Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
OFFAz elsö hír Scottról a Lions TC-ből:
Big Jon Scott not ready to deal with Willie Young's speed just yet. Unfair fight
ON
több mint 13 éve
Sziasztok Srácok! Tudom hogy nem igazán ideillő a téma, mégiscsak egy filmről van szó, de Sötét lovag - felemelkedésben szerepelnek a Steelersből páran, nem tudom láttátok-e a filmet, én Aaron Smith-t Hines Wardot, Ryan Clarkot és James Farriort fedeztem fel. Érdemes megnézni, már csak emiatt is. Egy play szerepel csak a moziban, kick return, Ward a returner, és vissza is fut TD-re (ennél többet spoiler miatt nem írok).JohnnieMa néztem meg én is. Az említetteken kívül a hivatalos lista szerint ott volt még Ben, Troy, Wallace, Miller, Pouncey, Hampton, és Colon, az edző pedig Bill Cowher volt, bár van, akire én sem emlékszem.
Ward mint kick returner, érdekes volt... 😊
több mint 13 éve
Sziasztok Srácok! Tudom hogy nem igazán ideillő a téma, mégiscsak egy filmről van szó, de Sötét lovag - felemelkedésben szerepelnek a Steelersből páran, nem tudom láttátok-e a filmet, én Aaron Smith-t Hines Wardot, Ryan Clarkot és James Farriort fedeztem fel. Érdemes megnézni, már csak emiatt is. Egy play szerepel csak a moziban, kick return, Ward a returner, és vissza is fut TD-re (ennél többet spoiler miatt nem írok).
több mint 13 éve
A Depot elemzése a Wallace által választható 4 féle scenarióról:www.steelersdepot.com/2012/07/four-scenarios-for-mike-wallace/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SteelersDepotBlog+%28Steelers+Depot+Blog%29&utm_content=FaceBook
több mint 13 éve
keressük a Valasz utódot 😀www.steelers.com/video-and-audio/videos/Womens-Training-Camp/f1a37e8a-3d70-4975-8bfa-520c1e1846ad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A 2000y irreális, de! Ha pl azt mondták neki hogy a korábbinál jobban rámegyünk a passzjátékra, Santonio out, Ward kiöregszik, te leszel a #1 WR, van egy 4000y-os irányítónk aki elsősorban téged fog keresni... akkor a +1500y nem annyira elrugaszkodott ötlet.Én pölö nagy Valasz rajongó vagyok, de fiatal néha-néha ellöki a sulykot. Emlékezz a tavaly ijenkori kétezerjardos nyilatkozatára. Amennyi van az egész szituációban, hogy kicsit próbálják fentről kordában tartani, emlékezve mi volt Plaxxel és Sántónióval, de csak azért, hogy ne robogjanak el vele a lovak. Szerintem kizárólag ez történik, kurvajó játékos, kicsit próbálják korlátozni, hogy ne ismétlődhessenek meg dolgok, és úgy vélem mindez az ő érdekében is történik.sutianapPersze, kisarkítottam, de nem azért mert akkora Wallace rajongó lennék, csak mert kezdett olyan hangulat kialakulni, hogy mit akar ez a kis senki?sutianapJanJansutianap
Ilyen sportban, ahol ekkora a sérülésveszély, nem lehet arra építeni hogy majd jövőre vagy azután mi lesz. Amikor esély van rá, akkor kell megfogni a nagy pénzt, mert senki nem garantálja hogy a következő meccsen a Ray Lewis nem üti meg úgy, hogy vége a focinak.
Másrészt viszont a csapat nem fog a feltétlenül szükségesnél többet fizetni egy kanyival sem, mert ők meg nem jótékonysági egyesület, hanem üzleti vállakozás. És ezzel maximálisan egyet is értek.
