NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
196
31
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Tudom, hogy Penguins, de Letang visszatért! 🙂Visszavonultam volna a helyében.
Gergőke
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Pickettnek gyógyulást nektek kitartást 🙂
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Naaa. Ha látsz egy safety-t, akit nem vittél el a szemeddel sehova, akkor nem dobsz hosszút, akkor sem, ha ezt hívtuk. Ezen felül nem dobsz be 4x coverage-ba a második picknél. (nyilván ebből látott kettőt...) Talán az első INT nem volt az övé, az egy gyönyörű D play volt Smith-től.Az ellenfélnél pályát nem látott QB-val tud ellenünk futni. A döntő drive-ban is. Az NFL legdrágább D-je vagyunk. Ez így nagyon nem okés. Persze, ha Trubi nem akar hős lenni, ezt a meccset simán nyernünk kellett volna.Nem akarom a szoget tovabb utni, de ez nem Trubi. Ezek be lettek hivva mert 7 ember blokkolni azert maradt mert kellett az ido a hosszura. Ez Tomlin, mert itt lassan ovatosan kellett volna minket elverni. Egy dologban kiemelkedo a D-unk labdaszerzesben. Egy normalis DC es normalis HC es itt nyertek siman, de hulye es nagyraertekelt HC-al tele a padlas nalunk is
Persze úgy is lehet értelmezni ezt, hogy azt a W-t, amit az első meccsen óriási szerencse árán (is) kaptunk, most visszament a másik oldalra. Az egyetlen egy lehetőéggel tudta behúzni ezt a Ravens. Ha szar meccset csinál és hibázunk és a D-n lenyomják a futást. Hát sikerült.
Klemó
no
Persze no. Egy valamirevaló D, az 1 yardoson megcsinálja a playt. Nem csinálta. Egyetlen momentumot sem csinált a D-nk.
több mint 1 éve
no
7 305
Az ellenfélnél pályát nem látott QB-val tud ellenünk futni. A döntő drive-ban is. Az NFL legdrágább D-je vagyunk. Ez így nagyon nem okés. Persze, ha Trubi nem akar hős lenni, ezt a meccset simán nyernünk kellett volna.Nem akarom a szoget tovabb utni, de ez nem Trubi. Ezek be lettek hivva mert 7 ember blokkolni azert maradt mert kellett az ido a hosszura. Ez Tomlin, mert itt lassan ovatosan kellett volna minket elverni. Egy dologban kiemelkedo a D-unk labdaszerzesben. Egy normalis DC es normalis HC es itt nyertek siman, de hulye es nagyraertekelt HC-al tele a padlas nalunk is
Persze úgy is lehet értelmezni ezt, hogy azt a W-t, amit az első meccsen óriási szerencse árán (is) kaptunk, most visszament a másik oldalra. Az egyetlen egy lehetőéggel tudta behúzni ezt a Ravens. Ha szar meccset csinál és hibázunk és a D-n lenyomják a futást. Hát sikerült.
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Az ellenfélnél pályát nem látott QB-val tud ellenünk futni. A döntő drive-ban is. Az NFL legdrágább D-je vagyunk. Ez így nagyon nem okés. Persze, ha Trubi nem akar hős lenni, ezt a meccset simán nyernünk kellett volna.Persze úgy is lehet értelmezni ezt, hogy azt a W-t, amit az első meccsen óriási szerencse árán (is) kaptunk, most visszament a másik oldalra. Az egyetlen egy lehetőéggel tudta behúzni ezt a Ravens. Ha szar meccset csinál és hibázunk és a D-n lenyomják a futást. Hát sikerült.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 396
Erre az évre végeztem, én nem láttam ma embertelen motivációt a csapaton, szóval minek erőltessem, ha nekik sem fontos...
több mint 1 éve
Nem lattam a Falcons elleni meccset. Miben latjatok az okat TJ szamai bezuhanasanak? A seruleseket nem heverte ki elegge, duplaztak (gyakrabban mint maskor), kulon keszultek ra, vagy csak "nem nagy ugy, ilyen meccs is van"?Szvsz nem jött még formába, olyan értelemben, hogy kb 50-60%-át hozza annak a teljesítménynek, amire csúcsformában képes lenne. Ha a sérülése teljesen rendbejött, akkor valszeg meccsről-meccsre fog javulni.
RedFive
több mint 1 éve
badsco
356
Nem lattam a Falcons elleni meccset. Miben latjatok az okat TJ szamai bezuhanasanak? A seruleseket nem heverte ki elegge, duplaztak (gyakrabban mint maskor), kulon keszultek ra, vagy csak "nem nagy ugy, ilyen meccs is van"?Kb. Mind egyszerre.
RedFive
több mint 1 éve
Nem lattam a Falcons elleni meccset. Miben latjatok az okat TJ szamai bezuhanasanak? A seruleseket nem heverte ki elegge, duplaztak (gyakrabban mint maskor), kulon keszultek ra, vagy csak "nem nagy ugy, ilyen meccs is van"?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Jó-jó, de Watt játszik?Igen, mindenki játszik aki kérdéses volt
Szokol
Reed és DJ is
több mint 1 éve
Jó-jó, de Watt játszik?
