Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Igazából abban volt most különbség hogy jobban ment a futójáték, de felírt pontokban továbbra is egy helyben totyorgunk 😊 Jó persze-persze sokkal többet volt nálunk a laszti.
Mikey még majdnem jó is hogy ilyen lukaskezű volt most (ha a meccsbe került volna átkoznám azért), az ázsiója kicsit talán helyre kerül. Én nem bánnám ha elmagyaráznák neki hogy látod-látod fiacskám egy 100milkás WR nem ejti el ennyiszer a tuti zsugát...
több mint 13 éve
Bengals elleni offense teljesítményt el is fogadnám a szezon hátralévő részében. Jó OL -> jó futó -és passzjáték. Annyi változhatna hogy Wallace kevesebb krumplit egyen meccs előtt.
több mint 13 éve
A PFF értékelései alapján a Steelers OL összesítésben jelenleg a 24. a ligában. Run blockingban 31. a fal, ez nem meglepetés, a pass blockingban elfoglalt 11. hely viszont megint csak azt bizonyítja, hogy mennyit javult a pass protection, vagy legalábbis, hogy mennyire bevált ilyen szempontból (is) az új rendszer. Büntetésekben 27-edikek vagyunk, de a Bengals ellen már nem jöttek számolatlanul a holding és false start penalty-k.
több mint 13 éve
Köszönöm a válaszokat, akkor bizalmat szavazok nektek és a 3x-os oddsnak 😊
több mint 13 éve
Minden jókor jött össze ezen a meccsen,a védelmünk pont nem volt kalap szar,de a Bengals offense igen.A támadók pont nem játszottak jól,de az ellen D-je is kritikán aluli volt.Sztem most mindkét egység kifejezetten jól játszott. A támadó oldal egyéni hibái (Wallace 3 és Batch dropja, amiből 2 TD lett volna) miatt nem dőlt el ideje korán a meccs.
Önbizalmat növelni és mérleget javítani volt hívatott,és ez rendben is van.Amit vesztettünk a droppokkal,azt kompenzáltuk a futás feltámadásával.
Így még a Skins is verhető lesz,amire nem gondoltam volna egy hete..😊Blitzburgh

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hali!Ray és Webb kidőlésével sztem jelentősen megnőtt az esélyünk. A D-jük eddig is nyalta a yardokat, de 2 playmaker kiesése a labdaszerzéseket is csökkentheti, amiben eddig jók voltak, s ha ez így lesz, akkor bajban lesznek. Az O-juk pedig továbbra is Ray Rice és nem több.
Milyen esélyt láttok a csoportgyőzelemre?
Fogadás miatt kérdezem... Erőteljesen elgondolkoztam rajtatok most, hogy a Ravensnél ilyen gondok vannak.
Köszi előre is 😊varin
A korábbiaknál nagyobb bizakodásomban valószínűleg az is közrejátszik, hogy idén először jól játszottunk ezen a héten. Most úgy látom, hogy akár 10-6 is elég lehet a csoportgyőzelemhez. Ami azért bár nehéznek tűnik, de a Ravens-nek se lesz egyszerű elérni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hali!Én nem vonnék le messzemenő következtetéseket a Ravens vasárnapi teljesítményéből. Mindenkinek becsúszhat egy ilyen meccs (tavaly nekünk is összejött, épp ellenük), ráadásul a liga egyik legjobb csapatától kaptak ki. Én még mindig a Ravens-t tartom abszolút favoritnak a csoportelsőség szempontjából. Nekünk egyelőre a wild card helyek valamelyike lehet a cél, de először is állandósítani kellene legalább azt a formát, amit a Bengals ellen mutattunk, hogy egyáltalán reális PO-esélyekről lehessen beszélni.
Milyen esélyt láttok a csoportgyőzelemre?
Fogadás miatt kérdezem... Erőteljesen elgondolkoztam rajtatok most, hogy a Ravensnél ilyen gondok vannak.
