemről libikóka effektus törvényszerűen.
több mint 13 éve
Viszont rosszul emlékeztem vala, Ádinak igaza vala. Májki 4x tékozolta el a tojgült. Mi vót a kvadrát az nem is rémlik. Másod meccs mikó zsebes a keze, enyves vödör merre hó? Izibe csattincsuk belé a praclikat, vagy legalább bagarolba, mer az legalább svarctrutymó. Mi lelte a párát, nem a Hold áucs? Szerintem. Bár a sok-sok praktizálás kell az érzéshő, szerintem kell a mély, hogy ismét zenit felé kacsintson. Olyan nincs mindig, mint az egyenáram, kell az a konjunktúra görbe, mert még Assissi tényleg a Feri, hogy minden vajaskenyér mézes is automatice.kishasziEbből annyit tudtam kivenni, hogy szerinted a holdout miatti kihagyásnak lehet köze a dropokhoz, de csak azt tudnám ismételni, amit egyszer már leírtam:
több mint 13 éve
Viszont rosszul emlékeztem vala, Ádinak igaza vala. Májki 4x tékozolta el a tojgült. Mi vót a kvadrát az nem is rémlik. Másod meccs mikó zsebes a keze, enyves vödör merre hó? Izibe csattincsuk belé a praclikat, vagy legalább bagarolba, mer az legalább svarctrutymó. Mi lelte a párát, nem a Hold áucs? Szerintem. Bár a sok-sok praktizálás kell az érzéshő, szerintem kell a mély, hogy ismét zenit felé kacsintson. Olyan nincs mindig, mint az egyenáram, kell az a konjunktúra görbe, mert még Assissi tényleg a Feri, hogy minden vajaskenyér mézes is automatice.
több mint 13 éve
Ha a Colts ellen játszanánk akkor lenne ez az igazi 😀Daltonok a Lucky Luckból 😀polamaluAz indianapolisban van😀kishaszi
több mint 13 éve
Teljes értékű edzés: Dwyer, Pouncey, WorildsLimitált: Redman, Suisham
Nem edzett: Troy, Gilbert, Mendenhall, B. Johnson
több mint 13 éve
Daltonok a Lucky Luckból 😀polamaluAz indianapolisban van😀
több mint 13 éve
Amíg Lőcs úron röhög az ellen, berámolunk 2TD-t.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Daltonok a Lucky Luckból 😀
több mint 13 éve
most jöttem rá, hogy köv. meccset a Pittsburgh Bumblebees ellen játszuk😀, azt hiszem nem lesztek túl éhesek majdnekem nem. Nem elég, hogy randa ez a mez, nevetségesen néz ki ezekkel a színekkel, ráadásul a rabruha jut róla eszembe😛
(+egy-két játékos aranyos lesz méhecskének öltözve, pl. Harrison, Lőcs úr)
bocs csak nagyon tetszik😀sapka
több mint 13 éve
Ádi, 3 dropja volt, az end zone-ban volt ez a bizonyos, amibe Hall belenyúlt, végül messze nem azt a pályát járta be a labda, ahova indult, és ahova Wallace is várta. Másodperc törtrésze alatt felfogni ezt és korrigálni, nem könnyű. Én ezt nem írom be neki hibának ,ráadásul erős túlzás a fenti ok miatt azt mondani, hogy a kezében volt a labda. A másik kettővel ellentétben, ahol tényleg úgy volt. Lényegtelen, max Bennek lett volna azzal a két passzal 350 yardja😊...de ha már kézben a laszti: Miller nem tudta megfogni BB passzát, lehetne arra is mondani, pedig hozzáért Heath
Batch: elhiszem, tényleg furin mozgott, lehet, hogy felfelé nézve a refik bezavarták a kukkerját.
több mint 13 éve
Uraim!A Giants elleni meccsre egy dupla meccsnézést szerveznénk és a 19 órási meccs félidejében megejtenénk az adomány átadását a Rákellenes ligának. A Giants szurkolóknak tetszik az ötlet, igaz én azt gondoltam, hogy ne csak Giants-Steelers szurkolók legyünk, így az lenne az igazi, hogyha bárki aki az akciót csak elvben is támogatta eljönne.