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ott rúg, ahol játszik a csapata...ennek ellenére 50+-ról 2/2, 40+-ról 7/5, szerintem ez bőven elfogadható egy beugrótól...sokkal rosszabbak kezdtek már nálunk régebbenaktiváltuk Boswell-t és elengedtük Wright-ot, azt hiszem könnyen fog találni csapatot magának a srác, nagyon ment nekiMármint Wright? 3 meccsből 2 meccsen zárt csarnokban kellett rugjon. Kétszer kapufás, vagyis szerencse. Láthatóan nagyon gyenge lábbal rúgott. Persze érték, hogy beverte az első gyenge meccse után az összeset, de a zárt csarnok miatt ezt fenntartással kezelném.
Klaci79
Klemó
több mint 1 éve
xtaki
3 443
kijovunk-e a 20 pontbol es az eleg lesz-e barmire is.esetleg egy meg rosszabb draftpozira?
egy ujabb nemnegativ szezonra?
több mint 1 éve
Klemó
5 667
aktiváltuk Boswell-t és elengedtük Wright-ot, azt hiszem könnyen fog találni csapatot magának a srác, nagyon ment nekiMármint Wright? 3 meccsből 2 meccsen zárt csarnokban kellett rugjon. Kétszer kapufás, vagyis szerencse. Láthatóan nagyon gyenge lábbal rúgott. Persze érték, hogy beverte az első gyenge meccse után az összeset, de a zárt csarnok miatt ezt fenntartással kezelném.
Klaci79
több mint 1 éve
Tudom, hogy Penguins, de Letang visszatért! 🙂
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
aktiváltuk Boswell-t és elengedtük Wright-ot, azt hiszem könnyen fog találni csapatot magának a srác, nagyon ment neki
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Watt és Johnson sem edzett ma...nem túl jó hírek ezek.
több mint 1 éve
Gyanítom ezt a köv. meccsen nem fogod tudni megfigyelni ahogy kinyílik a könyv. Én arra vagyok kíváncsi szerzett pontokban megidézünk-e egy klasszikust ahol a 2 csapat kikerekít kövér 20 pontot. Rajtunk nem fog múlni asszem. 😊Már így is megvádoltak itten, hogy túl sokat védem....de ugye mivel a közép területeket 10-20 yard között rendre kerüli, így neki is része van ebben, éppúgy, mint az O töketlenkedésében. Érdekes lesz majd látni, hogy amikor hátrányban játszunk mennyire nyitja majd a playbook-ot. Itt az a várakozásom, hogy megvannak a játékok, de ha lehet, akkor kockázatot minimalizálunk egyelőre Pickettel.Ez a 4 meccs óta tartó "nemadomelalasztit" a steelers történetének csúcsa. Sőt, az egész ligában alig fordul ez elő. Az 5 meccs meg még inkább durva precedens volna.Canada érdemeit se becsüld le 😅😁
Ha belegondoltok, hogy Pickett az első meccseken milyen negatív csúcsokat döntögetett ennek ellentéte kapcsán, akkor nem kicsi a progress itt. Hozzátteszem, hogy ez nem csak Pickett érdeme, hanem a komplett fal, a futás javulása és így a teher levétele is fontos volt itt.
Klemó
Gyurci77
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Már így is megvádoltak itten, hogy túl sokat védem....de ugye mivel a közép területeket 10-20 yard között rendre kerüli, így neki is része van ebben, éppúgy, mint az O töketlenkedésében. Érdekes lesz majd látni, hogy amikor hátrányban játszunk mennyire nyitja majd a playbook-ot. Itt az a várakozásom, hogy megvannak a játékok, de ha lehet, akkor kockázatot minimalizálunk egyelőre Pickettel.Ez a 4 meccs óta tartó "nemadomelalasztit" a steelers történetének csúcsa. Sőt, az egész ligában alig fordul ez elő. Az 5 meccs meg még inkább durva precedens volna.Canada érdemeit se becsüld le 😅😁
Ha belegondoltok, hogy Pickett az első meccseken milyen negatív csúcsokat döntögetett ennek ellentéte kapcsán, akkor nem kicsi a progress itt. Hozzátteszem, hogy ez nem csak Pickett érdeme, hanem a komplett fal, a futás javulása és így a teher levétele is fontos volt itt.
Klemó
Gyurci77
több mint 1 éve
Gyurci77
127
Ez a 4 meccs óta tartó "nemadomelalasztit" a steelers történetének csúcsa. Sőt, az egész ligában alig fordul ez elő. Az 5 meccs meg még inkább durva precedens volna.Canada érdemeit se becsüld le 😅😁
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ez a 4 meccs óta tartó "nemadomelalasztit" a steelers történetének csúcsa. Sőt, az egész ligában alig fordul ez elő. Az 5 meccs meg még inkább durva precedens volna.Ha belegondoltok, hogy Pickett az első meccseken milyen negatív csúcsokat döntögetett ennek ellentéte kapcsán, akkor nem kicsi a progress itt. Hozzátteszem, hogy ez nem csak Pickett érdeme, hanem a komplett fal, a futás javulása és így a teher levétele is fontos volt itt.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Norbi látens Steelers drukker - csak mondom. Nekem életcélom, hogy erre rádöbbentsem, mert hiányzik egy ilyen ütős tag a brigádból. Jöttök itt a szofisztikált faszságokkal, de Norbi beleáll, mint székely bicska a román hátba.😀 😀 😀 Made my day.... 😀
Szokol
több mint 1 éve
Norbi látens Steelers drukker - csak mondom. Nekem életcélom, hogy erre rádöbbentsem, mert hiányzik egy ilyen ütős tag a brigádból. Jöttök itt a szofisztikált faszságokkal, de Norbi beleáll, mint székely bicska a román hátba.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Na megjött Pittsburgh-be Phil Jurkovec! Jó lesz ha Pickett felköti a nacit 😊