NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Jaj dehogynem érti, nem megbántva senkit de a földön fekvő Colts akinek a védelme az Úr maga pont annyi ellenállást fejt ki bárki ellen mint egy középszer collage csapat, szóval a földön fekvő sérült sebesültbe belerúgni azért nem egy nagy teljesítmény😕 Sorry, hogy itt letöröm nagy optimizmust.www.footballoutsiders.com/team/ind
Razi
bocsi
inkább egy kicsit az nfl átlag fölé lóg az a védelem
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Jaj dehogynem érti, nem megbántva senkit de a földön fekvő Colts akinek a védelme az Úr maga pont annyi ellenállást fejt ki bárki ellen mint egy középszer collage csapat, szóval a földön fekvő sérült sebesültbe belerúgni azért nem egy nagy teljesítmény😕 Sorry, hogy itt letöröm nagy optimizmust.
Szerkesztette: Razi
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Egyébként azt senki sem érti, hogy ha tudunk olyan dolgokat, mint az első néhány drive (kivétel a labdaszerzés után) vagy a GWD, akkor miért csinálunk olyanokat is folyamatosan 1-1,5 negyeden keresztül, mint amit Te is láttál.A gyerkőc felkelt hajnalban, így az utolsó negyed közepétől láttam csak a meccset, (így lemaradtam a GWD-ról), ezen szakaszban viszont a megszokott passz szélre a LoS mögé, 3. és sokra futás középre 2 yardért volt már csak, így jogos, az egész meccsképről nem volt rálátásom, ezért nem is kellett volna messzemenő következtetéseket leírni, mea culpa.Te egyébként nézted is a meccset? Csak azért kérdem, mert 27 pont felment a táblára és a 4. negyedes 8 pontot hozó drive igencsak "felnőttes" volt. Bőven volt egyébként hajnalban több pozitív Pickett és az O kapcsán, sőt. Sőt, igazán nem éreztem most, hogy a playek limitálnál Pickettet, vagyis itt és most annyira nem volt a Canada probléma észrevehető. Volt hibája pár, és volt amikor a Colts D lépett fel, de ez benne van (ebből ugye a labdaszerzés utáni short field volt fájó). Amikor kellett, akkor a negyedik negyedben nagyon összeállt az O és egy nagyon szép drive-val megcsináltuk.Addig ezzel nincs is baj, amíg nem a szakadék felé vezeti őket... 😊Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
A game winning drive-ot érdemes megnézni, majd elolvasni azt, amit Mason Cole mondott az utolsó playről. Ez az ami baromira fontos és ez az ami optimistává tesz Pickett kapcsán.
Klemó
Reggio1914
Klemó
Az jó, ha van bizalom egymás felé, legyen is, meg ezt jól is kommunikálják kifelé, csak végre látnánk már belőle valamit. Valami halvány fény ott a Tunel végén nekünk is jól jönne.
Reggio1914
Klemó
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
A gyerkőc felkelt hajnalban, így az utolsó negyed közepétől láttam csak a meccset, (így lemaradtam a GWD-ról), ezen szakaszban viszont a megszokott passz szélre a LoS mögé, 3. és sokra futás középre 2 yardért volt már csak, így jogos, az egész meccsképről nem volt rálátásom, ezért nem is kellett volna messzemenő következtetéseket leírni, mea culpa.Te egyébként nézted is a meccset? Csak azért kérdem, mert 27 pont felment a táblára és a 4. negyedes 8 pontot hozó drive igencsak "felnőttes" volt. Bőven volt egyébként hajnalban több pozitív Pickett és az O kapcsán, sőt. Sőt, igazán nem éreztem most, hogy a playek limitálnál Pickettet, vagyis itt és most annyira nem volt a Canada probléma észrevehető. Volt hibája pár, és volt amikor a Colts D lépett fel, de ez benne van (ebből ugye a labdaszerzés utáni short field volt fájó). Amikor kellett, akkor a negyedik negyedben nagyon összeállt az O és egy nagyon szép drive-val megcsináltuk.Addig ezzel nincs is baj, amíg nem a szakadék felé vezeti őket... 😊Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
A game winning drive-ot érdemes megnézni, majd elolvasni azt, amit Mason Cole mondott az utolsó playről. Ez az ami baromira fontos és ez az ami optimistává tesz Pickett kapcsán.
Klemó
Reggio1914
Klemó
Az jó, ha van bizalom egymás felé, legyen is, meg ezt jól is kommunikálják kifelé, csak végre látnánk már belőle valamit. Valami halvány fény ott a Tunel végén nekünk is jól jönne.
