Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Ward és Farrior is remek, pozitív figura. Félreértés ne essen, kedvelem Csárlit, de idén már megmutattuk, hogy tudunk továbblépni bármennyire is fáj egy nagy kaliberű játékos elvesztése.Csárli remek,pozitív figura,mókamester,közel is lakik a pályához és ottvan 15 éve. De úgy tűnik,Johnson jobb backup lesz..BlitzburghÍrtam az összefoglalóban is, hogy Johnson talán beelőzi Charlie-t, de szerintem maradni fog a veterán. Jó esetben, azaz ha Ben nem sérül meg, esélyük sem lesz pályára lépni a szezonban, és az elsőszámú backup egyébként is Leftwich. Ha Jerrodban látnak fantáziát Tomlinék, a PS-ben ugyanúgy lehet majd építgetni, egy Batch-féle mentor pedig sohasem jön rosszul az öltözőben, főleg most, Wardék távozása után, vagy pl. épp JJ mellé.vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
www.bizjournals.com/pittsburgh/news/2012/08/20/steelers-game-leads-nbc-to-ratings.html
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Egy nagyon nagy reklám:
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Sylvestert megműtötték,és minden okés.
több mint 13 éve
Csárli remek,pozitív figura,mókamester,közel is lakik a pályához és ottvan 15 éve. De úgy tűnik,Johnson jobb backup lesz..BlitzburghÍrtam az összefoglalóban is, hogy Johnson talán beelőzi Charlie-t, de szerintem maradni fog a veterán. Jó esetben, azaz ha Ben nem sérül meg, esélyük sem lesz pályára lépni a szezonban, és az elsőszámú backup egyébként is Leftwich. Ha Jerrodban látnak fantáziát Tomlinék, a PS-ben ugyanúgy lehet majd építgetni, egy Batch-féle mentor pedig sohasem jön rosszul az öltözőben, főleg most, Wardék távozása után, vagy pl. épp JJ mellé.
több mint 13 éve
Csárli remek,pozitív figura,mókamester,közel is lakik a pályához és ottvan 15 éve. De úgy tűnik,Johnson jobb backup lesz..
több mint 13 éve
Csárli szegény, mint a lassított felvétel. Ájvi kő, Szpensz is, az Ellenek is jók voltak A kezdő D szopott két nagypléjt, dehát Kézi, Karizom, Vordiska nemvót, ment a bliccvicc 😊 Löbó és Áriánsz elszórakoztatták egymást. a Vájár meg igen ott van.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A mi behemót falembereinknek, pont nem a nagy és erős OLB-k és DE-k (pl Allen) okoznak igazán gondot, hanem a Freeney és Mathis-féle kicsi és gyors passrusherek. Ez pl Starks-ra különösen igaz, még ha most nem is róla volt szó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Habár furcsa ilyet leírni, de nem is Freeneyt és Mathist gondolom, mint nagy erőpróbát. Mindketten tanulják az új sémát, Freeney nem is nagyon boldogul el vele. Egyelőre legalábbis. De a Von Miller-Dumervil duó már valóban sokkal nagyobb falat lesz. Kíváncsi leszek, egyelőre nálam is biztosan Gilbert lenne a kezdő LT, idén még nem kísérleteznék Adamssel élesben.StezA hátralévő két preseason-meccsen az első csapatban is elég sokat pályán lesz Adams, a Bills DL-jében pedig nem kis nevek szerepelnek, és a Panthers-nél is ott van Charles Johnson. Elég jó erőpróba lesz ez Adams-nek ahhoz, hogy négy meccs után egyértelműen el lehessen dönteni, vállalható-e kezdő LT-nek. De nehéz elképzelni, hogy egy jó formában visszatérő Starks-szal szemben egy újoncot favorizálnának LT-ként, és még az is kérdés, hogy Gilberttel mennyire számolnak a bal oldalon.
több mint 13 éve
Habár furcsa ilyet leírni, de nem is Freeneyt és Mathist gondolom, mint nagy erőpróbát. Mindketten tanulják az új sémát, Freeney nem is nagyon boldogul el vele. Egyelőre legalábbis. De a Von Miller-Dumervil duó már valóban sokkal nagyobb falat lesz. Kíváncsi leszek, egyelőre nálam is biztosan Gilbert lenne a kezdő LT, idén még nem kísérleteznék Adamssel élesben.Ja, de azt is nézd, hogy noname OLB/DE verte meg többször is nagyon csúnyán, nem pedig mondjuk Freeney, vagy Mathis. Azért ez így szerintem egyelőre tré. Adamset nem érzem NFL késznek, kell neki 1-2 év még.StezRookie. Van még két preseason-meccs, meglátjuk, mennyit javul. Ha nem bizonyul késznek a feladatra, akkor sincs gond (legalábbis amíg nem jönnek a sérülések), mert ott van Starks, vagy épp Gilbert, aki, ha már Freeney-t és Mathis-t emlegeted, megbirkózott velük, pedig először játszott LT-t. Az eddig látottak alapján én se merném odatenni Adams-t Von Miller és Dumervil elé az első fordulóban.vassadi
több mint 13 éve
Ja, de azt is nézd, hogy noname OLB/DE verte meg többször is nagyon csúnyán, nem pedig mondjuk Freeney, vagy Mathis. Azért ez így szerintem egyelőre tré. Adamset nem érzem NFL késznek, kell neki 1-2 év még.StezRookie. Van még két preseason-meccs, meglátjuk, mennyit javul. Ha nem bizonyul késznek a feladatra, akkor sincs gond (legalábbis amíg nem jönnek a sérülések), mert ott van Starks, vagy épp Gilbert, aki, ha már Freeney-t és Mathis-t emlegeted, megbirkózott velük, pedig először játszott LT-t. Az eddig látottak alapján én se merném odatenni Adams-t Von Miller és Dumervil elé az első fordulóban.
