NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Én ilyet korábban nem nagyon láttam...6$-os áron lehetett jegyet venni, mert mindössze 30ezren voltak a stadionban...évforduló, meg minden, de annyira pokoli hideg volt, hogy nem ment ki több ember, pedig mindig telt ház van (vagy megközelítőleg).
Klaci79
Emlékszem két nőre akik a szakadó esőben a félidő előtt hazamentek, pedig az nem 6$-s jegy volt. Vannak gyávák és nyulak 😀
polamalu
Ne is mondd!!! Mai napig nem értem, hogy szétvertük a Chiefs-et, ők meg egy kis eső miatt inkább hazamentek, legközelebb nem követjük el ezt a hibát 😉...szerintem azóta nem volt olyan offense parádé 😀
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Én ilyet korábban nem nagyon láttam...6$-os áron lehetett jegyet venni, mert mindössze 30ezren voltak a stadionban...évforduló, meg minden, de annyira pokoli hideg volt, hogy nem ment ki több ember, pedig mindig telt ház van (vagy megközelítőleg).
Klaci79
Emlékszem két nőre akik a szakadó esőben a félidő előtt hazamentek, pedig az nem 6$-s jegy volt. Vannak gyávák és nyulak 😀
több mint 1 éve
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem érdemeltük meg a győzelmet. Nálunk kevésbé csak a Raiders érdemelte volna meg, így mégis miénk lett a w.

- Tomlin gyávasága az erőltetett field goalokkal már túlzás volt.
- Ítéletidőben a passz erőltetése érthetetlen volt.
- Továbbra is beszari játékterv Picikére, nem teszteljük.

Ha már Picike: tovább fejlődött. Nagyon pozitív, hogy folyamatosan pásztázza a pályát és érzi a nyomást. A pontatlansága viszont tegnap négyszer-ötször előjött, ennek a kijavítása kell lennie a célnak.

Watt eltünt, de sokat duplázzák, de a jelenléte is elég, hogy a védelem tele legyen kiváló teljesítménnyel.

Ha nem lesz a Láma jövő héten, akkor itthon bukhatjuk a pozitív szezont a Barnák ellen, a szezonhoz hűen.
Szokol
a low-score offenzhez elengedhetetlen a jó FGunit, mer van hogy csak ők pakolnak pontokat - lásd Ravens O, Boznak bele kell jönnie, mer így megy a kukába...
ezt a meccst megnyerhettük volna egy jó Bozzal, de most így nyugodtabb a lelkem, Pikittnek kellet hogy ő húzza be a meccset, legyen passTD, külön kuriózum a rooki to rookie 2 minute GW 🥰

azt azé hozzáteszem, hogy orbitális holding blokindabakk hedsát 3in1 bemutató volt a jobbról érkező passrusheren, konkrétan hátulról nyomta le a fejét a földre, hogy ne érjen el Kenniig, dehát ez is a játék része - kansasban profik ebben

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
A speciális egység az ahol valami varázspor kelene, egyszerűen teljesen súlytalanok vagyunk. Most a visszahordásokra gondolok. Szinte nulla. Már meg sem akarnak indulni a mieink, mert nincs hely gyakorlatilag.... Pedig ez is egy fontos pont lehet.
több mint 1 éve
A Raiders elrontotta a neki szánt szerepet azzal a FG-al...Boswell tudta, hogy a történelmi hűség kedvéért nem szabad berúgni azt a két FG-t, de azt a Pick tesók is elrontották, hogy túl korán csináltak TD-t a végén 😀
Nem sikerült a történelmet pontosabban reprodukálni, na de sebaj...megemelem a kalapom az egész csapat előtt...voltak természetesen hibák, mert mitől tennének el a lehetetlen RB screen-ek és társaik, de igazából ebbe az irányba is próbálkozni kell, mert nem hiszem el, hogy ennyire ne tudnának blokkolni a srácok egy-egy screen játéknál. Pedig a másik oldalon meg is mutatták, hogy mit kellene ilyenkor csinálni.
Na de ne a bosszantó apróságokat nézzük, hanem azt inkább, hogy a védelem az első drive kivételével parádésan játszott, Heyward (te jó ég ez az ember nincs a pro bowl keretben) megint csodás volt, ahogy Highsmith is kezd felnőni Watt mellé (mi lesz jövőre ha Watt is egészséges lesz 😊) és még a secondary is egész pofás volt, eltekintve egy-két hibától.
Na mindegy...jó volt ez és még mindig van vagy 4% PO-ra 😀
Update.....2% esélyünk van

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Nem érdemeltük meg a győzelmet. Nálunk kevésbé csak a Raiders érdemelte volna meg, így mégis miénk lett a w.

