NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Lassan tényleg szürreális lesz ez a Canada éra. Megkérdezték az újságírók arról, hogy mi a véleménye, hogy DJ a legtöbbet "szabadon levő" elkapó a ligában és mégis a statja ezt nem mutatja. A faszinak ez új volt. Azt sem tudta, hogy van ilyen statisztika, aztán hebegett habogott....
több mint 2 éve
No akkor a csodásnak és szinte egyedinek gondolt 2021-es QB class kapcsán vessünk némi pillantást a helyzetre az első körben kihúzottak, vagyis a top15 kapcsán.

Trevor Lawrence (1) - the limit is skyhigh with the new coach....ooops....no....
Zach Wilson (2) - benched
Trey Lance (3) - run first QB - injured - broken ankle
Justin Fields (11) - run first QB - injured - shoulder injury
Mac Jones (15) - so so

De kicsit továbbmegyek. A Falconsnál nem a második körös Kyle Trask a QB jelenleg, hanem Mariota. Ezt csak azért mondom, mert volt olyan mondás anno, hogy a 2022. évi QB class a 2021-es második körénél kezdődött. Persze no, ebből még lehet valami igaz, hiszen Pickett egyelőre nem bizonyított sokat, de az is látszik, hogy mindent feladni egy-egy QB-ért miért is olyan nagy kockázat versus a csapatod építed.

No és igen, úgy a teljes, ha hozzátesszük, hogy Fields és Lance ugye sérültek, de ez a run first QB történet egész egyszerűen nem fenntartható sehol. (Lamaar is sérüléssel küzd, és ugye nála egyértelmű, hogy a tavalyi évtől kezdve átállították őt egy másik üzemre, ami tavaly szarul nézett ki, ellenben idén eléggé pofás)
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Tomlin kiakadt a sajttájon, hogy rákérdeztek, hogy DJ miért nincs jobban bevonva. Azt válaszolta, hogy azért, mert nagyon figyelnek rá az ellenfelek és az tudja nyitni neki a lehetőséget, ha mindenki más, vagyis a fiatalok jól játszanak.

Egyet felejtettek el kontrában kérdezni. Chase kiesésével a Bengals legjobb elkapója Higgins. Tehát ha a fentiek igazak, akkor Higgins vasárnap a legkevesebb yardot kellett volna elkapnia.......ja nem......
Klemó
itt van a probléma a mi offense felfogásunkkal....amúgy Higgins pont ott kapta el a legtöbb labdát, amit mi kihagyunk a passzjátékból vagyis ez a 10 yard környéke a pálya közepén
mindegy, én elengedtem...az idei évben látjuk, hogy Pickett nem egy elveszett pali, sőt messze a legjobb választásnak tűnik az idei gyenge classból...jövőre jöhet neki segítség a falba, meg Corner a védelembe és 2024-be újra lehet versenyképes csapatunk
Klaci79
Elsőre Connert olvastam segítségnek... Mondom Te mit tudsz? 😀 De csak benéztem. 😊
Higgins ellenünk amúgy mindig jól teljesít (még ha ez nem is jelent túl sok meccset).
Reggio1914
Én is Connert olvastam elsőre 😀, aztán lehet mégis egy ismerős név lesz a végén az ifjabb Joey Porter
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Tomlin kiakadt a sajttájon, hogy rákérdeztek, hogy DJ miért nincs jobban bevonva. Azt válaszolta, hogy azért, mert nagyon figyelnek rá az ellenfelek és az tudja nyitni neki a lehetőséget, ha mindenki más, vagyis a fiatalok jól játszanak.

Egyet felejtettek el kontrában kérdezni. Chase kiesésével a Bengals legjobb elkapója Higgins. Tehát ha a fentiek igazak, akkor Higgins vasárnap a legkevesebb yardot kellett volna elkapnia.......ja nem......
Klemó
itt van a probléma a mi offense felfogásunkkal....amúgy Higgins pont ott kapta el a legtöbb labdát, amit mi kihagyunk a passzjátékból vagyis ez a 10 yard környéke a pálya közepén
mindegy, én elengedtem...az idei évben látjuk, hogy Pickett nem egy elveszett pali, sőt messze a legjobb választásnak tűnik az idei gyenge classból...jövőre jöhet neki segítség a falba, meg Corner a védelembe és 2024-be újra lehet versenyképes csapatunk
Klaci79
Elsőre Connert olvastam segítségnek... Mondom Te mit tudsz? 😀 De csak benéztem. 😊
Higgins ellenünk amúgy mindig jól teljesít (még ha ez nem is jelent túl sok meccset).
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Klemó
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Pickens kapcsán nekem sem tetszik az az állandó arc, ahogy hozzááll. Az, aki így belefejel az emberbe a meccs végén egy halott játéknál azzal elbeszélgetek bármilyen playa is. Remek a body controll és a keze is, de egyelőre az útvonal futásai bőven átlagosak és ahhoz, hogy elit legyen, ennek fejlődnie kell. Ez utóbbihoz meg alázat kell(ene).