Köszi előre is 😊varin
több mint 13 éve
Hali!Milyen esélyt láttok a csoportgyőzelemre?
Köszi előre is 😊
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Szerintem Bányászunk volt a nap embere, de valóban az igazi pozitív meglepetés Adams, még ha sokszor be is segítettek neki.
több mint 13 éve
Adamsnek örülök nagyon, nem is Dwyernek 😀
több mint 13 éve
PFF: The Steelers' three highest-graded performances were by Mike Adams (+3.9), Ben Roethlisberger (+3.4) and Jonathan Dwyer (+3.1).Dwyer a 122 yardjából 114-et kontakt után szerzett.
több mint 13 éve
Minden jókor jött össze ezen a meccsen,a védelmünk pont nem volt kalap szar,de a Bengals offense igen.A támadók pont nem játszottak jól,de az ellen D-je is kritikán aluli volt.Önbizalmat növelni és mérleget javítani volt hívatott,és ez rendben is van.Amit vesztettünk a droppokkal,azt kompenzáltuk a futás feltámadásával.
Így még a Skins is verhető lesz,amire nem gondoltam volna egy hete..😊
több mint 13 éve
Wallace tök érthetetlen. Sorozatban amatőr hibák. Láttuk mi már őt lehetetlen helyzetekben is bravúros elkapásokat produkálni. Ez a legutóbbi produkció méltatlan hozzá. Betudható ez vajon a nyári edzéshiánynak?Red StarSzerintem semmiképpen sem, mert akkor már a szezon elejétől jelentkeztek volna ilyen problémák, de az első három forduló alatt például egyszer sem droppolt. Szerintem fejben nem volt egészen ott tegnap, még szerencse, hogy egy olyan meccsen jött ki ez a forma, ahol a hibái végülis nem vontak maguk után súlyos következményeket. Ez egy ilyen nap volt, 3-4 elejtett labdája azért csak nem lesz minden meccsen.
több mint 13 éve
Keenen Lewis végre mutatott valami életjelet. Dwyer teljesítménye nagyon örvendetes, de mielőtt még elhinnénk, hogy most már minden rendben a futójátéknál, lássuk be, hogy a Bengals tegnapi futás elleni védekezése totál gáz volt. A Cincin LB-k folyamatosan késlekedtek fellépni betömni a falon nyílt réseket. A Bengals D ezen tevékenysége tegnap még a közepes szintet sem érte el. Wallace tök érthetetlen. Sorozatban amatőr hibák. Láttuk mi már őt lehetetlen helyzetekben is bravúros elkapásokat produkálni. Ez a legutóbbi produkció méltatlan hozzá. Betudható ez vajon a nyári edzéshiánynak?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Az első félidőben sokat bénáztunk, az egyéni hibák (főleg Wallace dropjai) miatt nem sikerült befejezni a drive-okat, de összességében rendben volt ez a produkció, az eddigiek után nagyon kellett egy ilyen győzelem.Ezt nagyon jól összefoglaltad. Minden szavával egyetértek.
Pass protectionben a fal - Pouncey és Gilbert nélkül - megint (Steelers-)átlagon felülit nyújtott, az már csak hab a tortán, hogy Geno Atkins és társai ellen. Ennél is örvendetesebb, hogy Mendy és Redman nélkül is volt futójáték, Dwyer nagyon odatette magát (17 carry, 122 yard), Rainey első TD-je az NFL-ben pedig egyúttal game-winner is volt. Haley playcallingjára sem lehetett panasz ezúttal, és a trükkös játékok is bejöttek, illetve ami nem sikerült, az sem az ő hibája (Batch dropja Brown passza után).
A run D és a pass rush sem volt az igazi, de a második félidőre mindkettő feljavult, és végre a secondary is jól teljesített (Greent a TD-t leszámítva levették a pályáról, piros pont Ike-nak). A Bengals-nak a szünet után már gyakorlatilag nem volt értékelhető drive-ja.
