Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Hogy ne mehetne, tol egy fasza szezont, kap egy franchise taget, elcserélitek egy 2. körért, kap szerződést az új csapatától, és mindenki örül, a la CasselWyattA franchise tag nem férne bele.
több mint 13 éve
Hogy ne mehetne, tol egy fasza szezont, kap egy franchise taget, elcserélitek egy 2. körért, kap szerződést az új csapatától, és mindenki örül, a la CasselMikeynak reszeltek nálunk ezzel. Idén elkarcolgat valszeg RFA-ként, de oda fogja tenni magát, hogy legyen nagy zsetonra esélye, é ha van eszünk akkor trade.kishasziA kettő együtt nem fog menni. Tradelni szerintem nem fogjuk. Ha a hosszútávú szerződés nem jön össze, akkor inkább játsszon még egy évet nálunk, és utána úgyis kapunk érte egy 3. körös picket kompenzációként.
Jerikó is ott van még, meg Ádi kis kedvence:Bamás, de nem tartozik a kedvenceim közé. Ilyen méretekkel az NFL-ben nem fogja sokra vinni. Legfeljebb returnerként lehetne használni, de így nem fogjuk rosteren tartani. PS-ben esetleg maradhat.vassadi
http://www.youtube.com/watch?v=5H_DkSm3Dhg - fastest, speedest, warriorsutianap

több mint 13 éve
Draft pickért tradelnénk gondolom. Nem jönne rosszul, de én is jobban örülnék, ha erre a szezonra maradna. Brown jó, és Sanders-ben is megvan a potenciál, hogy szolid kezdő WR legyen, de eddig nem igazán tudott egészséges maradni. Cotchery-t is csak a szezon második felében tudtuk használni tavaly, de slot receivernek megfelel, viszont nem hosszútávú megoldás. Clemons van még ott, aki talán a következő Brown/Sanders lesz, de Wallace nélkül kissé vékony lenne idén a WR corps, és a helyzetet az sem könnyíti, hogy új rendszert installálnak az offense-ben.Dulac szerint a TC alatt megpróbáljuk eltrédelni Wallace-t. Ennek nem örülnék, inkább maradjon még egy évet RFA-tenderrel, azt mehet Isten hírével.SoldadosVégül is, ha valami hiányos posztra kapunk egy jó playát...
Bár én is jobban örülnék, ha egy gyűrűvel mehetne 😀polamalu
több mint 13 éve
Dulac szerint a TC alatt megpróbáljuk eltrédelni Wallace-t. Ennek nem örülnék, inkább maradjon még egy évet RFA-tenderrel, azt mehet Isten hírével.SoldadosVégül is, ha valami hiányos posztra kapunk egy jó playát...
Bár én is jobban örülnék, ha egy gyűrűvel mehetne 😀
több mint 13 éve
Dulac szerint a TC alatt megpróbáljuk eltrédelni Wallace-t. Ennek nem örülnék, inkább maradjon még egy évet RFA-tenderrel, azt mehet Isten hírével.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mikeynak reszeltek nálunk ezzel. Idén elkarcolgat valszeg RFA-ként, de oda fogja tenni magát, hogy legyen nagy zsetonra esélye, é ha van eszünk akkor trade.kishasziA kettő együtt nem fog menni. Tradelni szerintem nem fogjuk. Ha a hosszútávú szerződés nem jön össze, akkor inkább játsszon még egy évet nálunk, és utána úgyis kapunk érte egy 3. körös picket kompenzációként.
Jerikó is ott van még, meg Ádi kis kedvence:Bamás, de nem tartozik a kedvenceim közé. Ilyen méretekkel az NFL-ben nem fogja sokra vinni. Legfeljebb returnerként lehetne használni, de így nem fogjuk rosteren tartani. PS-ben esetleg maradhat.
http://www.youtube.com/watch?v=5H_DkSm3Dhg - fastest, speedest, warriorsutianap
több mint 13 éve
Persze, mert Wallacera figyeltek 😊 Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor mi lesz, ha abszolút ő lesz a #1 target.tenorxAzért jusson eszünkbe az ami a szezon második felétől ment hogy az összes kulcs play Brown-ra ment, minden 3. kísérletet rádobtuk.
És ezt a védelem is tudta, még is 3&20-nál egyszer csak ment a passz mélyen középre és megjelent Brown!