Pickett játékára egyet aludva azt kell mondjam, hogy teljesen pariban volt Burrow-val az első félidőben. Sőt. A végén ahogy haladtunk a 3 pontért még azt gondolom elé is helyezte.

A második félidő nagy talány. Az egész ritmus elment és ilyenkor kellene az OC-tól, hogy ne 15 yardra dobasson egy újonccal, hanem kényelmes slant-eket is adjon. A kényelmes nyilván idézőjel, de egy 1-2 másodperces ritmus passz esetében nem kell foglalkozni a fallal, addig tartani fog, csakis a játékkal.

Egyébként összességében azt látom, hogy Pickettnek van töke, van bátorsága. Nem alibizik. Tudja mit kell játszani legtöbbször, csak néha nem tudja megcsinálni azt amit elgondol. Én pont emiatt sokkal több kreatív útvonalat hoznék inkább közelebb hozzá, ami eddig pont Canada ellentéte. Kiváncsi leszek a következő meccsre.....monday night.... 😀
Klemó
Redzone-ban állt meg a tudomány, legalábbis a rövid meccsösszefoglaló alapján.

A Watt int után totál beszari módon támadtunk és volt még egy helyzet, úgy a harmadik negyed vége felé, amikor három sematikus semmit hívtak, nem is vezetett sehova.
Willie Parker
Nem. A harmadik negyedet 3 darab 3&out-tal kezdtük és negyedikre is azt hiszen egy first downig haldtunk. Semmit nem tudtunk haladni szinte a harmadik negyedben. A találkozó itt dőlt el alapvetően.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Pickens kapcsán nekem sem tetszik az az állandó arc, ahogy hozzááll. Az, aki így belefejel az emberbe a meccs végén egy halott játéknál azzal elbeszélgetek bármilyen playa is. Remek a body controll és a keze is, de egyelőre az útvonal futásai bőven átlagosak és ahhoz, hogy elit legyen, ennek fejlődnie kell. Ez utóbbihoz meg alázat kell(ene).

Pickett játékára egyet aludva azt kell mondjam, hogy teljesen pariban volt Burrow-val az első félidőben. Sőt. A végén ahogy haladtunk a 3 pontért még azt gondolom elé is helyezte.

A második félidő nagy talány. Az egész ritmus elment és ilyenkor kellene az OC-tól, hogy ne 15 yardra dobasson egy újonccal, hanem kényelmes slant-eket is adjon. A kényelmes nyilván idézőjel, de egy 1-2 másodperces ritmus passz esetében nem kell foglalkozni a fallal, addig tartani fog, csakis a játékkal.

Egyébként összességében azt látom, hogy Pickettnek van töke, van bátorsága. Nem alibizik. Tudja mit kell játszani legtöbbször, csak néha nem tudja megcsinálni azt amit elgondol. Én pont emiatt sokkal több kreatív útvonalat hoznék inkább közelebb hozzá, ami eddig pont Canada ellentéte. Kiváncsi leszek a következő meccsre.....monday night.... 😀
Klemó
Redzone-ban állt meg a tudomány, legalábbis a rövid meccsösszefoglaló alapján.

A Watt int után totál beszari módon támadtunk és volt még egy helyzet, úgy a harmadik negyed vége felé, amikor három sematikus semmit hívtak, nem is vezetett sehova.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
hát igen eddig az volt a baj, hogy nem dob messzire - most meg hogy pikinz eltaknyol az endzoneban, meg droppolgat, Múúút is fiftifiti formába van - na most nemjaó a hosszúpassz

most pistike mást akar, de Pikit nemjó, kanada megfőleg - de baszki mikor úgy penetrálnak át a falon, mint egyszeri pitbull a nejlonacskón, akkor mijj kívánságaink lehetnek??

azt nézte valaki, hogy kidőlt a kezdőcenter?

