NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Állítólag 220 milla lesz jövőre a sapka..... Az Overthecap 225-e számolt jövőre

polamalu
Annyira amúgy nem állunk jó a pénzzel jövőre. Olyan 20 millió környékén lehetünk, de egy rahedli UFA lesz most, igaz jelentős részük jobb ha megy is.
Ogunjobi, Rudi, Bush, Wormley, Sutton, a kis Watt, Edmunds, Spillane, Reed, Boykin, Pierre, csak hogy néhányat említsek...közülük talán Ogunjobi, Sutton aki fontosabb...de lassan el is megy a szabad pénz
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Állítólag 220 milla lesz jövőre a sapka..... Az Overthecap 225-e számolt jövőre

Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Watt is kérdéses bordasérülés miatt. Sok a sérült, de Witherspoon-on kívül talán mindenki rendben lesz. Bár Harris és Warren is kérdéses úgyhogy újabb lehetőség Az eddig kevesebbet játszóknak.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Sok minden lefolyik még a Dunán a draftig. Fejlődik még egy-egy egység, vagy éppen benne van, hogy összeroppan. Óriási fejlődésen ment keresztül az OL. Még mindig a középmezőny végére taksálják az erejét, de ahhoz képest, hogy az volt a kérdés az idény elején, hogy bottom 3, ez nagy dolog. Jelenleg az látszik, hogy egy-egy elit belépésétől vagyunk egy jobb faltól. (hála az égnek Daniels és Cole is bejátszották magukat és Okorafor szép szolid tackle játékossá nőte ki magát)

Emeleltt lesz egy megint érdekesnek ígérkező FA szezon is.

OT, OG, DL, ILB, WR, CB needünk van. Ez még mindig sokkal több, mint amit egy idényben rendezni lehet reálisan. Az biztos, hogy értékben biztos lesz ezekből nagyon jó 15. hely környékén. Nekem ilyenkor mindig az a vágyam, hogy NE "szerelemgyerek" legyen. Simán benne lehet, hogy CB húzás lesz és főleg akkor, ha Suttont nem tudjuk majd megtartani. Ha megtartjuk, hogy akkor nem hiszem, hogy első kört adunk, sokkal inkább DL, vagy OT, vagy OG pickben hinnék. De mivel Heyward utódlása mára égető, ha fogadnom kéne most, akkor egy védelmi mackó mellett tippelnék. Amiben szinte biztos vagyok, az az ILB és WR pick. Itt biztosnak gondolom, hogy később gondolunk majd rá. (bár ha Jordan Addison csúszik az első kör végére, akkor azt meg szinte biztosra veszem, hogy megoróbálnánk feljönni érte, mert a Pickett-Addison kémia nagyon erős volt, ezt láttuk, tudjuk)
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
AB-t megint letartóztatták...egyre lejjebb van szerencsétlen 😕
Klaci79
Sajnálom azért... Oké, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, de neki nagyon elcsúszott a lába alatt a szőnyeg és sajnos nem is érzi, hogy tántorog... Csak sodródik...
Reggio1914
Igazából ilyenkor illene a hóna alá nyúlni, ha hagyja, mert éveken át elég jó pénzt kerestek rajta egyesek.... Akár a Steelers is. Persze meg is volt fizetve, de akkor is.....
polamalu
Szerintem ő nem érzékeli, hogy bajban van. De ezt csak ezekből a hírekből gondolom.
több mint 1 éve
Klaci79
Sajnálom azért... Oké, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, de neki nagyon elcsúszott a lába alatt a szőnyeg és sajnos nem is érzi, hogy tántorog... Csak sodródik...
Reggio1914
Igazából ilyenkor illene a hóna alá nyúlni, ha hagyja, mert éveken át elég jó pénzt kerestek rajta egyesek.... Akár a Steelers is. Persze meg is volt fizetve, de akkor is.....
több mint 1 éve
Klaci79
több mint 1 éve
több mint 1 éve
most hogy kiderült a kedvenc PSU játékos maradt az egyetemen, remélem jön egy másik:

Klaci79
Első kör közepe felé várják, nem tudom akarunk-e CB-t húzni ilyen magasan?
Jan
Várhatunk vele később is, csak akkor megint csökken az esélye, hogy jó CB-t húzzunk...Porter nagy tehetségnek tűnik, igaz idén alig szállt felé labda, annyira féltek a QB-k. És jó a vérvonal is, hosszú időre megoldaná a no1 CB kérdést.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
most hogy kiderült a kedvenc PSU játékos maradt az egyetemen, remélem jön egy másik:

Klaci79
Első kör közepe felé várják, nem tudom akarunk-e CB-t húzni ilyen magasan?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Bár nem Steelers :  www.nhl.com/penguins/news/kris-letang-out-indefinitely-after-having-stroke/c-338219704?partnerId=pit-fb-penguins&fbclid=IwAR1JRPdf1D3qe3JwRovZpr4jaOe90lZDwFmoIeHupYb4ETsvxNGTInunxk8

Letang stoke-ot kapott 😕 Jól van a körülményekhez képest. Lehet még idén visszatérhet
polamalu
Épp ma bosszankodtam az egészen...gyógyuljon meg amúgy, meg minden jót neki, de hogy ezt a nyugdíjasklubbot már nagyon robbantani kellene, az biztos....Malkin több korongot ad már el, mint a Bauer basszus...elképesztő
Klaci79
A Bauer nem gyárt és ad el korongot. Ha hiszed, ha nem a világ egyik legnagyobb korong gyártója itt van a szomszédunkban. Szlovákiában. Bár az NHL korongjait az USA-ban a top ligákban az Inglasco korongjait használják. Én pl BAUER koronggal nem is hiszem, hogy találkoztam. Sherwood-al igen, de a Sherwood alapítója az Inglasco tulajának apukája
polamalu
bevallom, legkevésbé sem érdekel, hogy ki gyárt és ki nem korongot...de akárki is csinálja, kevesebbet ad el, mint Malkin 😕
Klaci79
Értettem én 😀 De most éppen ilyen flow van. Majd a PO-ra összeáll minden, azért az NHL-ben sokkal több idő van, sokkal több meccs. Nyugi. Bajnok az a csapat ebben a felállásban úgysem lesz már.
több mint 1 éve
Bár nem Steelers :  www.nhl.com/penguins/news/kris-letang-out-indefinitely-after-having-stroke/c-338219704?partnerId=pit-fb-penguins&fbclid=IwAR1JRPdf1D3qe3JwRovZpr4jaOe90lZDwFmoIeHupYb4ETsvxNGTInunxk8

Letang stoke-ot kapott 😕 Jól van a körülményekhez képest. Lehet még idén visszatérhet
polamalu
Épp ma bosszankodtam az egészen...gyógyuljon meg amúgy, meg minden jót neki, de hogy ezt a nyugdíjasklubbot már nagyon robbantani kellene, az biztos....Malkin több korongot ad már el, mint a Bauer basszus...elképesztő
Klaci79
A Bauer nem gyárt és ad el korongot. Ha hiszed, ha nem a világ egyik legnagyobb korong gyártója itt van a szomszédunkban. Szlovákiában. Bár az NHL korongjait az USA-ban a top ligákban az Inglasco korongjait használják. Én pl BAUER koronggal nem is hiszem, hogy találkoztam. Sherwood-al igen, de a Sherwood alapítója az Inglasco tulajának apukája
polamalu
bevallom, legkevésbé sem érdekel, hogy ki gyárt és ki nem korongot...de akárki is csinálja, kevesebbet ad el, mint Malkin 😕
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Kéne vmi route tree meg passing chart a meccsről vizuális formában, mert egyes drive-okban tök más volt, mint eddig.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Kéne vmi route tree meg passing chart a meccsről vizuális formában, mert egyes drive-okban tök más volt, mint eddig.
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

polamalu
Remélem rendben lesz minden és vissza tud térni. Nagy kedvencem lett.

" class="embed">
több mint 1 éve

polamalu
Klaci79
több mint 1 éve

polamalu
több mint 1 éve

Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Gyerekek! Ti néztek más meccset is, vagy csak a miénket? Azt ne csináljuk már, hogy kiemeltek egy-egy playt, ami nem sikerül és ezért az OC a hibás és szar az O, ha meg csinálunk valamit, akkor az ellenfél gyenge. Hát vazze, ja. De ez az NFL. Egy Buccs Bradyvel van olyan, hogy egy félidőn keresztül off és egy-egy drive-ban villan. Alig van olyan csapat, aki konzisztensen termel pontokat. Ez idén az Eagles, a Chiefs, a Bills, Bengals és a Dolphins talán és nagyjából le is zárhatjuk. Nem azt mondom, hogy ezek után jövünk, de azt igen, hogy így az idény végére az utolsó 3 meccsen az O olyan teljesítményt nyújt Pickett vezetésével, ami nagyon messze van már az idény elejétől és a liga aljától is.