Ha már Picike: tovább fejlődött. Nagyon pozitív, hogy folyamatosan pásztázza a pályát és érzi a nyomást. A pontatlansága viszont tegnap négyszer-ötször előjött, ennek a kijavítása kell lennie a célnak.

Watt eltünt, de sokat duplázzák, de a jelenléte is elég, hogy a védelem tele legyen kiváló teljesítménnyel.

Ha nem lesz a Láma jövő héten, akkor itthon bukhatjuk a pozitív szezont a Barnák ellen, a szezonhoz hűen.
Szokol
Watt vagy 2 vagy 3 embert kötött le. Amint nem volt rajta csak 1, mert valamit elnéztek azonnal ott volt. Jelenleg ez a feladata, de hiszti nélkül teszi. Mert a csapatért most ez kell. Heyward játszott nagyot megint. Komoly vezér. Nem tudom tudunk-e majd találni a helyére a jövőben ilyen szintű embert. Nagyon ritka. Nyernünk kellett, mert fentről az öreg ezt akarta. Izgalmas volt a meccs és karácsonykor.... Viszont kulcs szituban a 8 yardért mész és egy 2 yardnyi játékot hívsz be. Végig örjöngtem Canadán, de ez megint kiverte a biztosítékot. Jó volt ami nem rajta múlott. Kenny pontatlansága sztem a hideg miatt is lehetett. Meg talán 1-1 meg nem értés. Viszont az feltűnt, hogy Crosby vagy 3x bőven az eldobás után ütötte meg, de semmi. Ugyanerre Bradynél automatik TD-t fújnak kb...... Mindegy, életben vagyunk és ezt senki nem gondolta volna a szezon első felében. Ha valami akkor ez megint Tomlin dícsérete. Olyan mélyből összeszedte a gárdát. A végén tartott eligazítást a falembereknek külön. 😀
több mint 1 éve
Én a pick sixre vártam, de így is jó volt a sima INT a végén 😀 Micsoda kari aji
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
raaaaaastaqva
pikittupikinz
mögérte a hajnali szemtornát
dehogy végigmondogattam, Keni dobj TDt, Keni - jóehúzta

boltok karit papuschkák! ajándék bezsákolva..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Boldog Karácsonyt a Steelers fanoknak, és minden NFL rajongónak!

több mint 1 éve
Eredeti 50 éves felvételek, ezúttal a Raiders kispadjának közeléből...
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Év végi Watts

youtube.com/shorts/8mnl88RTNhs?feature=share
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 1 éve
Borzalmasan sajnálom, hogy elment...őszintén szólva, bár nyilván nem láttam élőben játszani, de annyira része volt a franchise-nak, a városnak, az egész DNS-ében benne volt..kicsit olyan, mintha kiszakítottak volna egy darabot a szívünkből. Harris egy aktív tagja volt a Pittsburgh Steelers-nek, akit minden évben többször láttunk fontos pillanatokban, aki valahogy mindannyiunk, akik szeretik ezt a csapatot, úgy a részünk volt, annak ellenére, hogy persze nem ő volt a kirakatban...de mégis...drafton játékost jelentett be, rendszeresen elmondta a véleményét, a pálya közepén vagy a lelátón tekerte a borzasztó törölközőt és a többi és a többi. Engem nagyon megérintett a halála és azt érzem, hogy pótolhatatlan fájdalom lesz a városnak is.
Franco Harris...sosem felejtünk 😕
több mint 1 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Franco Harris elhunyt az éjszaka. A fia jelentette be a tragikus hírt. 72 éves volt a legenda!
Klaci79
Nyugodj békében, legenda! 😕

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Nyugodjon békében! 🙁
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Franco Harris, the Hall of Fame running back who scored perhaps the greatest touchdown in NFL history, has died at the age of 72.

RIP Franco, fantasztikus az egész történet, élmény volt dolgozni az Immaculate Receptionnel. 😕
shawnka
NEEEEEEE....pont most amikor a kultikus elkapás ilyen kerek számhoz érkezett és pont Raiders meccs a hétvégén.....RIP! 😕
Klemó
sosem jon ez jokor, de pont most valoban nagyon szar idopontban 😕
több mint 1 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Kegyetlen az élet.
Isten nyugosztalja.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Pótolhatatlan veszteség érte a Steelerst és az egész NFL-t. Nyugodj békében Franco.😕😕😕

" class="embed">
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bazdmeg 😕
több mint 1 éve
Vass Ádi írása még régről:
 steelers.hu/article/873-francos-italian-army/875

Szerkesztette: polamalu