NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
266
35
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hát a kommentátorok egy kis százalákának adatik meg, hogy életük alatt VB győzelmet közvetítenek. Az pedig, hogy mit jelent egy Argentinának ez, azt az ünneplésnél láttuk. Imádtam a kommentátort a végén. Annyira, de annyira elfáradt már, hogy csak őszintén " Argentina es Campion del mundooooooooo" ismételte...imádtam.Ő mondjuk már túlzásba esett sokszor, de spanyolul tényleg jó nézni közvetítéseket. Nagyon őszintének tűnik 😊Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁Ez tényleg jó. Régen néha néztünk haverokkal ittasan dél-amerikai focit eredeti kommentárral. Dőltünk a röhögéstől.
www.instagram.com/reel/CmUlm0YLSPY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
steelwolf
A másik a Horti Gábor féle bundásliga2 meccsek voltak, azon is sírtunk. 😁
SirPub
Az argentín kommentátor is nagyon komoly volt most a VB döntő végén...
Klaci79
több mint 1 éve
Franco Harris, the Hall of Fame running back who scored perhaps the greatest touchdown in NFL history, has died at the age of 72.RIP Franco, fantasztikus az egész történet, élmény volt dolgozni az Immaculate Receptionnel. 😕
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ő mondjuk már túlzásba esett sokszor, de spanyolul tényleg jó nézni közvetítéseket. Nagyon őszintének tűnik 😊Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁Ez tényleg jó. Régen néha néztünk haverokkal ittasan dél-amerikai focit eredeti kommentárral. Dőltünk a röhögéstől.
steelwolf
SirPub
Az argentín kommentátor is nagyon komoly volt most a VB döntő végén...
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁Ez tényleg jó. Régen néha néztünk haverokkal ittasan dél-amerikai focit eredeti kommentárral. Dőltünk a röhögéstől.
steelwolf
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁több mint 1 éve
Klemó
5 667
No es erik az a 35 koruli pick is a Macik kapcsán. 3-11 a mérlegük és csak a Texans van mögöttük per pillanat.
több mint 1 éve
astroid
572
Végre játszott Robinson 😀 , csak néhány snap de biztató volt. Ogundzsobi ha egészséges tudna maradni futás ellen jobbak lennénk még Bush-al is. Ha csak utóbbi 2 meccs lenne nem kanadáznánk ennyit. Jövő hét Pickens? Érdekes lesz.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ezt birom a csapatban és ez Tomlinról is szól. Bármennyire is ergya volt az ellenfél, a gameplan, készülés és az, hogy jobban akarjuk mindennél jobban érződött. Pediflg ők egy Hawks elleni idegenbeli győzelemből jöttek.Nyomtuk le a torkukon a futást, miközben DJ és Pickens is ott volt veszélynek. Végre az OL és most Moore es Dotson takarított, ahogy kellett. Ez a futás egyre jobban néz ki.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
A szezonban most először éreztem olyat, mint ha felkészült volna mindenki az ellenből. Tetszett Warren játéka, meg is érdemelte a TD-t és hogy volt végre futás szélre, ezekből volt hogy elsőre first down lett. A futás elleni védekezés is jó volt, egyedül a Cb-ket égették folyamatosan, DJ Moore csak azt nem kapta el, ami nem felé ment...
Előtte nem gondoltam volna, de csak megnyertük. Ezeket a felesleges fegyelmezetlenségeket kéne hanyagolni, de nagyon.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
bosszantó bizony, de halkan megjegyzem nem lennénk sokkal előrébb, mert ezt a csapatot egy komolyabb egység bucira veri 😕na ez kellett, nem volt olyan rossz, de igazságtalan is lett volna, ha pont a Carolina győz ellenünk egyedüliként az NFC South-ból.Bosszantó, hogy ha múlt héten megverjük a romokban lévő Varjakat, most egál lenne a mérlegünk.
egyébként összességében tényleg nem volt rossz...1-2 butaságtól eltekintve...de egy jó CB tényleg nagyon kellene és persze a DL-be is valaki, de ez utóbbi nem most derült ki, most rendben volt az egység
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
na ez kellett, nem volt olyan rossz, de igazságtalan is lett volna, ha pont a Carolina győz ellenünk egyedüliként az NFC South-ból.Bosszantó, hogy ha múlt héten megverjük a romokban lévő Varjakat, most egál lenne a mérlegünk.
