Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Bengals linebacker Germaine Pratt on the Steelers offense: “Just settling down. It was us giving them plays. We knew what they were going to do. They like to do the same plays over and over.”Kíváncsi leszek, hogy az utolsó forduló utántól mikor vágják ki... Mert szezon közben nem, az már sajna egyértelmű... De mondjuk ki jönne helyette?!
És nem Pratt az egyetlen aki ezt nyilatkozta idén...de semmi gond, bízzunk ebben a f@szban, mert olyan jó ember és csak a büntetések miatt nem tudunk haladni...
Klaci79
több mint 2 éve
badsco
356
Igen, nekem is ez a legnagyobb bajom, hogy nézem más csapatok meccseit és majdnem mindegyiknél többször van olyan, amikor totál tisztán van középen egy elkapó. A jobb csapatoknál többször is, akár drive-onként (a Cincinél tegnap Higgins, Irwin is mocsoktisztán volt többször). Tegnap a Lionsnál, Bearsnél is voltak ilyenek, de még sorolhatnám. És ez nem csak azon múlik, hogy balfasz az ellenfél, ők tesznek is azért, hogy legyen teljesen üres elkapó. Nálunk nem is emlékszem, talán a Pickens TD és egy Muth elkapás volt ilyen az egész kurva meccsen, amúgy simán le tudják követni a WR-eink mozgását és levédekezik őket, mert a LOS utántól semmilyen ötlet nincs. Ez pedig egyértelműen Canada. Ez is iszonyatosan limitálja Pickettet szerintem.Alapvető probléma, ahogy Klemo vázolta, nincsenek 8-10 yardos játékaink. Higgins ezzel vert meg minket. Nem kell feltalálni a spanyol viaszt, mert vannak szeparációra képes elkapók, TE, RB is ha kell, de nem, mi vagy a LOS-nál odaadjuk, odapasszoljuk egy screen játéknál, vagy dobjuk 20+ yardot és várjuk, hogy lesz bravúr elkapás vagy sem. Ráadásul ugye a támadófal sem tudja konstans biztosítani az időt. A Bengals fal sem tudta, nem is kényszerítették rá őket. 2 mp alatt igyekezett szabadulni a 9-es és tökéletesen csinálta, mert 3-ból 1 ilyen passz úgyis összejön, képtelenség levédekezni folyamatosan.Lamart is megtanították úgy ahogy passzolni. 😀 De abszolút egyetértek veled. Toronymagasan az OC a probléma, még ha annyi előrelépést történt is az elmúlt másfél hétben, hogy már nagyjából másfél negyedig jó az offense egy meccsen. Ha lassan elérnénk a két negyedet, akkor már akár meccsben is tudnánk lenni.Fields...jaj ne...az a pali borzalmasan rosszul passzol, két év múlva pedig ha így folytatja akkor szarrá törik...Isten ments, hogy ilyen palikat keljen nézegetnem. Akkor már tényleg inkább draft...két éve még biztosan van Pickettnek, addig nem hozunk QB-t, utána draftról kell értelmeset...Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Amit láttam ma Pickettől, az első félidőben bíztató volt, de a második félidő tőle is katasztrófa volt. Sajnos a hosszú labdáknál nagyon inkonzisztens. De akkor azt nem értem miért nem játszunk vele slant-eket, kereszt route-okat a WR corppal.
Klemó
Engem amúgy ez az első félidő meggyőzött, hogy Pickett értelmesen felépített stratégiával és jól mozgatott WR-kkel még akár el is evickélhet az NFL-ben. Noha továbbra sem hiszem, hogy ő lesz a franchise qb-nk, de most már inkább hajlok rá, hogy adjak neki 1-2 évet Canada nélkül.
(Két év múlva meg, ha Pickett mégis kuka, akkor elhoznám Fieldset a Bearstől, ha marad a mostani vezetés és nem darálják le addig teljesen, akkor egy marék szotyiért is mozdítható lesz, mert úgysem adnak neki nagy pénz. 😛)
badsco
Ettől függetlenül jelenleg nem a QB a legnagyobb hiba, hanem az OC, aki ragaszkodik az ostobaságaihoz
Klaci79
badsco
Na mindegy...javult a draft pozíció...ez a legtöbb, amit Canada ad nekünk
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Bengals linebacker Germaine Pratt on the Steelers offense: “Just settling down. It was us giving them plays. We knew what they were going to do. They like to do the same plays over and over.”És nem Pratt az egyetlen aki ezt nyilatkozta idén...de semmi gond, bízzunk ebben a f@szban, mert olyan jó ember és csak a büntetések miatt nem tudunk haladni...
