NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
85
13
22:05
RedZone week 16
79
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
28
10
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
10
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Attól hogy profi sport még létezik a valóság. Ha megnézted szezon elött a csapatokat a Pitts idén a negyedik legjobbnak tünt a csoportban. Nem a konferenciában vagy a ligában. Ha csak a SB nak tudsz örülni rendkívül szomorú leszel nagy valószínűséggel. Én nagyon tudok örülni egy egy tehetségnek jó játéknak meg győzelemnek. Pedig a szezon előtti egészséges keretünk elég sokra volt hivatott.szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
Válság?! HC Fire? Baszki 7-7 a csapatotok.
Még ha egy 3-11 lenne akk megérteném, de úgy érzem, hogy a többség itt keveri a fogalmat a válságról.
Nyilván jó volt rajtunk röhögni az elmúlt 10 évbe de a válságok valahol ott kezdődnek amiket mi toltunk pl:
3-13; 1-15; 0-16.
A 7-7nél eret vágunk inkább olyan szagú, hogy elvagyunk szokva a gyengébb játéktól és nem tudom hova tenni a jelenlegi helyzetet.
P@trik
Igen, nalunk a 7-7 meg az utobbi evek eppen 50% feletti teljesitmenye nem elfogadhato.
Nezz utanna mikor nyertunk utoljara PO meccset.
Raadasul ha jo jatekkal kapunk ki, akkor azt elnezheto egy darabig. de itt 4-5 eve kritikan aluli a coaching.
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
xtaki
több mint 2 éve
Figyu srácok, a mérleg egy dolog, a mutatott játék egy másik.Illetve ami fontos azért az az, hogy az emberanyag milyen.
Konkrétan a Killer Bs óta katasztrófa amit látunk, és alulteljesítés. Folyamatos leolvadásokkal, nem felkészülésekkel.
több mint 2 éve
Örültem neki, mert az akkori GM-ünk Jon Grudentől kért ajánlást és Gruden nagyon támogatta Tomlint. Gurden elmondása szerint a Tampa2 megreformálásában Tomliné volt a vezető szerep.mit mondtal anno JH es Tomlin kinevezesekkor?Ebből senki sem kellene/nem reális:Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Most már nem nézek CFB-t, de eddig sem nagyon váltak be college edzők, inkább buktak.
A jobb recept az NFL belső termelődése (én anno Kevin O' Connelt gondoltam volna, védelmi oldalról meg DC-nek Dan Quinnt).
Willie Parker
Én szerintem még éveket kaphat Tomlin, egyet biztosan ha hoz új OC/DCt, és talán többet is.
De ha valaha lesz váltás abban biztos vagyok, hogy lesz egy top 10es lista a médiában a legjobb jelöltekről, és a Steelers olyan embert fog hozni akire senki nem számít.
tenorx
steelerswire.usatoday.com/lists/pittsburgh-steelers-mike-tomlin-head-coach-fire-contract-replacements-nfl/
xtaki
Ben Johnsonért mennek majd sokan, én tőle nagyon fosok, hogy egy kocka és nem tud embereket managelni. Dan Campbell lehelletével a tarkódon ugye ki fegyelmez...
Brian Johnson éppen leépít egy takkra működött Eagles off-ot, öt skill playert nem tud eligazítani...
Frank Smith sztem egy elég autonóm figura, de állítólag elég fura faszi, vannak rigolyái, csak McDaniel még weird-ebb ezért nem róla szól a sztori Miamiban. Meg azért nem tudni h ő mit tesz hozzá. Raiders kötődés erős, sztem Champ Kelly-vel ők összejönnek Vegasban
Flores sztem sosem lesz az akciója után HC, még megy a pere az NFL ellen, 2025-ig nem lesz döntés.
Amúgy sem tud építkezni, emberileg is problémás, ha hatalmat kap.
MacDonald egy Harbaugh-tree, de önálló döntéseket ritkán hozott, sztem most könnyű dolga van a védelemmel, és annyira nem kiemelkedők, mint a statok mutatják. A PO eldönti mit tud, sztem neki ez még nagy falat. Meg én nem védelmi oldalról hoznék.
Hortont hagyjuk is, még játékot se dizájnolt soha sehol.
Bowen hülyeség, ő egy báb Vrabel mögött. Akkor inkább Vrabel.
Frank Rosst dicsérik sokan, de ne vicceljünk már hogy ST edzőt hozol...
Ventrone jó munkát végez, de detto.
Harbaugh meg teljhatalmat akarna, nálam ő minden szempontból off, főleg hogy egy control freak, főleg hogy idegbeteg és főleg hogy mindenhol egy romhalmazt hagy hátra (meg egy csaló geci)
Willie Parker
no
Ő azért előtte volt WR és DB edző is, többek között Tony Dungí-tól és Marvin Lewistól tanulta a cover koncepciókat.