Szóval amikor tudták hogy 3. kísérleteknél első számú célpont, akkor sem tudták megfogni az esetek nagy részében.
több mint 13 éve
A ráb...tt azért írtam, mert szerintem szentül meg voltak győződve, hogy ez nyerő taktika és egy komoly pénzt érő dealt szereznek. Colbert pedig a tradícióra szavazott. Azt gondolom, hogy csak a TC végén fog csatlakozni ezután, és ha sértődötten szarul játszik akkor ennél (brown) roszabbat fog kapni bárhol. Amennyiben meg k..va jól akkor esetleg egy gyűrűvel az ujján tud tovább állni, már, ha mennie kell. Ne feledjük a szezon végén újabb korszakos játékosok eshetnek ki. Pl. egyes hírek szerint JH is utolsó évébe lép, túl sok a sérülés.Azt hiszem ezt Mikey és az ügynöke cseszte el. Amennyiben megjelenik a TC-n akkor gondolom tárgyaltak volna tovább, mivel Ő azt gondolta ezzel segíti elő a haladást rába...tt. Én örülk Brown-nak és remélem tényleg fel tud nőni első számúnak és jó pár év múlva Ward közeli szinten emlegetjük majd.polamaluNem hinném, hogy rabt volna, és szerintem ő és az ügynöke sem ezt gondolják. Sztem tuti biztosak benne, hogy ennél zsírosabb szerződést fog máshol kapni és én is erre teszem a voksom . . .
Mi nem tudunk cap helyzetből adódóan sem Fitz féle szerződést adni, és ahogy Soldi is írta: a Brown szerződéssel egyértelmű jelzés, hogy hosszú távon a Ward-féle mentalitás továbbra is a nyerő nálunk, és azt honoráljuk. Akármennyire jó is MW. Persze kurvára nem örülnék, ha ellenünk játszana W, mert kb. esélytelen megfogni bármelyik játékosunkank, de szerintem erre áll a zászló erősen.kishaszi
több mint 13 éve
Levél a Mineknevezzelekhez!Tictelt cím, miszta Jimmi Haslan, emlékeztessem-e mikor sikerált a tulajdonosi átrendeződéssel némi koncot szereznie, első nyilatkozatában saját magát ezerszázalékos steelernek nevezte, ismétlem ezerszázalékos! De minkis tuggyuk ám, mer nem mos jöttünk le a tapétáról, hogy a pénz az pénz, a biznicc meg biznicc. Most mikó Lerner úr árujja a Barnákat előteccet kaparni a telefonját. Nos Jimi semmi hirig, csak kérdések, hogy hogyanis megy mikor csücsülünk a kerekasztalnál a Rúánikkal, s kicsi pitylogás van, mer nem csipásak, hanem így hunyorognak, mer például a másik külsős bizonyos Tull úr idecibálta a tulajdonát képező Legendary pikcsőrszt, hogy tegyen egy mélyreható szívességet a csapatnak és a városnak, ezze a szóban kerülő Bátmén filmmel. Szóval hun volt a maga telefonnya mikor a Jaguárokat árulták? Vagy direkte kényelmetlenségbe szeretné tenni magát? Vagy akkor minek necsinájjon ülepszelepet a fejin regnáló legnagyobb likból. Tictelettel vegyes nemkedveléssel csókótattya a Nésön. Smitt szónak még ehöz a klívlendbe?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azt hiszem ezt Mikey és az ügynöke cseszte el. Amennyiben megjelenik a TC-n akkor gondolom tárgyaltak volna tovább, mivel Ő azt gondolta ezzel segíti elő a haladást rába...tt. Én örülk Brown-nak és remélem tényleg fel tud nőni első számúnak és jó pár év múlva Ward közeli szinten emlegetjük majd.polamaluNem hinném, hogy rabt volna, és szerintem ő és az ügynöke sem ezt gondolják. Sztem tuti biztosak benne, hogy ennél zsírosabb szerződést fog máshol kapni és én is erre teszem a voksom . . .
Mi nem tudunk cap helyzetből adódóan sem Fitz féle szerződést adni, és ahogy Soldi is írta: a Brown szerződéssel egyértelmű jelzés, hogy hosszú távon a Ward-féle mentalitás továbbra is a nyerő nálunk, és azt honoráljuk. Akármennyire jó is MW. Persze kurvára nem örülnék, ha ellenünk játszana W, mert kb. esélytelen megfogni bármelyik játékosunkank, de szerintem erre áll a zászló erősen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Azt hiszem ezt Mikey és az ügynöke cseszte el. Amennyiben megjelenik a TC-n akkor gondolom tárgyaltak volna tovább, mivel Ő azt gondolta ezzel segíti elő a haladást rába...tt. Én örülk Brown-nak és remélem tényleg fel tud nőni első számúnak és jó pár év múlva Ward közeli szinten emlegetjük majd.