A HFL döntőn tatookat áruló céggel is beszéltünk maradt még nekik jó pár darab ebből is vennénk párat amelyből darabonként 50 Ft újra csak adomány lenne.
Mit szóltok eme ötlethez?
Sokan csatlakoznátok??
több mint 13 éve
Batch utólag azt mondta, a fények zavarták meg.vassadiSimán hihető, ahogy néztem amúgy is rossz szögből ment rá és eléggé érdekes elkapó technikával nyúlt a labdáért is szóval én elhiszem.
több mint 13 éve
most jöttem rá, hogy köv. meccset a Pittsburgh Bumblebees ellen játszuk😀, azt hiszem nem lesztek túl éhesek majd(+egy-két játékos aranyos lesz méhecskének öltözve, pl. Harrison, Lőcs úr)
bocs csak nagyon tetszik😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve

Csincsinna a fények városa, mondjuk ez a világítós végű végbélkúpforma lehet engem is ösztökélne a dropolásra, iszkiri 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Visszanéztem MW 3. dropját, elsőre úgy tűnt, hogy nem is látta és meglepte, de valójában az volt a baj, hogy Hall belenyúlt és eléggé megperdült a labda. Lehetne azon polemizálni, hogy megfoghatta volna ennek ellenére, vagy sem, de szerintem inkább bravúr lett volna. (persze pl. egy SB-t ilyen bravúrok esetén lehet adott esetben behúzni ugye). Lényeg, hogy az a TD inkább 50-50 kategória, kellett hozzá a bengálos védekezése. (a másik két dropja egyértelműen Mikey hibája volt).Wallace-nak ezen az eseten kívül volt három egyértelmű dropja (kettő előtte, egy utána). Azon lehet vitatkozni, hogy ez az ő hibája volt-e. A meccs alatt én azt mondtam, is-is, mert Hall ugyan bezavart, de ott volt a kezében a labda, innentől kezdve pedig elkapható. De lényegtelen, mert nyertünk, úgyhogy nem múlt semmi az elejtett labdákon, Wallace pedig többször (remélhetőleg) nem lesz ennyire lyukaskezű.
Batché meg "sima" hand-eye coordination mistake - mongyuk ő nem erre van szavatolva, de az bőven elkapható laszti volt.kishaszi
Batch utólag azt mondta, a fények zavarták meg.
több mint 13 éve
Visszanéztem MW 3. dropját, elsőre úgy tűnt, hogy nem is látta és meglepte, de valójában az volt a baj, hogy Hall belenyúlt és eléggé megperdült a labda. Lehetne azon polemizálni, hogy megfoghatta volna ennek ellenére, vagy sem, de szerintem inkább bravúr lett volna. (persze pl. egy SB-t ilyen bravúrok esetén lehet adott esetben behúzni ugye). Lényeg, hogy az a TD inkább 50-50 kategória, kellett hozzá a bengálos védekezése. (a másik két dropja egyértelműen Mikey hibája volt). Batché meg "sima" hand-eye coordination mistake - mongyuk ő nem erre van szavatolva, de az bőven elkapható laszti volt.-
---
pola: 😀😀😀😀
több mint 13 éve
Viszont a legjobban nem szeretett játékosok között nincs ott JH. "Bástya elvtárat már meg sem akarják ölni??? Bástya elvtárs már szart sem ér?"😀
több mint 13 éve
The most-liked player in the NFL is Troy Polamalu, the crazy haired, high energy defensive back from the Pittsburgh Steelers, whose appeal rating registers at 63%. Not much surprise there - talent, all-out effort and a roster spot on a nationally popular team go a long way with fans.
több mint 13 éve
Ma nem edzett: Troy, Gilbert, Mendenhall, Redman, Worilds (betegség), Dwyer (személyes okok).Tomlin azt már a tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Troy és Gilbert biztosan kihagyja a Redskins elleni meccset is.
Pouncey és Carter teljes értékű edzésmunkát végzett.