A Bowen-Ross-Ventrone triónál nincsen ilyen pedigré.
több mint 2 éve
szerintem egy elsport versenyben a gyozelem a fontos es nem a reszvetel.Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
Még ha egy 3-11 lenne akk megérteném, de úgy érzem, hogy a többség itt keveri a fogalmat a válságról.
Nyilván jó volt rajtunk röhögni az elmúlt 10 évbe de a válságok valahol ott kezdődnek amiket mi toltunk pl:
3-13; 1-15; 0-16.
A 7-7nél eret vágunk inkább olyan szagú, hogy elvagyunk szokva a gyengébb játéktól és nem tudom hova tenni a jelenlegi helyzetet.
P@trik
Igen, nalunk a 7-7 meg az utobbi evek eppen 50% feletti teljesitmenye nem elfogadhato.
Raadasul ha jo jatekkal kapunk ki, akkor azt elnezheto egy darabig. de itt 4-5 eve kritikan aluli a coaching.
xtaki
G.P.
az a tomegsport.
több mint 2 éve
Rossz sportot nézel. Ez nem így müködikRitkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
több mint 2 éve
Steelers with Matt Canada: 16.6 PPG, 6-4 recordSzép ez, de nézd:
Steelers since firing Matt Canada: 14.2 PPG, 1-3 record
KeyG
Steelers with Kenny Pickett: 7-4
Steelers without (or partly without) Kenny Pickett: 0-3
Ettől még nem azt mondom, hogy Pickett frencsi QB, csak azt, hogy a probléma bizonyára komplex. (főleg, mert a D is összeomlott közben, mivel a 4th string ILB jelenleg kezdő, ahogy safety poszton is ugyanez)
több mint 2 éve
Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
Eltudom fogadni az érvelésed.Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
xtaki
Valszeg akkor az én értékrendem jóval szerényebb.
több mint 2 éve
Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??bocs, de nalunk az SB az elvaras, nem a 7-7.
3-13; 1-15; 0-16.
P@trik
több mint 2 éve
Ritkán írok ide de beleolvasva ebbe a topicba azaz érzése az embernek, hogy wuuut??Válság?! HC Fire? Baszki 7-7 a csapatotok.
3-13; 1-15; 0-16.
több mint 2 éve
mit mondtal anno JH es Tomlin kinevezesekkor?Ebből senki sem kellene/nem reális:Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Most már nem nézek CFB-t, de eddig sem nagyon váltak be college edzők, inkább buktak.
A jobb recept az NFL belső termelődése (én anno Kevin O' Connelt gondoltam volna, védelmi oldalról meg DC-nek Dan Quinnt).
Willie Parker
Én szerintem még éveket kaphat Tomlin, egyet biztosan ha hoz új OC/DCt, és talán többet is.
De ha valaha lesz váltás abban biztos vagyok, hogy lesz egy top 10es lista a médiában a legjobb jelöltekről, és a Steelers olyan embert fog hozni akire senki nem számít.
tenorx
steelerswire.usatoday.com/lists/pittsburgh-steelers-mike-tomlin-head-coach-fire-contract-replacements-nfl/
xtaki
Ben Johnsonért mennek majd sokan, én tőle nagyon fosok, hogy egy kocka és nem tud embereket managelni. Dan Campbell lehelletével a tarkódon ugye ki fegyelmez...
Brian Johnson éppen leépít egy takkra működött Eagles off-ot, öt skill playert nem tud eligazítani...
Frank Smith sztem egy elég autonóm figura, de állítólag elég fura faszi, vannak rigolyái, csak McDaniel még weird-ebb ezért nem róla szól a sztori Miamiban. Meg azért nem tudni h ő mit tesz hozzá. Raiders kötődés erős, sztem Champ Kelly-vel ők összejönnek Vegasban
Flores sztem sosem lesz az akciója után HC, még megy a pere az NFL ellen, 2025-ig nem lesz döntés.
MacDonald egy Harbaugh-tree, de önálló döntéseket ritkán hozott, sztem most könnyű dolga van a védelemmel, és annyira nem kiemelkedők, mint a statok mutatják. A PO eldönti mit tud, sztem neki ez még nagy falat. Meg én nem védelmi oldalról hoznék.