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ez az O az első félidőben szódával elment, de való igaz, inkább volt mák, mert sok bravúrjáték volt. A második félidő kuka, bár annak nagy részét már nem láttam, csak összefoglaló. De még így is meccsben lehettünk volna, azonban most a D sem tudott sokat hozzátenni, nem találták az ellenszert.
több mint 2 éve
Ez hívják úgy, hogy Canada DR(ive)Y 😉Na mindegy...javult a draft pozíció...ez a legtöbb, amit Canada ad nekünkLamart is megtanították úgy ahogy passzolni. 😀 De abszolút egyetértek veled. Toronymagasan az OC a probléma, még ha annyi előrelépést történt is az elmúlt másfél hétben, hogy már nagyjából másfél negyedig jó az offense egy meccsen. Ha lassan elérnénk a két negyedet, akkor már akár meccsben is tudnánk lenni.Fields...jaj ne...az a pali borzalmasan rosszul passzol, két év múlva pedig ha így folytatja akkor szarrá törik...Isten ments, hogy ilyen palikat keljen nézegetnem. Akkor már tényleg inkább draft...két éve még biztosan van Pickettnek, addig nem hozunk QB-t, utána draftról kell értelmeset...Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Amit láttam ma Pickettől, az első félidőben bíztató volt, de a második félidő tőle is katasztrófa volt. Sajnos a hosszú labdáknál nagyon inkonzisztens. De akkor azt nem értem miért nem játszunk vele slant-eket, kereszt route-okat a WR corppal.
Klemó
Engem amúgy ez az első félidő meggyőzött, hogy Pickett értelmesen felépített stratégiával és jól mozgatott WR-kkel még akár el is evickélhet az NFL-ben. Noha továbbra sem hiszem, hogy ő lesz a franchise qb-nk, de most már inkább hajlok rá, hogy adjak neki 1-2 évet Canada nélkül.
(Két év múlva meg, ha Pickett mégis kuka, akkor elhoznám Fieldset a Bearstől, ha marad a mostani vezetés és nem darálják le addig teljesen, akkor egy marék szotyiért is mozdítható lesz, mert úgysem adnak neki nagy pénz. 😛)
badsco
Ettől függetlenül jelenleg nem a QB a legnagyobb hiba, hanem az OC, aki ragaszkodik az ostobaságaihoz
Klaci79
badsco
Klaci79
Bocs 😀
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Alapvető probléma, ahogy Klemo vázolta, nincsenek 8-10 yardos játékaink. Higgins ezzel vert meg minket. Nem kell feltalálni a spanyol viaszt, mert vannak szeparációra képes elkapók, TE, RB is ha kell, de nem, mi vagy a LOS-nál odaadjuk, odapasszoljuk egy screen játéknál, vagy dobjuk 20+ yardot és várjuk, hogy lesz bravúr elkapás vagy sem. Ráadásul ugye a támadófal sem tudja konstans biztosítani az időt. A Bengals fal sem tudta, nem is kényszerítették rá őket. 2 mp alatt igyekezett szabadulni a 9-es és tökéletesen csinálta, mert 3-ból 1 ilyen passz úgyis összejön, képtelenség levédekezni folyamatosan.Lamart is megtanították úgy ahogy passzolni. 😀 De abszolút egyetértek veled. Toronymagasan az OC a probléma, még ha annyi előrelépést történt is az elmúlt másfél hétben, hogy már nagyjából másfél negyedig jó az offense egy meccsen. Ha lassan elérnénk a két negyedet, akkor már akár meccsben is tudnánk lenni.Fields...jaj ne...az a pali borzalmasan rosszul passzol, két év múlva pedig ha így folytatja akkor szarrá törik...Isten ments, hogy ilyen palikat keljen nézegetnem. Akkor már tényleg inkább draft...két éve még biztosan van Pickettnek, addig nem hozunk QB-t, utána draftról kell értelmeset...Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Klemó
badsco
Klaci79
badsco
Na mindegy...javult a draft pozíció...ez a legtöbb, amit Canada ad nekünk
több mint 2 éve
badsco
356
Lamart is megtanították úgy ahogy passzolni. 😀 De abszolút egyetértek veled. Toronymagasan az OC a probléma, még ha annyi előrelépést történt is az elmúlt másfél hétben, hogy már nagyjából másfél negyedig jó az offense egy meccsen. Ha lassan elérnénk a két negyedet, akkor már akár meccsben is tudnánk lenni.Fields...jaj ne...az a pali borzalmasan rosszul passzol, két év múlva pedig ha így folytatja akkor szarrá törik...Isten ments, hogy ilyen palikat keljen nézegetnem. Akkor már tényleg inkább draft...két éve még biztosan van Pickettnek, addig nem hozunk QB-t, utána draftról kell értelmeset...Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Klemó
badsco
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Fields...jaj ne...az a pali borzalmasan rosszul passzol, két év múlva pedig ha így folytatja akkor szarrá törik...Isten ments, hogy ilyen palikat keljen nézegetnem. Akkor már tényleg inkább draft...két éve még biztosan van Pickettnek, addig nem hozunk QB-t, utána draftról kell értelmeset...Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Klemó
badsco
több mint 2 éve
badsco
356
Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Ebben a második félidőben iszonyat mocsokvastagon jött elő megint Canada, Pickett sem volt jó, de látszott az egészen, hogy Canada faszságait egyszerűen nem tudták hovatenni. Totálisan félrement a kommunikáció, valszeg megijedt ez a gyökér a vezetésről és visszatért a baromságaihoz, baszki második és 10-re KILENCSZER hívott futást, könyörgöm...
