NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ne is mondd!!! Mai napig nem értem, hogy szétvertük a Chiefs-et, ők meg egy kis eső miatt inkább hazamentek, legközelebb nem követjük el ezt a hibát 😉...szerintem azóta nem volt olyan offense parádé 😀Én ilyet korábban nem nagyon láttam...6$-os áron lehetett jegyet venni, mert mindössze 30ezren voltak a stadionban...évforduló, meg minden, de annyira pokoli hideg volt, hogy nem ment ki több ember, pedig mindig telt ház van (vagy megközelítőleg).Emlékszem két nőre akik a szakadó esőben a félidő előtt hazamentek, pedig az nem 6$-s jegy volt. Vannak gyávák és nyulak 😀
Klaci79
polamalu
több mint 1 éve
Én ilyet korábban nem nagyon láttam...6$-os áron lehetett jegyet venni, mert mindössze 30ezren voltak a stadionban...évforduló, meg minden, de annyira pokoli hideg volt, hogy nem ment ki több ember, pedig mindig telt ház van (vagy megközelítőleg).Emlékszem két nőre akik a szakadó esőben a félidő előtt hazamentek, pedig az nem 6$-s jegy volt. Vannak gyávák és nyulak 😀
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Én ilyet korábban nem nagyon láttam...6$-os áron lehetett jegyet venni, mert mindössze 30ezren voltak a stadionban...évforduló, meg minden, de annyira pokoli hideg volt, hogy nem ment ki több ember, pedig mindig telt ház van (vagy megközelítőleg).
több mint 1 éve
Nem érdemeltük meg a győzelmet. Nálunk kevésbé csak a Raiders érdemelte volna meg, így mégis miénk lett a w.a low-score offenzhez elengedhetetlen a jó FGunit, mer van hogy csak ők pakolnak pontokat - lásd Ravens O, Boznak bele kell jönnie, mer így megy a kukába...
- Tomlin gyávasága az erőltetett field goalokkal már túlzás volt.
- Ítéletidőben a passz erőltetése érthetetlen volt.
- Továbbra is beszari játékterv Picikére, nem teszteljük.
Ha már Picike: tovább fejlődött. Nagyon pozitív, hogy folyamatosan pásztázza a pályát és érzi a nyomást. A pontatlansága viszont tegnap négyszer-ötször előjött, ennek a kijavítása kell lennie a célnak.
Watt eltünt, de sokat duplázzák, de a jelenléte is elég, hogy a védelem tele legyen kiváló teljesítménnyel.
Ha nem lesz a Láma jövő héten, akkor itthon bukhatjuk a pozitív szezont a Barnák ellen, a szezonhoz hűen.
Szokol
ezt a meccst megnyerhettük volna egy jó Bozzal, de most így nyugodtabb a lelkem, Pikittnek kellet hogy ő húzza be a meccset, legyen passTD, külön kuriózum a rooki to rookie 2 minute GW 🥰
azt azé hozzáteszem, hogy orbitális holding blokindabakk hedsát 3in1 bemutató volt a jobbról érkező passrusheren, konkrétan hátulról nyomta le a fejét a földre, hogy ne érjen el Kenniig, dehát ez is a játék része - kansasban profik ebben
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
A speciális egység az ahol valami varázspor kelene, egyszerűen teljesen súlytalanok vagyunk. Most a visszahordásokra gondolok. Szinte nulla. Már meg sem akarnak indulni a mieink, mert nincs hely gyakorlatilag.... Pedig ez is egy fontos pont lehet.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
A Raiders elrontotta a neki szánt szerepet azzal a FG-al...Boswell tudta, hogy a történelmi hűség kedvéért nem szabad berúgni azt a két FG-t, de azt a Pick tesók is elrontották, hogy túl korán csináltak TD-t a végén 😀Nem sikerült a történelmet pontosabban reprodukálni, na de sebaj...megemelem a kalapom az egész csapat előtt...voltak természetesen hibák, mert mitől tennének el a lehetetlen RB screen-ek és társaik, de igazából ebbe az irányba is próbálkozni kell, mert nem hiszem el, hogy ennyire ne tudnának blokkolni a srácok egy-egy screen játéknál. Pedig a másik oldalon meg is mutatták, hogy mit kellene ilyenkor csinálni.
Na de ne a bosszantó apróságokat nézzük, hanem azt inkább, hogy a védelem az első drive kivételével parádésan játszott, Heyward (te jó ég ez az ember nincs a pro bowl keretben) megint csodás volt, ahogy Highsmith is kezd felnőni Watt mellé (mi lesz jövőre ha Watt is egészséges lesz 😊) és még a secondary is egész pofás volt, eltekintve egy-két hibától.