több mint 13 éve
deee
290
Valszeg a legjobbkor kapta a szerződést,elnézve Rosenhaus corp-ját,ha idén is odaver AB,jövőre nem úsztuk volna meg ennyivel.BlitzburghMnodjuk azért nem tudom minek köszönhetően de már D-Jax kapcsán is meglepően normálisan játszódtak nálunk is a dolgok, lehet ez az ember is megváltozik vagy nála is FO-a válogatja, hogy melyikkel miként tárgyal. Mindegy gratula nektek nemsokára találkozunk 😀
több mint 13 éve
Valszeg a legjobbkor kapta a szerződést,elnézve Rosenthal corp-ját,ha idén is odaver AB,jövőre nem úsztuk volna meg ennyivel.
több mint 13 éve
Mikeynak reszeltek nálunk ezzel. Idén elkarcolgat valszeg RFA-ként, de oda fogja tenni magát, hogy legyen nagy zsetonra esélye, é hav an eszünk akkor trade.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Persze, mert Wallacera figyeltek 😊 Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor mi lesz, ha abszolút ő lesz a #1 target. Gondolj bele mekkora hype ment már szezon előtt is Wallacenak (és teljesen jogosan).Ácsi, Wallace előtt nincs választás. Idén nem tud elmenni, ha nem akarjuk. Tehát amitől parázol, az nincs. (kivéve ha eltrédeljük, de ezt kétlem) Marad a Brown-Wallace-Cotchery-Sanders négyes. És lehet sokan figyeltek Wallace-ra, viszont Brownra is a végén és Wallace mégsem volt tiszta (egy 1. WR-től kicsit kevés az 6 meccsen 300 yard, amit Wallace csinált még akkor is, ha ráfigyeltek.). A végére ő egyértelműen visszaesett.
Cotchery nem rossz játékos, de erős visszaesés lenne a Brown - Cotchery duó a Wallace - Brown után.tenorx
De a lényeg, hogy marad, ha pedig nyom egy császár évet, ami az ő érdeke, akkor akár FA-piac nyitása előtt adhatunk neki nagy dealt. 😉
Sztem is nagyon pozitív, hogy sztárság helyett ezúttal is az alázatot választottuk, éppúgy mint annó Burress és Ward, vagy Holmes és Ward esetében. Sose bántuk meg, most se fogjuk 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Persze, mert Wallacera figyeltek 😊 Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor mi lesz, ha abszolút ő lesz a #1 target. Gondolj bele mekkora hype ment már szezon előtt is Wallacenak (és teljesen jogosan).Cotchery nem rossz játékos, de erős visszaesés lenne a Brown - Cotchery duó a Wallace - Brown után.
több mint 13 éve
1. Brown abszolút Number One WR volt a szezon második felében. Kis túlzással 6-7 meccs alatt hozta össze az 1000+ yardját. Miközben Wallace alig 2-300-at.Zsír! A FO is egyértelműsítette, ki a WR-corp első és legjobb embere. És ez már a szezon 2. felében is egyértelmű volt.Én azért nem vagyok ennyire optimista. Továbbra is Wallace volt a #1 elkapó, de tény, hogy Brown nagyon clutch, és nagyon fontos alappillére az offensünknek. Amivel nekem gondom van az az, hogy ezzel most elég erősen bemutattunk Wallacenak, amiből tényleg az következik, hogy nagy valószínűséggel már nem itt fog játszani, és akkor jön az, amitől kicsit tartok: oké, hogy Brown #2ként megmutatta, hogy jó, de nagy kérdés, hogy #1ként mit tud csinálni. A másik, hogy Sandersnek is mutatnia kell még dolgokat ahhoz, hogy jó #2 lehessen.
Ez persze egyben üzenet Wallace-nak, akinek a sorsa ezzel megpecsételődött. Vagy 1 évet marad nálunk, vagy tréd. Ezek után meglepne, ha neki is adnánk egy ilyen szerződést. (De hát tetszett volna ezt elfogadni Mikey...) Persze azt sem bánnám. 😊 BB és a Young Money WR-corp nagyot alkothatna a megújuló és fiatal fal mögött Haley vezetésével.Soldados
Nem tudom, hogy tervezte-e ezt a FO, vagy csak most felhúzta őket Wallace, de nem tartom túl jó döntésnek.