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Az amit az O művelt a második félidőben úgy, hogy az egység kezdte a félidőt szánalmas. Fullosan kiszámítható játék, emellett túlgondolt besült trükkös játékok, ahelyett, ahelyett, hogy a 10 yardot szépen építenénk fel. A slant már megint kimaradt a playbookból. Amivel haladtunk azok bravúrplayek voltak, de semmi más. Az egész egység szétesett Picketttől minden elkapóig.Amit láttam ma Pickettől, az első félidőben bíztató volt, de a második félidő tőle is katasztrófa volt. Sajnos a hosszú labdáknál nagyon inkonzisztens. De akkor azt nem értem miért nem játszunk vele slant-eket, kereszt route-okat a WR corppal.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
A második körös pickünk még jobb helyzetbe került.. 😀Ezen felül nagyon nem "fixegyes" ez a Colts és a Falcons meccs sem. A Colts az utolsó negyedig jobb is volt, mint az Eagles, de a végén egy drive döntött. A Falcons pedig végig tudott playeket csinálni.
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Majd a galambok megcsipkedik 😂😂Kár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Leal újra edzésben, 21 napunk van aktiválni őt...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Martavis Bryant az XFL 1 kör 5. helyén kelt el....nagyon szerettem a játékát...iszonyat tehetség volt, csak fejben gyenge...sose felejtem el, ezt a héten amúgy is aktuális elkapását:
Throwback to the Martavis Bryant catch against the Bengals #Steelers #HereWeGo pic.twitter.com/uZDrip9DyW
— Steelers Depot 7⃣🦃 (@Steelersdepot) November 13, 2020
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Azért szép csendben Highsmith egész jó teljesítménytpakol le az asztalra.Hogy hogynem akkor lesz a legjobb, mikor Watt visszatér.......
Razi
több mint 2 éve
Azért szép csendben Highsmith egész jó teljesítménytpakol le az asztalra.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
badsco
356
Igen, a color rush általában bejött eddig, de a méhecskés mez nekem is hiányzik.emlékeim szerint nem fogunk tervezetten pályára lépni már abban a mezben...illetve ha igen, akkor az valami történelmi visszatekintő meccs lehet majd a későbbiekben...a color rush meg pedig minden csapatnál kötelező 1 évben 1szer...7-1-re állunk amúgy ha ebben játszunkKár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
emlékeim szerint nem fogunk tervezetten pályára lépni már abban a mezben...illetve ha igen, akkor az valami történelmi visszatekintő meccs lehet majd a későbbiekben...a color rush meg pedig minden csapatnál kötelező 1 évben 1szer...7-1-re állunk amúgy ha ebben játszunkKár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Vagy a cicusok beleharapnak a potrohotokba… 🐯💪😁Kár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Kár... Megcsíphettük volna a cirmos cicák orrocskáját a hétvégén... 😀Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem sajnos, a feketében, arany csíkokkal.csini Color rushban nyomjukMéhecskésben? 😊
Klaci79
Reggio1914
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Na ki kapta legmagasabb pontot támadó oldalon a PFF-nél? Dan Moore 89,6. Ettől még nem lett jó játékos de az látszott hogy a kanadai feladatokat jobban hajtották végre. Ettől még Canada nem jó OC 😀. Az egész fal jó teljesített bár Okorafor kapta a legalacsonyabb pontot szemre pedig néha egész jó volt. A védelembe Highsmith 91,4 a max. (TJ effect)Ha már ennyit szidtuk, akkor szerintem azt ne vegyük el Canada-tól, hogy nagyon sokat változtatott. Én ilyen váltást még nem is nagyon láttam. Sőt. Ha Pickett jobban olvas, akkor jóval több játék lehetett volna ebben.
astroid
Persze az igazi teszt a Bengals lesz most. Egyrészt erősebb csapat, másrészt már erre is készülhet az ellenfél. Itt derül ki, hogy az amit kitalált az miként működik.
több mint 2 éve
astroid
572
Na ki kapta legmagasabb pontot támadó oldalon a PFF-nél? Dan Moore 89,6. Ettől még nem lett jó játékos de az látszott hogy a kanadai feladatokat jobban hajtották végre. Ettől még Canada nem jó OC 😀. Az egész fal jó teljesített bár Okorafor kapta a legalacsonyabb pontot szemre pedig néha egész jó volt. A védelembe Highsmith 91,4 a max. (TJ effect)
több mint 2 éve
Ugye erről Faragó Ricsi (is) tudna mesélni a Mahomes és Reid előtti idők kapcsán. De ameddig egy Minkah a vakbél műtéte utáni napon már játszani akar(na), addig ezzel a csapattal nincs olyan gond, amiért újjáépíteni kellene, sőt.Szeretnék én idén egy olyan szenvedős szezont, mint amit ők csináltak Alex Smith-szel.
Klemó