Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Dwyer második a ligában,a kontakt után szerzett yardok tekintetében.Azért ez elég remek.

Más:
Brown visszafújt return TD-jéről mi a véleményetek?
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Ahhoz képest, hogy az NFL elmúlt 10 évének három legsikeresebb csapatából kettő lép pályára egymás ellen vasárnap, nincs is nagy felhajtás. Vhogy úgy érzem, ti eleve vereséggel kalkuláltok (sztem alaptalanul), mi meg úgy vagyunk vele, hogy az előző 3 meccs volt a must win, azok megvannak, 6-2-vel állunk, tehát ha vki ellen, akkor ellenetek ki lehet kapni. Érdekes lesz!

Ja, és a fentiek alátámasztására egy kis stat:
PIT és NYG az elmúlt 10 évben:
4 SB-győzelem,
összesen 13 PO-szereplés (a lehetséges 20-ból)G-men
Én nem kalkulálok eleve vereséggel, csak úgy gondolom a matchup és az idegenbeli szerepléseink alapján nem mi vagyunk a meccs esélyesei.

Azaz jobban el tudnám fogadni hogy kikapunk, mint hogy nyerünk, de megsérül 2 kezdőnk.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Egyébként az a Pope TD nem először szerepel a playbookunkban, régebben Millernek írtuk fel ezt a routeot és többször is bejött évekkel korábban.kishaszi
Ismerős volt nekem is a play, viszont amilyen tökéletességgel eljátszottuk, na az volt a nem semmi. Nagyon szépen volt eladva a játék, egyszerűen lehetetlen volt kivédekezni!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Tomlin sajtótájékoztatójáról:
- Troy és Gilbert hétvégi pályára lépésének lehetőségét már most kizárta.
- Clarknak át kell mennie a teszteken, ha ez megvan, játszhat.
- Redman holnap már edzhet, Mendy viszont csak az egyéni munkát kezdheti el, úgyhogy valószínűleg megint inaktív lesz.
- Dwyer csak csütörtöktől edz. Egyelőre még bizonytalan, hogy ki lesz a kezdő RB.
- Woodley-t a hamstring sérülése a hét elején limitálni fogja, de remélhetőleg ott lehet a pályán a Giants ellen. Sylvesternek is ugyanilyen sérülése van.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Ahhoz képest, hogy az NFL elmúlt 10 évének három legsikeresebb csapatából kettő lép pályára egymás ellen vasárnap, nincs is nagy felhajtás. Vhogy úgy érzem, ti eleve vereséggel kalkuláltok (sztem alaptalanul), mi meg úgy vagyunk vele, hogy az előző 3 meccs volt a must win, azok megvannak, 6-2-vel állunk, tehát ha vki ellen, akkor ellenetek ki lehet kapni. Érdekes lesz!

Ja, és a fentiek alátámasztására egy kis stat:
PIT és NYG az elmúlt 10 évben:
4 SB-győzelem,
összesen 13 PO-szereplés (a lehetséges 20-ból)
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Egyébként az a Pope TD nem először szerepel a playbookunkban, régebben Millernek írtuk fel ezt a routeot és többször is bejött évekkel korábban.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
The terrible towel
Lehet hogy mostanra értek el összeszokottságban egy olyan szintet, hogy bátran behívják az ilyen játékokat. Tetszetős a dolog mindenképpen, de a másik módszernek is megvan a logikája.

