Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Gondolom:-lóg a cipőfűződ
-persze mert ráléptél
-legyen műsor a firkászoknak
-oké, kezdjük úgy, hogy visszaütsz
La-bumm... van miről írni 😊
Gondoltam semmi komoly, de azért jó volt írni valamit a "mindenki-all-pro-ez-még-csak-pre-season-nagy-a-csta" írások helyett...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nem tudom elképzelni Brown-ról hogy oda állna emberkedni Ike-nak.Csihipuhi az edzésen: Taylor vs. Brown... eredmény ismeretlen, de edzőbá beszélt egy halom játékossal az ügyben.CollapoÖsszekaptak egy kicsit az egyik play után, de Scottie Montgomery, a WR edző beszélt a fejükkel, és Tomlin szerint sem komoly az ügy. Nem egyedüli eset, más csapatnál is előfordulnak hasonló összezördülések az edzések alatt, ha egy-egy játékos kissé túlpörög.vassadi
Viszont Taylor nem egyszer mutatta meccsen is hogy szeret kakaskodni, gondolom Ő kezdeményezhetett.
Érdekelne a valós sztori. 😊
több mint 13 éve
Csihipuhi az edzésen: Taylor vs. Brown... eredmény ismeretlen, de edzőbá beszélt egy halom játékossal az ügyben.CollapoÖsszekaptak egy kicsit az egyik play után, de Scottie Montgomery, a WR edző beszélt a fejükkel, és Tomlin szerint sem komoly az ügy. Nem egyedüli eset, más csapatnál is előfordulnak hasonló összezördülések az edzések alatt, ha egy-egy játékos kissé túlpörög.
több mint 13 éve
Csihipuhi az edzésen: Taylor vs. Brown... eredmény ismeretlen, de edzőbá beszélt egy halom játékossal az ügyben.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
- Adams térdsérülése nem komoly, legfeljebb két hetet kell kihagynia, de a harmadik preseason-meccsen talán már játszhat.- Johnson ACL-je és MCL-je is elszakadt, out for season természetesen.
- DeCastro halad, Kugler tegnap már őt nevezte meg kezdő RG-nek.
- Adams távollétében Gilbert edzett az első csapattal LT-ként, az ő helyét pedig Foster vette át a jobb oldalon.
- A csütörtöki meccset kihagyók közül már Colon és Heyward is újra edzett. Redman és Dwyer hiányzott, de egyikük sérülése sem komoly.
több mint 13 éve
Elég volt csak két hétig (lényegében véve) net nélkül tölteni a szabit elkezdtek pörögni az események. Gondolok itt Tóni szerződésére és a pre első meccsére. A szerződésnek kifejezetten örülök, illetve, hogy úgy néz ki jók lesznek a futóink. Mi lesz veled Mendy? Válász még mindíg "bújkál"?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Amíg van 4000 + y-os QB a csapatnál, addig valszeg nem lesz olyan futójátékunk, mint amikor a Bus 1500-1600y-okat hozott egy szezonban. Nem is elvárható.Van valaki képben erre a posztra?JanNem sokan. Lehet, hogy majd az első adag roster cut után lenne érdemesebb körülnézni.
Nem tudom egyáltalán a playek hány %-ában lesz pályán fullback,de gondolom nem ez lesz a legfontosabb posztunk.JanHaley-nek kell klasszikus FB, legalábbis eddig David és Will Johnson ezen a poszton gyakorolt az OTA-kon és a TC-ben is.vassadi
De az tetszik, hogy (az előjelek alapján) a pass heavy helyett egy kicsit kiegyenlítettebb támadójáték irányába mozdulunk el.
Igazán Arians alatt sem számszerűen volt kevés a futóplay, csak nem volt elég hatékony.
több mint 13 éve
Van valaki képben erre a posztra?JanNem sokan. Lehet, hogy majd az első adag roster cut után lenne érdemesebb körülnézni.