és éppazaz óriáshiba, hogy a week10es meccsen felesnappel Warren ment, és akkor zsuzsikált Nagyi is - erre fullsnapre toljuk Nagyit mer megy, - egyfaszt és egyre jobban feltűnik, hogy szarul blokkol...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Amúgy Piké nekem szimpatikus. Nem mozog idegenül a pályán, van töke, van karja, és nem akar herélt majom módjára alibizni. | (És Pickensszel ellentétben emberileg is marha jó srácnak tűnik, nem az ugatás meg az emberkedés ment, inkább dumált, szórakozott mindenkivel. Látszik rajta, hogy jól érzi magát.) |
megyerikrisz
Elkapót sose hasonlíts irányítóhoz, teljesen más mentalitás "kell" a poszthoz: olyan, mintha elkapást csak túlzott önbizalommal lehetne csinálni. Gyakorlatilag nem is nagyon jut eszembe zseni elkapó az elmúlt 20 évből, akinek nem volt nagy a pofája. Talán Kupp és Megatron?
Szokol
Jogos, ez a poszt nem a szürke eminenciásokra van írva. És itt vissza is forgatnám a felvetést a Cirmos csapatra, mert JM Chase is tavaly egy nagyon alázatos, a dolgát tevő elkapó volt, idén meg neki is megeredt a mondóka és emberkedés, szóval nem csak nálunk van ilyen, csak nem kell túltolni... (mindamellett, hogy Pickens még csak Rookie, de őt már a draftoláskor is tudtuk, hogy nem egy kékvérű... ) 😊
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Amúgy Piké nekem szimpatikus. Nem mozog idegenül a pályán, van töke, van karja, és nem akar herélt majom módjára alibizni. | (És Pickensszel ellentétben emberileg is marha jó srácnak tűnik, nem az ugatás meg az emberkedés ment, inkább dumált, szórakozott mindenkivel. Látszik rajta, hogy jól érzi magát.) |
megyerikrisz
Elkapót sose hasonlíts irányítóhoz, teljesen más mentalitás "kell" a poszthoz: olyan, mintha elkapást csak túlzott önbizalommal lehetne csinálni. Gyakorlatilag nem is nagyon jut eszembe zseni elkapó az elmúlt 20 évből, akinek nem volt nagy a pofája. Talán Kupp és Megatron?
Szokol
Larry Fitzgerald a kedvencem, Green, és ... most hírtelen ők jutottak eszembe, valóban nem sok van. A CB posztban is hasonló kaliberek vannak
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
megyerikrisz
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Ez a csávó olyan, mint ha félne attól, hogy az elkapói útvonalat futnak a pálya közepe felé. Egész egyszerűen félelmetes, hogy rohannak a picsába 10+ yardokra folyamatosan, ahelyett, hogy 6-10 yardokat haladva mennénk előre, egy-egy hosszú célpont mellett.

A D kapcsán egy dolog volt frusztráló és az pedig az, hogy kiesik a frencsi futójuk és erre a cserefutó 3 szinte ugyanolyan wheel utvonallal megszopat bennünket, vagyis inkább a Bengals O. Szerintem a harmadiknál röhögtek egy nagyot, hogy ismét beszoptuk. De ami látszott, hogy folyamatosan a kedvező match up-okat keresik. A mi frusztráló O problémánk szintén ez. Van egy Muuth, van Dió, van egy Pickens, van egy Harris és baszki egyszer nem láttam, hogy az LB-WR/RB kapcsolatokat keressük. Csak megy a szélre a laszti a picsába.

Ha pedig futunk, akkor a blokkolásból Én megmondom 50%-ra, hogy merre fogunk futni. Hát így nehéz......
Klemó
Szerintem ez volt a kulcs. Burrow ebben nagyon jó, Pikének viszont jól jönne a segítség, leginkább OC részről, amit ránézésre nagyon nem kapott meg. Pratt jól mondta, elég kiszámítható volt minden, pedig aztán se nem okos, se nem fürge játékos, mégis karrier meccset tolt. Az ellenfelek pont őt szokták kinézni maguknak, odaforgatják a slot wr-t vagy keresztbe a szélső elkapót és megvan a baj. Canada pedig addig jutott el, hogy van egy szar Apple, akkor Pickens fusson sokat egyenesen aztán mjad dobálózás lesz.

Amúgy Piké nekem szimpatikus. Nem mozog idegenül a pályán, van töke, van karja, és nem akar herélt majom módjára alibizni. | (És Pickensszel ellentétben emberileg is marha jó srácnak tűnik, nem az ugatás meg az emberkedés ment, inkább dumált, szórakozott mindenkivel. Látszik rajta, hogy jól érzi magát.) | Bár fogadni mertem volna az első félidő után hogy lesz pickje, de végül lehozta anélkül.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Következő meccs Colts ellen hétfő esti rangadó...bár hitem szerint nyugodtan átrakhatnák a Comedy Central-ra
több mint 2 éve
Ez a csávó olyan, mint ha félne attól, hogy az elkapói útvonalat futnak a pálya közepe felé. Egész egyszerűen félelmetes, hogy rohannak a picsába 10+ yardokra folyamatosan, ahelyett, hogy 6-10 yardokat haladva mennénk előre, egy-egy hosszú célpont mellett.