Nevezetesen: ha ilyen 1-2 y & goal szituban mindenki tudja mi következik, mégis megcsináljuk, az elég demoralizáló lehet az ellen számára. Az az üzenete, hogy nem érdekel mire készültök, megcsináljuk erőből, mert erősebbek vagyunk, és ennyi. Persze ha nem sikerül, az nagy gáz.
Jan
Inkább az következett ezekben a szitukban hogy rúgtunk egy FG-t, és elenyésző %-al brusztoltuk át a bogyót középen. Vissza lehet nézni a mostani 2TD-t, kis túlzással 20ember kicsi a rakást játszott középen, egyedül BigBen+TE nem, és lett belőle 2 besétálós TD. Szerintem ez inkább demoralizálóbb hogy védőfejjel gondolkozva én itt b.zulok középen ezek meg elsétálnak mellettem 6pöttyért, mert volt egy kis ész a játékukban.The terrible towel
Tudom hogy FG-okat rúgtunk, csak arra utaltam, hogy ha ilyen szituban futás van, az nem feltétlenül a hülyeség vagy fantáziátlanság jele, hanem lehet egyfajta erődemonstráció is.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Szesze hun lesz?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem tudom, de az uccsó 2 meccsen qrva jó volt a playcalling. Tökös is volt (trükkös playek, 4.-re nekimenős a 2 yardosról), szóval így kell ezt.Soldados
Elégedett voltam vele én is, de a hosszú passzt megint hiányoltam egy kicsit. Bennek nem volt 20+ yardos passzkísérlete, pedig a liga egyik legrosszabb secondary-je ellen azért meg lehetett volna próbálni.vassadi
Alapvetően ezt az egy elemet magam is hiányolom továbbra is, de az már csak a hab a tortán lenne. Azzal, hogy az uccsó 2 meccsen végre értékelhető, sőt jó volt a futás, és egy kis szín is került a playcallingba, ez már csak apróság. A lényeg a futás volt. Anélkül nincs Offense. Most van Offense. Persze kár, hogy nem használjuk MW gyorsaságát, de így már nincs akkora hiányérzetem, hogy a lényegesebb dolog elkezdett működni.Soldados
Szerintem a szakadó eső húzta ki a hosszú passzokat. Nem kellett kockáztatni így nem hívták, ha hátrányban lettünk volna eső ide vagy oda tuti látunk volna párat.
Soldi vasárnap lejössz a Chilibe? Megnézném a mezt 😀Egyre több Pola lesz és már lassan lenyomjuk a Ben mezeseket 😀polamalu
Most vasárnap sanszos lehet, mert most nem dolgozom majd.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Amúgy lehet tudni valamit Troy visszatéréséről? Mikor játszhat legközelebb?bcsarli
Azt mondták, legkorábban november elején várható a visszatérése. Hétvégén még aligha fog játszani, utána a Chiefs-t nélküle is verni kell, viszont a Ravens ellen már jó lenne, ha pályára tudna lépni.
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Még egy dolgot nem írtatok, a büntik most visszább szorultak. Jó a ST még mindig gázos ebből a szempontból, de Kolonc barátunkat is sikerült megregulázni úgy tűnik 😀 Sőt az utóbbi két meccsen egész jól tolta az ipart. Ha most a Giants nem szedi szét őket akkor le a kalappal az egész line előtt!

Más, Haley mintha kicsit áttért volna a fineszesebb hívásokra nem? Nekem végtelenül tetszetős amikor 1&Goal-nál 2yardról nem rohanunk 4x neki középre a betonnak. Most 2x volt ilyen kis fini TE passz a meccsen ilyen szituban, Baromi érdekes, izzadtság nélküli TD lett belőle. Vagy most kezdjük learatni annak a babérjait hogy az első 5meccs alapján mindenkivel elhitettük hogy maradtunk a kőbunkó playhívásoknál? 😊The terrible towel
Lehet hogy mostanra értek el összeszokottságban egy olyan szintet, hogy bátran behívják az ilyen játékokat. Tetszetős a dolog mindenképpen, de a másik módszernek is megvan a logikája.

Nevezetesen: ha ilyen 1-2 y & goal szituban mindenki tudja mi következik, mégis megcsináljuk, az elég demoralizáló lehet az ellen számára. Az az üzenete, hogy nem érdekel mire készültök, megcsináljuk erőből, mert erősebbek vagyunk, és ennyi. Persze ha nem sikerül, az nagy gáz.
Jan
Inkább az következett ezekben a szitukban hogy rúgtunk egy FG-t, és elenyésző %-al brusztoltuk át a bogyót középen. Vissza lehet nézni a mostani 2TD-t, kis túlzással 20ember kicsi a rakást játszott középen, egyedül BigBen+TE nem, és lett belőle 2 besétálós TD. Szerintem ez inkább demoralizálóbb hogy védőfejjel gondolkozva én itt b.zulok középen ezek meg elsétálnak mellettem 6pöttyért, mert volt egy kis ész a játékukban.
több mint 13 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 380 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amúgy lehet tudni valamit Troy visszatéréséről? Mikor játszhat legközelebb?