Jan
De én inkább választanám, hogy legyen 1200y-os futónk, mint 1800y-os elkapónk.
több mint 13 éve
Én pölö nagy Valasz rajongó vagyok, de fiatal néha-néha ellöki a sulykot. Emlékezz a tavaly ijenkori kétezerjardos nyilatkozatára. Amennyi van az egész szituációban, hogy kicsit próbálják fentről kordában tartani, emlékezve mi volt Plaxxel és Sántónióval, de csak azért, hogy ne robogjanak el vele a lovak. Szerintem kizárólag ez történik, kurvajó játékos, kicsit próbálják korlátozni, hogy ne ismétlődhessenek meg dolgok, és úgy vélem mindez az ő érdekében is történik.Persze, kisarkítottam, de nem azért mert akkora Wallace rajongó lennék, csak mert kezdett olyan hangulat kialakulni, hogy mit akar ez a kis senki?kisarkítottad szépen, vedd a kettő eredőjét. Többször mondtam, hogy megértem Valasz keménységét és nem Ben, hanem a Hines-szal történtek miatt. Pénzkérdés persze. De nem arra megy a játék, hogy kibasszanak egymással - a kettősmércét egyébként mindig a Harrison ügy miatt kapjuk meg, nem BigBang nőügyei miatt, de annak is meg van az oka James nője valami csúcsjogász. Nálunk létezik a csapatkötődés, vagyis fönt tesznek is ezért, szeretnék is, hogy így működjön. Kolbert egy zsírprofi tárgyaló, nem állította sarokba, nem kényszerítette semmire, csak megmutatta hogy nem hajlandó mindenáron, kvázi mindegy. Másnapra mire felkelt természetesen az összes felhőt elkergette, dehát tárgyalás közben vagyunk. sutianapJanJansutianap
Ilyen sportban, ahol ekkora a sérülésveszély, nem lehet arra építeni hogy majd jövőre vagy azután mi lesz. Amikor esély van rá, akkor kell megfogni a nagy pénzt, mert senki nem garantálja hogy a következő meccsen a Ray Lewis nem üti meg úgy, hogy vége a focinak.
Másrészt viszont a csapat nem fog a feltétlenül szükségesnél többet fizetni egy kanyival sem, mert ők meg nem jótékonysági egyesület, hanem üzleti vállakozás. És ezzel maximálisan egyet is értek.
Jan

több mint 13 éve
Persze, kisarkítottam, de nem azért mert akkora Wallace rajongó lennék, csak mert kezdett olyan hangulat kialakulni, hogy mit akar ez a kis senki?kisarkítottad szépen, vedd a kettő eredőjét. Többször mondtam, hogy megértem Valasz keménységét és nem Ben, hanem a Hines-szal történtek miatt. Pénzkérdés persze. De nem arra megy a játék, hogy kibasszanak egymással - a kettősmércét egyébként mindig a Harrison ügy miatt kapjuk meg, nem BigBang nőügyei miatt, de annak is meg van az oka James nője valami csúcsjogász. Nálunk létezik a csapatkötődés, vagyis fönt tesznek is ezért, szeretnék is, hogy így működjön. Kolbert egy zsírprofi tárgyaló, nem állította sarokba, nem kényszerítette semmire, csak megmutatta hogy nem hajlandó mindenáron, kvázi mindegy. Másnapra mire felkelt természetesen az összes felhőt elkergette, dehát tárgyalás közben vagyunk. sutianapJanJansutianap
több mint 13 éve
Miller ma sem edzett.Lehet,hogy már kint is unják picit ezt a walasz ügyet:
"When Ike was asked about Wallace"My name is Ike and his name is Mike.I would give you his phone number,but I don’t think he would like that”
több mint 13 éve