Nem tudom egyáltalán a playek hány %-ában lesz pályán fullback,de gondolom nem ez lesz a legfontosabb posztunk.JanHaley-nek kell klasszikus FB, legalábbis eddig David és Will Johnson ezen a poszton gyakorolt az OTA-kon és a TC-ben is.
több mint 13 éve
Van valaki képben erre a posztra? Nem tudom egyáltalán a playek hány %-ában lesz pályán fullback,de gondolom nem ez lesz a legfontosabb posztunk.
több mint 13 éve
az FB pozició szempontjából gondolom, az most neki lukas, vagy keresünk valakit?sutianapClay és Pope se lesz FB. Johnson IR-re kerül, ezzel felszabadul egy hely, oda hozunk majd fullbacket (H-backet), aki Will Johnsonnal versenyezhet majd.
több mint 13 éve
az FB pozició szempontjából gondolom, az most neki lukas, vagy keresünk valakit?Ha jól sejtem, akkor Clay esélyei nőttek, illetve Popeéi.sutianapClay esélyei pont, hogy csökkentek, mert Redman és Rainey tuti roster, és tegnap Batch és Dwyer is elég meggyőző volt. Utóbbival van igazából harcban a roster spotért, de ha Dwyernek megy, akkor a rutin miatt (is) ő van előnyben, úgyhogy nálam most egyértelműen Clay az odd man out az RB-knél. Pope pedig úgyis rosterre kerül, mert Saunders nem foglal helyet, és alighanem még egy harmadik TE is lesz az 53-as keretben (Paulson vagy McCoy).vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ha jól sejtem, akkor Clay esélyei nőttek, illetve Popeéi.sutianapClay esélyei pont, hogy csökkentek, mert Redman és Rainey tuti roster, és tegnap Batch és Dwyer is elég meggyőző volt. Utóbbival van igazából harcban a roster spotért, de ha Dwyernek megy, akkor a rutin miatt (is) ő van előnyben, úgyhogy nálam most egyértelműen Clay az odd man out az RB-knél. Pope pedig úgyis rosterre kerül, mert Saunders nem foglal helyet, és alighanem még egy harmadik TE is lesz az 53-as keretben (Paulson vagy McCoy).
több mint 13 éve
Ha jól sejtem, akkor Clay esélyei nőttek, illetve Popeéi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Persze nem örülök Johnson sérülésének, de TE-poszton nélküle is megleszünk, inkáb FB-ként fog hiányozni, de sztem azt is megoldjuk belülről.A fal fos volt. Ha be is jönnek az elmúlt évek OL-draftjai, az a várakozásoknak megfelelően nem idén, hanem jövőre és még inkább 2 év múlva érezteti majd a hatását.
Persze a 2. és legfőképp a 3. meccs után okosabbak leszünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Az OL a legjobb felállásban is olyan volt, mintha ott se lett volna, az Eagles minden egyes DEje halálra szopatta a tackleket, és a két kezdő még csak ott se volt...tenorxGilbert tavaly már bizonyított élesben, úgyhogy őt nem féltem, Essexről tudtuk, hogy LT-ként nem lehet komolyan venni, Adams és Beachum pedig első profi meccsét játszotta. Az Eagles DL a liga egyik legjobbja, attól függetlenül, hogy most nem volt Cole és Babin. Úgyhogy aggódni még nem kell, egyelőre. Aztán ha Adams nem javul, úgyis jön vissza Starks, vagy Gilbertet is át lehet még hozni LT-be.
több mint 13 éve
Na én a 4. negyedig néztem a meccset, és volt pár jó, meg pár rossz dolog is.Az OL a legjobb felállásban is olyan volt, mintha ott se lett volna, az Eagles minden egyes DEje halálra szopatta a tackleket, és a két kezdő még csak ott se volt...
Viszont Rainey, de főleg Dwyer nagyon bíztató volt, és Sanders is tetszett.