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Nem tudom, de az uccsó 2 meccsen qrva jó volt a playcalling. Tökös is volt (trükkös playek, 4.-re nekimenős a 2 yardosról), szóval így kell ezt.Soldados
Elégedett voltam vele én is, de a hosszú passzt megint hiányoltam egy kicsit. Bennek nem volt 20+ yardos passzkísérlete, pedig a liga egyik legrosszabb secondary-je ellen azért meg lehetett volna próbálni.vassadi
Alapvetően ezt az egy elemet magam is hiányolom továbbra is, de az már csak a hab a tortán lenne. Azzal, hogy az uccsó 2 meccsen végre értékelhető, sőt jó volt a futás, és egy kis szín is került a playcallingba, ez már csak apróság. A lényeg a futás volt. Anélkül nincs Offense. Most van Offense. Persze kár, hogy nem használjuk MW gyorsaságát, de így már nincs akkora hiányérzetem, hogy a lényegesebb dolog elkezdett működni.Soldados
Szerintem a szakadó eső húzta ki a hosszú passzokat. Nem kellett kockáztatni így nem hívták, ha hátrányban lettünk volna eső ide vagy oda tuti látunk volna párat.
Soldi vasárnap lejössz a Chilibe? Megnézném a mezt 😀Egyre több Pola lesz és már lassan lenyomjuk a Ben mezeseket 😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Alapvetően ezt az egy elemet magam is hiányolom továbbra is, de az már csak a hab a tortán lenne. Azzal, hogy az uccsó 2 meccsen végre értékelhető, sőt jó volt a futás, és egy kis szín is került a playcallingba, ez már csak apróság. A lényeg a futás volt. Anélkül nincs Offense. Most van Offense. Persze kár, hogy nem használjuk MW gyorsaságát, de így már nincs akkora hiányérzetem, hogy a lényegesebb dolog elkezdett működni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Még egy dolgot nem írtatok, a büntik most visszább szorultak. Jó a ST még mindig gázos ebből a szempontból, de Kolonc barátunkat is sikerült megregulázni úgy tűnik 😀 Sőt az utóbbi két meccsen egész jól tolta az ipart. Ha most a Giants nem szedi szét őket akkor le a kalappal az egész line előtt!

Más, Haley mintha kicsit áttért volna a fineszesebb hívásokra nem? Nekem végtelenül tetszetős amikor 1&Goal-nál 2yardról nem rohanunk 4x neki középre a betonnak. Most 2x volt ilyen kis fini TE passz a meccsen ilyen szituban, Baromi érdekes, izzadtság nélküli TD lett belőle. Vagy most kezdjük learatni annak a babérjait hogy az első 5meccs alapján mindenkivel elhitettük hogy maradtunk a kőbunkó playhívásoknál? 😊The terrible towel

Papírforma szerint 3-4 igen meleg meccsünk lesz, Giants, Ravens 2x és talán még a Cowboys. Ha ezekből kettőt behúzunk (pl az itthoni Ravens és a Dallas ellenit) akkor lehet PO. De akkor nem férhet bele olyan, hogy a Heinzen kikapunk pl a Bengalstól vagy Chargerstől, vagy hogy a Brownst nem verjük oda-vissza.Meg az sem, hogy sérüljenek kulcsjátékosok. Szóval még igen sok dolognak kell összeállni, hogy PO-ba jussunk. Növeli az esélyünket, hogy a Ravens a sérült kulcsjátékosai nélkül látványosan szétcsúszott, amiből nem gondolom, hogy mostantól így maradnak, de egyértelműen gyengültek, mi pedig javuló formát mutatunk. Szóval azt gondolom, hogy most van keresnivalónk - bár szvsz a Giants meccset bukjuk, de akkor is.
több mint 13 éve
Elégedett voltam vele én is, de a hosszú passzt megint hiányoltam egy kicsit. Bennek nem volt 20+ yardos passzkísérlete, pedig a liga egyik legrosszabb secondary-je ellen azért meg lehetett volna próbálni.
több mint 13 éve
Ha pedig már mezeknél tartunk. 😊