Benne van, hogy rám fognak cáfolni, és Brown zseniális #1 lesz, de szerintem Wallacera nagy szükség lenne itt.tenorx
2. Ha akarjuk Wallace-t simán megtartjuk idén, RFA-tenderrel. Mikey semmit nem tud ellene tenni. Persze nyomhat holdoutot, de magával baszik ki, ha nem játszik.
3. Sok minden történhet még, most kicsi így a realitása a hosszútávúnak Mikey-val, de sok minden történhet még egy év alatt, márpedig 1 évig nagy valószínűség szerint itt lesz.
4. Ott van Cotchery is Sanders mellett. 😉
Ergó idén Brown-Wallace-Cotchery-Sanders négyes ütős lehet, aztán, hogy jövőre mi lesz, azt majd meglátjuk. Sok függ a teljesítményektől, sérülésektől, cap-helyzettől, stb, stb, stb

több mint 13 éve
Mondjuk az a legjobb ember két év alatt azért 2 (+2 ret) TD-nél ildomos lenne, ha elkezdene jobban termelni, mert a yard azért nem minden 😊Wyattwww.post-gazette.com/stories/sports/steelers/on-the-steelers-wr-brown-surprise-pick-as-team-mvp-226319/ így már jobb-é 😉

több mint 13 éve
Hensley pozitív a deallel kapcsolatban:espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/51457/shrewd-move-for-steelers-to-sign-brown
több mint 13 éve
Zsír! A FO is egyértelműsítette, ki a WR-corp első és legjobb embere. És ez már a szezon 2. felében is egyértelmű volt.Jerikó is ott van még, meg Ádi kis kedvence:
Ez persze egyben üzenet Wallace-nak, akinek a sorsa ezzel megpecsételődött. Vagy 1 évet marad nálunk, vagy tréd. Ezek után meglepne, ha neki is adnánk egy ilyen szerződést. (De hát tetszett volna ezt elfogadni Mikey...) Persze azt sem bánnám. 😊 BB és a Young Money WR-corp nagyot alkothatna a megújuló és fiatal fal mögött Haley vezetésével.Soldados
- fastest, speedest, warrior
meg még vizkonzinból is van fijunk

több mint 13 éve
Zsír! A FO is egyértelműsítette, ki a WR-corp első és legjobb embere. És ez már a szezon 2. felében is egyértelmű volt.Én azért nem vagyok ennyire optimista. Továbbra is Wallace volt a #1 elkapó, de tény, hogy Brown nagyon clutch, és nagyon fontos alappillére az offensünknek. Amivel nekem gondom van az az, hogy ezzel most elég erősen bemutattunk Wallacenak, amiből tényleg az következik, hogy nagy valószínűséggel már nem itt fog játszani, és akkor jön az, amitől kicsit tartok: oké, hogy Brown #2ként megmutatta, hogy jó, de nagy kérdés, hogy #1ként mit tud csinálni. A másik, hogy Sandersnek is mutatnia kell még dolgokat ahhoz, hogy jó #2 lehessen.
Nem tudom, hogy tervezte-e ezt a FO, vagy csak most felhúzta őket Wallace, de nem tartom túl jó döntésnek.
Benne van, hogy rám fognak cáfolni, és Brown zseniális #1 lesz, de szerintem Wallacera nagy szükség lenne itt.
több mint 13 éve
Mondjuk az a legjobb ember két év alatt azért 2 (+2 ret) TD-nél ildomos lenne, ha elkezdene jobban termelni, mert a yard azért nem minden 😊

több mint 13 éve
Zsír! A FO is egyértelműsítette, ki a WR-corp első és legjobb embere. És ez már a szezon 2. felében is egyértelmű volt.Ez persze egyben üzenet Wallace-nak, akinek a sorsa ezzel megpecsételődött. Vagy 1 évet marad nálunk, vagy tréd. Ezek után meglepne, ha neki is adnánk egy ilyen szerződést. (De hát tetszett volna ezt elfogadni Mikey...) Persze azt sem bánnám. 😊 BB és a Young Money WR-corp nagyot alkothatna a megújuló és fiatal fal mögött Haley vezetésével.

több mint 13 éve
Pár tweet a témában:The Steelers offered Mike Wallace very similar deal to Antonio Brown's deal. Brown accepted, Wallace was offended.
He would've been a RFA in 2013. Now, he's signed through the 2017 season.
több mint 13 éve
Antonio Brown just signed a 5 year extension for $42.5mil with the Steelers. (Schefter)ajóélet, oda rakta az FO szépen
Mike Wallace hogy "örülhet"...iktriad
és akkor még mindig jobb, mint a Holmes szerződés, állítólag 18 a garantált S.H. Jets (45,25/24)