kisarkítottad szépen, vedd a kettő eredőjét. Többször mondtam, hogy megértem Valasz keménységét és nem Ben, hanem a Hines-szal történtek miatt. Pénzkérdés persze. De nem arra megy a játék, hogy kibasszanak egymással - a kettősmércét egyébként mindig a Harrison ügy miatt kapjuk meg, nem BigBang nőügyei miatt, de annak is meg van az oka James nője valami csúcsjogász. Nálunk létezik a csapatkötődés, vagyis fönt tesznek is ezért, szeretnék is, hogy így működjön. Kolbert egy zsírprofi tárgyaló, nem állította sarokba, nem kényszerítette semmire, csak megmutatta hogy nem hajlandó mindenáron, kvázi mindegy. Másnapra mire felkelt természetesen az összes felhőt elkergette, dehát tárgyalás közben vagyunk.Plax már túl van a csúcson, a másik három most van (vagy lesz) a topon.Érdekes hogy milyen könnyedén mondunk le elég jó elkapókról.Persze hogy nem láccik annyira jónak, még Plaxot is be lehetne préselni. Kolbertéknak nem is az a céljuk, hogy elüldözzék Valaszt, hanem hogy egy kissé vegyen vissza. Most kapott egy jóadag elgondolkodni valót mit is akar inkább a Holmes-féle utat vagy marad a családdal, ebben itt WR-primadonnák márpedig nincsenek, elég nagy az ajtó ki lehet rajta férni, ezt már többször egyértelműsítették. Csak nézd meg mennyit kapnak kézhez a futók...sutianap
Csak eljátszom a gondolattal, ha már pass heavy-t akarunk játszani, egy Holmes, Wallace, Brown, Sanders, Cotchery WR egységgel már elég komoly passzjátékot lehetne nyomatni.
De Holmest ugye kiraktuk, lehet hogy most Wallace is megy... persze megvannak az előzményei mindkettőnek, de ha azt nézem hogy milyen WR corp lehetne és helyette valszeg mi lesz, akkor nem tűnik nagy okosságnak ez a dolog.
Elvben egy 3 elkapós felállásnál a Holmes-Wallace-Brown trió pöttyet komolyabbnak tűnik mint a Brown-Sanders-Cotchery, és szvsz csak a FO-n múlott hogy nem egyik van, hanem a másik. (megelőlegezve hogy Wallace is megy) Nem látszik ez annyira jónak.Jan
Másrészt elkapóknak könnyű kézzel mutat ajtót a család, mert a RB és WR a két legkönnyebben pótolható poszt.
Amikor Ben tisztázatlan körülmények közt bejátszotta a cerkát, akkor a család sem ragaszkodott olyan mereven az erkölcsi normáihoz... aki nem csak a pr szövegek meghitt félhomályán keresztül néz a csapatra, hanem mint egy jól működő, eredményes vállalkozásra, az akkor láthatta, hogy van morális standard meg minden (OFF: a '90-es években az egyik leghíresebb versenyagár neve volt Moral Standard 😊 ON) de azért az USD csak-csak fontosabb. Nem vágunk ki franchise QB-t, csak mert belógatta valami ribinek, aki vagy akarta vagy nem...bíróság, eltiltás stb ez mind belefért a családnak.
Szóval szerintem hagyhatjuk ezt a családi szellem, meg Wallace melyik utat választja témát, mert ez egyszerűen pénzkérdés. Én is szeretem a munkahelyem, bírom a kollégákat, de ha valahol kétszer ennyit kinálnának ugyanezért a melóért, elég simán lelépnék, és nem hiszem hogy ettől én gazember lennék.Így működik a világ -legalábbis ahol kapitalizmus van.Jan

több mint 13 éve
Colbert a CBS Sports-nak is lenyilatkozta, hogy eszük ágában sincs tradelni Wallace-t, változatlanul a hosszútávú szerződés megkötése a cél, és Brown új kontraktusának sincs köze Wallace-hoz, egyszerűen csak hosszabbítani akartak vele a szerződésének utolsó éve előtt, ahogy ezt a Steelers a kulcsjátékosokkal mindig is tette.