Viszont nyilván preseason meccs, úgyhogy sokat nem lehet belőle levonni.
több mint 13 éve
DeCastro milyen volt?StezAzt írják, hogy pass protectionben az egyik sackben talán benne volt, run blockingnál a húzásai feltűnően jók voltak, úgyhogy összességében nem volt rossz. Amit egy rookie guardtól el lehet várni élete első NFL-meccsén.
több mint 13 éve
Hát a hét benyelt sack, ha jól számoltam a statban,nem azt mutatja egyenlőre, hogy bivaly lesz a falunk, de előszezon meccs, ne vonjunk le komoly következtetést, arra, hogy az ifjoncok megérezzék, hogy milyen egy NFL csapatban szerepelni és milyen ellenfelek jönnek szembe, ill. a sebességet érezni jó volt. Ehhez képest lehet tovább készülni. A sérülést nagyon sajnálom, de mint tudjuk a sportban ez benne van.2-3. meccsen ennél többet lesznek pályán a kezdők.
Tekintsünk előre és készüljünk a szezonnyitóra, a következő meccseken még ennyit sem fognak játszani a kezdők. Viszont, hogy a futásunk ennyire jó volt, a hírek alapján, annak nagyon örülök.polamalu
A 7 sack itt még tényleg nem jelent sokat, bár ahogy olvasom, abból 2.5 Adams-ről jött (és mi lett volna akkor, ha Trent Cole van vele szemben). Sok van még hátra az előszezonból, lesz ez még jobb is. Bár Adams is megsérült; egyelőre még nem lehet tudni, mennyire komoly.
több mint 13 éve
Hát a hét benyelt sack, ha jól számoltam a statban,nem azt mutatja egyenlőre, hogy bivaly lesz a falunk, de előszezon meccs, ne vonjunk le komoly következtetést, arra, hogy az ifjoncok megérezzék, hogy milyen egy NFL csapatban szerepelni és milyen ellenfelek jönnek szembe, ill. a sebességet érezni jó volt. Ehhez képest lehet tovább készülni. A sérülést nagyon sajnálom, de mint tudjuk a sportban ez benne van. Tekintsünk előre és készüljünk a szezonnyitóra, a következő meccseken még ennyit sem fognak játszani a kezdők. Viszont, hogy a futásunk ennyire jó volt, a hírek alapján, annak nagyon örülök.
több mint 13 éve
Egyelőre csak az összefoglalót láttam, úgyhogy az alapján csak annyit tudok mondani, hogy Rainey-től az ilyen big play-eket várjuk.De sajnos van súlyos sérülés is: David Johnson ACL-je elszakadt, így ebben a szezonban nem fog pályára lépni. 😕 Will Johnson is jó volt eddig a TC-ben, de gondolom hozunk egy klasszikus fullbacket, aztán majd meglátjuk.
több mint 13 éve
Péntek éjszaka 1:30 úgy halottam hogy oktató jellegű műsor lesz. Petikievak01Rád fér.
több mint 13 éve
Péntek éjszaka 1:30 úgy halottam hogy oktató jellegű műsor lesz.
több mint 13 éve
DeCastro=rookie - ahogy azt a draftkor is mondtam.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Tomlin mai sajtótájékoztatójáról:Nagyon kíváncsi vagyok Adams-DeCastro-ra is, valamint Rainey is érdekesség lesz számomra.
A csütörtöki meccsel kapcsolatban:
- Colon múlt heti kisebb sérülése után még nem akarnak kockáztatni, így Foster helyettesíti bal oldali guardként, RG poszton pedig ezáltal DeCastro lesz a kezdő.
- Kezdőként kap lehetőséget Adams is bal oldali tackle-ként.
- Heyward nem játszik az Eagles ellen.
- A kezdők legfeljebb két drive-ot fognak a pályán tölteni. Ben valószínűleg játszik, de lehet, hogy elővigyázatosságból még pihentetni fogják múlt heti sérülése miatt. Tomlin szerint Jerrod Johnson a második félidőben sokat lesz pályán.
- Rainey lesz az elsőszámú punt returner.
Más:
- David Johnson jövő héten újra a tight endekkel fog edzeni.
- Továbbra is van esély arra, hogy Hamptonnak nem kell PUP-listán kezdenie a szezont.vassadi
Jerrod Johnson is kíváncsivá tett, igaz Ő más okból. 😊 Várom már végre a meccsünket.