Anyukám szerencsére az egyik utolsó géppel, amit engedtek felszállni, sikeresen haza tudott menekülni New Yorkból a Sandy elől. Ha már így alakult, hazamenekítette egy #43 - Troy Polamalu mezt. 😊 Ahogy rajtam van a mez, hiszem, hogy megtörténik, amit nem gondoltam volna öt forduló után: ha ő is visszatér a sérülése után, talán bejuthatunk a hetedik mennyországba. Mondjuk nem mondanám, hogy feszül rajtam, XL-es. 😀 😀 De büszkén fogom felavatni vasárnap és egy év múlva Londonban! Here we go Steelers, here we go for the the Seventh Lombardi Trophy! Black and Gold!

több mint 13 éve

Nem tudom, de az uccsó 2 meccsen qrva jó volt a playcalling. Tökös is volt (trükkös playek, 4.-re nekimenős a 2 yardosról), szóval így kell ezt.

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan

Más, Haley mintha kicsit áttért volna a fineszesebb hívásokra nem? Nekem végtelenül tetszetős amikor 1&Goal-nál 2yardról nem rohanunk 4x neki középre a betonnak. Most 2x volt ilyen kis fini TE passz a meccsen ilyen szituban, Baromi érdekes, izzadtság nélküli TD lett belőle. Vagy most kezdjük learatni annak a babérjait hogy az első 5meccs alapján mindenkivel elhitettük hogy maradtunk a kőbunkó playhívásoknál? 😊
több mint 13 éve
Egyébként annyira csúnya, hogy már tetszett, gondolkodóba estünk páran, hogy be kellene szerezni belőle 😀polamalu
Igen, én is jeleztem az asszonynak, hogy kell egy ilyen, de azt mondta, hogy ha viselem, nem jelenik meg velem sehol. Mondtam, hogy korrekt ajánlat, elfogadom 😀Szokol
Én nem lennék ilyen szerencsés, mellettem büszkén feszítene, sőt a srácaimnak is kellene 😀
több mint 13 éve
A látvány okozta első döbbenet után rájöttem: egyértelmű hogy nekem is kell egy ilyen mez! 😊
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Egyébként annyira csúnya, hogy már tetszett, gondolkodóba estünk páran, hogy be kellene szerezni belőle 😀polamalu
Igen, én is jeleztem az asszonynak, hogy kell egy ilyen, de azt mondta, hogy ha viselem, nem jelenik meg velem sehol. Mondtam, hogy korrekt ajánlat, elfogadom 😀
több mint 13 éve
Most nézem a tegnapi meccseteket, egész jól nyomja a csapat. De ez a mez .... Nem tudom eldönteni, hogy darázsra hasonlít-e jobban, vagy a Micimackóbeli tigrisre, de kész vicc, az biztos. 😀 😀 😀 😀peterk2005
Egy Colts-fantól (vagy egy Cinci-drukkertől) más asszociációt vártam volna:
😊Szokol
Én mindig mondtam, hogy Daltonok.
Már csak azt kell kitalálni, hogy ki melyik. Casey-n főleg nagyon röhejes volt, mintha betojt volna úgy lógott a barna gatyó. 😀
Egyébként annyira csúnya, hogy már tetszett, gondolkodóba estünk páran, hogy be kellene szerezni belőle 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
mások is próbálkoztak azért

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 015 — Steelers fan
Én már mondtam h rabruha, de Daltonék nem jutottak eszem be érdekes módon😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."