több mint 13 éve
Plax már túl van a csúcson, a másik három most van (vagy lesz) a topon.Érdekes hogy milyen könnyedén mondunk le elég jó elkapókról.Persze hogy nem láccik annyira jónak, még Plaxot is be lehetne préselni. Kolbertéknak nem is az a céljuk, hogy elüldözzék Valaszt, hanem hogy egy kissé vegyen vissza. Most kapott egy jóadag elgondolkodni valót mit is akar inkább a Holmes-féle utat vagy marad a családdal, ebben itt WR-primadonnák márpedig nincsenek, elég nagy az ajtó ki lehet rajta férni, ezt már többször egyértelműsítették. Csak nézd meg mennyit kapnak kézhez a futók...sutianap
Csak eljátszom a gondolattal, ha már pass heavy-t akarunk játszani, egy Holmes, Wallace, Brown, Sanders, Cotchery WR egységgel már elég komoly passzjátékot lehetne nyomatni.
De Holmest ugye kiraktuk, lehet hogy most Wallace is megy... persze megvannak az előzményei mindkettőnek, de ha azt nézem hogy milyen WR corp lehetne és helyette valszeg mi lesz, akkor nem tűnik nagy okosságnak ez a dolog.
Elvben egy 3 elkapós felállásnál a Holmes-Wallace-Brown trió pöttyet komolyabbnak tűnik mint a Brown-Sanders-Cotchery, és szvsz csak a FO-n múlott hogy nem egyik van, hanem a másik. (megelőlegezve hogy Wallace is megy) Nem látszik ez annyira jónak.Jan
Másrészt elkapóknak könnyű kézzel mutat ajtót a család, mert a RB és WR a két legkönnyebben pótolható poszt.
Amikor Ben tisztázatlan körülmények közt bejátszotta a cerkát, akkor a család sem ragaszkodott olyan mereven az erkölcsi normáihoz... aki nem csak a pr szövegek meghitt félhomályán keresztül néz a csapatra, hanem mint egy jól működő, eredményes vállalkozásra, az akkor láthatta, hogy van morális standard meg minden (OFF: a '90-es években az egyik leghíresebb versenyagár neve volt Moral Standard 😊 ON) de azért az USD csak-csak fontosabb. Nem vágunk ki franchise QB-t, csak mert belógatta valami ribinek, aki vagy akarta vagy nem...bíróság, eltiltás stb ez mind belefért a családnak.
Szóval szerintem hagyhatjuk ezt a családi szellem, meg Wallace melyik utat választja témát, mert ez egyszerűen pénzkérdés. Én is szeretem a munkahelyem, bírom a kollégákat, de ha valahol kétszer ennyit kinálnának ugyanezért a melóért, elég simán lelépnék, és nem hiszem hogy ettől én gazember lennék.Így működik a világ -legalábbis ahol kapitalizmus van.
több mint 13 éve
Ennyit erről(?)...Ed Werder (ESPN): Responding to trade rumors involving multiple teams, Steelers GM Kevin Colbert flatly tells me, "Mike Wallace is not available for trade."
több mint 13 éve
Érdekes hogy milyen könnyedén mondunk le elég jó elkapókról.Persze hogy nem láccik annyira jónak, még Plaxot is be lehetne préselni. Kolbertéknak nem is az a céljuk, hogy elüldözzék Valaszt, hanem hogy egy kissé vegyen vissza. Most kapott egy jóadag elgondolkodni valót mit is akar inkább a Holmes-féle utat vagy marad a családdal, ebben itt WR-primadonnák márpedig nincsenek, elég nagy az ajtó ki lehet rajta férni, ezt már többször egyértelműsítették. Csak nézd meg mennyit kapnak kézhez a futók...

több mint 13 éve
Érdekes hogy milyen könnyedén mondunk le elég jó elkapókról.Kedves Jan amennyiben az általad említett játékosokat tartjuk a keretben valószínűleg nem lenne Woodley, Timmons és Polamalu (legalábbis valamelyik). Kövezzenek meg, de én inkább ezt a most felsejlő keretet akarom, mert mint tudjuk a védelem nyeri a bajnokságot.
több mint 13 éve
Érdekes hogy milyen könnyedén mondunk le elég jó elkapókról.Csak eljátszom a gondolattal, ha már pass heavy-t akarunk játszani, egy Holmes, Wallace, Brown, Sanders, Cotchery WR egységgel már elég komoly passzjátékot lehetne nyomatni.
