Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Antonio $10.000 büntit kapott mert az egyébként meg nem adott 78 yardos punt return TD-nél az utolsó 20 yardot hátrafelé tette meg és ezt a kedves liga sportszerűtlen viselkedésnek értékelte. Jön a karácsony Komisszárunk feleségének új bunda kell biztosan 😀polamalu
A helyében én fellebbeznék, azért tette meg az utolsó yardokat háttal, hogy lássa dobtak-e az ST-re zászlót. Nem sportszerűtlen hanem kíváncsi volt. Bár lehet a fellebbezést meg 15 ezres okmánybélyeggel kell ellátni, akkor meg jobb ha hagyja a pi...ba. kittli
Vagy csak arra volt kíváncsi, hogy a csapattársak hogyan dolgoznak mögötte, mert az ismétlésekből az mindig kimarad és nem tud tanulni belőle 😀
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 824 — Steelers fan
Antonio $10.000 büntit kapott mert az egyébként meg nem adott 78 yardos punt return TD-nél az utolsó 20 yardot hátrafelé tette meg és ezt a kedves liga sportszerűtlen viselkedésnek értékelte. Jön a karácsony Komisszárunk feleségének új bunda kell biztosan 😀polamalu
A helyében én fellebbeznék, azért tette meg az utolsó yardokat háttal, hogy lássa dobtak-e az ST-re zászlót. Nem sportszerűtlen hanem kíváncsi volt. Bár lehet a fellebbezést meg 15 ezres okmánybélyeggel kell ellátni, akkor meg jobb ha hagyja a pi...ba.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Antonio $10.000 büntit kapott mert az egyébként meg nem adott 78 yardos punt return TD-nél az utolsó 20 yardot hátrafelé tette meg és ezt a kedves liga sportszerűtlen viselkedésnek értékelte. Jön a karácsony Komisszárunk feleségének új bunda kell biztosan 😀
több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Zombie Ward
 www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap2000000089182/Hines-Ward-appears-in-The-Walking-Dead

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ami mondjuk biztató, hogy a legutóbbi két meccsen összesen 164 yardot értünk el 25 jobb oldali futásból, ez 6.56-os átlag - Adams. Tucktól és társaitól mondjuk féltem a rookie-t, de nem semmi, ahogy beszállt. Gilbert felkötheti a nadrágot, ha vissza akar majd kerülni a kezdőbe.
több mint 13 éve
Troy, Gilbert, Sylvester out for NYG. Dwyer, Mendenhall are doubtful. BBatch, Clark, Woodley, BJohnson, Redman are probable.
Ez azért nem annyira néz ki jól. Az összes RB-nk szinte sérült, kisebb nagyobb mértékben. Vörös játszik meg Rainey és ennyi, nem lesz könnyű.polamalu
Ott van Batch is, szóval ugyanaz a helyzet, mint az előző két meccsen, csak most Dwyer helyett Redman lesz. Ha vele nem megy majd a futójáték, akkor nagyjából el is dől, hogy kinek kell kezdenie a későbbiekben RB poszton. A fal ugyanabban az összeállításban szerepel, mint a legutóbbi két fordulóban (illetve a Bengals ellen Pouncey-val is kevesebbek voltunk), Dwyerrel egy egész korrekt run D ellen működött a futás, a Giants-nek pedig nem túl acélos a futás elleni védelme.
több mint 13 éve
Troy, Gilbert, Sylvester out for NYG. Dwyer, Mendenhall are doubtful. BBatch, Clark, Woodley, BJohnson, Redman are probable.
Ez azért nem annyira néz ki jól. Az összes RB-nk szinte sérült, kisebb nagyobb mértékben. Vörös játszik meg Rainey és ennyi, nem lesz könnyű.
több mint 13 éve
Dwyer és Mendenhall sem játszik vasárnap.Tibi76
Csak doubtful a státuszuk, úgyhogy esély van a játékukra, csak nagyon minimális.
Ha Dwyer nem léphet pályára, akkor végleg kiderül, mennyit javult összességében a futójátékunk, és mennyire volt kimondottan Dwyer érdeme a legutóbbi két meccsen látott produkció. A yardjai nagy részét kontakt után szerezte, ez azért jelzésértékű.
Jó hír viszont, hogy Woodley probable, és természetesen a héten végig teljes értékű munkát végző Redman és Clark is.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Dwyer és Mendenhall sem játszik vasárnap.Tibi76
Elég ciki lesz így... :\

több mint 13 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Dwyer és Mendenhall sem játszik vasárnap.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Sajnos elég egyértelmű, hogy Mike jobb. Kicsit tökösebbnek tűnik, míg Maurkice picit nekem határozatlan.
több mint 13 éve
Former Steelers O-C Bruce Arians says Mike is the better of the Pouncey twins. Was he joking?