Reggio1914
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Jelenleg nincs top 10-es pickünk, viszont a Bears pick most a 34.Az a fura helyzet állt elő, hogy a két Ravens meccsen kívül egy-egy jó Pickett és O teljesítményre vagyunk talán a W-től mindegyik mecscen, vagyis simán behúzhatunk 7-8 W-t is a végén, ami bőveb 10 feletti picket jelentene. Persze lehet ez fordítva is, de megmondom őszintén Én annak örülnék nagyon, ha Pickett a második félévben bizonyítaná, hogy lehet rá építeni. Ez jóval nagyobb érdek, mint egy top10 pick. Ne felejtsétek ugyanis, hogy még 2-3 évig bőven lesz CAP space fejleszteni a hiányposztokon a drafton kívül.
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Jelenleg nincs top 10-es pickünk, viszont a Bears pick most a 34.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Pickett nagyon jól játszott, talán a legjobb meccse volt...a 3. negyedben megint jött a f@szkodás, ami elég érthetetlen, de ez az utolsó drive is nagyon ott volt.Nyilván kell a támadófalba 1-2 mozaik, főleg LT-ben, LG-ben vagyunk gyengék, illetve még azért kellene egy jó gyors WR, nem tudom Austin az lesz e valaha...de amúgy rendben volt.
A védelemre kell viszont koncentrálni. Nyugodtan mehet az az első kör egy jó CB-re...nem 3. körbe taksált CB kell első körben...és kell egy jó LB középre, illetve némi mélység...de ez most kifejezetten nem volt rossz...nem top csapat vagyunk, ez nyilvánvaló, úgyhogy nem fogunk senkit lejátszani a pályáról.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Legyünk azért reálisak. Az minden O-ban van, hogy egy-két play wtf. Ugyanakkor cserébe van olyan is, hogy arra az oldalra van hívva a TE screen, ahol a blitz jön. De ez utóbbiért sem kell glóriát odaadni, de azt viszont el kell ismerni, hogy ez egy olyan meccs volt, ahol alapvetően rendben voltak.Pickens arcát most szerintem a csúnya droppok vehetik lejjebb, mert nem is egy volt belőle. Így lehet ezzel DJ is, aki simán megszerezhette volna első TD-jét, csak nem tudta behúzni az egyébként tökéletes paszt.
több mint 2 éve
Voltak végre jelek, hogy az állomány képes. Sajna voltak ismét wtf hívások... O oldalon. A D-ben ahogy éreztem, ha átjutnak a fronton akkor már csak a jó Istenben bízhatunk. Mázli, hogy nem kaptunk k..va hosszú futott TD-t. Teljesen vakon jár az LB sor. A nyomás volt, de olyan halovány nyomásocska. Már régóta érlelődik bennem, hogy a falban az O holdingot töröljék el a pi..ba. a 3/4-ét nem dobják be. Egyik oldalon sem...... Megvan a W látni a potenciált. Nekem ennyi most elég volt. Pickens-t kell picit helyretenni. Sokat hisztizik, ha nem megy felé a labda....
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Te egyébként nézted is a meccset? Csak azért kérdem, mert 27 pont felment a táblára és a 4. negyedes 8 pontot hozó drive igencsak "felnőttes" volt. Bőven volt egyébként hajnalban több pozitív Pickett és az O kapcsán, sőt. Sőt, igazán nem éreztem most, hogy a playek limitálnál Pickettet, vagyis itt és most annyira nem volt a Canada probléma észrevehető. Volt hibája pár, és volt amikor a Colts D lépett fel, de ez benne van (ebből ugye a labdaszerzés utáni short field volt fájó). Amikor kellett, akkor a negyedik negyedben nagyon összeállt az O és egy nagyon szép drive-val megcsináltuk.Addig ezzel nincs is baj, amíg nem a szakadék felé vezeti őket... 😊Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
Klemó
Reggio1914
Klemó
Reggio1914
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Addig ezzel nincs is baj, amíg nem a szakadék felé vezeti őket... 😊Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
Klemó
Reggio1914
Klemó
több mint 2 éve
badsco
356
Ha kamu is, legalább azt mutatja, hogy támogatják egymást. Ez jó. Már csak Canadától kell megszabadulni, aztán kiderül, hogy mire is elég a támogatás. Könnyen lehet, hogy semmivel sem többre...ez egy újabb része a hófehérkének vagya a kamupipőkének?Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
Klemó
Reggio1914
Klemó
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
ez egy újabb része a hófehérkének vagya a kamupipőkének?Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
Klemó
Reggio1914
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Hallotta az OL és ő, hogy Canadaval mit beszél és kifejezetten azt mondta Kenny, hogy "ezt a playt akarom". Nagyon jó volt érezniük azt a magabiztosságot, ami baromira kell. Érezték, hogy vezeti őket.Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
Klemó
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál.Mit mondott Mason Cole? 😊
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Én leszarom továbbra is Canada-t, csakis az érdekel, hogy milyenek a jelek Pickett kapcsán. Nos. Mindig az a legfontosabb, hogy amikor nagyon kell, akkor mi a helyzet. Itt vérzik el majd az összes nagy potentát, aki tét nélkül szépeket dobál. A game winning drive-ot érdemes megnézni, majd elolvasni azt, amit Mason Cole mondott az utolsó playről. Ez az ami baromira fontos és ez az ami optimistává tesz Pickett kapcsán.