Elvben egy 3 elkapós felállásnál a Holmes-Wallace-Brown trió pöttyet komolyabbnak tűnik mint a Brown-Sanders-Cotchery, és szvsz csak a FO-n múlott hogy nem egyik van, hanem a másik. (megelőlegezve hogy Wallace is megy) Nem látszik ez annyira jónak.
több mint 13 éve
www.steelersdepot.com/2012/07/trading-mike-wallace-makes-no-sense/Nagyjából teljesen egyetértek vele.
több mint 13 éve
gregg rosenthal: Still think Mike Wallace stays in Pittsburgh this season
több mint 13 éve
Brown szerződése, azért nem gyengén felkavarta az amúgy sem sima vizet Wallace körül.Ezzel azért a fel lett adva a lecke rendesen.
Szerintem se ő már hosszútávút kapni itt, még 1 év és jön egy pick érte. Bár nem olyan mint kellene.
több mint 13 éve
Komolyan könny futott a szemembe, mikor olvastam a brown szerződést reggel. akkora move a FO-tól, hogy jézusúristen.Az ilyen döntések miatt vagytok contenderek évről évre, nem egy parvenu elkapo miatt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Biztos, hogy tudnánk helyet csinálni. 😉 Az nem akkor művészet. 1-2 szerződés átalakítása, 1-2 cut és simán befér a tag.Nem is kell beleférnie, szerintem nekünk sem fért volna bele Cassellel, nyilván csak ha van vevő rá lehet meghúzni, de nem hiszem, hogy ne lennePersze, de azt is kétlem, hogy jövőre ideiglenesen tudnánk neki helyet csinálni.vassadi
Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A tegnapi edzésről:- Miller és Ta'amu a korábban említett kisebb sérülése miatt tegnap nem edzett. Kapinos háta sérült meg, ő valószínűleg néhány napig pihenni fog, addig - a hírek alapján ezidáig eléggé inkonzisztens - Drew Butler jut több szerephez.
- Továbbra is Chris Carter az első csapat jobb oldali OLB-je, Brandon Johnson pedig egyelőre backup bal oldali linebacker. Ta'amu hiányában a második csapat nose tackle-je Kade Weston.
- Ike mellett változatlanul Keenan Lewis az első csapat másik kezdő cornerbackje, nickelben Cortez Allen szerepel.
- Az első csapat OL-je tegnap is Essex-Colon-Pouncey-Foster-Gilbert összetételben állt fel, de Adams és DeCastro is sok snapet kapott.
- A hírek szerint Maze-nek volt néhány látványos elkapása, Clemons viszont inkább az elejtett labdákkal hívta fel magára a figyelmet.
- Sanders, Brown, Cotchery, és Rainey hordott vissza puntokat.
- Tomlin szerint Dwyer jobb kondícióban van, mint korábban bármikor.
- Saunders továbbra is válaszra vár a 4 meccses eltiltása miatt benyújtott fellebbezésével kapcsolatban.
több mint 13 éve
Nem is kell beleférnie, szerintem nekünk sem fért volna bele Cassellel, nyilván csak ha van vevő rá lehet meghúzni, de nem hiszem, hogy ne lennePersze, de azt is kétlem, hogy jövőre ideiglenesen tudnánk neki helyet csinálni.
Wyatt
több mint 13 éve
Nem is kell beleférnie, szerintem nekünk sem fért volna bele Cassellel, nyilván csak ha van vevő rá lehet meghúzni, de nem hiszem, hogy ne lenneHogy ne mehetne, tol egy fasza szezont, kap egy franchise taget, elcserélitek egy 2. körért, kap szerződést az új csapatától, és mindenki örül, a la CasselWyattA franchise tag nem férne bele.vassadi