egyébként összességében tényleg nem volt rossz...1-2 butaságtól eltekintve...de egy jó CB tényleg nagyon kellene és persze a DL-be is valaki, de ez utóbbi nem most derült ki, most rendben volt az egység
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
na ez kellett, nem volt olyan rossz, de igazságtalan is lett volna, ha pont a Carolina győz ellenünk egyedüliként az NFC South-ból.egyébként összességében tényleg nem volt rossz...1-2 butaságtól eltekintve...de egy jó CB tényleg nagyon kellene és persze a DL-be is valaki, de ez utóbbi nem most derült ki, most rendben volt az egység
több mint 1 éve
TJ megszerezte a 75-ik sackjét ma. A harmadik leggyorsabban all time. JJ (83) és Reggie White (65) van előtte. 84 meccs kellett neki hozzá. twitter.com/Steelersdepot/status/1604554222271205376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1604554222271205376%7Ctwgr%5E3010fbf87a95a81a6416fa3c061fe52f9cc75dd7%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsteelersdepot.com%2F2022%2F12%2Ft-j-watt-becomes-third-fastest-player-in-nfl-history-to-reach-75-sacks%2F
több mint 1 éve
Traubi kezd...akkor basszák meg
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Traubi kezd...
több mint 1 éve
astroid
572
Röviden az Open score azt mutatja, hogy a passz elengedése előtti pillanatban elkapásra alkalmas pozícióban volt az elkapó. A cath score pedig, hogy ezt tudta is értékesíteni (ha elkapta a lasztit pozitív pontozás, ha nem tudta elkapni negatív irányba értékelik).Mindent elhiszek: fontos pillanatokban droppol. hülyeségeket beszél, stb. de kurva frusztráló lehet, hogy ennyire szar a támadójáték nálunk...DJ is, baszott nagyot tudna alkotni Mahomes vagy Allen, de akár Cousins mellett és abban a rendszerben, azzal az OC-vel.ezt a grafikont hogy kell értelmezni??
Ettől még persze minden jogos...tudom
Klaci79
Dzseno
több mint 1 éve
Mindent elhiszek: fontos pillanatokban droppol. hülyeségeket beszél, stb. de kurva frusztráló lehet, hogy ennyire szar a támadójáték nálunk...DJ is, baszott nagyot tudna alkotni Mahomes vagy Allen, de akár Cousins mellett és abban a rendszerben, azzal az OC-vel.ezt a grafikont hogy kell értelmezni??
Ettől még persze minden jogos...tudom
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Mindent elhiszek: fontos pillanatokban droppol. hülyeségeket beszél, stb. de kurva frusztráló lehet, hogy ennyire szar a támadójáték nálunk...DJ is, baszott nagyot tudna alkotni Mahomes vagy Allen, de akár Cousins mellett és abban a rendszerben, azzal az OC-vel.Ettől még persze minden jogos...tudom
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
1) Trubiskyről csak rosszat vagy semmit"Diontae Johnson was just asked if he wants to see Mason Rudolph start Sunday." Okos, fő a bizalom2. szerződés alatt játszó "veteránként" komoly csalódás, mennyire alkalmatlan bármiféle vezérszerep betöltésére DJ, akár a pályán, akár azon kívül. Bármennyire is ergya az OC, az OL vagy a QB, ha valakinek nincs joga pofázni meg a másikra mutogatni, az pont Ő.
astroid
Bármennyire is jól sültek a WR draftok az elmúlt években, ennek a bandának most inkább egy rutinos free agent kellene az új szezonra, aki viselkedésben és teljesítményben is példaként szolgálhat, ha már a top WR-ünknek ez nem megy.
TP43
2) mindig válogatott "hülyéket" húzunk WR-be
3) Pickett-n lesz mit javítani- Iktől loptam
több mint 1 éve
TP43
31
"Diontae Johnson was just asked if he wants to see Mason Rudolph start Sunday." Okos, fő a bizalom2. szerződés alatt játszó "veteránként" komoly csalódás, mennyire alkalmatlan bármiféle vezérszerep betöltésére DJ, akár a pályán, akár azon kívül. Bármennyire is ergya az OC, az OL vagy a QB, ha valakinek nincs joga pofázni meg a másikra mutogatni, az pont Ő.
astroid
Bármennyire is jól sültek a WR draftok az elmúlt években, ennek a bandának most inkább egy rutinos free agent kellene az új szezonra, aki viselkedésben és teljesítményben is példaként szolgálhat, ha már a top WR-ünknek ez nem megy.
több mint 1 éve
astroid
572
"Diontae Johnson was just asked if he wants to see Mason Rudolph start Sunday." Okos, fő a bizalom
több mint 1 éve
badsco
356
Ügyes fiú...Oli Adeniyi did not pass the Steelers physical and is now a free agent.