Harbaugh meg teljhatalmat akarna, nálam ő minden szempontból off, főleg hogy egy control freak, főleg hogy idegbeteg és főleg hogy mindenhol egy romhalmazt hagy hátra (meg egy csaló geci)
Willie Parker
több mint 2 éve
Miután láttam a Panthers W-t, Pats ek-ban megkérdeztem h ki az 1/1.Aztán eszembe jutott h minket megvertek és 3 gyözelmük van 😅
több mint 2 éve
Ebből senki sem kellene/nem reális:Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Willie Parker
tenorx
xtaki
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
AZ ilyen edzők kora sztem lejárt Bill papa és Tomlin kb az utolsó ilyen Mohikánok, meg Haribó BaltimórbanJim Harbaugh vicces lenne azért 😀Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Willie Parker
tenorx
xtaki
Az biztos, hogy a Browns/Ravensből inkább nem szeretnék senkit. Ebből a listából Flores tűnne nekem a legesélyesebbnek, de benne meg a Tuás ügye miatt nem látom benne, hogy ő is ilyen 15 évet lehúzó HC legyen.
tenorx
több mint 2 éve
Jim Harbaugh vicces lenne azért 😀Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Willie Parker
tenorx
xtaki
Az biztos, hogy a Browns/Ravensből inkább nem szeretnék senkit. Ebből a listából Flores tűnne nekem a legesélyesebbnek, de benne meg a Tuás ügye miatt nem látom benne, hogy ő is ilyen 15 évet lehúzó HC legyen.
több mint 2 éve
Ha frissíttünk én az OC megközelítésű HC-nak örülnék. A liga elment a védelmek felől a támadók irányába. Egyre kevésbé igaz az, hogy a védelem nyeri a SB-t. Persze fontos, de látjuk, hogy a szabályok kiherélik kb a védekezést és inkább a szerencse sokszor, hogy sikerül-e levédekezni a passzokat. A futás és a falak harca az más. Bár látjuk, hogy az O holdingok befújása kb esetleges....Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Willie Parker
tenorx
xtaki
több mint 2 éve
Aha, ezt nem is tudtam, hogy lejár a szerződése.Hát akkor meg kellene próbálni eltradelni tbh.
több mint 2 éve
Pittsburgh Post-GazetteBtw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Willie Parker
tenorx
több mint 2 éve
Btw ti kit látnátok utódként?Ötletem sincs. A HC dolog azért nagyon nehéz.
Willie Parker
több mint 2 éve
Btw ti kit látnátok utódként?Most már nem nézek CFB-t, de eddig sem nagyon váltak be college edzők, inkább buktak.
több mint 2 éve
[Kevin Adams] Tomlin hasn’t beaten a rookie head coach in his last 6 tries.. tell me more about “who could we ever hire to replace him?” A lot of guys seem to have figured it out.. they’re out there. Steelers just can’t be afraid to go find one.Vergődhetünk itt - akár évek óta is - úgy is azon múlik, hogy a Rooney-k mit akarnak.
tenorx
Ők meg láthatóan nem léptek eddig sem Tomlin ellen.
A helyi szurkerek tudnak intézkedni, ha elkezdik Mike-ot basztatni. Amíg nincs közfelháborodás meg teltház van, addig nincs változás.
A következő hazai meccs lesz érdekes.
több mint 2 éve
[Kevin Adams] Tomlin hasn’t beaten a rookie head coach in his last 6 tries.. tell me more about “who could we ever hire to replace him?” A lot of guys seem to have figured it out.. they’re out there. Steelers just can’t be afraid to go find one.
több mint 2 éve
3 route van es a legjobb opcio a hosszu. Azert mert Trubival 8 embert fog 5. ( A futo a LOS-on talakozik a vedojevel 1 es 16 jateknal. Nincs uresen. Szarul jatszik itt es valoszinuleg szart is kertek tole ). Ergo hatul 7 fog 3-t. Pickens meg akkor is 1 vs1-ben van mikor odaer a labda es 50-50 labda lett ugy hogy a max protection ellenere tudjak sietettni Trubit. Jol dontott, a problema hogy csak szar opcioi voltak, de a bbol a legjobbat valasztotta.Ezt amúgy te honnan tudod, hogy mi volt a hívás?Az O gameplan nem volt katasztrofálisan rossz, a futásokkal és rövid passzokkal egész szépen tudtunk haladni, és pontok is jöttek belőle. Egész addig nálunk volt a momentum, amíg Truby fel nem rúgta az egész koncepciót és eldobta a világba, teljesen értelmetlenül, mert amúgy volt közeli üres célpont. Itt megbicsaklott az egész, de nem mondanám hogy edzői vagy koncepcionális hibák voltak. Arra volt felhúzva az egész O plan, amit biztosan tudunk játszani és addig működött is, amíg egyéni hibák, labdaeladások, szabálytalanságok meg nem akasztották a driveokat.Az INT-ig 9db futas volt: 0, 4 (3and14-re szoval nem igazan szamit, de ne vegyuk ki mert az atlag meg ezzel is gyalazatos ), -1, 4, 1, 6, 0, -3, 15
Meccs közben nagyot váltani nyilván nem tudunk, ahhoz gagyi ez a játékos állomány.
...
