Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Hoyer és Plaxico is aláírt.
több mint 13 éve
Biztosan
több mint 13 éve
La Canfora: Steelers are signing QB Brian Hoyer and expect to sign WR Plaxico Burress.Várható volt, hogy a rutin mellett döntünk.
több mint 13 éve
Egyébként azt néztem, hogy sokat volt pályán és mindenhol látni lehetett, jól játszott benne volt a "keze" a csínyekben.polamaluMert Ziggy néhány snap után lesérült, úgyhogy Heyward gyakorlatilag kezdőként játszotta végig a meccset. Ha tartani tudná ezt a szintet, örülnék neki, ha átvenné a kezdő LDE posztot, mert az egyébként remeklő D-ből Hood az egyik, aki negatívan kilóg.
több mint 13 éve
És egy érdekesség a meccsről: Cameron Heyward made five tackles, which is more than half of the total that Ziggy Hood has for the entire season and the story is the same when it comes to pass-rushing, with a hit and two hurries exactly half of the total pressure Hood has at this point in the year.vassadiEgyébként azt néztem, hogy sokat volt pályán és mindenhol látni lehetett, jól játszott benne volt a "keze" a csínyekben.
A sérültek pedig remélem tényleg jó ütemben gyógyulnak majd.
Egyébként JH is egészen jól játszott, szinte a régi fényében tündökölt 😀
több mint 13 éve
Tomlin megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.Out: Leftwich, Cotchery
Doubtful: Ben - ma újabb teszteken ment át, ezek pozitív eredményt hoztak, így nem teljesen kizárt, hogy pályára lép, de kevés rá az esély. (A Browns ellen szerintem semmiképpen sem fog játszani.)
Questionable: A. Brown
Troy és Gilbert limitáltan talán edzhet a héten.
Hoyer és Kafka, illetve Plaxico és Derrick Williams járt a csapatnál workouton. A QB-k és WR-ek közül is le fogjuk igazolni az egyiket, erre rövid időn belül sor kerülhet.
Szerk.: Schefter szerint a két receiver közül Plaxico lesz a kiválasztott. Én magam is jobban örülnék, ha őt szerződtetnénk.
És egy érdekesség a meccsről: Cameron Heyward made five tackles, which is more than half of the total that Ziggy Hood has for the entire season and the story is the same when it comes to pass-rushing, with a hit and two hurries exactly half of the total pressure Hood has at this point in the year.
több mint 13 éve
Örülök, hogy egyetértünk 😊Igen, én vagyok az aki nem érti 😊tenorxAsszem nagyon nem érted ezt, de ahogy most rájátszol, az még gázabb 😊WyattUndorító ember vagy, majd én is megyek örömködni ha Matt Ryan lesérül, meg amúgy is fúj.tenorxempty taxi

több mint 13 éve
Bugyli egy ökör 😀 😀 😀 😀 ez rohadtjó 😀Sztem ez nem gáz, ennyi szurka belefér.kishasziWoodley bátyó már kommentálta:
"Bad idea little guy just ask lendale white and tj whosyourmama"
Tídzsé húzjormama? 😀 😀 😀
Na kíváncsi vagyok működik-e a törölköző átka? vontod
Amúgy ez kb. az amikor HejncWord mondta, h nem érti mért utálják Baltimore-ban, neki pl az egyik kedvenc színe a lila 😀
Ennyi hergelés kell 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Asszem legutóbb nem ment. Kell hozzá egy közel egészséges csapat:
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Sztem ez nem gáz, ennyi szurka belefér.kishasziWoodley bátyó már kommentálta:
"Bad idea little guy just ask lendale white and tj whosyourmama"
Tídzsé húzjormama? 😀 😀 😀
Na kíváncsi vagyok működik-e a törölköző átka?
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Sztem ez nem gáz, ennyi szurka belefér.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Hm-hm...baltimoresportsreport.com/ray-rice-ravens-terrible-towel-34473.html
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Biza' aktív rooster pöttyért kényelmesen levehető a listánkról... de vajh' lesz e neki aktív pöttye... mondjuk, ha Balos IR, akkor a kár vezír áldozat nélkül is megoldható lenne... Balos meg sajnos tényleg üveg...Dixont még a meccs előtt elvitte a Ravens nem??polamaluvévelni lehet, ha biztos roszterre kerülne nálunksutianap

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Milyen kínos is otthon egyszer véletlenül Zsuzsi helyett Zsoltinak hívni a partnert...Ezt a névtévesztési izét lehet, hogy otthon elő tudod adni, s bármilyen női keresztnevet emlegethetsz. De itt nem vesszük be ezt a tipikus alibi dumát. Nem majdnem buktál le, tökéletes és egyértelmű in flagranti. 😀tomi-tomiNa baszki most majdnem lebuktam. Szerencsére tudjátok, hogy még Marino és Montana nevét is képes vagyok összekeverni, így tudok mire hivatkozni. 😀peterk2005Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi
több mint 13 éve
Dixont még a meccs előtt elvitte a Ravens nem??polamaluvévelni lehet, ha biztos roszterre kerülne nálunk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ezt a névtévesztési izét lehet, hogy otthon elő tudod adni, s bármilyen női keresztnevet emlegethetsz. De itt nem vesszük be ezt a tipikus alibi dumát. Nem majdnem buktál le, tökéletes és egyértelmű in flagranti. 😀Na baszki most majdnem lebuktam. Szerencsére tudjátok, hogy még Marino és Montana nevét is képes vagyok összekeverni, így tudok mire hivatkozni. 😀peterk2005Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Dixon-Kafka-Hoyer választékból húzunksutianapKafka a befutó, mint írtam korábban. Dixie meg már a Ravensé...
több mint 13 éve
Dixont még a meccs előtt elvitte a Ravens nem??
több mint 13 éve
Dixon-Kafka-Hoyer választékból húzunk

több mint 13 éve
Na baszki most majdnem lebuktam. Szerencsére tudjátok, hogy még Marino és Montana nevét is képes vagyok összekeverni, így tudok mire hivatkozni. 😀Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Közben Garrard ipari mértékben RTzi azokat a tweeteket, akik szeretnék, ha a Steelersbe igazolna. Annyira nem is lenne akkora hülyeség.Szerintem se.
Lefty meg majd körbevezeti. Bár a Heinz számára majdnem hazai pálya volt egykor. Végül is ő az egyedüli olyan QB, aki ott nyert 2× egy szezonban. iktriad
De nem lesz így.
több mint 13 éve
Nos szóval ezért nem megoldás Lefty, félmeccs és szevasz, és erre felvenni a fizetést? Mé nem lehet aszondani, hogy elbarmoltuk a bekápp kúbi dolgot, van két veterán, akibűl az egyik nonkontakt. Kafkának örülnék, hátha hozná az Átváltozást 😀 bár a nejét még nem láttam. S ó korrekció van, a négy véer is soványnak bizonyult, a lábonlőtt srác hazatér?

több mint 13 éve
Most kezd Charlie apó és már is tie. Azután, ha az öreggel is lesz valami, ne adj isten, akkor máris vezetünk 😉
empty taxi