A D kapcsán egy dolog volt frusztráló és az pedig az, hogy kiesik a frencsi futójuk és erre a cserefutó 3 szinte ugyanolyan wheel utvonallal megszopat bennünket, vagyis inkább a Bengals O. Szerintem a harmadiknál röhögtek egy nagyot, hogy ismét beszoptuk. De ami látszott, hogy folyamatosan a kedvező match up-okat keresik. A mi frusztráló O problémánk szintén ez. Van egy Muuth, van Dió, van egy Pickens, van egy Harris és baszki egyszer nem láttam, hogy az LB-WR/RB kapcsolatokat keressük. Csak megy a szélre a laszti a picsába.

Ha pedig futunk, akkor a blokkolásból Én megmondom 50%-ra, hogy merre fogunk futni. Hát így nehéz......
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Fichtnernél is ez volt, meg a végén Haleynél is, szóval lehet itt már feljebb is kellene nézelődni...
badsco
Az meglehet, hogy Haley hívásai is kiismerhetők voltak, de ezzel együtt is tudott az O pontokat termelni.

Őt úgy rúgtuk ki, hogy az utolsó meccsein 39, 24, 34, 28, 42-t írt fel az O. Az alapszakaszban 406 pontot szereztünk (16 meccsen). Erre azért ne mondjuk már, hogy sz.r O teljesítmény, ha kérhetném.
Jan
Nem, én nem is állítottam, de arra kíváncsi lennék, hogy Canada mennyivel lenne szarabb Bellel, jó Rötyivel meg egy csúcson lévő AB-vel. 😊
badsco
Hát ha pont őket mondod, Bell egy 2. körös futó volt, AB egy 6. körös elkapó, és szvsz akkoriban nem is volt 3. körnél magasabban húzott WR a csapatban, ebből hozta ki Haley azt amit.

Canadának itt az 1 körös futó, a 2. körös WR-ek, ha úgy nézzük skill posztokon minőségibb prospectekkel dolgozhat. Egyébként neki sincs megtiltva, hogy valamelyik hátsó körös játékosunkból kineveljen egy AllPro elkapót 😊

Szerintem különben a faszi egy Rodgers/Adams vagy Mahomes/Hill párosból se tudna kihozni értelmes passzjátékot.
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 563 — kheanton@gmail.com
Itt a kulcs szerintem amúgy amit Szokol kolléga mondott, hogy ez az év azért is nagyon szar így mert azt sem tudod megállapítani, hogy ki mennyire alkalmatlan annyira penetránsan szarok vagyunk.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Bengals linebacker Germaine Pratt on the Steelers offense: “Just settling down. It was us giving them plays. We knew what they were going to do. They like to do the same plays over and over.”

És nem Pratt az egyetlen aki ezt nyilatkozta idén...de semmi gond, bízzunk ebben a f@szban, mert olyan jó ember és csak a büntetések miatt nem tudunk haladni...
Klaci79
Fichtnernél is ez volt, meg a végén Haleynél is, szóval lehet itt már feljebb is kellene nézelődni...
badsco
Az meglehet, hogy Haley hívásai is kiismerhetők voltak, de ezzel együtt is tudott az O pontokat termelni.

Őt úgy rúgtuk ki, hogy az utolsó meccsein 39, 24, 34, 28, 42-t írt fel az O. Az alapszakaszban 406 pontot szereztünk (16 meccsen). Erre azért ne mondjuk már, hogy sz.r O teljesítmény, ha kérhetném.
Jan
Nem, én nem is állítottam, de arra kíváncsi lennék, hogy Canada mennyivel lenne szarabb Bellel, jó Rötyivel meg egy csúcson lévő AB-vel. 😊
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Bengals linebacker Germaine Pratt on the Steelers offense: “Just settling down. It was us giving them plays. We knew what they were going to do. They like to do the same plays over and over.”

És nem Pratt az egyetlen aki ezt nyilatkozta idén...de semmi gond, bízzunk ebben a f@szban, mert olyan jó ember és csak a büntetések miatt nem tudunk haladni...
Klaci79
badsco

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Na most ha Picike ennyit hozzá tud tenni a játékhoz, akkor azt a meccset nekünk hazai pályán nyerni kell.