több mint 2 éve
Csak az első negyedet néztem aztán bealudtam, bár amikor 2&12- re középső futást hívtunk a szokásos 1-2 y-ért, akkor gondoltam rá hogy a legjobb lenne rögtön kikapcsolni. Majd megnézem az ismétlést, de nem hiszem hogy látni fogok olyat, ami alapján indokolt lenne Canadát egy percig is megtartani.
több mint 2 éve
badsco
356
Lassan tényleg szürreális lesz ez a Canada éra. Megkérdezték az újságírók arról, hogy mi a véleménye, hogy DJ a legtöbbet "szabadon levő" elkapó a ligában és mégis a statja ezt nem mutatja. A faszinak ez új volt. Azt sem tudta, hogy van ilyen statisztika, aztán hebegett habogott....Meggyőződésem a mai meccs után, hogy nem csak erről, de arról sincs fogalma, hogy az NFL-ben van egy harmadik negyed is, ez a masodik félidő már megint egy rakás f.s volt az offense-től....
Klemó
Az egyetlen pozitívum, hogy Pickettnek voltak szép találatai, illetve az, hogy a hozzánk hasonlóan bűnrossz csapatokat le tudjuk birkózni...
több mint 2 éve
Jelenleg 5. helyen húznánk a következő drafton... Az esti meccs után pedig akár a Bronco-kat is beelőzhetjük... Durva...Nincs is 4-nél több nálunk gyengébb csapat jelenleg a ligában...
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Jelenleg 5. helyen húznánk a következő drafton... Az esti meccs után pedig akár a Bronco-kat is beelőzhetjük... Durva...
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ridder véletlen egybeesés. Traskot félrenéztem. 😀 De a lényeg, a lémyeg, nem kezdő. Pedig Bradyt kiszoríthatta volna igazán Gizelle váláskor... 😀De kicsit továbbmegyek. A Falconsnál nem a második körös Kyle Trask a QB jelenleg, hanem Mariota. Ezt csak azért mondom, mert volt olyan mondás anno, hogy a 2022. évi QB class a 2021-es második körénél kezdődött. Persze no, ebből még lehet valami igaz, hiszen Pickett egyelőre nem bizonyított sokat, de az is látszik, hogy mindent feladni egy-egy QB-ért miért is olyan nagy kockázat versus a csapatod építed.Trask Tampába ment 😊
Klemó
Ridderre gondolsz, aki meg idei pick.
tenorx
több mint 2 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2022/11/26/23476290/steelers-fans-lose-confidence-as-they-blame-mike-tomlin-for-poor-start-draftkings-sb-nation-reacts
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
De kicsit továbbmegyek. A Falconsnál nem a második körös Kyle Trask a QB jelenleg, hanem Mariota. Ezt csak azért mondom, mert volt olyan mondás anno, hogy a 2022. évi QB class a 2021-es második körénél kezdődött. Persze no, ebből még lehet valami igaz, hiszen Pickett egyelőre nem bizonyított sokat, de az is látszik, hogy mindent feladni egy-egy QB-ért miért is olyan nagy kockázat versus a csapatod építed.Trask Tampába ment 😊
Klemó
Ridderre gondolsz, aki meg idei pick.
több mint 2 éve
Ezt még mi bamba magyarok is látjuk tudjuk. Ezek után még ott van? A bányászbéka segge kimagasló fúrótorony magasság ehhez képest már....
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Lassan tényleg szürreális lesz ez a Canada éra. Megkérdezték az újságírók arról, hogy mi a véleménye, hogy DJ a legtöbbet "szabadon levő" elkapó a ligában és mégis a statja ezt nem mutatja. A faszinak ez új volt. Azt sem tudta, hogy van ilyen statisztika, aztán hebegett habogott....Nem mondta nekik, hogy:
Klemó
" - Hé srácok, milyen statisztikátok van még, mutassátok csak nekem is..."
😊