Nem kérdés, hogy Canada-nak mennie kell, de azt viszont reálisan látni kell, hogy tegnap teljesen jó volt a playcalling. Ennyit hibát minden OC vét minden meccsen és inkább a droppok és Kenny pontatlansága volt az ok, hogy nem mentünk 30 pont fölé és nem az OC. Persze ez a TEGNAPRA igaz és az a jó, hogy van még elég meccs, hogy kiderüljön ki és mi limitál.

Összességében kurvára el vagyunk mi kényeztetve basszus. Majd 200 yardot futottunk Harris nélkül, a 3. és 4. futónkkal, magyarul az OL fejlődése több, mint látványos. Pickett nem, nogy lejátszotta Ryant újoncként, hanem az első olyan teljesítménye volt, ami frencsi QB szint. Mi egy átmeneti évben vagyunk, miközben lesimáztuk végül a több éve átmeneti évben levő Coltsot, akik egyébként már ugye több éve így vannak és néznek sóvárogva, hogy hm, ha Pickett fejlődik, az OL még erősítést kap és a sec, akkor már 2023-ban akár vissza is térhetünk a PO-ba, miközben a CAP helyzetünk szépen alakul. Ha az idény elején bárki ezt mondja aláírom és örülök. Ezt Én továbbra is tartom. Nekem az a lényeg, hogy lássam Pickett fejlődését és a potenciált és ugyanúgy az OL fejlődését. Ha ez megvan az óriási, mert akkor erősíteni és nem újjáépíteni kell. Hát mennyi csapat cserélne velünk most!

UFF!
Klemó
A következő négy meccs árazza be Canadát, a szezont, az OL-t és valamennyire Pickettet is, ezeken kell kiderülnie a dolgoknak, azaz amikor az a bizonyos elválik a májtól.

Ha odacsapják magukat, mind a négy hozható (annyit mi is tudhatunk, mint a Jax, nem megbántva senkit), ami a Ravens ellen elég lehet, Lamart hagyományosan meg szoktuk kergetni a Heninzisure pályán. A Falcons, Panthers és a Raiders sem kiemelkedő. Biztosra természetesen egyiken sem lehet menni, simán benne van 4 L is, de ha ezek jönnek, akkor azért jóval más ízűbb lesz a végén a szezon. Nekem például kifejezetten kellemes az 1-4-es kezdés és totális kilátástalanság után.
badsco
majdnem teljesen egyetértek...csak Canadában nem...őt már beárazta az elmúlt két év
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Gyerekek! Ti néztek más meccset is, vagy csak a miénket? Azt ne csináljuk már, hogy kiemeltek egy-egy playt, ami nem sikerül és ezért az OC a hibás és szar az O, ha meg csinálunk valamit, akkor az ellenfél gyenge. Hát vazze, ja. De ez az NFL. Egy Buccs Bradyvel van olyan, hogy egy félidőn keresztül off és egy-egy drive-ban villan. Alig van olyan csapat, aki konzisztensen termel pontokat. Ez idén az Eagles, a Chiefs, a Bills, Bengals és a Dolphins talán és nagyjából le is zárhatjuk. Nem azt mondom, hogy ezek után jövünk, de azt igen, hogy így az idény végére az utolsó 3 meccsen az O olyan teljesítményt nyújt Pickett vezetésével, ami nagyon messze van már az idény elejétől és a liga aljától is.

Nem kérdés, hogy Canada-nak mennie kell, de azt viszont reálisan látni kell, hogy tegnap teljesen jó volt a playcalling. Ennyit hibát minden OC vét minden meccsen és inkább a droppok és Kenny pontatlansága volt az ok, hogy nem mentünk 30 pont fölé és nem az OC. Persze ez a TEGNAPRA igaz és az a jó, hogy van még elég meccs, hogy kiderüljön ki és mi limitál.

Összességében kurvára el vagyunk mi kényeztetve basszus. Majd 200 yardot futottunk Harris nélkül, a 3. és 4. futónkkal, magyarul az OL fejlődése több, mint látványos. Pickett nem, nogy lejátszotta Ryant újoncként, hanem az első olyan teljesítménye volt, ami frencsi QB szint. Mi egy átmeneti évben vagyunk, miközben lesimáztuk végül a több éve átmeneti évben levő Coltsot, akik egyébként már ugye több éve így vannak és néznek sóvárogva, hogy hm, ha Pickett fejlődik, az OL még erősítést kap és a sec, akkor már 2023-ban akár vissza is térhetünk a PO-ba, miközben a CAP helyzetünk szépen alakul. Ha az idény elején bárki ezt mondja aláírom és örülök. Ezt Én továbbra is tartom. Nekem az a lényeg, hogy lássam Pickett fejlődését és a potenciált és ugyanúgy az OL fejlődését. Ha ez megvan az óriási, mert akkor erősíteni és nem újjáépíteni kell. Hát mennyi csapat cserélne velünk most!