"Labriola"
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
MW nem sok mindent tehet akármit is akar. Ha a csapat meg akarja tartani, akkor franchise tag, azt csókolom. Ha az idény végén elengedjük szabadügynökként, akkor a 2014-es draftra kapunk majd kompenzációs picket érte, ahogy tomi mondta.Soldados
A franchise tag nekem nem tűnik valószínűnek, mert az WR esetén valahol 12-13 mill/év lenne, ami egy tízessel több, mint az idei fizuja. És jövőre jópár játékos cap value-ja lesz nagyobb, mint az idei (BigBen, Woodley, Timmons, stb.), némelyik sok millióval, szóval várhatóan nem lesz annyi a cap alatt, mint mondjuk idén. Szóval szerintem vagy megegyeznek jövőre egy jól stuktúrált hosszú távúban, vagy Wallace menni fog, mert 10 milla nem lesz a franchise tag-re.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
MW nem sok mindent tehet akármit is akar. Ha a csapat meg akarja tartani, akkor franchise tag, azt csókolom. Ha az idény végén elengedjük szabadügynökként, akkor a 2014-es draftra kapunk majd kompenzációs picket érte, ahogy tomi mondta.Soldados
Először is kapja el a labdákat azután gondolkozhat a jövőjén 😀 Lyukas kezű villámlábú elkapó nem túl keresett😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
MW nem sok mindent tehet akármit is akar. Ha a csapat meg akarja tartani, akkor franchise tag, azt csókolom. Ha az idény végén elengedjük szabadügynökként, akkor a 2014-es draftra kapunk majd kompenzációs picket érte, ahogy tomi mondta.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A csapat vasárnap utazik csak NY-ba a hurrikán miatt hozták ezt a döntést.
több mint 13 éve
Nem edzett: Troy, Gilbert, Woodley, Sylvester, B. Batch
Limitált: Dwyer
Teljes értékű edzés: Redman, Redman, B. Johnson
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Értem, kösz!
több mint 13 éve
Szezon végén azt mondja, hogy köszi fiúk az eddigieket máshol írok alá, asszem a másik csapatnak adnia kell valamiféle kompenzációt. Szerintem szezon közben erre nincs esély, de ezt Ádi meg Soldi tudja talán a legjobban.polamalu
A másik csapat nem ad kompenzációt, azért FA a FA. Az idény végén a Liga oszt ki kompenzációs pick-eket, milyen FA-k mentek-érkeztek, azok hogyan teljesítettek. Ez legjobb esetben 3. kör utáni (3/97) lehet, és mindenképpen választani kell vele, semmiféle trade-be nem vonható be.
Szezon közben csak trade-del mehet máshová, akkor értelemszerűen ára van, kivágjátok valamiért, akkor nincs lehetőség semmiféle kompenzációra, hold out-ol; nem játszik és év végén FA.
S természetesen ott van még mindig az újabb tag lehetősége.tomi-tomi
Ugye mondtam, hogy vannak akik nálam jobban vágják a pitét 😀
Köszi
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szezon végén azt mondja, hogy köszi fiúk az eddigieket máshol írok alá, asszem a másik csapatnak adnia kell valamiféle kompenzációt. Szerintem szezon közben erre nincs esély, de ezt Ádi meg Soldi tudja talán a legjobban.polamalu
A másik csapat nem ad kompenzációt, azért FA a FA. Az idény végén a Liga oszt ki kompenzációs pick-eket, milyen FA-k mentek-érkeztek, azok hogyan teljesítettek. Ez legjobb esetben 3. kör utáni (3/97) lehet, és mindenképpen választani kell vele, semmiféle trade-be nem vonható be.
Szezon közben csak trade-del mehet máshová, akkor értelemszerűen ára van, kivágjátok valamiért, akkor nincs lehetőség semmiféle kompenzációra, hold out-ol; nem játszik és év végén FA.
S természetesen ott van még mindig az újabb tag lehetősége.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Szezon végén azt mondja, hogy köszi fiúk az eddigieket máshol írok alá, asszem a másik csapatnak adnia kell valamiféle kompenzációt. Szerintem szezon közben erre nincs esély, de ezt Ádi meg Soldi tudja talán a legjobban.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Pusztán csak elméleti síkon: milyen lehetőségek vannak, ha ő határozottan kijelentené, hogy el akar menni?
több mint 13 éve
4 WR van mindössze a rosterünkön, tehát semmiképpen sem trédeljük Wallace-t.Soldados
Meg Colbert kinyilatkozta, hogy MW számára a trade elérhetetlen. Kell Ő nekünk és maradni is fog.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
4 WR van mindössze a rosterünkön, tehát semmiképpen sem trédeljük Wallace-t.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Ward Halloween...