Tény, hogy az első félidőben kaptunk egy ajándék, sárgás drive-ot, aminek a vége TD lett és a végén volt a garbage time-ban is egy TD, de ennél többet újonc irányítótól nem várhatsz el.

Volt három-négy szar dobása, de volt Pickensnek, Freiermouthnak és Nagyinak is egy-egy dropja.

A gond az, hogy a félidőben megint kurva okosak akartunk lenni. És bizony míg elmélkedve filozofálgattunk a college támadójáték interpretálása az NFL-be című műremekről, addig befostunk.

Szerencsétlen O baszd meg, ritmusba se tud kerülni emiatt a gyökér miatt. Arra alkalmatlan a helyzet, hogy felmérjük, ki alkalmatlan...
több mint 2 éve

Klaci79
badsco
Az igazság az, hogy Tomlin sem egy kimaxolt szakember volt, amikor idekerült. Itt vannak interjúk, ahol Canada meggyőzte őket, hogy ő a legalkalmasabb, ráadásul ugye előtte is már QB coach-ként itt volt és nálunk ez működött a védelemben is úgy ahogy, nem szeretünk kintről embert hozni. Persze, hogy lehetne Tomlin helyére is, de látjuk milyen sokszor az sem működik, mert a legjobb szakemberek is besülnek HC poszton.
Ennek a Canadának szinte semmi komoly előélete nem volt, egyszer átmeneti HC lett Marylandnél, azt ennyi és azon kívül csak egyetemen OC volt. Úgyhogy nálunk csak a jó interjú a lényeg, amiből kezd baromira elegem lenni, de ez a tulajdonosi körben is benne van, őket pedig nehezen hibáztatom a hülyeségekért.

Klaci79
Kíváncsi leszek, hogy az utolsó forduló utántól mikor vágják ki... Mert szezon közben nem, az már sajna egyértelmű... De mondjuk ki jönne helyette?!
Reggio1914
Kérdés nélkül Frank Reich-re bíznám az offense-t...mondjuk nem látok bele elég mélyen, de az biztos, hogy jó O szakember, ha HC-nak nem is az. De Canada még annak is szar
több mint 2 éve
Ez az O az első félidőben szódával elment, de való igaz, inkább volt mák, mert sok bravúrjáték volt. A második félidő kuka, bár annak nagy részét már nem láttam, csak összefoglaló. De még így is meccsben lehettünk volna, azonban most a D sem tudott sokat hozzátenni, nem találták az ellenszert.
Reggio1914
Ez volt a 2. félidei O
3 plays 1 yard.
3 plays 6 yards.
3 plays 6 yards.
4 plays 6 yards.
6 plays 27 yards.
4 plays 5 yards.
4 plays 1 yard.
Nincs olyan D, aki ezt bírná. Igen, az első héten is kb ez volt, de lehetetlen 5 labdát szerezni állandóan. Ráadásul ezúttal nem tartogatták annyit kézben, mert tudták mi jön szembe. Ameddig ennyire 0 az offense hozzáadott értéke a második félidőhöz, én nem boncolgatnám a D hibáit, mert nincs sok értelme.
Klaci79
Én sem boncolgatni akarom a D-t, csak annyit jegyeztem meg, hogy ez nekik is gyengébb meccsük volt. A második half oké, de az elsőben sem villogtak ők sem. Nem volt nyomás, egy darab TO Levente részéről.
Tudom én is, hogy nem lehet mindig Hero módban nyomni, fizikálisan is lehetetlen.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356

Klaci79
több mint 2 éve
Ez az O az első félidőben szódával elment, de való igaz, inkább volt mák, mert sok bravúrjáték volt. A második félidő kuka, bár annak nagy részét már nem láttam, csak összefoglaló. De még így is meccsben lehettünk volna, azonban most a D sem tudott sokat hozzátenni, nem találták az ellenszert.
Reggio1914
Ez volt a 2. félidei O
3 plays 1 yard.
3 plays 6 yards.
3 plays 6 yards.
4 plays 6 yards.
6 plays 27 yards.
4 plays 5 yards.
4 plays 1 yard.
Nincs olyan D, aki ezt bírná. Igen, az első héten is kb ez volt, de lehetetlen 5 labdát szerezni állandóan. Ráadásul ezúttal nem tartogatták annyit kézben, mert tudták mi jön szembe. Ameddig ennyire 0 az offense hozzáadott értéke a második félidőhöz, én nem boncolgatnám a D hibáit, mert nincs sok értelme.