Jan
Ezt csak azert hogy latszodjon hogy ti nem tudtatok futni vagyis nem lenyomtatok a torkukon, mint forditva.
Az 54 yardos TD driveban volt 2 db 15 yardos jatek, amibol egy ekkora dobas a masik Yac-bol jott ossze. De osszesen 12 jatek volt. 12 labdaerintes. Ezekkel a sracokkal lesz hiba dogivel es a D el is varja hogy belefog az O hibazni.
A "nem katasztrofalis O gameplan" pontosan megegyezik az ellenfel D gameplan-evel.
amugy nem Trubi rugta fel, ez volt a hivas. 1vs1 -re volt hivva ( ami mar azert nagy szo hogy sikerult elerni ) es oda is volt dobva.
De az INT-nel inkabb a dobas pillanataig nezd meg meg egyszer. A blokkok elosztasa annak kivitelezese a TE-tol az RB-ig es az OLteljes kozremukodesevel. Szegyen. Egy par tucat pofon jarna csak ezert az egy jatekert.
no
Másrészt, ha az is volt az elsődleges, láthatta Trubi hogy nem tudott szeparálódni Pickens, kb semennyire, a dobás pillanatában gyakorlatilag összeértek a védővel, és S segítség is volt az elkapás pillanatában kb 1,5-2y távolságra.
Mindeközben Warren balra a LoS körül állt, tök üresen. Gondolom azért NFL QB valaki, hogy az ilyet észrevegye. Azt meg nem hiszem, hogy úgy hívták be a playt, hogy meg kell dobni a hosszút, mindenáron.
Jan
Persze lehet a 2. INT-rol beszelsz, de akkor mar reges reg vegetek volt. Ott is jol dontott, rosszat dobott. De addigra mar budos volt a tetem.
több mint 2 éve
Kis csemege a PFF-ben pass block: Dan Moor 27, Broderick Jones 19, James Daniels: 0 (nulla)
több mint 2 éve
Ezt amúgy te honnan tudod, hogy mi volt a hívás?Az O gameplan nem volt katasztrofálisan rossz, a futásokkal és rövid passzokkal egész szépen tudtunk haladni, és pontok is jöttek belőle. Egész addig nálunk volt a momentum, amíg Truby fel nem rúgta az egész koncepciót és eldobta a világba, teljesen értelmetlenül, mert amúgy volt közeli üres célpont. Itt megbicsaklott az egész, de nem mondanám hogy edzői vagy koncepcionális hibák voltak. Arra volt felhúzva az egész O plan, amit biztosan tudunk játszani és addig működött is, amíg egyéni hibák, labdaeladások, szabálytalanságok meg nem akasztották a driveokat.Az INT-ig 9db futas volt: 0, 4 (3and14-re szoval nem igazan szamit, de ne vegyuk ki mert az atlag meg ezzel is gyalazatos ), -1, 4, 1, 6, 0, -3, 15
Meccs közben nagyot váltani nyilván nem tudunk, ahhoz gagyi ez a játékos állomány.
...
Jan
Ezt csak azert hogy latszodjon hogy ti nem tudtatok futni vagyis nem lenyomtatok a torkukon, mint forditva.
Az 54 yardos TD driveban volt 2 db 15 yardos jatek, amibol egy ekkora dobas a masik Yac-bol jott ossze. De osszesen 12 jatek volt. 12 labdaerintes. Ezekkel a sracokkal lesz hiba dogivel es a D el is varja hogy belefog az O hibazni.
A "nem katasztrofalis O gameplan" pontosan megegyezik az ellenfel D gameplan-evel.
amugy nem Trubi rugta fel, ez volt a hivas. 1vs1 -re volt hivva ( ami mar azert nagy szo hogy sikerult elerni ) es oda is volt dobva.
De az INT-nel inkabb a dobas pillanataig nezd meg meg egyszer. A blokkok elosztasa annak kivitelezese a TE-tol az RB-ig es az OLteljes kozremukodesevel. Szegyen. Egy par tucat pofon jarna csak ezert az egy jatekert.
no
Másrészt, ha az is volt az elsődleges, láthatta Trubi hogy nem tudott szeparálódni Pickens, kb semennyire, a dobás pillanatában gyakorlatilag összeértek a védővel, és S segítség is volt az elkapás pillanatában kb 1,5-2y távolságra.
Mindeközben Warren balra a LoS körül állt, tök üresen. Gondolom azért NFL QB valaki, hogy az ilyet észrevegye. Azt meg nem hiszem, hogy úgy hívták be a playt, hogy meg kell dobni a hosszút, mindenáron.
több mint 2 éve
Steelers with Matt Canada: 16.6 PPG, 6-4 recordSteelers since firing Matt Canada: 14.2 PPG, 1-3 record
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!