UFF!
Klemó
A következő négy meccs árazza be Canadát, a szezont, az OL-t és valamennyire Pickettet is, ezeken kell kiderülnie a dolgoknak, azaz amikor az a bizonyos elválik a májtól.

Ha odacsapják magukat, mind a négy hozható (annyit mi is tudhatunk, mint a Jax, nem megbántva senkit), ami a Ravens ellen elég lehet, Lamart hagyományosan meg szoktuk kergetni a Heninzisure pályán. A Falcons, Panthers és a Raiders sem kiemelkedő. Biztosra természetesen egyiken sem lehet menni, simán benne van 4 L is, de ha ezek jönnek, akkor azért jóval más ízűbb lesz a végén a szezon. Nekem például kifejezetten kellemes az 1-4-es kezdés és totális kilátástalanság után.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

UFF!
több mint 1 éve
Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.

A game winning drive-ot érdemes megnézni, majd elolvasni azt, amit Mason Cole mondott az utolsó playről. Ez az ami baromira fontos és ez az ami optimistává tesz Pickett kapcsán.
Klemó
Mit mondott Mason Cole? 😊
Reggio1914
Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.
Klemó
Addig ezzel nincs is baj, amíg nem a szakadék felé vezeti őket... 😊
Az jó, ha van bizalom egymás felé, legyen is, meg ezt jól is kommunikálják kifelé, csak végre látnánk már belőle valamit. Valami halvány fény ott a Tunel végén nekünk is jól jönne.
Reggio1914
Te egyébként nézted is a meccset? Csak azért kérdem, mert 27 pont felment a táblára és a 4. negyedes 8 pontot hozó drive igencsak "felnőttes" volt. Bőven volt egyébként hajnalban több pozitív Pickett és az O kapcsán, sőt. Sőt, igazán nem éreztem most, hogy a playek limitálnál Pickettet, vagyis itt és most annyira nem volt a Canada probléma észrevehető. Volt hibája pár, és volt amikor a Colts D lépett fel, de ez benne van (ebből ugye a labdaszerzés utáni short field volt fájó). Amikor kellett, akkor a negyedik negyedben nagyon összeállt az O és egy nagyon szép drive-val megcsináltuk.
Klemó
A gyerkőc felkelt hajnalban, így az utolsó negyed közepétől láttam csak a meccset, (így lemaradtam a GWD-ról), ezen szakaszban viszont a megszokott passz szélre a LoS mögé, 3. és sokra futás középre 2 yardért volt már csak, így jogos, az egész meccsképről nem volt rálátásom, ezért nem is kellett volna messzemenő következtetéseket leírni, mea culpa.
Reggio1914
Egyébként azt senki sem érti, hogy ha tudunk olyan dolgokat, mint az első néhány drive (kivétel a labdaszerzés után) vagy a GWD, akkor miért csinálunk olyanokat is folyamatosan 1-1,5 negyeden keresztül, mint amit Te is láttál.
Klaci79
Mert az OC attól fél, hogy kiismerik a trükkös dolgait, ezért ezekkel altat... Vagy mintha azt várná, hogy tökéletessé összeálljon az amit elképzel és majd ha ez megvan, akkor jöhet a playbook második oldala...
Passz...
több mint 1 éve
Jaj dehogynem érti, nem megbántva senkit de a földön fekvő Colts akinek a védelme az Úr maga pont annyi ellenállást fejt ki bárki ellen mint egy középszer collage csapat, szóval a földön fekvő sérült sebesültbe belerúgni azért nem egy nagy teljesítmény😕 Sorry, hogy itt letöröm nagy optimizmust.
Razi
Nálam azért a pesszimizmusnak is van határa...múlt héten 1 pontos vereség a Philly ellen, nekem beleférne, mert minket bucira vertek. Győzelem a Chiefs ellen és semmivel nincs jobb mérlegük mint nekünk. Úgyhogy mi egy dolgot biztosan nem tehetünk meg, lenézni bárkit, mintha mi egy élcsapat lennénk.
Szóval mi csak ne college-ozzunk, meg beszéljünk földön fekvő sebesültekről, amikor az élcsapatoktól 30+ pontokat kapunk.
Ettől még én nem látom a nagy optimizmust az oldalon...a PFF-nél is a hét legjobb osztályzatát Pickett kapta a QB-k közül és idén pont elég, hogy látni rajta a fejlődést.