Már az első félidő végén is úgy éreztem, simán vezethettünk volna, ha nincs a sok szerencsétlenkedés, de utólag visszanézve, a második félidő már nagyon egyoldalú volt.vassadi
A lényeg, hogy most először játszottunk jól. Méghozzá a labda mindkét oldalán. Végre abszolút jó volt a play calling (nagy kár Batch és Wallace dropjaiért), de ezek egyéni hibák, s nem csapathibák. A kulcs playeknél nagyon ott volt a D is (Keisel pressure-je, vagy Keenen Lewis és Ike védekezései 3rd downoknál). Szóval ez idén most először rendben volt úgy, ahogy van. Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor Harrison az, aki nagyon-nagyon szürke, főleg önmagához képest.

több mint 13 éve
Az első félidőben sokat bénáztunk, az egyéni hibák (főleg Wallace dropjai) miatt nem sikerült befejezni a drive-okat, de összességében rendben volt ez a produkció, az eddigiek után nagyon kellett egy ilyen győzelem.Pass protectionben a fal - Pouncey és Gilbert nélkül - megint (Steelers-)átlagon felülit nyújtott, az már csak hab a tortán, hogy Geno Atkins és társai ellen. Ennél is örvendetesebb, hogy Mendy és Redman nélkül is volt futójáték, Dwyer nagyon odatette magát (17 carry, 122 yard), Rainey első TD-je az NFL-ben pedig egyúttal game-winner is volt. Haley playcallingjára sem lehetett panasz ezúttal, és a trükkös játékok is bejöttek, illetve ami nem sikerült, az sem az ő hibája (Batch dropja Brown passza után).
A run D és a pass rush sem volt az igazi, de a második félidőre mindkettő feljavult, és végre a secondary is jól teljesített (Greent a TD-t leszámítva levették a pályáról, piros pont Ike-nak). A Bengals-nak a szünet után már gyakorlatilag nem volt értékelhető drive-ja.
Már az első félidő végén is úgy éreztem, simán vezethettünk volna, ha nincs a sok szerencsétlenkedés, de utólag visszanézve, a második félidő már nagyon egyoldalú volt.
több mint 13 éve
Még tegnapi hír, hogy Corbin Bryant helyére felhoztuk a PS-ből John Maleckit. Bryantet eredetileg Ta'amu eltiltott listára kerülése után szerződtettük a megüresedő helyre. Lehet, hogy csak biztosítéknak jött Malecki, de lehet annak a jele is, hogy Pouncey nem tudja vállalni a játékot. :-\
több mint 13 éve
Biztosan lesz gép, de próbálok telefonos segítséget kérni 😀polamaluEz esetben lenézek. 😊
Ma sztem nyerünk. Nem tudom miért, de így érzem. 😊

több mint 13 éve
Biztosan lesz gép, de próbálok telefonos segítséget kérni 😀
több mint 13 éve
Egy ember már tuti lesz, de szerintem többen is mennek a törzsmagból.polamaluÉs lesz gép is, hogy tudjuk nézni a meccset? Több kérdésem nincs. 😊
És köszi a kérdezősködést.

több mint 13 éve
Egy ember már tuti lesz, de szerintem többen is mennek a törzsmagból.
több mint 13 éve
Azt gondolom, hogy többen mennek le, de utána kérdezek.
több mint 13 éve
Soldi, elméletben lesz Chili, Én is mennék, de a csabai kolbászfesztivál elcsábított. Azt hiszem érthető, igazi házi kolbász és házi pálinka.polamaluAz mit jelent, hogy elméletben lesz? Engem a gyakorlat érdekel? 😊
Azt megértem, hogy inkább a csabai kolbászfesztet választottad. De esetleg ki tudnád deríteni nekem, hogy tutira lesz-e? 😊