több mint 13 éve
Ja, de azt is nézd, hogy noname OLB/DE verte meg többször is nagyon csúnyán, nem pedig mondjuk Freeney, vagy Mathis. Azért ez így szerintem egyelőre tré. Adamset nem érzem NFL késznek, kell neki 1-2 év még.Adams-t viszont ott és akkor verték meg ahol és amikor akarták.kittliEz azért túlzás. Most is voltak feltűnő hibái, de jóval többször meg tudta tartani az emberét, mint az első meccsen.vassadi
több mint 13 éve
"Szerencsére" azt nem láttam. Mondjuk a feltűnő hibák jobban megmaradnak az emberek emlékezetében mint a jól végzett munka.Adams-t viszont ott és akkor verték meg ahol és amikor akarták.kittliEz azért túlzás. Most is voltak feltűnő hibái, de jóval többször meg tudta tartani az emberét, mint az első meccsen.vassadi
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Adams-t viszont ott és akkor verték meg ahol és amikor akarták.kittliEz azért túlzás. Most is voltak feltűnő hibái, de jóval többször meg tudta tartani az emberét, mint az első meccsen.
több mint 13 éve
We got a lot of work 2 do, but it did feel GREAT 2 be out there... yall kno how much i love 2 welcome rookie QB's with a sack!!! lol (Woodley)
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Johnson és Gilreath is tetszett és összességében a futókat is jó volt látni. Adams-t viszont ott és akkor verték meg ahol és amikor akarták.
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
A tegnapi meccs összefoglalója, posztonkénti értékeléssel:steelers.hu/eloszezon-steelers-26-24-colts/
több mint 13 éve
Sly MCL-je elszakadt, 3-4 hétig harcképtelen.
több mint 13 éve
Akik a Colts ellen biztosan nem játszanak:IR: D. Johnson, Clay
PUP: Harrison, Worilds
Starks, Mendenhall, Hampton - előbbi már edzett, de még nincs játékra kész állapotban; utóbbi két jövő héten kezdheti el az edzéseket
Sérült: Redman, Kapinos - előbbi jövő héten várhatóan már újra edzhet
Kérdéses:
Dwyer - A hét elején csak limitált, később azonban már teljes értékű edzésmunkát végzett, és minden valószínűség szerint kezdeni fog. Mögötte csak két bevethető RB van, a Clay helyére igazolt UDFA Ford és Rainey, aki nem feature back, úgyhogy Dwyeré a pálya.
Adams - Ő is edzeni tudott az első meccsen összeszedett térdsérülése után, de valószínűleg Gilbert lesz a kezdő LT.
Spence - Kisebb bokasérülés miatt egy edzést kihagyott, de játszani fog.
C. Scott - Szintén bokasérülés, de nem komoly, úgyhogy bizonyosan pályára kerül.
több mint 13 éve
Érdekes kezdenek eltűnni a steelerses blogok, először a steelertribute.com, most meg a bleedblackandgold dugul le, úgyhogy marad a behindthesteelcurtain a marhaságaival meg a depot, lufasz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én nem erőltetném Mendyt, és szerintem nagyobb is a sansz, hogy okosban nem fogják a falnak küldeni,kishasziMint mondtam, minden attól függ, mennyit bír majd jövő héten az edzéseken. Lehet, hogy meccsen is kipróbáljuk majd, a Panthers ellen, vagy talán már Buffalóban. Ha rosterre kerül, biztos, hogy limitálni fogjuk a játékidejét, még akkor is, ha "papíron" száz százalékos állapotban lesz. Az is elképzelhető, hogy Redman mellett már a későbbiekben sem lesz all-down back.
több mint 13 éve
Én nem erőltetném Mendyt, és szerintem nagyobb is a sansz, hogy okosban nem fogják a falnak küldeni,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mendy-nél most megnézik, mennyire bírja a terhelést a térde, és ha rendben van, akkor rosterre fog kerülni. Legfeljebb limitáltan játszatják, vagy az is elképzelhető, hogy az első két-három fordulóban még inaktív lesz, de még ha száz százalékos is, akkor is kímélni fogjuk. Ha még nincs játékra kész állapotban, akkor IR, és a 8. hét után aktiválhatjuk. Folyamatosan arról lehetett hallani, hogy jól halad a rehabilitációja, de nagyon korainak tűnik még a visszatérés, úgyhogy egyelőre messze nem biztos, hogy a szezon elejétől az aktív keretbe tudjuk tenni.Hampton esetében már valószínűbb, hogy játékra kész, de minden bizonnyal McLendon így is sokat lesz fent base defense-ben is.
Ha Mendy rosterre kerül, akkor Dwyer vagy Batch lemarad. 5 RB nem lesz az aktív keretben. Batch még PS eligible, de lehet, hogy a végső roster cut után valaki elvinné.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Nah, az jó hír egyelőre.