Na mindegy...jó volt ez és még mindig van vagy 4% PO-ra 😀
Update.....2% esélyünk van
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Nem érdemeltük meg a győzelmet. Nálunk kevésbé csak a Raiders érdemelte volna meg, így mégis miénk lett a w.Watt vagy 2 vagy 3 embert kötött le. Amint nem volt rajta csak 1, mert valamit elnéztek azonnal ott volt. Jelenleg ez a feladata, de hiszti nélkül teszi. Mert a csapatért most ez kell. Heyward játszott nagyot megint. Komoly vezér. Nem tudom tudunk-e majd találni a helyére a jövőben ilyen szintű embert. Nagyon ritka. Nyernünk kellett, mert fentről az öreg ezt akarta. Izgalmas volt a meccs és karácsonykor.... Viszont kulcs szituban a 8 yardért mész és egy 2 yardnyi játékot hívsz be. Végig örjöngtem Canadán, de ez megint kiverte a biztosítékot. Jó volt ami nem rajta múlott. Kenny pontatlansága sztem a hideg miatt is lehetett. Meg talán 1-1 meg nem értés. Viszont az feltűnt, hogy Crosby vagy 3x bőven az eldobás után ütötte meg, de semmi. Ugyanerre Bradynél automatik TD-t fújnak kb...... Mindegy, életben vagyunk és ezt senki nem gondolta volna a szezon első felében. Ha valami akkor ez megint Tomlin dícsérete. Olyan mélyből összeszedte a gárdát. A végén tartott eligazítást a falembereknek külön. 😀
- Tomlin gyávasága az erőltetett field goalokkal már túlzás volt.
Ha már Picike: tovább fejlődött. Nagyon pozitív, hogy folyamatosan pásztázza a pályát és érzi a nyomást. A pontatlansága viszont tegnap négyszer-ötször előjött, ennek a kijavítása kell lennie a célnak.
Watt eltünt, de sokat duplázzák, de a jelenléte is elég, hogy a védelem tele legyen kiváló teljesítménnyel.
Ha nem lesz a Láma jövő héten, akkor itthon bukhatjuk a pozitív szezont a Barnák ellen, a szezonhoz hűen.
Szokol
több mint 1 éve
Én a pick sixre vártam, de így is jó volt a sima INT a végén 😀 Micsoda kari aji
több mint 1 éve
Nem érdemeltük meg a győzelmet. Nálunk kevésbé csak a Raiders érdemelte volna meg, így mégis miénk lett a w.- Tomlin gyávasága az erőltetett field goalokkal már túlzás volt.
több mint 1 éve
raaaaaastaqvapikittupikinz
mögérte a hajnali szemtornát
dehogy végigmondogattam, Keni dobj TDt, Keni - jóehúzta
boltok karit papuschkák! ajándék bezsákolva..
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Boldog Karácsonyt a Steelers fanoknak, és minden NFL rajongónak!
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Eredeti 50 éves felvételek, ezúttal a Raiders kispadjának közeléből...This is spectacular https://t.co/xEbI20P0if
— Mark Kaboly (@MarkKaboly) December 24, 2022
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
több mint 1 éve
badsco
356
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Borzalmasan sajnálom, hogy elment...őszintén szólva, bár nyilván nem láttam élőben játszani, de annyira része volt a franchise-nak, a városnak, az egész DNS-ében benne volt..kicsit olyan, mintha kiszakítottak volna egy darabot a szívünkből. Harris egy aktív tagja volt a Pittsburgh Steelers-nek, akit minden évben többször láttunk fontos pillanatokban, aki valahogy mindannyiunk, akik szeretik ezt a csapatot, úgy a részünk volt, annak ellenére, hogy persze nem ő volt a kirakatban...de mégis...drafton játékost jelentett be, rendszeresen elmondta a véleményét, a pálya közepén vagy a lelátón tekerte a borzasztó törölközőt és a többi és a többi. Engem nagyon megérintett a halála és azt érzem, hogy pótolhatatlan fájdalom lesz a városnak is. Franco Harris...sosem felejtünk 😕
One of my favorite Franco Harris moments pic.twitter.com/uIUfvMorZJ
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) December 21, 2022
több mint 1 éve
Franco Harris elhunyt az éjszaka. A fia jelentette be a tragikus hírt. 72 éves volt a legenda!Nyugodj békében, legenda! 😕
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Nyugodjon békében! 🙁
több mint 1 éve
xtaki
3 443
sosem jon ez jokor, de pont most valoban nagyon szar idopontban 😕Franco Harris, the Hall of Fame running back who scored perhaps the greatest touchdown in NFL history, has died at the age of 72.NEEEEEEE....pont most amikor a kultikus elkapás ilyen kerek számhoz érkezett és pont Raiders meccs a hétvégén.....RIP! 😕
RIP Franco, fantasztikus az egész történet, élmény volt dolgozni az Immaculate Receptionnel. 😕
shawnka
Klemó
több mint 1 éve
Kegyetlen az élet.Isten nyugosztalja.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Pótolhatatlan veszteség érte a Steelerst és az egész NFL-t. Nyugodj békében Franco.😕😕😕
" class="embed">
több mint 1 éve
Bazdmeg 😕
több mint 1 éve
Vass Ádi írása még régről:steelers.hu/article/873-francos-italian-army/875
Szerkesztette: polamalu